'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Επιδημία Η1Ν1 : 8 οι νεκροί από την γρίπη, 20 στην εντατική...

Aπό τις αρχές Ιανουαρίου οι αρχές παρακολουθούν την εξέλιξη της επιδημίας της γρίπης των χοίρων που "χτυπά" την Ελλάδα.
 
  Δύο νέοι θάνατοι από τον φονικό ιο. Ποιοί πρέπει να προσέχουν αυτό το διάστημα.


Ήδη σε διάστημα ενός μήνα έχουν καταγραφεί 8 θάνατοι εξαιτίας της γρίπης. Μέχρι σήμερα 53 άτομα χρειάστηκε να νοσηλευτούν σε μονάδες εντατικής θεραπείας. Από αυτούς οι 20 εξακολουθούν να νοσηλεύονται.

45χρονος είχε δημιουργήσει προφίλ με τα στοιχεία 33χρονης!!!

Δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας «περί Προσωπικών Δεδομένων » και «Συκοφαντική δυσφήμηση» σχηματίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε βάρος 45χρονου ημεδαπού.

Προηγήθηκε καταγγελία 33χρονης ημεδαπής , σύμφωνα με την οποία, άγνωστο άτομο, με την χρήση των προσωπικών της στοιχείων και χωρίς την έγκρισή της:

Δεν βρίσκουν τους μιζαδόρους, τα βάζουν με τις… μίζες!!!

Εκτός θέματος. Αυτό που ονομάζουμε πολιτικό σύστημα της χώρας παραμένει εκτός θέματος.  

Και πλέον δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι μοιραία – ακόμη κι’ αν δεν βρεθεί άνθρωπος να κουνήσει το δαχτυλάκι του – θα οδηγηθεί προς το τέλος του.

Θεσσαλονίκη:Η κρίση έλυσε...το κυκλοφοριακό!!!

Θεαματική μείωση του κυκλοφοριακού καταγράφεται, για πρώτη φορά ίσως τις τελευταίες δεκαετίες, στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης! 

 Σύμφωνα με εκτιμήσεις ειδικών, η μείωση της κίνησης φτάνει σε ποσοστό το 25%! Υπάρχουν δρόμοι που έχουν...
αλλάξει μορφή. Για παράδειγμα, οι οδηγοί απαλλάχτηκαν από το μαρτύριο που τραβούσαν γύρω από το νέο δημαρχείο, τα μουσεία και τη ΧΑΝΘ.

Αφέθηκε ελεύθερος ο κάτοχος υλικού παιδικής πορνογραφίας

Ελεύθερος με ομόφωνη απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα Σερρών αφέθηκε ο 25χρονος φοιτητής, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού μέσω διαδικτύου.

Στον 25χρονο επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και η υποχρέωση καταβολής εγγύησης ύψους 2.000 ευρώ.

Ποινικές διώξεις για το κύκλωμα εμπορίας βρεφών

Ποινική δίωξη ασκήθηκε από τον εισαγγελέα εναντίον των επτά ατόμων που συμμετείχαν στο κύκλωμα εμπορίας βρεφών, που δρούσε σε Ελλάδα και Βουλγαρία.

Οι κατηγορούμενοι διώκονται για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό το οικονομικό όφελος, αρπαγή ανηλίκου από κερδοσκοπία και με σκοπό τον εξαναγκασμό, μεσολάβηση σε υιοθεσία για αθέμιτο όφελος

Άρπαξαν 2.800 ευρώ από κάβα ποτών..

Κάβα ποτών λήστεψαν δύο άγνωστοι στην πόλη του Βόλου.

Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, οι δράστες, με την απειλή, στιλέτου άρπαξαν από τα ταμεία της επιχείρησης το χρηματικό ποσό των 2.800 ευρώ, ενώ υποχρέωσαν τον ιδιοκτήτη να τους παραδώσει το ρολόι του.


Στη συνέχεια οι δράστες διέφυγαν με δίκυκλο κι αναζητούνται από τις αστυνομικές αρχές.

http://www.zougla.gr/

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών με έπαθλο το Άσυλο

Χαρακτήρα πολιτικού θρίλερ με στοιχεία ενός αγώνα πινγκ πονγκ στον οποίο έχουν εμπλακεί πολιτικά κόμματα, πρυτανικές αρχές, δικαιοσύνη, αστυνομία, κομματικές νεολαίες, αντιρατσιστικές οργανώσεις και κυρίως 300 άνθρωποι που δηλώνουν αποφασισμένοι να πληρώσουν με το αίμα τους την νομιμοποίησή τους έχει λάβει πια η υπόθεση με την κατάληψη του παλαιού κτιρίου της Νομικής.

«Βαποράκι» ετών 19…

Μπορεί να είχε μαζί του ζυγαριά ακριβείας, φαίνεται όμως πως δεν ζύγισε καλά τα πράγματα… 

Ο λόγος για έναν 19χρονο στο Πάσιο Κορινθίας, ο οποίος συνελήφθη σήμερα, καθώς είχε πάνω του χασίς 520γρ και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. 

Το «βαρύ» αυτό φορτίο είχε κρυμμένο στο σακίδιο που κουβαλούσε στην πλάτη του.

Από 1η Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ' οίκον - Όλες οι προϋποθέσεις

Διαβάστε όλες τις προϋποθέσεις για τις κατοικίες που μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα.

Από την ερχόμενη Τρίτη, 1η Φεβρουαρίου μέχρι τις 31 Μαρτίου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν στις τράπεζες Άλφα, Εθνική, Πειραιώς και Eurobank - Ergasias αιτήσεις για ένταξη στο πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ' Οίκον, που παρέχει επιδοτήσεις, άτοκα και χαμηλότοκα δάνεια για βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης κατοικιών.

Υπόθεση απόσπασης 1 εκατ. ευρώ ερευνά η Κυπριακή Αστυνομία

Περιστατικά απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, που αφορoύν σε ποσό που υπερβαίνει το 1 εκατ...  κατήγγειλαν στην Κυπριακή Αστυνομία οκτώ Έλληνες πολίτες, κάτοικοι Ελλάδος.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της Αστυνομίας, Λευκή Σολωμόντος, οι δράστες είχαν πείσει τους

Ανήλικοι πειρατές απήγαγαν τον έλληνα ναυτικό...!!

Η εταιρεία κάνει διαπραγματεύσεις για την καταβολή λύτρων

Ο ουκρανός πλοίαρχος και ο έλληνας πρώτος μηχανικός του φορτηγού...

πλοίου «Περσέας», με σημαία Αγίου Βικεντίου, που βρισκόταν στο αγκυροβόλιο του λιμανιού Όννε της Νιγηρίας απήχθησαν από μια περίπου 10 ατόμων, που αποτελείτο από παιδιά 15 και 16 ετών που έφεραν βαρύ οπλισμό.

Γαϊτανάκι ευθυνών και …σπάσιμο νεύρων για τους μετανάστες!!!!

Άνω – κάτω έχουν γίνει κυβέρνηση, κόμματα και Πανεπιστήμιο από την συνεχιζόμενη κατάληψη της Νομικής Σχολής... από περίπου 300 λαθρομετανάστες οι οποίοι πραγματοποιούν και απεργία πείνας, ζητώντας να τους δοθούν άδειες παραμονής

Το μεσημέρι της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε ευρεία κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, στην οποία μετέχουν ο υπουργός και η

Έκτακτο δελτίο με επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα από την Πέμπτη - Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Στην Αττική ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες της Παρασκευής.

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τη νύχτα της Πέμπτης 27-1-2011 στα δυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τα χιόνια σε όλα τα ορεινά καθώς και σε περιοχές της Ηπείρου και δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο, και τους θυελλώδεις νοτιοανατολικούς ανέμους που στο Ιόνιο θα φθάσουν τα 9 μποφόρ.

«Να εκκενωθεί τώρα η Νομική» ζητά ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών

Την άμεση παρέμβαση του πρωθυπουργού και όλων των αρμόδιων φορέων για την εκκένωση της Νομικής εντός της ημέρας ζήτησε ο πρύτανης του πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδόσης Πελεγρίνης σε έκτακτη συνέντευξη τύπου που έδωσε σήμερα το πρωί. 

"Αποσκοπούμε στην άμεση παρέμβαση του πρωθυπουργού και του υπουργείου Εσωτερικών για την εκκένωση της Νομικής εντός της ημέρας. Η κοινωνία είναι μαζί μας", είπε και ζήτησε την ασφαλή μετάβαση των μεταναστών σε άλλο χώρο.

Αλεξανδρούπολη: "Πουλάμε λαθραία λόγω οικονομικής κρίσης"!!!

Αυτό δήλωσαν δύο οδηγοί λεωφορείων που μετέφεραν τετρακόσιες κούτες με λαθραία τσιγάρα.

Οι οδηγοί προσπάθησαν να περάσουν λαθραία τα τσιγάρα με το λεωφορείο που εκτελεί το δρομολόγιο Αρμενία - Ελλάδα. Ωστόσο εντοπίστηκαν από τους τελωνειακούς του μεθοριακού σταθμού Κήπων Έβρου, οι οποίο κατάσχεσαν τα λαθραία.

Συνήγοροι "Πυρήνων": "Φακέλωμα που παραπέμπει στη χούντα"!!!

"Φακέλωμα που παραπέμπει στην χούντα και στις δίκες του εμφυλίου", χαρακτήρισαν τη μέχρι τώρα διαδικασία, οι συνήγοροι...
των κατηγορουμένων για την υπόθεση της οργάνωσης "Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς", σε συνέντευξη τύπου που έδωσαν το μεσημέρι της Τετάρτης στον Δικηγορικό Σύλλογο.

Παράλληλα, οι συνήγοροι έκαναν λόγο για "ειδικό κλίμα καταστολής" που έχει διαμορφωθεί εξαιτίας του χώρου διεξαγωγής της δίκης στις φυλακές, των συνθηκών που επικρατούν και της παρακράτησης ταυτοτήτων.

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE !!!!!

 ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE !!!!!


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ , ΠΑΤΗΣΤΕ 
 
ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ  LINK:

LINK-1
LINK-2
LINK-3


«Δεν ελέγχω τον στρατό, δεν μπορώ να σταματήσω τις παραβιάσεις!!!!»

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε παραδεχθεί ότι δεν μπορεί να σταματήσει τις παραβιάσεις στο Αιγαίο, «διότι δεν ελέγχει τον στρατό».

Η «ομολογία» αυτή του Τούρκου πρωθυπουργού στον τότε Ολλανδό υπουργό Εξωτερικών, κ. Bernard Bot, αποκαλύπτεται μέσα από διαρροή στο Wikileaks διαβαθμισμένου εγγράφου της αμερικανικής πρεσβείας στην Ολλανδία το 2004, και

“Έχετε πρόστιμο στο e-mail σας!!!”

Με "e-πρόστιμο" απειλεί το υπουργείο Οικονομικών τους φορολογούμενους που κάνουν δηλώσεις μέσω ίντερνετ αλλά … δεν εκπληρώνουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις.

Την ίδια στιγμή, θέλοντας να βγάλει "από τη μύγα ξύγκι", θεσπίζει διάταξη με την οποία το δημόσιο θα ΄ζητά να εισπράξει ακόμα και τρία (3) ευρώ, καταργώντας το σημερινό καθεστώς σύμφωνα με το οποίο δεν βεβαιώνεται οφειλή προς το Δημόσιο αν δεν υπερβαίνει τα είκοσι επτά (27) ευρώ, (που αντιστοιχεί στις 10.000 δρχ που καθιερώθηκαν το 1994). Αν μάλιστα χρωστά πχ 2 ευρώ ο ένας σύζυγος και 2 ο άλλος, η εφορία πρέπει να τα εισπράξει επειδή αθροιστικά ξεπερνούν τα 3 ευρώ.



Ειδικότερα, με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που ενέκρινε το υπουργικό συμβούλιο, καθιερώνεται ειδικό πρόστιμο 200 ευρώ σε όσους υποβάλουν εκπρόθεσμα φορολογικές δηλώσεις που έπρεπε να είχαν υποβάλει μέσω του taxisnet.

Το πρόστιμο αφορά δηλώσεις από τις οποίες δεν προκύπτει φόρος για καταβολή, δηλαδή εκπρόθεσμες δηλώσεις μηδενικές ή πιστωτικές, καταστάσεις, πίνακες, ή ισοζύγια κ.λπ.

"Πρωτοποριακός" είναι όμως και ο τρόπος με τον κοινοποιείται το e-πρόστιμο αφού, με ειδική διάταξη, προβλέπεται το ειδικό πρόστιμο να αποστέλλεται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του, μέσω email.

Στα πρόσωπα που επιβάλλεται το πρόστιμο των 200 ευρώ πάντως, δεν επιβάλλονται τα πρόστιμα που ισχύουν για όσους υποβάλλουν αυτοπροσώπως στην εφορία τις δηλώσεις τους και κυμαίνονται από 117 μέχρι και 1.170 ευρώ. Δεν τους επιβάλλεται όμως ούτε το πρόστιμο (τριπλάσιο του οφειλόμενου ΦΠΑ) για πλαστά και εικονικά.

Ενδεχομένως για τις περιπτώσεις αυτές να καθοριστούν επιμέρους «ειδικά πρόστιμα», με νεότερες αποφάσεις του υπουργού Οικονομικών.

Με άλλη διάταξη, ανοίγει "παράθυρο" και για μη δέσμευση καταθέσεων ή μη εφαρμογή ποινικών κυρώσεων, εάν ο φορολογούμενος που οφείλει φόρους, ταυτόχρονα έχει απαίτηση κατά του Δημοσίου, βέβαιη και εκκαθαρισμένη και εφόσον την απαίτηση αυτή δεν την έχει εκχωρήσει σε τρίτους.

Στη φυλακή για χρέη

Το φορονομοσχέδιο προβλέπει και ειδικό ποινολόγιο για όσους δεν καθυστερούν να πληρώσουν την εφορία για πάνω από 4 μήνες.

Η μετά την πάροδο χρονικού διαστήματος τεσσάρων (4) μηνών εξακολούθηση της μη καταβολής των βεβαιωμένων στις δημόσιες οικονομικές υπηρεσίας (Δ.Ο.Υ.) και τα τελωνεία χρεών προς το Δημόσιο, τα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς του ευρύτερου δημόσιου τομέα, διώκεται ύστερα από αίτηση του προϊσταμένου της Δ.Ο.Υ. ή του Τελωνείου προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών της έδρας τους και τιμωρείται:

α) με φυλάκιση έως τέσσερις μήνες, εφόσον το συνολικό χρέος από κάθε αιτία, συμπεριλαμβανομένων των κάθε είδους τόκων ή προσαυξήσεων μέχρι την ημερομηνία σύνταξης του πίνακα χρεών, ο οποίος συνοδεύει υποχρεωτικά την ως άνω αίτηση, υπερβαίνει το ποσό των πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ,

β) με φυλάκιση έως ένα έτος, εφόσον το συνολικό χρέος, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ανωτέρω περίπτωση α΄, υπερβαίνει το ποσό των δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ,

γ) με φυλάκιση έξι τουλάχιστον μηνών, εφόσον το συνολικό χρέος, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ανωτέρω περίπτωση α΄, υπερβαίνει το ποσό των πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ,

δ) με κάθειρξη μέχρι δέκα έτη, εφόσον το συνολικό χρέος, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ανωτέρω περίπτωση α΄, υπερβαίνει το ποσό των εκατόν πενήντα χιλιάδων (150.000) ευρώ.

Η πράξη "μπορεί να κριθεί ατιμώρητη", εάν το ποσό που οφείλεται εξοφληθεί μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε οποιονδήποτε βαθμό.

πηγή: protothema
tsak-news

Χρεοκοπία Ελλάδας και Ιρλανδίας προβλέπει δημοσκόπηση του Bloomberg

Αποχώρηση τουλάχιστον ενός κράτους-μέλους της ευρωζώνης εντός της επόμενης πενταετίας και χρεοκοπία Ελλάδας και Ιρλανδίας προβλέπει η πλειονότητα των επενδυτών, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Bloomberg.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του «Bloomberg Global Poll», το 59% των ερωτηθέντων εκτιμούν ότι ένα ή και περισσότερα από τα 17 κράτη μέλη της ευρωζώνης θα την εγκαταλείψουν

Ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι υπάγονται υποχρεωτικά στο ΙΚΑ

Ο
δηγίες για το ασφαλιστικό καθεστώς των προσλαμβανομένων στο Δημόσιο από την 1η Ιανουαρίου 2011 έδωσε σήμερα Τετάρτη το υπουργείο Οικονομικών.
 
Σύμφωνα με εγκύκλιο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, οι τακτικοί και μετακλητοί υπάλληλοι και λειτουργοί του Δημοσίου, της Βουλής, των ΝΠΔΔ και των ΟΤΑ α' και β' βαθμού, καθώς και οι ιερείς και οι υπάλληλοι των

Γιουχαΐστηκε ο Σημίτης

Αποδέκτης της λαϊκής δυσαρέσκειας έγινε και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης.

Το μεσημέρι ο κ. Σημίτης γιουχαΐστηκε από ομάδα περίπου 30 νεαρών έξω από το πολιτικό του γραφείο στην οδό Ακαδημίας. 

Οι άνδρες της προσωπικής του φρουράς τον απομάκρυναν άμεσα ώστε να μην οξυνθούν άλλο τα πνεύματα.

Σχέδιο άλωσης της Ελλάδας από ισλαμιστές!

Αξιωματικοί της FRONTEX (της ευρωπαϊκής δύναμης ελέγχου των συνόρων για είσοδο λαθρομεταναστών σε Έβρο και νησιά Αιγαίου) αποκάλυψαν στο newsbomb.gr όλο το σχέδιο που ήδη εφαρμόζεται για την άλωση της Ελλάδας από ισλαμιστές.

Στόχος των ισλαμικών κρατών (κυρίως Λιβύης, Σαουδικής Αραβίας, Τουρκίας, Αφγανιστάν και Πακιστάν) είναι η Ελλάδα σε δύο 2-3 χρόνια να έχει κατακλυστεί από

Έπιασαν στην Κηφισιά 25χρονο με πιστόλι και χειροβομβίδα

Μια περίεργη υπόθεση με σύλληψη ενός νεαρού που βιντεοσκοπούσε με κρυφή κάμερα το κτήριο της Τροχαίας Κηφισιάς προκάλεσε...
το ενδιαφέρον της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Το γεγονός ότι πάνω του βρέθηκε ένα εννιάρι πιστόλι Glock, μια χειροβομβίδα και ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας, φουντώνει τις φήμες που λένε ότι ο συλληφθείς είναι άτομο που κινείται στο χώρο του

Εντείνονται οι έλεγχοι για την τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου

Μελετάται το ενδεχόμενο να γίνονται και μετά τις 21:00 το βράδυ

Κλιμάκια της δημοτικής αστυνομίας...

έχουν επιφορτιστεί με τον έλεγχο της τήρησης του αντικαπνιστικού νόμου στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Αθήνα.

Κατάργηση ασύλου ζητά η ΝΔ

Πρόταση νόμου φέρεται να ετοιμάζει η ΝΔ με την οποία ζητά την κατάργηση πανεπιστημιακού ασύλου όπως άφησε να εννοηθεί χθες... ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο προεδρικό μέγαρο. 

Συγκεκριμένα η ΝΔ επισημαίνει ότι τα γεγονότα στη Νομική κάνουν σήμερα επιτακτική την ανάγκη για την κατάργηση του ασύλου αφού δεν έχει σχέση με την ελεύθερη διακίνηση ιδεών.


newsday
sarotiko

Στέλνουν το χρυσό σε τράπεζες του εξωτερικού!!!

Έντονο προβληματισμό και πολλά ερωτήματα προκαλεί η απίστευτη αποκάλυψη από την Τράπεζα της Ελλάδας ότι σημαντικό μέρος του ελληνικού χρυσού αποστέλλεται στο εξωτερικό και φυλάσσεται σε ξένες τράπεζες για ιστορικούς λόγους!

Η είδηση αυτή που προκαλεί συναγερμό σε επενδυτές, κατόχους χρυσού, και μεσαίου μεγέθους

Εξευτελίζουν Έλληνες πιλότους για να κρύψουν τουρκικές προκλήσεις...

Στις 13 Ιανουαρίου 2011, πιλότοι ελικοπτέρων S-70B-6 Aegean Hawk της 2ης ΜΕΛ στο Κοτρώνι (Πολεμικό Ναυτικό), εγκλώβισαν βορειοανατολικά της Κέας, τούρκικο υποβρύχιο που βολτάριζε ανενόχλητο σε απόσταση ανάσας από την Αθήνα.

Το επεισόδιο είναι καταγεγραμμένο στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων, αλλά η ηγεσία των Ενόπλων

Τον είχε ξεθεώσει στο σεξ!!!

Έ
νας Τούρκος που κατοικεί στη νοτιοδυτική Γερμανία κάλεσε την αστυνομία για να τον βοηθήσει να γλιτώσει από τον ακόρεστο ερωτικό πόθο της συζύγου του, ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές αρχές. 

 Ο άνδρας, "ιδιαίτερα... εξουθενωμένος", τηλεφώνησε χθες Τρίτη στην αστυνομία της πόλης Βάιμπλινγκεν ζητώντας από τα όργανα της τάξης να τον "βοηθήσουν να προασπίσει τη νυχτερινή του ανάπαυση και ηρεμία"! 

Την σκότωσε, έζησε σε απομονωμένο νησί ,έκανε πλαστική και στο τέλος έγραψε και βιβλίο

Ένας Ιάπωνας ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της Βρετανίδας εκπαιδευτικού Lindsay Hawker έχει γράψει ένα βιβλίο όπου αποκαλύπτει πώς έζησε ως φυγάς σε ένα μακρινό απομονωμένο νησί , αλλα και για την πλαστική που έκανε στο πρόσωπό του για να αποφύγει τη σύλληψη.

Ο Tatsuya Ichihashi δεν αναφέρει πουθενά τη δολοφονία της κ. Hawker ή τα κίνητρά του στην επίμαχη αυτοβιογραφία που θα δημοσιευθεί αύριο.
Η κίνηση αυτή έχει δεχθεί σκληρή κριτική από την οικογένεια της

Ο Μεντβέντεβ "ξήλωσε" τον επικεφαλής για την ασφάλεια των μεταφορών

Την αποπομπή του υποστράτηγου Αντρέι Αλεξέεφ, αρμόδιου διευθυντή για την ασφάλεια των μεταφορών στην κεντρική Ρωσία του υπουργείου Εσωτερικών, δηλαδή της ρωσικής Αστυνομίας, ανακοίνωσε ο πρόεδρος Μεντβέντεβ σε σύσκεψη με επιτελικά στελέχη ασφαλείας στην κατοικία του στο Γκόρκι στα περίχωρα της Μόσχας.

«Δεν πρέπει όμως να τελειώσουμε εδώ, αυτοί είναι ανώτεροι αρχηγοί» είπε ο Ρώσος πρόεδρος, ζητώντας προτάσεις για περαιτέρω αποπομπές

Θεσσαλονίκη: Εισβολή φοιτητών στη Σύγκλητο του ΑΠΘ

Παρέμβαση στη συνεδρίαση της Συγκλήτου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ομάδα φοιτητών αριστερών παρατάξεων...

μελών της κίνησης «Επιβάτες Θεσσαλονίκης», με αποτέλεσμα να διακοπούν οι εργασίες του Σώματος.

Απαισιοδοξία για το συνταξιοδοτικό....

Α
παισιόδοξοι εμφανίζονται οι πολίτες σχετικά με το συνταξιοδοτικό σύστημα και η απαισιοδοξία αυτή απορρέει από την αβεβαιότητα που διακατέχει το οικονομικό τους μέλλον όπως προκύπτει από τα συμπεράσματα έρευνας κοινής γνώμης της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος. 

Η αβεβαιότητα διαφαίνεται από το γεγονός ότι μόνο 1 στους 4 θεωρεί ότι γνωρίζει καλά τις αλλαγές που προβλέπονται με το συνταξιοδοτικό με τη συντριπτική πλειοψηφία να αναμένει ότι η σύνταξή τους θα επηρεαστεί και μάλιστα προς το χειρότερο ενώ ένας στους 10 θεωρεί ότι δεν θα πάρει ποτέ σύνταξη! 

Ο κινέζικος "Καλλικράτης" δημιουργεί πόλη 42 εκατ. κατοίκων..!!!!!

Αμοιβή για πνευματικά δικαιώματα θα πρέπει να ζητήσει από τους Κινέζους ο Γιάννης Ραγκούσης: με σχέδιο ανάλογο του «Καλλικράτη», οι αρχές της χώρας θα συνενώσουν 9 δήμους για να φτιάξουν την μεγαλύτερη πόλη στον κόσμο, με πληθυσμό 42 εκατομμύρια!

Ο κινέζικος «Καλλικράτης» αφορά τις πόλεις Guangzhou, Foshan, Dongguan, Zhongshan, Zhuhai, Jiangmen, Huizhou, Zhaoqing και Shenzhen στην Νότια Κίνα και η πόλη που θα δημιουργηθεί θα είναι δύο φορές μεγαλύτερη από την Ουαλία.

"Οι έμποροι δεν μπορούν να ανοίξουν φαρμακεία"....!!!!!

Με στόχο να διαλυθεί κάθε υποψία περί μετάβασης του επαγγέλματος των φαρμακοποιών στα χέρια των εμπόρων, ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, προσέθεσε στο σχέδιο νόμου για τις «διαρθρωτικές αλλαγές στο σύστημα Υγείας» πως αποκλειστικά διπλωματούχοι φαρμακοποιοί έχουν το δικαίωμα να ανοίξουν φαρμακείο.

Ταυτόχρονα, διαμήνυσε ότι μετά την κίνηση αυτή περιμένει να ακούσει τα «οφειλόμενα», από όσους ηγούνται τα απεργιών και ταλαιπωρούν τον κόσμο.

Απαγωγή ανηλίκου στη Ρόδο...!!!!

Πονοκέφαλο στις αστυνομικές αρχές της Ρόδου έχει προκαλέσει μια νέα υπόθεση απαγωγής ανηλίκου!  

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα, ένα πράσινο φορτηγό σταμάτησε πρόσφατα έξω από το εμπορικό λιμάνι της Ρόδου, σε σημείο όπου συγκεντρώνονται άνθρωποι που αναζητούν εργασία. 

Τέλος στις απάνθρωπες πρακτικές των εισπρακτικών!!!!

Ταχύτερες διαδικασίες για την προώθηση του νομοσχεδίου, έτσι ώστε να τεθεί συγκεκριμένο πλαίσιο των εισπρακτικών εταιρειών ζητούν οι οργανώσεις των καταναλωτών.

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Ν.Χανίων, με επιστολή του προς τον υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, επισημαίνει: «ενώ βρισκόμαστε στα πρώτα βήματα εφαρμογής ρύθμισης των χρεών των

Βουλευτής είπε "είμαστε γελοίοι και καραγκιόζηδες"!!!!!

Αγανακτισμένος ο βουλευτής και πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας εγκατέλειψε την αίθουσα του εντευκτηρίου και πήγε προς την Ολομέλεια βρίζοντας άγρια.

«Ζητάμε από τον κόσμο να κόψει το τσιγάρο και να μην τολμήσει να καπνίσει ξανά σε δημόσιο χώρο.

Wikileaks: Ο Ερντογάν δηλώνει ότι δεν μπορεί να ελέγξει το στρατό!!!!!

Αδυναμία να ελέγξει τον Τουρκικό στρατό φέρεται να δηλώνει ο πρωθυπουργός της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με αφορμή τις πτήσεις τουρκικών μαχητικών πάνω από το Αιγαίο όπως αναφέρεται σε έγγραφο που διέρρευσε ο ιστότοπος Wikileaks.

Το έγγραφο που χρονολογείται από το 2004 εμφανίζει τον τότε υπουργό Εξωτερικών της Ολλανδίας, Μπερνάρντ Μποτ, να δηλώνει «ανήσυχος» από την παραδοχή του πρωθυπουργού της Τουρκίας ότι «δεν μπορεί να σταματήσει τις πτήσεις επειδή δεν μπορεί να ελέγξει τον στρατό».

"Πράσινο φως" για λύση της κατάληψης της Νομικής

"Πράσινο φως" για λύση της κατάληψης της Νομικής από τους 237 λαθρομετανάστες έδωσε ο πρωθυπουργός, ο οποίος ζήτησε από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη να εφαρμοστούν οι νόμοι και να μην καταλυθεί το κράτος δικαίου.

Παρέμβαση στο θέμα έκανε το απόγευμα της Τρίτης και ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος τόνισε πως μόνη λύση είναι η κατάλυση ενός θεσμού που έχει ξεπεραστεί, δηλαδή του ασύλου.

Πτώμα σε σήψη βρέθηκε στα Χανιά....

Με ένα αποτρόπαιο θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι σήμερα το πρωί, αστυνομικοί στον Πύργο Κισάλου Κρήτης.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα πτώμα σε κατάσταση πλήρους σήψης, ενώ άγνωστη παραμένει η ταυτότητά του.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων. 


http://www.zougla.gr/

Κρύφτηκαν σε φορτίο με σαμπουάν...!!!!

Συνολικά 14 αλλοδαποί άντρες, τρεις εκ των οποίων ανήλικοι, συνελήφθησαν την Τρίτη στο λιμάνι της Κορίνθου.

Οι λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν μέσα σε όχημα που μετέφερε σαμπουάν, εντός δύο ειδικά διαμορφωμένων κρυπτών, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Δεν καταλάβαινε ή... έκανε το κορόϊδο;;;!!!

Κόλαφο για τον πρώην Πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, αποτελούν οι επιστολές του Πέτρου Δούκα για την οικονομία, ο οποίος από το 2004, ουσιαστικά, έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου για τα βασικά δημοσιονομικά μεγέθη και τη δυνατότητα της Ελλάδος να συνεχίσει να δανείζεται απρόσκοπτα και με χαμηλό επιτόκιο.


Ο πρώην υπουργός αποδεικνύει με τον τρόπο αυτό ότι ο Κώστα Καραμανλής γνώριζε τα πάντα για την οικονομία έγκαιρα, αλλά παρόλα αυτά δεν έλαβε κανένα μέτρο για να αποτρέψει την πορεία της χώρας στο… γκρεμό!

Η ΔΕΗ θα αγοράσει τα σπίτια των κατοίκων της περιοχής Πτελεώνας!!!!

Μέσα στο επόμενο διάστημα η ΔΕΗ θα πραγματοποιήσει την αγορά προκειμένου να μετεγκατασταθούν στη συνέχεια οι κάτοικοι... σε άλλες περιοχές καθώς τα ορυχεία έχουν φτάσει σε μικρή απόσταση από τα σπίτια.
 
Τα ορυχεία της ΔΕΗ έχουν φτάσει σε μικρή απόσταση από τα σπίτια και κάτοικοι δεν μπορούν πλέον να μείνουν εκεί. Οι κάτοικοι λοιπόν ζητούν την υλοποίηση της δέσμευσης που είχε δώσει η ΔΕΗ προ δεκαετίας και αυτό θα γίνει μέσα στο επόμενο διάστημα.

Το νομοσχέδιο για τα φρουτάκια και το ηλεκτρονικό στοίχημα..!!!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του NewsIt θα υπάρξουν περί τα 25.000 μηχανήματα και 6.000 άδειες για αυτά.

Στη δημοσιότητα δόθηκε το σχέδιο νόμου για τη Ρύθμιση της αγοράς παιγνίων, το οποίο θέτει τους όρους και τις προϋποθέσεις για την απελευθέρωση του ηλεκτρονικού τζόγου και εγκρίθηκε από το υπουργικό Συμβούλιο.

«Νόμιμη η εκπρόθεσμη αποποίηση κληρονομιάς λόγω πλάνης»!!!!

Η εκπρόθεσμη αποποίηση κληρονομιάς λόγω πλάνης η άγνοιας του κληρονόμου ως προς την ύπαρξη προθεσμιών για την υποβολή της δήλωσης αποποίησης, είναι νόμιμη και αποδεκτή.
 
Αυτό έκρινε ο Άρειος Πάγος με απόφασή του και απέρριψε αίτηση Εφορίας που ζητούσε να αναιρεθεί εφετειακή απόφαση με την οποία δικαιώθηκε κληρονόμος που δεν αποποιήθηκε εμπρόθεσμα κληρονομιά.

Κάνε και συ δωρέαν εξέταση για τον καρκίνο του τραχήλου!!!

Η πρόληψη σώζει!

Δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας πραγματοποιούν από χθες όλα τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας.

Ευκαιρία να κάνουμε όλες ένα παπ-τεστ εντελώς δωρεάν σε όποιο δημόσιο νοσοκομείο βρίσκεται κοντά στο σπίτι μας.

Έπεσε από τον 7ο όροφο χωρίς να πάθει τίποτα !!!!

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία της ισπανικής πόλης Λα Κορούνια, ένας τριαντάχρονος άνδρας από τη νότια Αμερική... πήδηξε από τον έβδομο όροφο κτιρίου χωρίς να πάθει σχεδόν τίποτε.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο άνδρας, που έπασχε από χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, στάθηκε τυχερός γιατί διάφορα σκοινιά με ρούχα απλωμένα και τέντες διαμερισμάτων μείωσαν την ταχύτητα της πτώσης του και έτσι προσγειώθηκε στα μαλακά σε μια αυλή με χώμα έχοντας μόνο ελάχιστες γρατζουνιές στα πόδια και στο μέτωπο.




zougla
sarotiko