'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

«Πάγωσε» τη Μόσχα ο Παναθηναϊκός!!!!

«Όταν ο Μητσάρας έχει κέφια». Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ στη Ρωσία.


Οι «πράσινοι» με μεγάλη εμφάνιση του Δημήτρη Διαμαντίδη (17 π., 4 ριμπ. και 4 ασίστ) επικράτησαν με 72-68 μέσα στη «φωλιά» της ΤΣΣΚΑ .


Ο Παναθηναϊκός επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό του και κατάφερε να «πάει» στο ημίχρονο του αγώνα προηγούμενος με 6 πόντους (35-41). Οι «πράσινοι» συνέχισαν στον ίδιο καταιγιστικό ρυθμό και στην Τρίτη περίοδο στην οποία είχαν ήδη μια διαφορά «ασφαλείας» (51-60).


Κάπου εκεί όμως οι «πράσινοι» φάνηκαν σα να θέλουν να γκρεμίσουν ό,τι έχτιζαν μέχρι εκείνη τη στιγμή. Στην τέταρτη περίοδο το «τριφύλλι» χρειάστηκε 7 ολόκληρα λεπτά για να σκοράρει με τρόπο διαφορετικό από βολές. Αποτέλεσμα; Η ΤΣΣΚΑ πλησίασε στον έναν πόντο και μπήκε πάλι στη διεκδίκηση του αγώνα.


Και εκεί ήταν που μίλησαν πρώτα ο Φώτσης με 4/4 βολές και οι Περπέρογλου και Διαμαντίδης με τρίποντο φέρνοντας στο σκορ στο 64-71.Διατηρώντας την ψυχραιμία του στα τελευταία δευτερόλεπτα, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ανακόψει την αντεπίθεση της ΤΣΣΚΑ και να πάρει το παιχνίδι με 68-72.


Τα δεκάλεπτα του αγώνα:18-23, 35-41, 51-60, 68-72


star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου