'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Σκάνδαλο Siemens: Το ΠΑΣΟΚ καίει Γιάννο - Μαρκογιαννάκης και Παυλόπουλος στη "σέντρα" από τη ΝΔ

5 κόμματα - 5 πορίσματα για το... σκάνδαλο
 
4 δικούς του παραπέμπει το ΠΑΣΟΚ - Γιατι κατηγορεί τη Ντόρα


Εκπληξη η μη παραπομπή Τσοχατζόπουλου!


2 πρώην υπουργούς της παραπέμπει η ΝΔ - Απίστευτο παρασκήνιο

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Τα παζάρια καλά κρατούν μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για το ποιούς θα προτείνει να παραπεμφθούν σε προανακριτική τόσο από το εσωτερικό τους όσο και από το "αντίπαλο" κόμμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και λίγο πριν παραδοθούν τα πορίσματα στον πρόεδρο της Βουλής το ΠΑΣΟΚ θα ζητήσει την παραπομπή σε προανακριτική 3-4 υπουργών του κόμματός του.


Προς το παρόν το ΠΑΣΟΚ παραπέμπει σε προανακριτική τους: Γιάννο Παπαντωνίου, Νίκο Χριστοδουλάκη, Τασο Μαντέλη και ίσως τον Χριστο Βερελή.


Από τη ΝΔ προτείνει την παραπομπή των Γιώργου Αλογοσκούφη, Γιάννη Παπαθανασίου, Γιώργου Βουλγαράκη, Χρήστου Μαρκογιαννάκη, Προκόπη Παυλόπουλου και ίσως του Βύρωνα Πολύδωρα.


Επίσης θα καταλογίζει πολιτικές ευθύνες στη Ντόρα Μπακογιάννη για την φυγή Καραβέλα στο εξωτερικό.


Η ΝΔ αναμένεται στο πόρισμά της να αναφερθεί στην δικαστική απόφαση για το Βατοπέδι, όπου ουσιαστικά τόσο ο εισαγγελέας όσο και το δικαστικό συμβούλιο αποφάνθηκαν οτι για την πριν το 2007 εποχή έχουν παραγραφεί όλες οι τυχόν ποινικές ευθύνες υπουργών, ενώ θα δηλώνει θετική στο να υπάρξει διερεύνηση για τους υπουργούς της ΝΔ μετα το 2007.


Ετσι, αναμένεται να μπουν στο στόχαστρο η τότε ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, Προκόπης Παυλοπουλος και Χρήστος Μαρκογιαννάκης για την παραλαβη του C4I.


newsit
sarotiko

2 σχόλια:

  1. Μα ο Τσοχατζόπουλος τους απείλησε ότι αν τον εμπλέξουν θα βγάλει στη φόρα τα πάντα και για το περίφημο σπίτι της Μιμής του Ανδρέα Παπανδρέου. Φοβηθήκανε και τον βγάλανε από τις λίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή