'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

600.000 για μια τραγωδία, τρία χρόνια μετά….

Πρωτόγνωρο για τα τοπικά δεδομένα είναι το ύψος της αποζημίωσης που επιδίκασε το Τριμελές Πρωτοδικείο Μυτιλήνης κατά... του Βοστάνειου για την υπόθεση της 26χρονης μητέρας Στέλλας Αξαρλή της οποίας ο θάνατος είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη της Λέσβου στις 5 Νοεμβρίου του 2007.



Το δικαστήριο αποδέχθηκε εν μέρει το περιεχόμενο της αγωγής που κατέθεσαν σε βάρος του νοσοκομείου Μυτιλήνης, ο σύζυγος της

Συνελήφθησαν με ηρωίνη στα Ιωάννινα

Για κατοχή ηρωίνης συνελήφθησαν σήμερα δύο άτομα στα Ιωάννινα.

Άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, ακινητοποίησαν ύποπτο...

όχημα με δύο επιβαίνοντες, όπου ύστερα από έλεγχο εντόπισαν στην κατοχή του ενός 24 γραμμάρια ηρωίνης.

Ο δεύτερος επιβάτης δεν συμμορφώθηκε με τις εντολές των αστυνομικών και προσπάθησε να

Λείψανα κάτω από την παιδική χαρά...

Σύµφωνα µε ιστορικούς και ακτιβιστές, εκεί θάφτηκαν µαζικά αιχµάλωτοι πολέµου, οι οποίοι έπεσαν θύµατα ενός απάνθρωπου προγράµµατος ιατρικών πειραµάτων. 
 
Στο πάρκο σήµερα τίποτα δεν θυµίζει το σκοτεινό παρελθόν του. 


Το Τογιάµα βρίσκεται σε µια δενδρόφυτη περιοχή στο κέντρο της

Το στριπτιζάδικο είχε και... πίσω δωμάτιο..!!!

Δεν ήταν και πολύ καλά κρυμμένο το μυστικό, αντίθετα, σχεδόν όλοι οι πελάτες φαίνεται πως γνώριζαν

ότι δεν προσφέρεται μόνο... χορός στο στριπτιζάδικο της λεωφόρου Συγγρού στην Καλλιθέα.


Δύο αστυνομικοί πήγαν εκεί ως πελάτες. 

VIDEO: Θρήνος στην κηδεία του 13χρονου που θυσιάστηκε για τον αδελφό του.....

Το τελευταίο αντίο είπαν χθες συγγενείς και φίλοι στον 13χρονο Αυστραλό Jordan Rice και στη μητέρα του οι οποίοι είναι δύο από τα θύματα των καταστροφικών πλημμυρών που έχουν πλήξει τη χώρα.



Ο 13χρονος Jordan πνίγηκε στην περιοχή Lockyer Valley όταν εγκλωβίστηκαν μαζί με τη μητέρα του και τον μικρότερο αδελφό του

Σοβαρό ατύχημα με μαθητή Λυκείου στη Χίο μετά από πτώση τζαμιού την ώρα του μαθήματος...

Στο Νοσοκομειο της Χιου μεταφέρθηκε ενας 16χρονος μαθητης του 2ου Λυκειου Χιου όταν του ηρθε στο κεφαλι παραθυρο πορτας της ταξης οπου εκανε μαθημα…
 
ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ της υποθεσης είναι συμφωνα με πληροφοριες μας ότι η διευθυνση του σχολειου απειλει με αποβολη ολη την ταξη γιατι...

Θήβα: Τσιγγάνος έκανε ''ασήκωτο'' αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Του πήρε το όπλο και τον έβαλε κάτω, στη μέση του δρόμου - Συνάδελφος του τραυματισμένου και ακινητοποιημένου αστυνομικού αναγκάστηκε να πυροβολήσει...

Όλα έγιναν το μεσημέρι σε δρόμο της πόλης και μάλιστα... τυχαία! 


Δύο αστυνομικοί έκαναν περιπολία με τζιπάκι - λόγω της κακοκαιρίας - και ξαφνικά είδαν μπροστά τους ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν 4 τσιγγάνοι. Το αντρόγυνο με τα δύο ανήλικα παιδιά. 

Πράκτορας του ΟΠΑΠ έδειρε ώρες πελάτη που χρωστούσε!!!

Το ξύλο της χρονιάς του έφαγε ο πελάτης ενός πρακτορείου ΟΠΑΠ στην Πάτρα όταν ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου πρακτορείου αποφάσισε ότι δεν πάει άλλο με τα χρωστούμενα του παίκτη!

Σύμφωνα με το thebest, ο παίκτης -ο οποίος έκανε καταγγελία στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Πατρών- έπαιξε και έχασε 600 ευρώ στο ΚΙΝΟ

Ζητούν χρήματα για ...να μην ξαναβάλουν βόμβες!!!

Δύο αυτοσχέδιοι μηχανισμοί εξερράγησαν σήμερα στην πόλη Μακέεβκα, στην περιοχή Ντόνετσκ της ανατολικής Ουκρανίας και οι δράστες...
απείλησαν ότι θα συνεχίσουν να τοποθετούν βόμβες εάν οι αρχές δεν τους καταβάλουν αμέσως τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Οι εκρήξεις, από τις οποίες δεν τραυματίστηκε κανείς, σημειώθηκαν νωρίς το πρωί,σε μια περιοχή απ' όπου κατάγεται ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βίκτορ Γιανουκόβιτς. 



zougla
sarotiko

Δάνεια για να πληρώσετε την... εφορία!!!

Μετά τα στεγαστικά και τα καταναλωτικά τώρα και δάνεια για… φορολογούμενους!  

 Τα φοροδάνεια, όπως ονομάζονται, είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, λόγω της οικονομικής «στενότητας» των Ελλήνων και κυρίως λόγω έλλειψης μετρητών.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΥΛΚΕΡ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ LIVE !!!!!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΥΛΚΕΡ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ LIVE !!!!!


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ , 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK: 

LINK-2(ΑΓΓΛΙΚΑ)

Η νυχτερινή οδήγηση ισοδυναμεί με τη "μεθυσμένη"

Ερευνητές κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου σε οδηγούς που επιλέγουν να οδηγήσουν για περισσότερες από δύο ώρες χωρίς διάλλειμα το βράδυ, επισημαίνοντας πως είναι σαν να οδηγούν υπό την επήρεια του αλκοόλ.

Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν ερευνητές των πανεπιστημίων της Ουτρέχτης και του Μπορντό μετά από έρευνα που διενήργησαν σε 14 υγιείς οδηγούς ηλικίας 21 έως 25 ετών, οι

Λαρισαίος έφαγε ξύλο λόγω ... facebook!!!

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε έναν χρήστη του ίντερνετ στην Λάρισα, ο οποίος προσπάθησε να κλείσει ραντεβού μέσω του Facebook με μια κοπέλα που γνώρισε  στην δημοφιλή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο άτυχος άνδρας έπειτα από ώρες συνομιλιών, έκανε πρόταση στην κοπέλα να συναντηθούν σε μία καφετέρια της Λάρισας. Μέσω του ίντερνετ φλέρταρε μαζί της και ήθελε πλέον να την γνωρίσει και από κοντά και... ό,τι ήθελε να προκύψει.

Ωστόσο, στο ραντεβού αντί για την κοπέλα εμφανίστηκε ο... αγαπημένος της, που είχε ανακαλύψει αυτές τις συνομιλίες της συντρόφου του. Δεν πήγε μόνος. Έφερε και τρεις φίλους του μαζί, οι οποίοι έκαναν τον φιλόδοξο εραστή τουλούμι στο ξύλο.

Το παλικάρι όχι απλά το φυσάει και δεν κρυώνει, αλλά κατέληξε στο νοσοκομείο. Σίγουρα θα διαγράψει την κοπέλα από... φίλη του, μένει όμως να δούμε αν θα ξαναφλερτάρει στο ίντερνετ... 


star.gr
madata.gr

Βοτανικός Κήπος στην αρχαία Ολυμπία

Το πράσινο φως για τη δημιουργία του βοτανικού κήπου στον αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας, έδωσε το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (Κ.Α.Σ.), στη χθεσινή συνεδρίασή του. 

Το Κ.Α.Σ. είχε εγκρίνει τη δημιουργία του βοτανικού κήπου από τον Ιανουάριο του 2010 αλλά υπό όρους, οι οποίοι αφορούσαν, μεταξύ άλλων, στην έκταση του κήπου  και τη βλάστηση, αλλά

Ένας στους δύο άντρες θύμα του Facebook!!!

Ένας στους δύο άντρες πέφτει θύμα των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης, όπως το γνωστό Facebook. 

Αυτό προκύπτει μεταξύ άλλων από στοιχεία έρευνας που αφορά την Ελλάδα και τους Ελληνες χρήστες. 

Τη συγκεκριμένη έρευνα πραγματοποίησε και παρουσίασε η μη κυβερνητική οργάνωση ΝΕΟΙ «Νέοι Ευρωπαίοι Οργανωμένοι Ικανοί».

Κατεβαίνουν, για λίγο,οι δάσκαλοι από την έδρα

Για την ερχόμενη Τετάρτη 26 Ιανουαρίου η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ) κήρυξαν 2ωρη στάση εργασίας για τις δυο τελευταίες διδακτικές ώρες του πρωινού κύκλου και τις δυο πρώτες του απογευματινού.

Ο λόγος; Να πάρουν μέρος οι εκπαιδευτικοί, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα, στο Υπουργείο Παιδείας.

Oι Ισραηλινές εταιρείες που ζητούν συνεργασίες στην Ελλάδα

Την προηγούμενη εβδομάδα ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Άβιγκντορ Λίμπερμαν βρέθηκε στην Αθήνα, και συζήτησε με την ελληνική πολιτική ηγεσία για ολόκληρο το φάσμα της ελληνο-ισραηλινής προσέγγισης σε μια σειρά από επίπεδα.

Ήδη μετά την επίσκεψη του δεύτερου τη τάξει πολιτικού άνδρα του Ισραήλ στην ελληνική πρωτεύουσα διαπιστώνεται μεγάλη κινητικότητα σε ότι έχει να κάνει με τις σχέσεις Ελλάδας –

ΡΟΥΜΑΝΟΓΥΦΤΟΙ ΔΙΩΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ TA ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.

Επισκεφθήκαμε κάποιο γνωστό μας στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΠΕΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο της Κρήτης και είδαμε αμέτρητους λαθρομετανάστες να έχουν κυριολεκτικά εγκατασταθεί μέσα στο νοσοκομείο!  

Κυριολεκτικά και χωρίς υπερβολές είχαν πάρει τις πολυθρόνες και κουβέρτες του νοσοκομείου έξω στους διαδρόμους και γενικά στους κοινόχρηστους χώρους του νοσοκομείου κάνοντας

Παλιό το κόλπο...Στημένο το «Ισταμπουλ» του Καμίνη..Διαβάστε τι παιχνίδι παίχτηκε στο Δημοτικό συμβούλιο..

Αύριο κληρώνει στον Άρειο Πάγο για τους χιλιάδες συμβασιούχους σε ολόκληρη την Ελλάδα και φυσικά για τους εργαζόμενους στο Δήμο Αθηναίων.

Κι’ όμως, ουδείς ασχολείται. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι, το πιο πιθανό, είναι να μείνουν στο δρόμο, χωρίς δουλειά και με το μέλλον αβέβαιο και στην επικαιρότητα

«Παγώνει» η Γερμανία την επαναπροώθηση προσφύγων στην Ελλάδα

Μετά τις Σουηδία, Μεγάλη Βρετανία, Ισλανδία, Νορβηγία και η Γερμανία αναστέλλει για ένα χρόνο με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Τόμας ντε Μιζιέρ την επαναπροώθηση στην Ελλάδα προσφύγων, που κατάφεραν να φύγουν από τη χώρα μας.

Όπως είπε ο εκπρόσωπος του Γερμανικού υπουργείου, η απόφαση «θα ισχύσει για ένα χρόνο, επειδή εκτιμάται, ότι στο

Μάλλον Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει στο σέξ....!!!

Από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας των Νοτίων Προαστίων 
της Αθήνας αναγκάστηκε να πηδήξει ένας 40χρονος, προκειμένου να μην τον κάνει τσακωτό με την γυναίκα του ένα στέλεχος μεγάλης εταιρείας. 

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες. 

"Καπνιστές" από έμβρυα

"Καπνιστές" από την εμβρυική ηλικία καθιστά τα παιδιά που θα γεννηθούν, το μητρικό κάπνισμα κατά την εγκυμοσύνη, ακόμη και όταν είναι παθητικό, αποτελώντας παράγοντα κινδύνου για μειωμένη πνευμονική λειτουργία και συρίττουσα αναπνοή (σφύριγμα κατά την αναπνοή). 

 Μάλιστα, το μητρικό κάπνισμα κατά την εγκυμοσύνη έχει συσχετιστεί και με τον αιφνίδιο θάνατο βρεφών. 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Οι έρευνες στρέφονται σε παράγοντα ομάδας!!

Παράγοντα ομάδας της Σούπερ Λίγκα ή οπαδούς συγκεκριμένης ομάδας υποψιάζονται ως ηθικούς αυτουργούς για την επίθεση στον Σιδηρόπουλο οι άνθρωποι της αστυνομίας, που θεωρούν ότι ο κάτοχος της μηχανής θα παραδοθεί…

Ο άνθρωπος που είχε προσαχθεί χθες στη ΓΑΔΑ δεν αναγνωρίστηκε ως ένας από τους δράστες της επίθεσης στον Άγιο Κοσμά από τον διαιτητή Τ. Σιδηρόπουλο.

Tον άρτον ημών τον επιούσιον δος ημίν σήμερον ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ και άφες αυτοίς να περιμένουν διορισμό!!

Επιμένει στις προσλήψεις παπάδων η Ιεραρχία με εξαίρεση όσων ισχύουν στο Δημόσιο.
 
Κάνουν και σκόντο και από 600 προσλήψεις τώρα ζητούν 300
Δεν θέλουν να υπαχθούν στη ρύθμιση 1 πρόσληψη για 5 αποχωρήσεις

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ LIVE !!!!!!

 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ LIVE !!!!!!


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΑ 
 
ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:

LINK-1
LINK-2 
LINK-3
LINK-4 
 

Στο εδώλιο πέντε ρώσοι αστυνομικοί

Για απαγωγή και εκβιασμό

Πέντε ρώσοι αστυνομικοί κατηγορούνται για την απαγωγή ενός επιχειρηματία και τον εκβιασμό του αδερφού του με στόχο να τους καταβάλλει λύτρα ύψους 6 εκατομμύρια δολάρια, όπως αναφέρει η ρωσική επιτροπή έρευνας σε ανακοίνωσή της την Πέμπτη.

Στους δρόμους της Θεσ/νίκης τα οχήματα του στρατού!!!

Για την αποκομιδή των σκουπιδιών

Τα πρώτα οχήματα του στρατού βγήκαν σήμερα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, σε μία προσπάθεια...

να βοηθήσουν στην επιχείρηση καθαρισμού της πόλης από τα σκουπίδια, μετά την πρόταση του δημάρχου, Γιάννη Μπουτάρη.

Κουκουλοφόροι με ταχύπλοα πυροβολούσαν ό, τι πετούσε!!!!

Οικολογικό έγκλημα στον Αμβρακικό.

Οι λαθροκυνηγοί στον, κατ’ ευφημισμόν προστατευόμενο, υδροβιότοπο του Αμβρακικού αυτή τη φορά...
ξεπέρασαν κάθε όριο. 


Το νέο εγκληματικό περιστατικό σημειώθηκε κατά της σπάνιας πανίδας του πολύπαθου αυτού υδροβιότοπου, στον οποίο ζουν μοναδικά είδη ψαριών και πτηνών που κινδυνεύουν να εξαφανιστούν, κυρίως από παράνομες ανθρώπινες δράσεις.


Διαβάστε περισσότερα στο http://www.proinoslogos.gr/
sarotiko

Σύγκρουση αλιευτικού με ταχύπλοο στην Καβάλα

Αλιευτικό συγκρούστηκε με ταχύπλοο σκάφος σήμερα το πρωί στη θαλάσσια περιοχή της Νέας Περάμου, 1 ναυτικό μίλι από τον λιμένα Ελευθερών Καβάλας, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί μεταξύ των επιβαινόντων.
 
Στο σημείο έσπευσε άμεσα για παροχή βοήθειας πλωτό περιπολικό του Λιμενικού Σώματος διαπιστώνοντας ότι από την σύγκρουση δεν

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: "Κλειδώνουν" οι εκλογές για την Άνοιξη

Σε εκλογές φαίνεται πως θα οδηγήσει τη χώρα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Γ. Παπανδρεόυ μέσα στην Άνοιξη, δεχόμενος εισηγήσεις  πολύ στενών συνεργατών του, οι οποίοι θεωρούν απαραίτητη μια τέτοια εξέλιξη, ώστε αναβαπτισμένος με τη λαϊκή εντολή να μπορέσει να προχωρήσει το αμέσως επόμενο διάστημα απρόσκοπτα, στις επώδυνες αλλαγές που προβλέπονται απ' το μνημόνιο και όχι μόνο...

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της "Παρέμβασης", ο Γιώργος Παπανδρεόυ και οι στενοί του συνεργάτες του

Μετά τον Αστακό ναυαγεί και η επένδυση στο Ελληνικό!

Συνέντευξη στο Κώστα Τζεβελέκο

Στην Αθήνα συναντήσαμε τον πρώην πρέσβη των ΗΠΑ - ελληνικής καταγωγής - κ. Πάτρικ Θήρος. Ο κ. Θήρος είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πολύ κοντά στον Εμίρη του Κατάρ.

Επίσης Πρόεδρος του επιχειρηματικού συμβουλίου ΗΠΑ – Κατάρ., Προκειμένου οι αναγνώστες μας να κατανοήσουν τη

Συνελήφθησαν οι βάνδαλοι του ναού του Ευαγγελισμού στην Καλιφόρνια

Έπειτα από πέντε χρόνια η Αστυνομία συνέλαβε τρεις νέους άνδρες, οι οποίοι το Φεβρουάριο του 2006 είχαν προβεί σε βανδαλισμούς στον ιερό ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην πόλη Μοντέστο (Modesto) της Καλιφόρνιας. 

Συγκεκριμένα, είχαν γράψει πάνω σ’ έναν άσπρο σταυρό τον αριθμό «666» και στα σκαλοπάτια του ναού είχαν σχηματίσει σατανικά σύμβολα.

Επίσης, πάνω στις διπλές

Μήνυση κατά του Αλέξη Κούγια

Ο υποδιοικητής του αʼ αστυνομικού τμήματος της Πάτρας, κ. Πετσίνης κατέθεσε μήνυση κατά του Αλέξη Κούγια... για εξύβριση κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.
Οι αστυνομικοί πλέον αναζητούν τον πρόεδρο της «κοκκινόμαυρης» ΠΑΕ για να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν στο αυτόφωρο.

Σε ιδιώτες η λειτουργία και του αεροδρομίου Ιωαννίνων!!!

Συμβάσεις παραχώρησης ή μετοχοποίηση για αρκετά αεροδρόμια της χώρας,μεταξύ των οποίων και το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων,προβλέπει το νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών για την αναδιοργάνωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) που εισήχθη χθες στην Διαρκής Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.

Το νομοσχέδιο προβλέπει την παραχώρηση για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα των δικαιωμάτων που αφορούν στη διοίκηση,

Πλήρωσε ακριβά τη γνωριμία μέσω διαδικτύου

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Λευκού Πύργου, τις πρωινές ώρες της Τρίτης 18 Ιανουαρίου 2011, μια 38χρονη αλλοδαπή, εις βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή. 

Η 38χρονή, μετά από γνωριμία που έκανε μέσω διαδικτυακής σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, με έναν 47χρονο, φιλοξενήθηκε στο διαμέρισμά του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στις 13 Ιανουαρίου 2011.

Παραδόθηκε ο 18χρονος δολοφόνος

Στην Κόρινθο, ένας ανήλικος, χθες το απόγευμα, μαχαίρωσε και σκότωσε έναν 85χρονο μέσα στο σπίτι του. 

Ο δράστης μπήκε στο σπίτι του ηλικιωμένου με σκοπό να κλέψει, την στιγμή όμως που έψαχνε μέσα στο σπίτι, ο ηλικιωμένος τον αντελήφθη και προσπάθησε να τον αποτρέψει με αποτέλεσμα, νεαρός

Συνδικαλιστής - κροίσος με βίλα 2,5 εκατ. ευρώ!!!

Η κρίση φαίνεται ότι χτύπησε και τον Έλληνα κροίσο - συνδικαλιστή, ο οποίος έφθασε στο σημείο να ψάχνει αγοραστή για τη βίλα των 587 τ.μ. στο Πανόραμα της Βούλας. 

Είναι ευάερη, ευήλια και διαθέτει πισίνα. Αυτά είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα της οικίας που διαφημίζει το μεσιτικό

Τα παιδιά χωρισμένων γονιών... επιρρεπή σε αυτοκτονίες...

Τ
α παιδιά των χωρισμένων γονιών είναι πιο επιρρεπή στην αυτοκτονία συγκριτικά με εκείνα οι γονείς των οποίων διατηρούν ισχυρούς δεσμούς. 

Σύμφωνα με έρευνα Καναδών επιστημόνων πολλά από τα παιδιά που έλαβαν μέρος στην έρευνα είπαν ότι ένιωθαν πιο

ΣΟΚ: Νεαρός σχιζοφρενής έσφαξε τον εννιάχρονο αδελφό του! Η πρόνοια τον είχε αφήσει ελεύθερο λίγες ώρες νωρίτερα....

Νεαρός σχιζοφρενής «έσφαξε» τον εννιάχρονο αδελφό του!...Η πρόνοια τον είχε αφήσει ελεύθερο λίγες ώρες νωρίτερα!!

Ένας παρανοϊκός , σχιζοφρενής, εικοσιενός ετών νεαρός σκότωσε μαχαιρώνοντας τον εννιάχρονο αδελφό του λίγα λεπτά αφότου τον άφησαν οι κοινωνικοί λειτουργοί στο σπίτι του μετά απο απόφαση του δικαστηρίου ότι δεν προκύπτει κανένα πρόβλημα.

«Έφαγαν» πόρτα γιατί φορούσαν τουρμπάνια

Απαγορεύτηκε σήμερα η είσοδος σε μια ομάδα τεσσάρων Ινδών Σιχ στην Εθνοσυνέλευση του Κεμπέκ στον Καναδά, επειδή αρνήθηκαν να βγάλουν τα τουρμπάνια τους, ενώ το Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο της Οτάβας τους είχε δεχτεί.

Οι εκπρόσωποι της Παγκόσμιας Οργάνωσης των Σιχ είχαν προγραμματίσει να κάνουν παρουσίαση στην Εθνοσυνέλευση

Βιασμός νεαρού από 50χρονο στην Άμφισσα

Θύμα βιασμού ισχυρίζεται πως έπεσε ένας άντρας 37 ετών από έναν μεσήλικα όταν ο τελευταίος τον απείλησε με μαχαιρι.

Ο 50χρονος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το θύμα, ανάγκασε τον νεαρό να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του και στην συνέχεια τον βίασε σε ερημική τοποθεσία.

Σοκ στη Ζάκυνθο - Βόμβα σε σχολείο!!

Ένας τεράστιος εκρηκτικός μηχανισμός, τοποθετημένος στο προαύλιο ενός σχολείου στο κέντρο της πόλης της Ζακύνθου, εξουδετερώθηκε από πυροτεχνουργούς της αστυνομίας που πήγαν στο νησί από την Αθήνα, ειδοποιημένοι από τις τοπικές αρχές.

Εκρηκτική ύλη, τοποθετημένη μέσα σε ένα πυροσβεστήρα, ο οποίος ήταν συνδεδεμένος με μια μεγάλη φιάλη υγραερίου, θα

ΣΟΚ:Υποψήφιος τραγουδιστής για τη Eurovision βρέθηκε νεκρός

Νεκρός μέσα στο σπίτι του βρέθηκε ο Ισλανδός τραγουδιστής Sigurjón Brink,υποψήφιος να εκπροσωπήσει στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού τη χώρα του...

MAΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ......

 
Ο Brink πέθανε αργά χθες τη νύχτα, πιθανότατα από καρδιακή ανακοπή, σε ηλικία μόλις 36 ετών.

Κρέμασαν σκύλο από ελιά...

Ακόμη ένα αποτρόπαιο έγκλημα διαπράχθηκε εις βάρος ενός τετράποδου.

Σύμφωνα με τα «Νέα του Μεραμβέλλου», σε χωράφι με ελιές στο νομό Λασιθίου, δύο άνθρωποι αντίκρισαν το φρικαλέο θέαμα ενός κρεμασμένου σκύλου, ο οποίος βρήκε βασανιστικό θάνατο με απαγχονισμό.

Τρόμος στην διαιτησία! Έχουν ξεφύγει τα πράγματα!!!

Το ξύλο που έφαγε ο διαιτητής Σιδηρόπουλος μέρα μεσημέρι στον Άγιο Κοσμά ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους διαιτητές. 

Ετοιμάζουν… απεργία! 

Διαβάστε…

19χιλ. ευρώ «έπιασε» σε δημοπρασία μια μασέλα του Τσόρτσιλ!!!

Προς 19.000 ευρώ πωλήθηκε χθες μια τεχνητή οδοντοστοιχία του Ουίνστον Τσόρτσιλ, σε δημοπρασία του οίκοι Bonhams στο Λονδίνο.

Η αρχική αξίας της οδοντοστοιχίας είχε υπολογιστεί στα 9,5 χιλ. ευρώ και είχε σχεδιαστεί ειδικά για τον πρώην Βρετανό πρωθυπουργό, ο οποίος είχε από τότε που ήταν παιδί οδοντικό πρόβλημα και δυσκολίες άρθρωσης.

Πήλιο: Ο δήμος ξόδευε 18.000 ευρώ μηνιαίως για καύσιμα!!!

Όσο περισσότερο ψάχνει η νέα Δημοτική Αρχή όλο και περισσότερα απίστευτα ανακαλύπτει.

Πρόσφατα ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου Βαγγέλης Νασιόπουλος, σύμφωνα με την εφημερίδα ”Ταχυδρόμος” διαπίστωσε πως ο δήμος Μηλεών κατά μέσο όρο δαπανούσε για τα τρία

Το ερωτικό τρίγωνο που βρέθηκε στη φυλακή!!!

Βρετανοί κινδυνεύουν με φυλάκιση στο Dubai

Δυο βρετανοί τουρίστες βρίσκονται αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης με την κατηγορία ότι έκαναν παράνομα σεξ στο Dubai και τους «έπιασε στα πράσα» η πρώην κοπέλα του άνδρα