'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Υπ. αρμόδιας εφορίας για Ηρώδειο: 'Θα κάνουμε μήνυση στην Τζούλια για το γύρισμα!!!!'

Η Τζούλια παίρνει συνέντευξη έξω από το Ηρώδειο, από την Έφη Θώδη. Πώς έφτασε ως εκεί και από πού πήρε την άδεια; Χθες είδαμε το ξεκίνημα της εκπομπής της Τζούλιας Αλεξανδράτου στο Extra3. 
Αυτό που έκανε σε όλους εντύπωση βλέποντας το τρέιλερ, είναι ο χώρος που περπάτησαν η Τζούλια και η καλεσμένη της Έφη Θώδη και έκαναν τα γυρίσματα της εκπομπής. Και μιλάμε για το Ηρώδειο!

Άλλοι είπαν πως αποκλείεται να κατάφεραν να πάρουν άδεια, άλλοι ό,τι πρόκειται για μοντάζ και άλλοι ότι πολύ απλά πήγαν κι έκαναν το γύρισμα! Το TLIFE επικοινώνησε με πολλούς υπαλλήλους του υπουργείου πολιτισμού αλλά και με τους αρμόδιους της Α' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων που είναι υπεύθυνη για το Ηρώδειο και γενικά για οποιαδήποτε άδεια χρειάζεται ώστε να κάνει κανείς κάποια ενέγεια στο χώρο, όπως για παράδειγμα ένα γύρισμα, ακόμη και στο εξωτερικό μέρος του Ηρωδείου. 

Οι περισσότεροι μας είπαν πως χρειάζεται άδεια για το παραμικρό και πως υπάρχει ακόμη και δυνατότητα σύλληψης για εξακρίβωση στοιχείων, πράγμα που δεν έγινε στην περίπτωση της Τζούλιας Αλεξανδράτου και της ομάδας της εκπομπής, "Με την Τζούλια".Ένας  από τους υπαλλήλους του Υπουργείου Πολιτισμού μας είπε: “Θεωρώ ότι προκαλεί οπτική βλάβη στην πολιτιστική μας κληρονομία ένα τέτοιο βίντεο, από έναν τέτοιου τύπου άνθρωπο -γιατί είναι γνω

στή η κυρία Αλεξανδράτου- στον εξωτερικό χώρο του Ηρωδείου. Κάθε συνέντευξη έξω από ένα μνημείο και έναν αρχαιολογικό χώρο θεωρώ πως προκαλεί ζημία


http://mpalakia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου