'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Φεύγουν με αποσπάσεις οι συνοριακοί από τα Γιάννενα!!!!

Συνεχείς είναι το τελευταίο διάστημα οι αποσπάσεις συνοριακών φυλάκων από το Νομό Ιωαννίνων προς διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. 

Πρόκειται για ένα θέμα που δεν έχει πάρει μέχρι τώρα καμία δημοσιότητα, όμως έχει δημιουργήσει αναστάτωση στο χώρο των συνοριακών αλλά και των κατοίκων των ακριτικών περιοχών, καθώς τα τμήματα φύλαξης συνεχώς συρρικνώνονται και αποδυναμώνονται.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες έφυγαν τουλάχιστον πέντε άτομα, για νομούς της Μακεδονίας και της Θράκης, με το πρόσχημα ότι έχουν μεγαλύτερες ανάγκες αστυνόμευσης, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν κι άλλες.

Η απόσπαση είναι αρχικά για ένα μήνα, χωρίς όμως να υπάρχει η παραμικρή διαβεβαίωση ότι το διάστημα αυτό δεν θα επιμηκυνθεί.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων δέχεται αδιαμαρτύρητα τις αποσπάσεις αυτές, όταν είναι κοινό μυστικό ότι οι ελλείψεις σε προσωπικό είναι τεράστιο. 

Ακόμη και νευραλγικές υπηρεσίες λειτουργούν οριακά, ενώ όλα τα συνοριακά τμήματα ουσιαστικά υπολειτουργούν. Την ίδια ώρα οι δείκτες, ειδικά μικροεγκληματικότητας αυξάνουν, με τις κλοπές και τις ληστείες να καταγράφουν εντυπωσιακή έξαρση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου