'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Μάθε πόσο καλός εραστής είναι ... πριν το sex!!!!!

Δεν χρειάζεται να κοιτάξεις αν φουσκώνει το παντελονάκι του στα επίμαχα σημεία, για να φανταστείς τα κατορθώματά του στο σεξ. 

Υπάρχουν συμπεριφορές και κινήσεις του, που θα προδώσουν πόσο καλός εραστής είναι, προτού φτάσετε στο σεξ αυτό καθ' αυτό. 


1. Ξοδεύει ώρες για την προσωπική του περιποίηση: παρτάκιας και στο σεξ
Στο ένα χέρι κρατά το ζελέ για να τιθασεύσει την παραμικρή τριχούλα που δεν υπακούει στο σεσουάρ. Στο άλλο χέρι κρατά την κρέμα για τους μαύρους κύκλους για να μην κάνει σακούλες κάτω από τα τσακίρικα μάτια του. Όπως καταλαβαίνεις, στο αγόρι αυτό δεν απομένει χέρι για να σε κρατήσει ή να στο βάλει κάπου αλλού.
Αν μπορούσε θα ερχόταν μαζί σου.... όχι στο κρεβάτι αλλά για μανικιούρ, αφού την αποτρίχωση ήδη την κάνετε μαζί. Ένας άντρας που ασχολείται τόσο πολύ με τον εαυτό του στην υπόλοιπη ζωή του, δεν σταματά να το κάνει και στο σεξ. Το πιθανότερο είναι να βρεθείτε να το κάνετε μπροστά στον τεράστιο καθρέφτη απέναντι από το κρεβάτι του, με εκείνον να ασχολείται με το πώς δείχνει την ώρα του σεξ, παρά με το κατά πόσον το ευχαριστιέσαι εσύ το σεξ.
Τι να κάνεις: Τρέξε Λόλα τρέξε!

2. Δεν χορταίνει να στέλνει sms: έχει μεγάλο ταλέντο στα χέρια
Είναι πολύ ενθαρρυντικό να βλέπεις έναν άντρα με τόση δεξιοτεχνία στα δάχτυλά του, ακόμα κι όταν χειρίζεται το κινητό του τηλέφωνο και ειδικά το πάθος με το οποίο στέλνει μηνύματα. Φαντάσου τι μπορεί να κάνει με τα δάχτυλά σου και στο σεξ.
Προσοχή: αν το αγόρι σου είναι εξ' αρχής κολλημένο με το κινητό, το λαπ τοπ και δίνει περισσότερη σημασία σε αυτά, παρά σ' εσένα, τούτο είναι κακό σημάδι και για τις επιδόσεις του στο σεξ. Ειδικά αν έχει συνηθίσει να κάνει σεξ μέσα από μηχανήματα (τηλεφωνικό ή ιντερνετικό cyber σεξ) μπορεί να νομίζει πως σκίζει και στην πραγματική από κοντά επαφή αλλά οι πράξεις μάλλον θα σε απογοητεύσουν.
Τι να κάνεις: μην ενδώσεις στα πειράγματα και την στενότερη επαφή μέσω τηλεφώνου ή ίντερνετ. Αν θέλει να γίνει κάτι μεταξύ σας, ας δοκιμάσει την τύχη του από κοντά!

3. Δεν μοιράζεται ούτε μπουκιά από το φαγητό του: θα πάρει αλλά δεν θα δώσει
Καθότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι, η διαδικασία του φαγητού μπορεί να σας δέσει και σωματικά. Τσάμπα νομίζεις ο Μίκι τάιζε την Κιμ στο στόμα, στις '9 ½ Εβδομάδες', το πάλαι ποτέ; Αν εκείνος από τη μεριά του σαν τον Τζόι από τα 'Φιλαράκια' δεν σου δίνει ούτε μπουκιά από το γλυκό του, μην περιμένεις να πάρεις γλύκα κάτω από τα σεντόνια.
Αντίθετα, το αγόρι αυτό θα περιμένεις να του δίνεις εσύ ό,τι μπορείς και στο σεξ, κι αν δεν ενδώσεις, θα διεκδικήσει να πάρει πράγματα από μόνος του. Στοματικό από τα χειλάκια του, δεν σε βλέπω ν' απολαμβάνεις, το ανάποδο θα ισχύει μάλλον.
Τι να κάνεις: βάλε να παίζουν οι '9 ½ Εβδομάδες' στο dvd και μίλησέ του για τα καλά της κοινοκτημοσύνης στο φαγητό και στο κρεβάτι. Αν θέλει φιλιά και χάδια στο τουλουμπάκι του, θα τα πάρει μόνο μέσα από την ερωτική στάση '69'! 

4. Σπάταλος ή σπάγκος: κακό στο κρεβάτι σου!
Η περίπτωση του σπάγκου άντρα στη ζωή, θα απασχολήσει και την απόλαυσή σου στην σεξουαλική επαφή. Αν είναι τσιγκούνης στη ζωή, μην περιμένεις να ισχύει το αντίθετο στο κρεβάτι.
Με το σταγονόμετρο θα παίρνεις το όποιο σεξ κάνετε, μόνο Κυριακές και αργίες. Παρ' όλα αυτά, αν το αγόρι σου δεν θυμάται καν που ξόδεψε τι, αυτό είναι σημάδι ανευθυνότητας και είναι πιθανό να μην προσέχει πότε τελειώνει, πού και αν πήρε τις απαραίτητες προφυλάξεις.
Τι να κάνεις: στον σπάταλο υποσχέσου οικονομικά ανταλλάγματα και προσπάθησε να του εξηγήσεις τα οφέλη που θ' απολαμβάνει από το σεξ συνολικά στην ζωή και υγεία του, μπας και το κάνετε περισσότερο.
Τον δε ανεύθυνο σπάταλο, έχε τον από κοντά. Ποτέ δεν ξέρεις τι λάθος μπορεί να κάνει και να βρεθείς με την κοιλιά τούρλα. 

5. Δεν θέλει αγκαλιές στο δρόμο: ξέχνα τα προκαταρκτικά
Κανείς δεν λέει πως πρέπει να μοιάζετε με έφηβο ζευγαράκι που κοντεύει να βγάλει τα μάτια του πάνω στο παγκάκι. Όμως, το να κρατιέστε χεράκι - χεράκι, γιατί πρέπει να το βλέπει σαν έγκλημα; Τέτοια αγόρια που αποφεύγουν κάθε είδους επαφή δημόσια, να είσαι σίγουρη πως τα προβλήματα οικειότητας στο κρεβάτι θα είναι ακόμα μεγαλύτερα.
Το αγόρι αυτό θα χρειαστεί πολλή δουλειά για να έρθει κοντά σου και στο σεξ και να πειστεί να δοκιμάσετε ακόμα και τα βασικά κάτω από τα σεντόνια. Ακόμα κι αν βρείτε μια φόρμουλα για να 'το κάνετε' αλλά χωρίς πολλά προκαταρκτικά (εσύ και το παγόβουνο), το βαθύ αίσθημα, το ρομάντζο και το δέσιμο, θα λείψει από το δεσμό σας.
Τι να κάνεις: τοποθέτησε τον καλό σου κοντά στο καλοριφέρ, μπας και αρχίσει να λιώνει για εσένα

.www.womenonly.gr
http://okokoras.blogspot.com/2010/05/sex_26.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου