'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Περιπολικά χωρίς ΚΤΕΟ!!!!

Σύμφωνα με την καταγγελία του προέδρου της ομοσπονδίας εργαζομένων στα δημόσια ΚΤΕΟ τα περιπολικά της ΕΛΑΣ δεν περνούν από έλεγχο όπως τα υπόλοιπα οχήματα. Έχουμε δικά μας συνεργεία λέει η Αστυνομία.

Κανένα περιπολικό της ΕΛΑΣ δεν περνά από ΚΤΕΟ. Αυτή η καταγγελία έγινε δημόσια χθες στη Βουλή από τον πρέοδρο των εργαζομένων στα δημόσια ΚΤΕΟ, Β. Χρονόπουλο, κατά την ακρόαση των φορέων στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, για τη "Σύσταση Εθνικού Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας".
Η ΕΛΑΣ υπογράμμισε ο Β. Χρονόπουλος μπορεί και ελέγχει ένα όχημα εάν έχει περάσει από τον απαραίτητο τεχνικό έλεγχο. Τα οχήματά της όμως, συνέχισε ο πρόεδρος, τα οποία επίσης κυκλοφορούν στους δρόμους δεν περνούν από αυτόν.
Για να προτείνει μετά να περνούν τόσο αυτά όσο και της Πυροσβεστικής χωρίς παράβολο ή με ένα ελάχιστο κόστος.
Ο Β. Χρονόπουλος τόνισε πως το 40% των οχημάτων, ήτοι περισσότερα από 2.500.000 δεν περνούν από τεχνικό έλεγχο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάνονται έσοδα για δημόσια και ιδιωτικά ΚΤΕΟ της τάξης των περίπου 14 εκατ. ευρώ το χρόνο.
Το πρόβλημα παραδέχθηκε και ο Δ. Ρέππας ο οποίος σημείωσε ότι 30% του συνόλου των οχημάτων και το 50% αυτών στην Αττική δεν περνούν από ΚΤΕΟ.
Από την ΕΛΑΣ αναφέρουν ότι υπάρχουν συγκεκριμένα συνεργεία τα οποία ελέγχουν τα οχήματα της Αστυνομίας.

http://news247.gr/ellada/kanenas_texnikos_elegxos.594174.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου