'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Πύρινη τραγωδία στο Ισραήλ..!!!

Τουλάχιστον 40 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στη Χάιφα στο βόρειο Ισραήλ. 

Παρανάλωμα του πυρός λεωφορείο με κρατούμενους. Στάχτη πολλά εκτάρια δάσους. Βοήθεια από την Ελλάδα (Vid)

Βούλα Βαβάτση: Τι αποκάλυψε για τη σχέση της με τον υπουργό?!!!!

Για την ερωτική της σχέση με παντρεμένο υπουργό της κυβέρνησης μίλησε η Βούλα Βαβάτση η οποία θα πρωταγωνιστεί στη επόμενη hot ταινία του Δημήτρη Σειρηνάκη.
 
Η sexy (όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και μόνοι σας) Βούλα

Ψάχνουν άλλους 2.250 γιατρούς για φοροδιαφυγή..!!!

Ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής, μεγαλογιατροί με καταθέσεις εκατομμυρίων που δηλώνουν πολύ χαμηλά εισοδήματα, 1.500 επιχειρήσεις της 
Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης, αλλά και οίκοι μόδας έχουν ελεγχθεί το τελευταίο διάστημα από το ΣΔΟΕ, οι ελεγκτές του οποίου έχουν βεβαιώσει πρόστιμα που υπερβαίνουν τα τέσσερα δισ. ευρώ. 

Κατηγορείται 27χρονος για απάτη μέσω διαδικτύου..!!!

Στη σύλληψη ενός 27χρονου προχώρησε το Τμήμα Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με την κατηγορία της απάτης κατ εξακολούθηση.

Οι αρχές άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση τον Νοέμβριο, μετά από καταγγελίες πολιτών.

Παπανδρέου: "Είμαι περήφανος που είμαι γουρούνι" !!!!!!!!! (PIGS)

Αιφνιδιάστηκαν οι ευρωπαίοι σοσιαλιστές ακούγοντας τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, στην ομιλία του από το βήμα του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού  Κόμματος να δηλώνει ότι είναι περήφανος που είναι γουρούνι.

«Ανήκω σε μία ομάδα που ονομάζεται PIGS», είπε ο πρωθυπουργός και

Κιλκίς: Έβαλαν φωτοβολταϊκά στην οροφή της εκκλησίας !!!

Πρόβλημα ηλεκτροδότησης αντιμετωπίζει το εκκλησάκι της Ζωοδόχου Πηγής Παλαιάς Επταλόφου (Τάουτλης) το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 7 χλμ από τον πιο κοντινό οικισμό του Κιλκίς. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Εξπρές», λόγω της μεγάλης απόστασης η ΔΕΗ έκρινε ασύμφορη την επέκταση του δικτύου

Θεαματική "βουτιά" στις καταθέσεις ...!!!

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Τράπεζα της Ελλάδος οι καταθέσεις επιχειρήσεων και νοικοκυριών στο τέλος Οκτωβρίου υποχώρησαν στα 211,5 δισ. ευρώ από 212,8 δισ.ευρώ που ήταν στο τέλος Σεπτεμβρίου.  

Από την αρχή του έτους η εκροή των καταθέσεων από τις.....

Μυστική συμφωνία για μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα..!!!

Σε συμφωνία για μειώσεις μισθών μέχρι 12% στον ιδιωτικό τομέα, κατέληξαν σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, οι εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων με την κυβέρνηση.

Σε μια μυστική ουσιαστικά συνάντηση, που

Γιατί η Ελένη Μενεγάκη υποψιάζεται ότι το αυτοκίνητό της είναι παγιδευμένο με τσιπάκι;;!!!

Τρομοκρατημένη και πολύ υποψιασμένη είναι η Ελένη Μενεγάκη η οποία μάλιστα μέσω της εκπομπής της εξέφρασε τις ανησυχίες της ότι το αυτοκίνητό της είναι παγιδευμένο με τσιπάκι εντοπισμού. 

Για ποιο λόγο υποψιάζεται κάτι τέτοιο;

Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του...

Ένας άνδρας 53 ετών βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην οδό Αγαμέμνονος 66 στο Μενίδι. 

Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε από φιλικό πρόσωπο, φέρεται να έχει τραύματα στο κεφάλι. 

Στο σημείο έχει φθάσει ιατροδικαστής για να διαπιστώσει τα αίτια.

http://www.newsbomb.gr/

Ισχυρή έκρηξη σε εστιατόριο γνωστού επιχειρηματία..!!!

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγο σε εστιατόριο γνωστού επιχειρηματία στην Λ. Ποσειδώνος, στην περιοχή του Αλίμου. 

Από την έκρηξη, η οποία έγινε αισθητή μέχρι τη Ν. Σμύρνη, προκλήθηκαν υλικές ζημιές, καθώς το εστιατόριο τη ώρα εκείνη ήταν κλειστό.

http://www.newsbomb.gr

Το πρώτο «θύμα» της Wikileaks!!!

Την παραίτησή του υπέβαλε σήμερα ο επικεφαλής των υπηρεσιών του Βεστερβέλε στο κόμμα των Φιλελεύθερων Δημοκρατών της Γερμανίας (FDP), Χέλμουτ Μέτσνερ, ύστερα από τα απόρρητα τηλεγραφήματα μεταξύ Αμερικανών διπλωματών που διέρρευσαν μέσω της ιστοσελίδας Wikileaks.

Πέρασε τον έλεγχο του αεροδρομίου με τα εσώρουχα !!!!

Οι αρχές, πάντως, δεν μπορούν να εξηγήσουν γιατί η Τάμι Μπάνοβατς εμφανίστηκε έτσι στο αεροδρόμιο.

Οι υπάλληλοι ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Οκλαχόμα Σίτι βρέθηκαν προ (ευχάριστης) εκπλήξεως την Τρίτη όταν μία γυναίκα σε αναπηρικό καροτσάκι προσέγγισε το σημείο ελέγχου,

Π.Α.Ο.Κ. - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ LIVE!!!!!

 Π.Α.Ο.Κ. - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ   LIVE!!!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΠΑΤΗΣΤΕ 
 
ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 
LINK:

alfanea

Εδωσαν 7.500 δολάρια για χριστουγεννιάτικα!!!

Εσείς στολίσατε το σπίτι σας για τις γιορτές; Γιατί εάν στολίσατε έχει καλώς. Εάν όμως δεν έχετε στολίσει ακόμη, μπορείτε να πάρετε ιδέες από το διάσημο ζευγάρι της Gisele Bundchen και του Tom Brady, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες έδωσαν ούτε λίγο ούτε πολύ… 7.500 δολάρια για τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο του σπιτιού τους στο Los Angeles!

Οι συνοριοφύλακες φυλάνε τη... ΓΑΔΑ !!!!

Πού υπηρετούν οι συνοριακοί φύλακες; Στα σύνορα, θα έλεγε κανείς για την αναχαίτηση του κύματος των οικονομικών μεταναστών που έρχονται στην χώρα μας και για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δουλεμπόρων. 

Λάθος; 

Οι περισσότεροι συνοριακοί_ φύλακες υπηρετούν στην... Αττική. Από τους 510 συνολικά, οι 478 υπηρετούν στην ΓΑΔΑ Αττικής. 

Εφοπλιστής με φυλλάδιο ...μούτσου !!!!

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ο «πολύς» Απόστολος Βεντούρης, πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Ακτοπλοΐας και μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος της Ναυτικής Εταιρείας Λέσβου (Ν.Ε.Λ.), ασφάλιζε τον εαυτό του ως… μούτσο στα καράβια του! 

Πανικός στο Διαδίκτυο για την ανακοίνωση της NASA!!!!

Α
πόψε το βράδυ, στις 9 ώρα Ελλάδος, η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία έχει προγραμματίσει συνέντευξη τύπου για να κάνει μια σημαντική επιστημονική ανακάλυψη στο πεδίο της αστροβιολογίας και να δώσει τέλος στις εκατοντάδες φήμες για ανακάλυψη εξωγήινης ζωής, που έχουν κατακλύσει το τελευταίο 24ωρο το διαδίκτυο.

Έρευνα ΣΔΟΕ για δυο διαιτητές !!!

Το ΣΔΟΕ έχει αρχίσει έρευνα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των διαιτητών του μπάσκετ καθώς βρέθηκαν αστρονομικά ποσά που δεν συνάδουν με τις απολαβές των διαιτητών.


Έρευνα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των διαιτητών του μπάσκετ ετοιμάζεται να κάνει το Σώμα Δίωξης Οικονομικού

Γέννησε στο αυτοκίνητό της με θεατές!!! Oι κάμερες την κατέγραφαν !!!!

Μία γυναίκα στη Βρετανία, η Hellen Osborne είχε έναν τοκετό... από τους λίγους. Όταν έσπασαν τα νερά πήρε τον άντρα της για να την πάει στο μαιευτήριο με το αυτοκίνητό τους.

Επρόκειτο για μία διαδρομή των 5 λεπτών. Για κακή τους τύχη όμως, έπεσαν πάνω σε ένα τεράστιο μποτιλιάρισμα.

Έπεσε με το ΙΧ του σε γκρεμό βάθους 70 μέτρων..!!!!

Τύχη βουνό είχε ο οδηγός που σώθηκε από θαύμα.

Με μερικές γρατσουνιές τη γλίτωσε ένας 52χρονος από το Βόλο, που έπεσε χθες με το αυτοκίνητό του σε γκρεμό βάθους 70 μέτρων, μεταξύ Μακρινίτσας και Πορταριάς.


Το ΙΧ που οδηγούσε «προσγειώθηκε» πάνω σε δέντρο, που ανέκοψε την φόρα της πτώσης. Ο οδηγός, που δεν φορούσε ζώνη, έχασε τις αισθήσεις του και εντοπίστηκε σήμερα το πρωί από κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι ειδοποίησαν την πυροσβεστική που έσπευσε και πέτυχε τον απεγκλωβισμό του.


newsbeast
lamogio24.blogspot.com

Μαζική κρούση ΕΛΑΣ σε πορνεία!!!!

Κύκλωμα trafficking εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Αττικής. Μέχρι στιγμής σε Αθήνα και επαρχία έχουν συλληφθεί 17 βασικά μέλη του κυκλώματος, ενώ έχουν προσαχθεί και εξετάζονται άλλα 160 άτομα!

Η υπόθεση βρίσκεται
σε πλήρη εξέλιξη ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το κύκλωμα φέρεται να "ελέγχει" το 80% των γυναικών από την Ρωσία που είτε εκδίδονται είτε εργάζονται σε στριπτιτζάδικα όλης της χώρας.

Για τον λόγο αυτό, οι έρευνες για την εξάρθρωση του κυκλώματος επεκτείνονται στη Ρωσία σε συνεργασία με τις εκεί διωκτικές αρχές.

http://www.newscity1.net

Γδύθηκε στο Πανεπιστήμιο κι έγινε διάσημη!!!

Μια αποβολή από το Πανεπιστήμιο την έκανε… σταρ και τώρα φωτογραφίζεται για ανδρικά περιοδικά, ενώ την ξέρει όλη η Βραζιλία.


Η Geisy Arruda έγινε εθνικό θέμα, από την ημέρα που πήγε στη σχολή της με ένα μίνι μέχρι τον… αφαλό και τα οπίσθια σε… κοινή θέα! Οι συμφοιτητές της τη γιούχαραν, τη φώναζαν πόρνη κι έγινε το απόλυτο μπάχαλο. 

Η ίδια λέει ότι πήγαν να τη λιντσάρουν. Μέχρι που πήγε η αστυνομία και τη

Γνωστός ηθοποιός στην φυλακή για φοροδιαφυγή!!!!

Πίσω από της φυλακής τα σίδερα θα βρεθεί γνωστός ηθοποιός ο οποίος καταδικάστηκε για φοροδιαφυγή, ενώ θα πρέπει να εκτίσει ποινή 3 ετών... καθώς το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του για νέα δίκη.

Ο λόγος για τον Wesley Snipes! Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης, ο Snipes θα

30 ΗΜΕΡΕΣ, 20 ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ... 15 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!!!

Μάχη με το χρόνο σε πέντε "καυτά" μέτωπα, δίνει πλέον η κυβέρνηση. 

Σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη με την συμμετοχή των γενικών γραμματέων όλων των υπουργείων υπό τον ομόλογό τους του υπουργείου Οικονομικών, κυρίου Ηλία Πλασκοβίτη, καθορίστηκαν τα...

Μαχαίρι σε μισθούς - επιδόματα και ακύρωση 700 προσλήψεων από την ΑΤΕ

Στο στόχαστρο των κυβερνητικών περικοπών βρίσκεται η Αγροτική Τράπεζα (ΑΤΕ) στην οποία η τρόικα ζητάει να μπει λουκέτο γιατί πιστεύει ότι δεν αντέχει στον ανταγωνισμό. 

Σήμερα, ο υφυπουργός Φ. Σαχινίδης, δήλωσε ότι δεν τίθεται θέμα να κλείσει η ΑΤΕ.

Πρόθεση της Κυβέρνησης, όπως αποκάλυψε χθες ο Γ.

VIDEO: Μετωπική σύγκρουση ΙΧ με φορτηγό!!!Συγκλονιστικό!!

Ένα συγκλονιστικό τροχαίο δυστύχημα κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του επιβάτης ΙΧ, το οποίο συγκρούστηκε μετωπικά... με φορτηγό όταν το ΙΧ μπήκε στο αντίθετο ρεύμα για προσπέραση. 
Είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για νεαρούς που διασκεδάζαν με το αυτοκίνητο σε εθνική οδό της γειτονικής Τουρκίας, όμως η απρόσεκτη και επικίνδυνη οδήγηση μετέτρεψε τα γέλια τους σε τραγωδία, μέσα σε μια στιγμή.




http://24wro.blogspot.com

Πήγε να σκοτώσει τον άνδρα της από τη ζήλια της!!!!!

Επιτέθηκε στον σύζυγό της και από τη ζήλια της παραλίγο να τον σκοτώσει...

Ένας 34χρονος άνδρας από το Σοτσουάν της Κίνας ξύπνησε αλαφιασμένος από τις φωνές της έξαλλης συζύγου του. Ο άτυχος άνδρας ενώ κοιμόταν μουρμούρισε ένα γυναικείο όνομα.

Ανήλικος πήρε το αμάξι του πατέρα του και τελικά του το… έκλεψαν!!!

Αυτός ανήλικος όμως αποφάσισε να πάρει το αμάξι του πατέρα του και να βγει βόλτα με την φίλη του.
Όμως τελικά έπεσε θύμα ληστείας....


Όλα έγιναν στην...
Μεταμόρφωση λίγο πριν τα μεσάνυχτα όπου ο ανήλικος 17χρονος οδηγούσε έχοντας συνοδηγό την ανήλικη φίλη του. Ξαφνικά 4 άτομα εμφανίστηκαν στον

Την σκότωσε επειδή σήκωσε το κινητό όταν έκαναν σεξ!!!!

Δεν το χωράει ο νους αυτό που έκανε ένας 46χρονος άντρας από το Μιλγουόκι των ΗΠΑ!
Ο Garron Lewis σκότωσε με απάνθρωπο τρόπο τη γυναίκα του, επειδή κατά τη διάρκεια του σεξ… εκείνη σήκωσε το τηλέφωνο!

Ούτε ο ίδιος θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι θα έφτανε τόσο εύκολα στον φόνο, στραγγαλίζοντάς με μια ζώνη, την συζυγό του, που τόσο πολύ αγαπούσε, την 44χρονη Dorsey.

Υστερική δασκάλα σκορπίζει τον τρόμο στους μαθητές της πρώτης ταξης!!!!

Αναστάτωση στους κόλπους των γονέων δημοτικού σχολείου της Πάτρας από τη συμπεριφορά δασκάλας της πρώτης τάξης. 

 Σύμφωνα με μαρτυρίες γονέων στην εφημερίδα «Ρεπόρτερ» που κυκλοφορεί, η συμπεριφορά της εν λόγω δασκάλας έχει ξεπεράσει κάθε όριο… λογικής, με συνέπεια, πολλά μικρά παιδιά της τάξης, να μη θέλουν να παρακολουθήσουν μάθημα από τη συγκεκριμένη εκπαιδευτικό.

Ο έρωτας στη φύση και οι πέτρες!!!!

Άκουσε θόρυβο από το δάσος δίπλα στο σπίτι του και πήγε να δει τι συμβαίνει. 

Δεν έφυγε μόνον σοκαρισμένος αλλά και τραυματισμένος από τις πέτρες που προσγειώθηκαν στο κεφάλι του. Διαβάστε γιατί!!

Και κερατάς και δαρμένος… αυτή η παροιμία ταιριάζει γάντι στην

Υπ. αρμόδιας εφορίας για Ηρώδειο: 'Θα κάνουμε μήνυση στην Τζούλια για το γύρισμα!!!!'

Η Τζούλια παίρνει συνέντευξη έξω από το Ηρώδειο, από την Έφη Θώδη. Πώς έφτασε ως εκεί και από πού πήρε την άδεια; Χθες είδαμε το ξεκίνημα της εκπομπής της Τζούλιας Αλεξανδράτου στο Extra3. 
Αυτό που έκανε σε όλους εντύπωση βλέποντας το τρέιλερ, είναι ο χώρος που περπάτησαν η Τζούλια και η καλεσμένη της Έφη Θώδη και έκαναν

Θεσσαλονίκη: Φυλάκισαν και έδεσαν με αλυσίδα 19χρονο Αφγανό..!!!

Όλα αυτά για να του πάρουν 135€ και το κινητό του τηλέφωνο...
Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε ο 33χρονος Αφγανός, που κατηγορείται για παράνομη κατακράτηση και ληστεία. 

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, ο 33χρονος συνελήφθη, μετά από καταγγελία 19χρονου

Οργανώνουν πάρτι με σεξ στα γραφεία της δουλειάς τους !!!

Οργανωμένοι ακόμη και στο χώρο της δουλειάς τους οι Σκωτσέζοι έχουν το μυαλό τους στην οργάνωση καυτών πάρτι...
στη δουλειά τους, όπου η συχνότερη κατάληξη είναι η κατάληψη των πιο σκοτεινών γραφείων.



Αντίστροφα μετρούν οι Σκωτσέζοι για το Χριστουγεννιάτικο πάρτι της

Έπεσε ξύλο σε κατάστημα καλλυντικών!!

Σε ρινγκ μετατράπηκε χτες κατάστημα καλλυντικών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η ιστορία ξεκίνησε όταν νεαρή γυναίκα πήγε στο κατάστημα για να βαφτεί και άγνωστη μπήκε και της άρπαξε την τσάντα. 

Αρχικά επικράτησε πανικός, ενώ στη συνέχεια η γυναίκα τηλεφώνησε

Πέταξαν 5.000 ψόφια κοτόπουλα σε χωματερή...!!

Πέντε χιλιάδες κοτόπουλα πέταξαν ιδιοκτήτες μία πτηνοτροφικής μονάδας στη Βέροια, όταν αυτά ψόφησαν επειδή τέθηκε εκτός λειτουργίας το κλιματιστικό της μονάδας.
Τα κοτόπουλα μεταφέρθηκαν σε ανεξέλεγκτη χωματερή και θάφτηκαν. 

Σύμφωνα με την τηλεόραση του ΣΚΑΙ, η αστυνομία ήρθε αλλά δεν κινήθηκε η διαδικασία του αυτόφωρου. 


star.gr

Τους έπιασαν με 28 κιλά χασίς !!!

Πήγαιναν να κάνουν την μπάζα τους αλλά τελικά τους “μπάζωσαν” στην φυλακή...

Ο λόγος για τρεις Αλβανούς που συνελήφθησαν στην Νέα Φιλαδέλφεια και στο Κρυονέρι ύστερα από επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών. 


Οι τρεις Αλβανοί είχαν στην κατοχή τους 28 κιλά χασίς, 1.600 γραμμάρια ηρωίνης και μισό κιλό κοκαΐνης.

Security περιπολούν χωριά στα σύνορα!!!!

Χωριά της Θράκης αποφάσισαν να πάρουν τη κατάσταση στα χέρια τους και να αντιμετωπίσουν την αθρόα εισαγωγή λαθρομεταναστών με ιδιωτικούς αστυνομικούς!

Το προσωπικό έχει αναλάβει τη φύλαξη των χωριών Ποταμιά και Νέα Κεσσάνη τα οποία μαστίζονται από ένα σφοδρό κύμα εγκληματικότητας εξαιτίας της εισόδου μεγάλου αριθμού

Φωτογραφίες δολοφόνου στο Facebook μέσα από τη φυλακή!!!

Πρόσβαση στο internet και κατ’ επέκταση στο Facebook έχει μέσα από το φυλακή ο δολοφόνος Justin Walker.

Ο 32χρονος Walker έχει καταδικαστεί σε 30 χρόνια φυλάκιση για τη δολοφονία του σερίφη Dwight Woodrell Jr. 


Μέσα όμως από το κελί της φυλακής όπου εκτίει την ποινή του ανεβάζει φωτογραφίες του στο Facebook , τις οποίες έχει τραβήξει με το κινητό

Δώρο Χριστουγέννων 2010 σε Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα

Οι ημερομηνίες που θα κατατεθεί το δώρο Χριστουγέννων

ΙΚΑ 16 Δεκεμβρίου
ΟΑΕΕ 16 - 20 Δεκεμβρίου
ΝΑΤ 16 Δεκεμβρίου
ΟΓΑ 1- 10 Δεκεμβρίου

Ιδιωτικός Τομέας 21 Δεκεμβρίου

Το δώρο ύψους 400 ευρώ θα δίνεται σε όσους συνταξιούχους έχουν κύριες

Έδεσε υπάλληλο του ΟΑΕΕ και ήθελε να την κάψει..!!

Ένας 50χρονος άνδρας εισέβαλε σήμερα το πρωί στις 09:30 στο κτήριο του Ο.Α.Ε.Ε. που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Τσίλερ και Πατησίων. 

Αφού κατευθύνθηκε στον τρίτο όροφο, άρπαξε μια υπάλληλο της υπηρεσίας, την έδεσε με σύρμα στην καρέκλα της και την περιέλουσε με

Έρχεται εργασιακός "μεσαίωνας"!!! Απίστευτες προτάσεις ΣΕΒ

Τουλάχιστον 20 χρόνια πίσω γυρίζουν τα εργασιακά δεδομένα με τις νέες προτάσεις του ΣΕΒ και τις αποφάσεις των κοινωνικών εταίρων για τις κλαδικές συμβάσεις.


Το σκηνικό είναι τρομακτικό με τους μισθούς να πέφτουν κατακόρυφα και τις ώρες εργασίας να αυξάνονται.

ΠΑΤΡΑ: Σεξ στο λιμάνι... με φιλοδώρημα σε μετανάστες!!!

Τ
ραγικές ιστορίες εκτυλίσσονται σε περιοχή κοντά στο λιμάνι των Πατρών. 

Πεινασμένοι αλλοδαποί που δεν έχουν στον «ήλιο μοίρα» γίνονται βορά στις απάνθρωπες ορέξεις ευκατάστατων κυρίων της Πάτρας, οι οποίοι εκπληρώνουν τις σεξουαλικές τους επιθυμίες πάνω στο σώμα αδύναμων και εξασθενημένων αλλοδαπών.

Σε 15 από τις 33 φυλακές της χώρας απέχουν οι κρατούμενοι από το συσσίτιο...!!!

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, ύστερα από τη συγκέντρωση όλων των στοιχείων από τα συνολικά 33 καταστήματα κράτησης της.... χώρας, προέκυψε ότι μέρος των κρατούμενων σε 15 από αυτά, απέχουν από το συσσίτιο

πηγη:www.express.gr 


Ο 36χρονος είχε ... απ' όλα !!!!




Συνελήφθη, ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ημεδαπός, ηλικίας 36 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για παράβαση του Νόμου «Περί Ναρκωτικών». 


Ειδικότερα, κατόπιν αιφνιδιαστικού αστυνομικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 36χρονου, την 29-11-2010, στην περιοχή του Ευόσμου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Παρουσιάστηκαν οι αρμοδιότητες της Οικονομικής Αστυνομίας

Α
πευθείας στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ υπάγεται η νέα υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που συστήνεται με το προεδρικό διάταγμα που παρουσίασε την Τετάρτη ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, και το οποίο προωθείται για υπογραφή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 

Στο στόχαστρο των αστυνομικών της νέας υπηρεσίας μπαίνουν:

Εισαγγελέας «πάει» .... σχολείο !!!!

Όχι για να μάθει γράμματα, αλλά για να... μάθει πόσα σχολεία στο Ηράκλειο, τελούν υπό κατάληψη. 

Συγκεκριμένα, εισαγγελική παραγγελία απέστειλε σήμερα ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηρακλείου κ. Νίκος Μαρκάκης, προς το διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ζητώντας του να τον ενημερώσει για τα σχολικά συγκροτήματα που τελούν υπό κατάληψη σε όλο το νομό.