'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

«Το Νησί» εκτίναξε τη ζήτηση οικοπέδων!!!!

Το σίριαλ του Mega το «Το Νησί», όχι μόνο κατάφερε να αυξήσει εντυπωσιακά την τουριστική κίνηση στην Ελούντα και την Πλάκα, αλλά από ό,τι φαίνεται, θα τονώσει και την κτηματομεσιτική αγορά στην ευρύτερη περιοχή.

Ήδη, πολλοί ενδιαφέρονται και ζητούν ενημέρωση για τιμές οικοπέδων και σπιτιών με θέα τη… Σπιναλόγκα.


Σύμφωνα με κτηματομεσίτη που δραστηριοποιείται στην περιοχή, οι περισσότεροι αναζητούν οικόπεδο αφού οι τιμές των ακινήτων είναι ήδη υψηλές. Σήμερα, η μέση τιμή των οικοπέδων στην Ελούντα είναι 150 ευρώ το τ.μ. και των κατοικιών από 3.000 ευρώ το τ.μ.


Υπό κατασκευή συγκρότημα… εκατομμυρίων ευρώ

Κατασκευαστική εταιρεία από το Ηράκλειο, που έχει προχωρήσει σε αγορά μεγάλων οικοπέδων εντός και εκτός οικισμού της Πλάκας, κατασκευάζει ήδη πολυτελές συγκρότημα μονοκατοικιών 80 τ.μ. - 100 τ.μ. που θα πωληθούν προς 200.000-250.000 ευρώ η μια. Προς πώληση είναι ακόμη 4 στρέμματα πάνω στη θάλασσα προς 500.000 ευρώ αλλά και 4 στρέμματα με θέα τη Σπιναλόγκα προς 200.000-250.000 ευρώ.


Επιστολή δημάρχου στο Υπουργείο Πολιτισμού


Ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Δημήτρης Κουνενάκης, έστειλε επιστολή προς το Υπουργείο Πολιτισμού, αναφέροντας, μεταξύ άλλων: «Υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τη Σπιναλόγκα. Είναι το δεύτερο σε επισκεψιμότητα μνημείο της Κρήτης μετά την Κνωσό. Διαδραματίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην προβολή του νησιού και στον τουρισμό.


Ενδιαφέρον υπάρχει και για τις χειμερινές περιόδους που δυστυχώς όμως η Σπιναλόγκα παραμένει κλειστή. Θεωρούμε ως εκ τούτου αυτονόητο να λάβετε όλα τα μέτρα για την εξασφάλιση του αναγκαίου προσωπικού, ώστε να παραμείνει ανοικτή κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου και να ικανοποιηθεί η αυξημένη ζήτηση».


Πηγή: ΕΦ. ΠΑΤΡΙΣ

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=197332&cid=4 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου