'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Ελληνικοί αθλητικοί θρίαμβοι στην Ευρώπη!!!!

Θριαμβευτική ήταν η βραδιά για τον ελληνικό αθλητισμό το βράδυ της Τετάρτης.

Οι έλληνες φίλαθλοι έζησαν μοναδικές στιγμές, με τον Αρη και την  ΑΕΚ να επιτυγχάνουν μεγάλες εκτός έδρας νίκες για την προτελευταία αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ και να αγκαλιάζουν την πρόκριση, την ίδια ώρα που η κάτοχος του τροπαίου Ατλέτικο Μαδρίτης κινδυνεύει να μείνει στην απέξω ενώ η μεγάλη Γιουβέντους ήδη αποκλείστηκε!

Ο Αρης έγραψε εποποιία στην Μαδρίτη, επιτυγχάνοντας την μεγαλύτερη νίκη της ποδοσφαιρικής του ιστορίας. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης νίκησε με 2-3 την Ατλέτικο μπροστά σε 3.000 οπαδούς του, οι οποίοι ταξίδεψαν μέχρι την ισπανική πρωτεύουσα για να συμπαρασταθούν στην αγαπημένη τους ομάδα. Με τη νίκη αυτή ο Αρης πέτυχε δεύτερη φετινή νίκη του επί της κατόχου του τροπαίου του Γιουρόπα Λιγκ και βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση. Για να την πετύχει, θα πρέπει να κερδίσει την ήδη αποκλεισμένη Ρόζεμποργκ στην Θεσσαλονίκη ή στην χειρότερη να φέρει το ίδιο αποτέλεσμα με την Ατλέτικο, που την τελευταία αγωνιστική θα παίξει στο Λεβερκούζεν.

Νωρίτερα η ΑΕΚ είχε πετύχει με 1-3 μεγάλη επίσης νίκη στην Κροατία επί της Χάιντουκ και αγκάλιασε και αυτή την πρόκριση στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Για να μην περάσει στην επόμενη φάση η ελληνική ομάδα θα πρέπει σε δύο εβδομάδες στο Ολυμπιακό Στάδιο να ηττηθεί από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, η οποία θα είναι μεν αδιάφορη βαθμολογικά αφού έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση, αλλά μετράει πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και θέλει να συνεχίσει το σερί αυτό. Η ΑΕΚ προκρίνεται με νίκη και ισοπαλία, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να περάσει ακόμα και με ήττα, εφόσον δεν κερδίσει η Αντερλεχτ την Χάιντουκ.

Ο ελληνικός θρίαμβος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την Τετάρτη ολοκληρώθηκε και με τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού επί της ΤΣΣΚΑ στην παγωμένη Μόσχα με 68-72. Όλοι τώρα εύχονται οι επιτυχίες της Τετάρτης να εμπνεύσουν τις ελληνικές ομάδες και στις αναμετρήσεις της Πέμπτης, όπου ξεχωρίζει ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ στην Τούμπα, όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα διεκδικήσει τη νίκη που θα σημάνει σε μεγάλο ποσοστό την πρόκριση στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ!!!


star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου