'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Το ατύχημα της Αγγελικής Νικολούλη

Α
τύχημα με το αυτοκίνητό της είχε χτες το πρωί η Αγγελική Νικολούλη. 

Η παρουσιάστρια βγαίνοντας από το γκαράζ του σπιτιού της έπεσε με το αυτοκί νητό της σε μία μεγάλη τρύπα, την οποία είχαν ανοίξει έξω ακριβώς από την πόρτα του γκαράζ του σπιτιού της υπάλληλοι της ΔΕΗ, εκτελώντας έργα στην περιοχή.

Το αυτοκίνητο της δημοσιογράφου έπεσε μέσα με τη δεξιά ρόδα κάνοντας δυνατό θόρυβο ενώ η πλευρά του οδηγού βρέθηκε στον αέρα. Ο θόρυβος ήταν τόσο δυνατός που γρήγορα μαζεύτηκαν οι γείτονες ανήσυχοι και την βοήθησαν να βγει από το αυτοκίνητο. Το όχημα στη συνέχεια ρυμουλκήθηκε για να βγει από την... "τάφρο".


Η κα Νικολούλη φορούσε ζώνη και έτσι απέφυγε να χτυπήσει το κεφάλι της στο παρμπρίζ ωστόσο μετά το σοκ και το τράνταγμα στην πλάτη ήταν αδύνατο να οδηγήσει. Άλλωστε δεν χρειάστηκε αφού μόλις ειδοποίησε τους συνεργάτες της στην εκπομπή της για το τι είχε συμβεί κατέφθασαν αμέσως δύο από αυτούς.


Το σίγουρο είναι ότι η Αγγελική Νικολούλη είχε φύλακα άγγελο και δεν υπέστη σοβαρότερο ατύχημα. Η τρύπα σκεπάστηκε γρήγορα για να μην συμβεί κι άλλο ατύχημα σε ανυποψίαστο πολίτη.

Πηγή: newsit
http://dete.gr/news.php?article_id=11506

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου