'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Παιχνίδι αντί για βόμβα!!!!

Ύποπτο δέμα εντοπίστηκε στην πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στο Ψυχικό. Στο σημείο έσπευσαν πυροτεχνουργοί και διαπίστωσαν ότι περιείχε ένα παιχνίδι.

Ύποπτο πακέτο και στην πρεσβεία της Γερμανίας στη Δανία.
 Στην πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην οδό Παρίτση 2, στο ψυχικό έσπευσαν άνδρες των ΤΕΕΜ, μετά από τηλεφώνημα των υπαλλήλων για ύποπτο δέμα.

Πραγματοποιήθηκε έλεγχος για να διαπιστωθεί, αν πρόκειται για παγιδευμένο δέμα, το 15ο που ψάχνει η Αντιτρομοκρατική, ωστόσο επρόκειτο απλώς για ένα... παιχνίδι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, υπάρχει ακόμα ένα παγιδευμένο δέμα που εστάλη από τους τρομοκράτες και το οποίο δεν έχει βρεθεί ακόμα.
Εξάλλου, πυροτεχνουργοί της αστυνομίας της Δανίας κλήθηκαν στη Γερμανική Πρεσβεία στην Κοπεγχάγη, προκειμένου να ελέγξουν ύποπτο δέμα, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων της Δανίας Ριτζάου.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Κοπεγχάγης, οι πυροτεχνουργοί, με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων, εξέτασαν το πακέτο στον προαύλιο χώρο της πρεσβείας και διαπίστωσαν ότι δεν ήταν επικίνδυνο. Όπως ανακοίνωσε το γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών, το πακέτο προερχόταν από αποστολέα εντός της Δανίας.

http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου