'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Υστερική δασκάλα σκορπίζει τον τρόμο στους μαθητές της πρώτης ταξης!!!!

Αναστάτωση στους κόλπους των γονέων δημοτικού σχολείου της Πάτρας από τη συμπεριφορά δασκάλας της πρώτης τάξης. 

 Σύμφωνα με μαρτυρίες γονέων στην εφημερίδα «Ρεπόρτερ» που κυκλοφορεί, η συμπεριφορά της εν λόγω δασκάλας έχει ξεπεράσει κάθε όριο… λογικής, με συνέπεια, πολλά μικρά παιδιά της τάξης, να μη θέλουν να παρακολουθήσουν μάθημα από τη συγκεκριμένη εκπαιδευτικό.

Όπως αναφέρει στην εφημερίδα η μητέρα μαθητή του σχολείου, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Πάτρας, «το παιδί γύρισε μία μέρα από το σχολείο του και μου είπε... πως τρόμαξε τόσο πολύ κατά τη διάρκεια του μαθήματος, που άκουγε την καρδιά του να χτυπά πολύ έντονα.


Η δασκάλα σήκωσε στον αέρα την έδρα και την άφησε με δύναμη, με αποτέλεσμα να ακουστεί ένα δυνατός θόρυβος, που τρόμαξε κάποια από τα παιδιά. Μάλιστα, ορισμένα έβαλαν και τα κλάματα» .


Η δασκάλα φαίνεται πως χρησιμοποιεί την έδρα, χτυπώντας την με οργή, για να επιβάλει την τάξη, όμως, οι μικροί μαθητές τρομοκρατούνται. Επίσης, φοβούνται τόσο πολύ, σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες των γονέων, που ζητούν πολλές φορές να μην πηγαίνουν στο σχολείο για μάθημα. 


Οι φωνές της δασκάλας συχνά πυκνά ακούγονται έξω από την αίθουσα όπου γίνεται το μάθημα και, μάλιστα, οι γονείς που περιμένουν για να παραλάβουν τα παιδιά τους δεν πιστεύουν στα αφτιά τους πολλές φορές με αυτά που ακούν.

«Δεν με πειράζει να κάνει παρατήρηση στο παιδί μου επειδή δεν προσέχει ή μιλάει με κάποιο άλλο παιδί την ώρα του μαθήματος. Όχι όμως να τα τρομοκρατεί με αυτό τον τρόπο. 


Το δικό μου το παιδί μία μέρα έτρεμε από το φόβο του όταν πήγα να το πάρω από το σχολείο», λέει η μητέρα ενός παιδιού, τα στοιχεία της οποίας βρίσκονται στη διάθεση της εφημερίδας.

Πηγή:thebest.gr
http://alepounews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου