'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Τα 10 λάθη που κάνουν οι άνδρες στο κρεβάτι!!!!! ( Women around you )

Τα 10 λάθη που κάνουν οι άνδρες στο κρεβάτι! 

10.   Ξεχνάτε την «ατμόσφαιρα»
Σίγουρα αν είχες πάντα κόκκινα σατέν σεντόνια , ροδοπέταλα και κεράκια  θα έπαιζες τον Καζανόβα στο σινεμά. 


Δεν ζητάμε αυτά που βλέπουμε στις  ταινίες ( όχι ότι θα μας χάλασαν κιόλας ) το μόνο που θέλουμε είναι τα τυπικά. Βάλε λίγο απαλή μουσική, βάλε καθαρά σεντόνια, μάζεψε τα τσιγάρα σου που διακοσμούν ασφυκτικά τα τασάκια σου, και προς θεού να έχεις ρίξει στα άπλυτα τα σώβρακα που πέταξες στο πάτωμα πριν μπεις για μπάνιο. Αν έχεις σκύλο, απλά μην τον δούμε πάνω στο κρεβάτι, θα προτιμήσουμε το τραπέζι και ας έχεις και εκεί ακόμα αφημένο το μισοτελειωμένο μεσημεριανό σου!
 9.      Τα προκαταρκτικά τα θέλουμε!
Δεν έχουμε την απαίτηση να μας κάνεις 30 λεπτά στοματικό έρωτα, ή να γλύφεις  τις θηλές μας μιάμιση ώρα. Να μας «ζεστάνεις» θέλουμε, μέχρι να απολαύσουμε τον βιασμό.
8.     
Γιατί τόση βιασύνη;
Αν νομίζεις οτι περιμένω να ξαπλώσουμε μαζί, για να «απολαύσω» τις ερωτικές σου φαντασιώσεις που κρατάνε μόλις 3 λεπτά, είσαι γελασμένος. Μάλλον, θέλω να μείνεις μαζί μου ανάσκελα περισσότερη ώρα. Τόσο δύσκολο είναι;

7.      Το σώμα μας, σου μιλάει!
Ανταποκρινόμαστε σε ότι μας αρέσει, με τον ίδιο τρόπο που ανταποκρινόμαστε και σε ότι μας κάνει να νιώθουμε άβολα. Προσπάθησε να καταλάβεις τι μας απογειώνει και συνέχισε με αυτό τον ρυθμό. Πρόσεχε όμως, πότε δυσανασχετούμε, γιατί αν το παραβλέψεις θα παρακαλάμε απλά να τελειώσεις και να μας αφήσεις ήσυχες!

6.     
Ο Πολυέλαιος μπορεί να περιμένει!
 Για να δοκιμάσουμε τα πάντα και να σου δοθώ ολοκληρωτικά, θα πρέπει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σου. Μην περιμένεις να ανέβουμε στον πολυέλαιο από την πρώτη φορά που κάνουμε σεξ.

5.     
Δείξε σεβασμό
Αν σκοπεύεις να εφαρμόσεις πάνω μας όσα βλέπεις στις αγαπημένες σου τσόντες, καλύτερα να επισκεφτείς την Καρλότα που θα στα κάνει με 30 ευρώ! Αν μας φερθείς σαν να μας υποτιμάς ή αρχίσεις τα προστυχόλογα χωρίς να το ζητάει ο οργανισμός μας, θα το φας το χαστούκι και θα σου αρέσει κιόλας!

4.     
Χαλάρωσε μεγάλε!
Το σεξ, ειδικά την πρώτη φορά, διέπετε από αμηχανία και ευχάριστη ατμόσφαιρα, αν σκοπεύεις να δίνεις εντολές, «κάτσε έτσι» και «στήσου αλλιώς», το έχασες το παιχνιδάκι.

3.     
Ξέχασε τα στερεότυπα!
Οι ερωτογενείς ζώνες μιας γυναίκας δεν είναι μόνο το στήθος, το αιδοίο,  και ο κώλος της. Θα ανάψει πολύ περισσότερο όταν ανακαλύψεις άλλα σημεία του κορμιού της, που το άγγιγμα και η γλώσσα σου θα συναντήσουν, όπως ο λαιμός, τα αυτιά. Διαφορετικά, είσαι ένας καλοδιαβασμένος μαθητής. Που ήρθε απλά να πιάσει την βάση για να περάσει το μάθημα.

2.     
Τελείωσε ότι ξεκινάς!
Καλά το πήγαινες, γιατί το χαλάς στην πορεία; Όταν έφτιαχνες μικρός πυργάκια στην άμμο, σου άρεσε όταν στα χαλούσε το κύμα; Ούτε σε εμάς αρέσει να τελειώνεις και να μας αφήνεις στα κρύα του λουτρού. Ολοκλήρωσε βρε αγόρι μου αυτό που άρχισες, όση ώρα κι αν σου πάρει!

1.     
Καλέ, που πας;
Εντάξει με έριξες, περάσαμε καλά, ήσουν υπομονετικός, τρυφερός, ικανοποιηθήκαμε και οι δυο. Τώρα που πας; Κάτσε να κάνουμε αγγαλίτσες λίγη ώρα και πας μετά για μπάνιο, και δεν σου είπα να κάτσεις στο κρεβάτι για να σε πάρει ο ύπνος! Έλεος!



http://sportygossip.com/10-lathi-pou-kanoun-oi%20andres-sto-krevati

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου