'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Οι πρωταθλητές και οι ουραγοί... στο σεξ!!!!

Οι Έλληνες κάνουν σεξ 138 φορές το χρόνο, καταρρίπτοντας με διαφορά τον παγκόσμιο μέσο όρο, που δεν ξεπερνά ένα πενιχρό 103. 

Η Κροατία με 134 φορές και η Σερβία-Μαυροβούνιο με 128 ακολουθούν δεύτερη και τρίτη. Οι Ασιάτες έχουν να επιδείξουν τις χειρότερες επιδόσεις: ενδεικτικά, οι -χειρότεροι- Γιαπωνέζοι συνευρίσκονται 45 φορές το χρόνο. Επίσης, ο ηλικιακός μέσος όρος για την πρώτη σεξουαλική επαφή βρίσκεται στα 16,3 χρόνια.

Καλλονή τους έταζε σεξ και τους λήστευε!!!!!!!!

Εξονυχιστικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη μιας 30χρονης καλλονής, που προσέγγιζε ανυποψίαστα θύματα, τα μάγευε με τα κάλλη της και έπειτα τα παρέσερνε σε ερημικά σημεία, όπου τα λήστευε με τη βοήθεια συνεργών της, διεξάγουν οι διωκτικές αρχές της Πάτρας.
 
Σύμφωνα με την Ασφάλεια, την πανέμορφη αλλοδαπή χρησιμοποιούσαν ως δόλωμα ένας 40χρονος Ελληνας και ένας 33χρονος Ρουμάνος, οι οποίοι και λήστευαν τους άνδρες που πίστευαν ότι θα περνούσαν λίγες ώρες απόλαυσης και ηδονής στην αγκαλιά της.

ΙΣΘΜΙΑ: Ληστεία με θύμα 65χρονη...

Ν
ωρίς το βράδυ της Πέμπτης, στον Κάβο Ισθμίας, τρεις άγνωστοι, φορώντας κουκούλες τύπου «full face», αφού μπήκαν σε κατοικία, στην οποία διέμεναν μία 65χρονη γυναίκα με το σύζυγό της και το βοηθό τους, τους ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιών και αφαίρεσαν μέσα από το χρηματοκιβώτιο μεγάλο χρηματικό ποσό και κοσμήματα ιδιαίτερα μεγάλης αξίας. 

Στη συνέχεια οι δράστες διέφυγαν με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του παθόντα. Ακολούθησαν εκτεταμένες κινητοποιήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, χωρίς, προς το παρόν, αποτέλεσμα

http://www.dete.gr/news.php?article_id=11612

Χρήστος Μακρής: Έφυγε από τη ζωή ο 46χρονος ηθοποιός..

Πέθανε εχθές στο Θριάσιο νοσοκομείο, ο ηθοποιός Χρήστος Μακρής σε ηλίκια 46 ετών.

Η κατάσταση της υγείας του δεν ήταν καλή τον τελευταίο καιρό  καθώς ήταν υπέρβαρος και αυτό του είχε προκαλέσει πολλά προβλήματα υγείας.


Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου ο ηθοποιός που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου από τη 1η Νοέμβρη, απεβίωσε χθες το απόγευμα στις 16:45.


Ο ηθοποιός ήταν γνωστός από στις εκπομπές του Γιώργου Μητσικώστα.



madata.gr

Συνελήφθη δικηγόρος με υλικό παιδικής πορνογραφίας!!!!!!!!!

Στον εισαγγελέα οδηγείται αύριο ένας 46χρονος δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη, με την κατηγορία της διακίνησης πορνογραφικού υλικού με πρωταγωνιστές παιδιά.

Ο δικηγόρος συνελήφθη σήμερα από τους άντρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης, οι οποίοι είχαν θέσει υπό παρακολούθηση τον 46χρονο τους τελευταίους δύο μήνες.

Μυστήρο με πτώματα 12 ανθρώπων που είχαν δολοφονηθεί...

Μια πυρκαγιά σε σπίτι στην κοινότητα Κουσχέφσκαγια της περιοχής Κράσνονταρ στη Ρωσία οδήγησε στην Πυροσβεστική σε ένα μακάβριο εύρημα: τα πτώματα 12 ανθρώπων που είχαν δολοφονηθεί.

Μεταξύ των νεκρών βρίσκονται και τέσσερα παιδιά, ενώ τα περισσότερα πτώματα έφεραν πολλές πληγές από αιχμηρά αντικείμενα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, ένα παιδί πέθανε από ασφυξία από μονοξείδιο του άνθρακα, ενώ ένα άλλο είχε στραγγαλιστεί.

«Ο θάνατος των δέκα άλλων οφείλεται σε πολλά τραύματα που έγιναν με τη χρήση ενός αιχμηρού αντικειμένου, καθώς κάθε θύμα είχε δεχτεί τρία έως δέκα χτυπήματα», ανέφεραν οι εισαγγελικές αρχές.


star.gr
madata.gr

Τηλεφώνημα για βόμβα αναστατώνει το X-factor!!!!!!

Στον τηλεοπτικό σταθμό Alter τηλεφώνησε άγνωστος στις 21:12 και είπε ότι στις 22:05 θα εκραγεί βόμβα στα studio Καπα απ’ όπου μεταδίδεται το live του «X-factor 3».


Ο ANT1 διέκοψε το πρόγραμμα του και έχει βάλει σε επανάληψη τα δοκιμαστικά του X-factor μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα στο χώρο.
Ο άγνωστος προειδοποίησε ότι η βόμβα θα εκραγεί και ότι το Σάββατο θα σταλεί προκήρυξη στις εφημερίδες.



zougla.gr
madata.gr

Κάποτε απειλούσαν τους πολιτες οτι ΔΕ θα έχουν δικαίωμα ψήφου. Σήμερα ο ΓΑΠ απειλει να μας βάλει να ψηφίσουμε !!!!

Ε ρε πως αλλάζουν οι καιροι.....

Κάποτε οποιος δενήταν νόμιμος είχε στέρηση εκλογικών δικαιωμάτων και σήμερα ένας πρωθυπουργίσκος απειλει να βάλει το λαο σε εκλογές
Ε ρε τρίζουν τα κόκαλα του πατέρα σου ρεεεεεε
ΔΕ..

ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ για το καλό της ΠΑΤΡΙΔΑΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ
 

http://news24gr.blogspot.com/2010/11/blog-post_3004.html 
http://paspartoy.blogspot.com/2010/11/blog-post_2909.html

New York Times: Φταίει και η Ελλάδα για την ... ήττα του Ομπάμα !!!!!

Άρθρο της εφημερίδας New Yokr Times προκαλεί ερωτήματα, καθώς εμμέσως πλην σαφώς αναφέρει πως μία από τις αιτίες της εκλογικής ήττας του...
... Μπαράκ Ομπάμα είναι οι οικονομικές περιπέτειες της Ελλάδας.

Με τίτλο “Ο Μπερνάνκε πήρε παράδειγμα από την Ιαπωνία και όχι από την Ελλάδα”, η εφημερίδα

Οι “κουφές” ερωτήσεις που έκαναν τον Γιώργο να γελάσει…!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ! ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ!!!!
 
Πολλά τα σχόλια και οι ερωτήσεις και δυστυχώς ο Πρωθυπουργός δεν πρόλαβε να απαντήσει σε όσες θα ήθελε.

Υπήρχαν όμως και πολλές χιουμοριστικές ερωτήσεις που βρήκαμε στο twitter οι...

Οι Έλληνες λένε ναι στο γάμο!!!

Σταθερά στα ύψη, παραμένουν οι αριθμοί των γάμων στην Ελλάδα σε σχέση με τις περισσότερες από τις ανεπτυγμένες χώρες της ηπείρου μας, όπως καταδεικνύουν τα...
αποτελέσματα μελέτης του καθηγητή στο τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, κ. Βύρωνα Κοτζαμάνη.

"Τα 20 επαγγέλματα του μέλλοντος..!!!!"

"Το Βρετανικό Υπουργείο Επιχειρήσεων, Καινοτομίας και Δεξιοτήτων ζήτησε πρόσφατα από μια ομάδα επιστημόνων που ασχολούνται με τις τεχνολογίες του...
μέλλοντος να περιγράψουν πώς η τεχνολογική και επιστημονική πρόοδος θα επηρεάσει τα σημερινά επαγγέλματα.

 
Τα αποτελέσματα παρουσιάστηκαν από την ομάδα Fast Future Research στην Έκθεση «Shape of Jobs to Come» και ήταν πραγματικά

Η Emma Watson δεν γνώριζε πως ήταν εκατομμυριούχα!!!

Μέχρι την ηλικία των 17, η Emma Watson δεν είχε ιδέα πως ήταν εκατομμυριούχα. Μάλιστα μέχρι την ενηλικίωσή της, η Ερμιόνη από τις...
ταινίες Harry Potter έπαιρνε χαρτζιλίκι 75 δολαρίων την εβδομάδα από τους δικούς της. 


Όπως δήλωσε η ίδια, μόλις ο πατέρας της της αποκάλυψε ότι αξίζει εκατομμύρια, έπεσε από τα σύννεφα...

Τα ευτράπελα των εκλογών!!!!!!!

Ε
νόψει των περιφερειακών εκλογών που θα διεξαχθούν την Κυριακή, σας παρουσιάζουμε τα πιο αξιοπερίεργα στοιχεία του θεσμού των εκλογών από όλο τον κόσμο.

Διαφορετικές χώρες, διαφορετικά εκλογικά ήθη και έθιμα. Στις ΗΠΑ για παράδειγμα, η ημέρα των εκλογών εορτάζεται και από αρκετές εμπορικές εταιρίες ως η πεμπτουσία της δημοκρατίας με «δημοκρατικά δωράκια». 

Παιχνίδι αντί για βόμβα!!!!

Ύποπτο δέμα εντοπίστηκε στην πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στο Ψυχικό. Στο σημείο έσπευσαν πυροτεχνουργοί και διαπίστωσαν ότι περιείχε ένα παιχνίδι.

Ύποπτο πακέτο και στην πρεσβεία της Γερμανίας στη Δανία.

Φράγμα FRONTEX στον Έβρο!!!!

Το πρώτο μέρος της δύναμης της FRONTΕΧ για την αποτροπή της εισόδου λαθρομεταναστών αναπτύχθηκε στον Έβρο.

Σε εφαρμογή τίθεται το επιχειρησιακό σχέδιο κοινής δράσης των ελληνικών δυνάμεων με τις ομάδες ταχείας αντίδρασης της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Φύλαξης των Συνόρων (Frontex), με την ανάτυξη μέρους της ευρωπαϊκής δύναμης στον Έβρο.

Ρεκόρ 35,9 εκατ. δολαρίων για πίνακα σε δημοπρασία!!!!!

Το αριστούργημα του 19ου αιώνα με τίτλο «Εύρεση του Μωυσή» (The Finding of Moses) του Sir Lawrence Alma-Tadema πωλήθηκε σε δημοπρασία του Οίκου Sotheby's στη Νέα Υόρκη ...
...στην τιμή-ρεκόρ των 35.922.500 δολαρίων, πάνω από επτά φορές της αρχικής υψηλής του εκτίμησης, που άγγιζε τα 5 εκατ.δολάρια.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του οίκου δημοπρασίων, το έργο σε καμβά διεκδίκησαν τρεις αγοραστές, οι οποίοι «έδωσαν μάχη» για οκτώ

Θρήνος για τον 16χρονο Ταξιάρχη....

Θρήνος για τον 16χρονο Ταξιάρχη
 
- Πάλευε με τη λευχαιμία και χάθηκε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη στο Νοσοκομείο Παίδων..
- Συντετριμμένοι οι συγγενείς, οι καθηγητές και οι φίλοι του παιδιού που το αποχαιρετούν τόσο πρόωρα και τόσο άδικα.


Θλίψη, απελπισία, πόνο και ερωτηματικά αφήνει πίσω της η ιστορία 16χρονου καρκινοπαθούς από τη Μυτιλήνη, ο οποίος κατέληξε πρόωρα και ξαφνικά προχθές το μεσημέρι στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα,

Οι 10 λόγοι που οδηγούν τον Γ. Παπανδρέου σε πρόωρες εκλογές…

1. Το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών ιδίως στις Περιφέρειες εάν είναι αρνητικό για το κυβερνών κόμμα, δηλαδή...
 κάτω από 3-4 μονάδες διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία

2. Η αύξηση του ελλείμματος στο 16% περίπου και η ανάγκη εξ’ αυτού η κυβέρνηση να προχωρήσει σε νέα έκτακτα μέτρα δημοσιονομικού χαρακτήρα, αλλά και η

Τσουχτερό πρόστιμο για το κατέβασμα ... 24 τραγουδιών !!!!

Πρόστιμο ύψους 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων θα κληθεί να καταβάλλει ανύπαντρη μητέρα  τεσσάρων παιδιών. Ο λόγος κατέβασε παράνομα από Ίντερνετ 24 τραγούδια…!

Η Τζέιμι Ρόμας-Ράσετ από τη Μινεσότα κρίθηκε ένοχη την Τετάρτη για παραβίαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας με χρησιμοποίηση λογισμικού και θα πρέπει να πληρώσει 62.500 δολάρια για κάθε τραγούδι που κατέβασε!

Η κα Ρόμας-Ράσετ είχε καταδικαστεί για πρώτη φορά το 2007 όταν κλήθηκε να πληρώσει 220.000 δολάρια αλλά ο δικαστής στη συνέχεια είχε κρίνει το ποσό υπερβολικό και η υπόθεση απορρίφθηκε. Δύο χρόνια μετά, όμως, ένας άλλος δικαστής βρήκε το ποσό πολύ… μικρό και αποφάσισε να το επαυξήσει κατά σχεδόν 1,7 εκ. δολάρια!

Μέχρι στιγμής, η ένωση των δισκογραφικών εταιρειών αλλά και οι μεγάλες εταιρείες παραγωγής προτιμούν να λύνουν τις «διαφορές» τους με όσους κατεβάζουν παράνομα μουσικήεξωδικαστικώς, με «φιλικό διακανονισμό». Συνήθως, οι παράνομοι χρήστες καλούνται να πληρώσουν 3-6.000 δολάρια.

Η κα Τόμας-Ράσετ δεν είχε δεχθεί να προχωρήσει σε δίκη, ενώ το δικαστήριο δικαίωσε τις εταιρείες και επιδίκασε αποζημίωση ύψους 1,5 εκ δολάρια…
 
star

Προσφυγή αστυνομικών για το νέο τύπου ταυτοτήτων στο συμβούλιο της Επικρατείας

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν ένας αρχιφύλακας και ένας υπαρχιφύλακας της Ελληνικής Αστυνομίας ζητώντας να ακυρωθούν ως αντισυνταγματικές και παράνομες οι αποφάσεις του αρχηγού και υπαρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. με τις ...
οποίες καθορίστηκε ο νέος τύπος των υπηρεσιακών ταυτοτήτων του αστυνομικού προσωπικού.  


Οι ένστολοι υποστηρίζουν ότι οι νέες ταυτότητες, οι οποίες έχουν το.... μέγεθος πιστωτικής κάρτας, περιέχουν πλέον των αναγνωρίσιμων δια

Ετοιμαστείτε για "αντίποινα του ...χαβαλέ". Προφυλακίσθηκαν οι δύο "νεαροί" που συνελήφθησαν στο Παγκράτι.!!!!

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την τυπική απολογία που έδωσαν στην δεύτερη ειδική ανακρίτρια οι δύο ..."αθώοι" νεαροί (!) που συνελήφθησαν για την αποστολή παγιδευμένων με εκρηκτικά φακέλων σε πρεσβείες.
Ο 22χρονος Παναγιώτης Αργυρού και ο 24χρονος Γεράσιμος Τσάκαλος, που μεταφέρθηκαν με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας το πρωί στην Ευελπίδων, αρνήθηκαν να απολογηθούν - προφανώς καθ'

Έκλεψαν 50 ευρώ σε… σοκολάτες!!!!

Ένα περίπτερο, μια ψησταριά και δύο παντοπωλεία μπήκαν στο στόχαστρο των διαρρηκτών που έδρασαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Ζαχάρω της Ηλείας.

Η διάρρηξη ήταν , όμως, επιτυχής σε μια από τις τρεις περιπτώσεις – του παντοπωλείου – με τους δράστες να αρπάζουν μόνο 300 ευρώ.


Ίσως αυτός ήταν και ο λόγος που στη λεία τους συμπεριέλαβαν και σοκολάτες συνολικής αξίας… 50 ευρώ!


Πηγή: iliatora.gr
zougla.gr

«Ή με ψηφίζετε ή στήνω κάλπες»!!!!!

Εάν δεν πρόκειται για μπλόφα, τότε πάμε ολοταχώς προς εθνικές εκλογές. 

Αυτό προκύπτει από την τελευταία επιθετική συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου προς το ιταλικό περιοδικό «Panorama» και το δημοσιογράφο, Pino Buongiorno.

Κι όμως είναι το ίδιο άτομο!!!!!

Μια απίστευτη ιστορία διερευνούν οι Αρχές του Καναδά, μετά την αποκάλυψη ότι ένας ηλικιωμένος άντρας με χαρακτηριστικά Ευρωπαίου πολίτη επιβιβάστηκε σε πτήση της Air Canada από το Χονγκ Κονγκ με προορισμό το Βανκούβερ, όπου αποβιβάστηκε ως ένας νεαρός Ασιάτης!
 
Το περιστατικό έγινε στις 29 Οκτωβρίου στην πτήση AC018 της Air Canada. Οι Αρχές του Καναδά χαρακτήρισαν το περιστατικό «πρωτοφανές και απίστευτο».

Φεύγουν με αποσπάσεις οι συνοριακοί από τα Γιάννενα!!!!

Συνεχείς είναι το τελευταίο διάστημα οι αποσπάσεις συνοριακών φυλάκων από το Νομό Ιωαννίνων προς διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. 

Πρόκειται για ένα θέμα που δεν έχει πάρει μέχρι τώρα καμία δημοσιότητα, όμως έχει δημιουργήσει αναστάτωση στο χώρο των συνοριακών αλλά και των κατοίκων των ακριτικών περιοχών,

Πιστωτικές κάρτες με τον Μέγα Αλέξανδρο έβγαλαν οι Σκοπιανοί ..!!!

Εν' όψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, πάρα πολλοί φαίνεται ότι ασχολούνται εσχάτως με τα ζητήματα των διαφόρων πόλεων. 

Αυτό καθ' αυτό δεν είναι κακό. Ξεχνάμε όμως, ότι καθώς εμείς για μία ακόμη φορά γυρίζουμε στα εσωτερικά μας, κάποιοι συνεχίζουν την προπαγάνδα τους σε διεθνές επίπεδο, για να κλέψουν το όνομα της Μακεδονίας μας.

Αναστατώνει την Πάτρα το «ροζ» δέμα καλόγριας σε…φαντάρο!!!!

Αναμφισβήτητα το θέμα των τελευταίων ημερών στη χώρα μας είναι τα μυστηριώδη πακέτα που πηγαινοέρχονται ανά την Ελλάδα με δώρο- έκπληξη έναν εκρηκτικό μηχανισμό.. 

 
Λογικό είναι οι άνθρωποι της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας να μπερδευτούν πάνω στον πανικό τους και να θεωρήσουν ύποπτο το δέμα που έστειλε μια καλόγρια σε έναν …φαντάρο!


Έτσι λοιπόν μια καλόγρια από μοναστήρι στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας, είδε το δέμα που είχε στείλει σε φαντάρο που υπηρετεί τη θητεία του στην

Και χωρισμένος και εγκλωβισμένος!!!!!

Δεν φτάνει που η σύντροφός του τον χώρισε, κόλλησε και στην πόρτα της εξόδου. 

Μάλλον δεν ήταν καλή μέρα για τον 22χρονο από το Όσλο ο οποίος όχι μόνο άκουσε από την...
εκλεκτή της καρδιάς του, να του λέει ότι χωρίζουν, αλλά φεύγοντας από το διαμέρισμα της είδε την πόρτα της εξόδου κλειδωμένη και είχε τη φαεινή ιδέα να περάσει από το κάτω άνοιγμα.

ΠΑΛΙ ΡΕΖΙΛΙ: Μας ζητούν πίσω 350 εκ. από αγροτικές επιδοτήσεις!!!

Ν
α επιστρέψει κονδύλια, ύψους 350 εκατ. ευρώ, περίπου, που έλαβε από αγροτικές επιδοτήσεις, ζήτησε από την Ελλάδα η Κομισιόν, λέγοντας ότι η χώρα παραβίασε τους κοινοτικούς κανονισμούς. 

Σύμφωνα με την Κομισιόν, η Ελλάδα δεν εφάρμοσε σωστά το σύστημα κατανομής των επιδοτήσεων που δόθηκαν στους αγρότες το 2006, ενώ ανεπαρκές κρίθηκε και το σύστημα ελέγχου των πληρωμών.

Πρόστιμα πέντε εκατ. ευρώ στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για ελλιπή ενημέρωση των καταναλωτών

Στην επιβολή προστίμων συνολικού ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ συνολικά στις τρεις εταιρείας κινητής τηλεφωνίας Cosmote, Vodafone και Wind, προχώρησε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).

Τα πρόστιμα επιβλήθηκαν γιατί, σύμφωνα με την ΕΕΤΤ, οι εταιρείες δεν ενημέρωσαν ως όφειλαν τους καταναλωτές για την αύξηση του ελάχιστου χρόνου χρέωσης κλήσεων και βιντεοκλήσεων

ΟΠΑΠ: Στυλό, δελτίο αλλά όχι... πρακτορείο!!!

Κλειστά θα βρουν σήμερα τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ οι λάτρεις της «θεάς Τύχης». 

 Οι πράκτορες πραγματοποιούν προειδοποιητική 24ωρη απεργία ζητώντας αλλαγές στη φορολόγησή τους, αποκλειστική διάθεση όλων των παιχνιδιών της ΟΠΑΠ ΑΕ -εν όψει της ρύθμισης της αγοράς- μέσα από τα πρακτορεία τους και την άμεση ασφαλιστική τους κάλυψη καθώς και των εισπράξεών του Οργανισμού.

H αποχέτευση "ξέβρασε" διαμαντένιο δαχτυλίδι 2 χρόνια μετά!!!

Δύο χρόνια αφού η αποχέτευση “κατάπιε” το δαχτυλίδι της, μία γυναίκα από τη Βρετανία το ξαναβρήκε, αφού βέβαια ανέθεσε σε αρμόδια εταιρεία, να... ξεκαθαρίσει τα νερά και να της το επιστρέψει.

Οι υπάλληλοι της εταιρείας τοποθέτησαν κάμερα στον υπόνομο, ενώ ένας από... θαραλλέος από αυτούς κατέβηκε με ανιχνευτή μετάλλων, προκειμένου να το εντοπίσει. Παρ' όλες τις προσπάθειες και μεθόδους, το δαχτυλίδι βρέθηκε τυχαία, δυο χρόνια αργότερα, όταν έπεσε τυχαία στα χέρια

Έχασε το πόδι της, από τσίμπημα κόκορα!!!!

Η άτυχη γυναίκα ξύπνησε για να ταϊσει τις κότες της και βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν αγριεμένο κόκορα...

Ο λόγος για μία γυναίκα από την Αχαΐα που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ρίου. 

Οπως γράφει η εφημερίδα "Κόσμος" με βάση το ιστορικό που έχουν στα χέρια τους οι γιατροί του νοσοκομείου, η γυναίκα σηκώθηκε -όπως κάθε πρωί- για να ταΐσει τις κότες της.

Τον κατασπάραξαν λιοντάρια, την ώρα που έκανε ντους!!!

Ένας τουρίστας έχασε τη ζωή του, όταν τον κατασπάραξαν λιοντάρια, την ώρα που έκανε ντους κάτω από ένα δέντρο, μέσα στον καταυλισμό των τουριστών που πηγαίνουν για σαφάρι, στη βορειοδυτική Ζιμπάμπουε, μετέδωσαν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Το θύμα, ο 59χρονος επιχειρηματίας από τη Ζιμπάμπουε, Πίτερ Τζον Έβερσεντ, είχε καταλύσει με τη σύζυγό του και άλλους τουρίστες στον καταυλισμό, που απέχει 300 χιλιόμετρα δυτικά της Χαράρε, όταν δέχτηκε επίθεση από λιοντάρια, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Herald.

«Άρχισε να καλεί σε βοήθεια τους άλλους τουρίστες, που μετέβησαν οδικώς επί τόπου με τους φακούς τους και προσπάθησαν να διώξουν τα λιοντάρια» δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ο διοργανωτής του σαφάρι, Στίβεν Ποπ, κατάφερε να τα διώξει, πυροβολώντας στον αέρα, αλλά ο Έβερσεντ ήταν ήδη νεκρός...

Αγ. Παντελεήμονας: Έπεσε από τον έκτο όροφο πολυκατοικίας...

Σοβαρά τραυματίστηκε 22χρονος Γάλλος, ο οποίος έπεσε στη μιάμιση τα ξημερώματα στο κενό από τον έκτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Πιπίνου 112 στον Αγιο Παντελεήμονα.
    Ο τραυματίας διακομίστηκε στο ΚΑΤ όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Για τις συνθήκες της πτώσης γίνεται προανάκριση από την αστυνομία. 

Η ΝΑSA βάφτισε μέρος του Άρη.... ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ--- Νονός ένας καθηγητής αστροφυσικής!!!!

Ναι είναι αλήθεια, η ΝΑSA δια του επιστημονικού συνεργάτη της Αθ. Οικονόμου, ονόμασε βραχώδη κοιλάδα στην περιοχή του Άρη "ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ". 

«Νονός» των Καλαβρύτων του Άρη είναι ο καθηγητής αστροφυσικής στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο, συνεργάτης της NASA και υπεύθυνος σχεδιασμού πρωτοποριακού εξοπλισμού για την εξερεύνηση του διαστήματος, Αθανάσιος Οικονόμου.

Καυγάς παρουσιάστριας με υποψήφιο περιφερειάρχη!!!

Στα... χέρια πιάστηκαν παρουσιάστρια μεσηριανής εκπομπής και υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής, πριν από λίγες μέρες έξω από τα στούντιο τηλεοπτικού σταθμού.

Ο υποψήφιος που είχε προσκληθεί στην συγκεκριμμένη εκπομπή είχε ενημερωθεί ότι θα μιλήσει για το πρόγραμμά του και τα σχέδιά του, αφού η μέρα της εκλογικής αναμέτρησης πλησιάζει.

Πάμε σε περιπέτειες για το τίποτα!!

Λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Κυριακής θα έχουν κριθεί όλα. Αν η χώρα θα μπει στη μεγάλη περιπέτεια των εθνικών εκλογών ή θα συνεχίσει την πορεία της για να σωθεί από την καταστροφή.

Γύρω στις 7.30 το βράδυ, ο πρωθυπουργός θα έχει στα χέρια του το exit pole για το εκλογικό αποτέλεσμα. 

Εκείνη την ώρα θα κάνει μια τελευταία συζήτηση με την ομάδα που θα είναι στο Μέγαρο Μαξίμου (Ραγκούσης, Παπακωνσταντίνου,

Στο διαδίκτυο σήμερα ο Πρωθυπουργός

Σήμερα, ο πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου, θα συζητήσει στο Διαδίκτυο με νέους και θα αναζητήσει μαζί τους λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις σπουδές τους, την εργασία τους, την οικογένειά του, την καθημερινότητά τους, την προσπάθειά τους να ενταχθούν στην παραγωγή.
 
Η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το , στις 3.00 μ.μ., ενώ οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι τις ερωτήσεις τους,

Αλβανία: Ενδιαφέρον από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για έργα υποδομών

Ενδιαφέρον για τους τομείς της ενέργειας και των μεταφορών στην Αλβανία εκδηλώθηκε από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε ο βοηθός υπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για οικονομικά θέματα, Χάλεντ Γάνεμ αλ Γκάιθ, στα Τίρανα.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Οικονομίας της Αλβανίας, η προσοχή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στρέφεται στους λιμένες

Προσπάθησε να τη βιάσει στο Άλσος Παγκρατίου..

Από καθαρή τύχη γλίτωσε η κοπέλα από τα χέρια του Νιγηριανού

Η παρατηρητικότητα δυο αστυνομικών που κινούνταν κοντά στην οδό Ξενοκλέους έσωσε την κοπέλα.


Η κοπέλα προχωρούσε στο δρόμο όταν ο 24χρονος
δράστης την άρπαξε και προσπάθησε να τη βιάσει

Απήγαγαν τρείς Ρώσους πιλότους!!

Τρεις Ρώσοι πιλότοι ελικοπτέρων απήχθησαν στην πρωτεύουσα του Νοτίου Νταρφούρ, Νιάλα, δήλωσε ο κυβερνήτης του Νοτίου Νταρφούρ Αμπντέλ Χαμίντ Κάσα.


"Αγνωστοι απήγαγαν χθες τρεις ρώσους πιλότους ελικοπτέρων. Άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό τους", τόνισε ο κυβερνήτης του Νοτίου Νταρφούρ

star.gr

Βρέθηκε κρεμασμένη στην ελιά η 55χρονη..

Στο αγρόκτημα όπου εργαζόταν για να εξασφαλίσει τα προς το ζην, έμελλε να αφήσει την τελευταία της πνοή μια 55χρονη γυναίκα που καταγόταν από την Αλβανία.

Η άτυχη γυναίκα που εργαζόταν σε αγρόκτημα της Νεάπολης Βόλου, βρέθηκε κρεμασμένη σε μια ελιά, το πρωί της Πέμπτης.

Ρουμάνα "φρόντιζε" ηλικιωμένο και τον έκλεψε

Την πρόλαβαν στην Κατερίνη και την συνέλαβαν

Ο γιος του ηλικιωμένου από τον Μώλο απευθύνθηκε σε γραφείο στην Αθήνα για να βρει μια γυναίκα, να προσέχει τον πατέρα του στο Μώλο.

Το γραφείο του βρήκε μια 48χρονη Ρουμάνα η οποία τις τελευταίες 10 ημέρες μετακόμισε στο Μώλο για να προσέχει τον παππού.

Της πήραν 80.000 ευρώ μπροστά στο σπίτι της

Σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Πειραιά, στην Βασιλέως Γεωργίου, χτύπησαν οι δράστες.

Όλα δείχνουν ότι η 75χρονη γυναίκα έπεσε θύμα... κλασικής μεθόδου. Η γυναίκα μερικά λεπτά πριν την επίθεση είχε βγει από την τράπεζα έχοντας κάνει ανάληψη

Κέρδισαν 10,9 εκατ. δολάρια στο Λόττο και δώρισαν τα 10,2!!!

Αν κερδίζατε 10,9 εκατομμύρια δολάρια θα μοιράζατε τα 10,2 εκατομμύρια; 

Μάλλον όχι θα πείτε οι περισσότεροι...
Κι όμως.... Ο Άλεν και η Βάιολετ Λαρτζ, όνομα και πράμα δηλαδή (Large = Μεγάλοι), έδειξαν πόσο μεγάλοι είναι. 

Χονγκ Κονγκ: Τον ευνούχισε η απατημένη και έγκυος συζυγός του!!!

Ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε μια απατημένη σύζυγος που είχε... ευνουχίσει το σύζυγο της, καθώς ο ίδιος ... κατέθεσε αίτηση για επιείκεια, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα εφημερίδων.

Η Λαμ Γιουκ Καμ, μητέρα δύο παιδιών, όταν ανακάλυψε ότι ο σύζυγος της την απατά, αρχικά του έφτιαξε μια σούπα μέσα στην οποία είχε ρίξει υπνωτικά χάπια.

Αποφεύγουν τις αγορές οι Έλληνες

Πάντως, η παγκόσμια Καταναλωτική εμπιστοσύνη έπεσε 2 μονάδες σε σχέση με το περασμένο εξάμηνο και έφτασε τις 90.

Παρά τη μικρή ανάκαμψη το πρώτο εξάμηνο του 2010, που έφερε κάποια χαμόγελα αισιοδοξίας, η παγκόσμια Καταναλωτική Εμπιστοσύνη σημείωσε πτώση το δεύτερο εξάμηνο σε 20 από τις 53 χώρες που καταγράφει η έρευνα.

Ταλαιπωρία… λόγω φάρσας

Αναστάτωση προκλήθηκε στη νομαρχία Λάρισας εξαιτίας τηλεφωνήματος από άγνωστο για τοποθέτηση βόμβας στο νομαρχιακό κατάστημα.

Το τηλεφώνημα έγινε στις 12.30 χθες το μεσημέρι και μετά την άμεση ειδοποίηση της Αστυνομίας το κτίριο εκκενώθηκε.


Οι έρευνες που ακολούθησαν από ειδικό κλιμάκιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας απέβησαν άκαρπες και απεδείχθη ότι τελικά επρόκειτο για φάρσα.


Λόγω του συμβάντος διακόπηκε η λειτουργία της νομαρχίας επί μία ώρα περίπου με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν συναλλασσόμενοι πολίτες 


http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=197307&cid=4