'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

"Θα κάνουμε Χριστούγεννα με 200.000 τόνους σκουπιδιών"....

Παραμένει το πρόβλημα με τα σκουπίδια στους δρόμους της Αθήνας να σχηματίζουν λόφους, κάνοντας ανυπόφορη την καθημερινότητα των πολιτών.

Οι εργαζόμενοι στο ΧΥΤΑ δέχτηκαν την επέκταση του ωραρίου τους και οι βάρδιες των υπαλλήλων μονίμου και αορίστου χρόνου έχουν ενισχυθεί προκειμένου να δοθεί μια προσωρινή λύση στο πρόβλημα που ανέκυψε μετά την δικαστική απόφαση κατά των συμβασιούχων του ΧΥΤΑ Φυλής.

Ο Γιώργος Καμίνης, ο οποίος αναλαμβάνει την δημαρχία της Αθήνας με το νέο έτος, εξέφρασε τη διάθεση να συναντηθεί με τον υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Ραγκούση, και τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό ενώ προειδοποίησε πως η πρωτεύουσα θα κάνει Χριστούγεννα με 200.000 τόνους σκουπιδιών αν συνεχιστεί η σημερινή κατάσταση.

Επισήμανε ακόμη ότι «το πρόβλημα ενδεχομένως θα επεκταθεί και στον τομέα της αποκομιδής στην Αθήνα μέσα στον Ιανουάριο, αφού εκείνο το διάστημα αναμένονται δικαστικές αποφάσεις για 700 συμβασιούχους εργαζόμενους στην καθαριότητα του Δήμου Αθηναίων.

Στο πρόβλημα αναφέρθηκε και ο ΣΥΝ με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος. «Αυτή τη φορά οι δεκάδες χιλιάδες τόνοι σκουπιδιών στους δρόμους της Αθήνας δεν μπορούν να θεωρηθούν ότι προκαλούνται από τις απεργίες των εργαζομένων που διεκδικούν καλύτερες συνθήκες εργασίας. Είναι αποτέλεσμα της απόλυσης 100 συμβασιούχων που, ενώ πληρούσαν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, απολύθηκαν καθιστώντας δυνατή μόνο τη μισή διαχείριση σκουπιδιών στους ΧΥΤΑ».


star.gr
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου