'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Παλιό το κόλπο...Στημένο το «Ισταμπουλ» του Καμίνη..Διαβάστε τι παιχνίδι παίχτηκε στο Δημοτικό συμβούλιο..

Αύριο κληρώνει στον Άρειο Πάγο για τους χιλιάδες συμβασιούχους σε ολόκληρη την Ελλάδα και φυσικά για τους εργαζόμενους στο Δήμο Αθηναίων.

Κι’ όμως, ουδείς ασχολείται. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι, το πιο πιθανό, είναι να μείνουν στο δρόμο, χωρίς δουλειά και με το μέλλον αβέβαιο και στην επικαιρότητα κυριαρχεί το θέμα του δελτίου Τύπου του Δ.Α., το οποίο μετέτρεψε τη Κωνσταντινούπολη, σε… Istanbul.
Τυχαίο; Δεν νομίζουμε. Κάθε άλλο. Ο στόχος αυτός ήταν άλλωστε. Να στραφούν οι προβολείς της δημοσιότητας σε ένα εθνικό θέμα, που «αγγίζει» και «πληγώνει» όλους τους Έλληνες και να απομακρυνθούν από τη «καυτή πατάτα» των συμβασιούχων. Έτσι οι υπηρέτες του Μνημονίου θεωρούν, ότι δεν αποκλείεται να περάσει πιο «λάιτ» η νέα εργασιακή «σφαγή», που επιβάλλουν τα αφεντικά της Τρόικας.

Δεν είναι συμπτωματικό, ότι η τακτική ανάδειξης των εθνικών θεμάτων έγινε από τη Κυβέρνηση με την αιφνιδιαστική συνάντηση Παπανδρέου- Ερντογάν στο Ερζερούμ για την οποία ουδείς μας πληροφόρησε για το τι ακριβώς ειπώθηκε. Ακριβώς την ίδια «γραμμή» χάραξε μερικά εικοσιτετράωρα και ο υπάλληλος του Γιάννη Ραγκούση, Γιώργος Καμίνης. Στα πλαίσια της ελληνοτουρκικής φιλίας (;) κάλεσε τον δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης, ο οποίος στο δελτίο Τύπου έγινε ανώτατος άρχοντας της…Istanbul.

 
Αν διάβασε κανείς τις επόμενες μέρες τις εφημερίδες, τα site και είδε τηλεόραση, το ζήτημα των συμβασιούχων που υποτίθεται ήταν το βασικό για το οποίο πραγματοποιήθηκε η έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ήταν σε δεύτερο και τρίτο πλάνο και στη κορυφή βρέθηκε η…Istanbul και ο ναζιστικός χαιρετισμός του
Μιχαλολιάκου, ο οποίος άθελα του είχε βοηθήσει τον Καμίνη, να μη καεί στο καμίνι με τους συμβασιούχους, τουλάχιστον, σε επικοινωνιακό επίπεδο.

Ο λόγος; Απλός. Ο Δήμαρχος Αθηναίων είχε «κάνει σημαία», ότι για το ζήτημα των συμβασιούχων, θα δεχθεί την απόφαση της «ανεξάρτητης» δικαιοσύνης. 


Από τον Άρειο Πάγο όμως, εντελώς τυχαία από τη περασμένη Παρασκευή είχε «διαρρεύσει» το σκεπτικό του «διωγμού» χιλιάδων ανθρώπων από τις δουλειές τους, που θα προστεθούν στη κρεατομηχανή της ανεργίας. Αλήθεια, ο υποτιθέμενος (πρώην) συνήγορος του Πολίτη, πόσο άνετα αισθάνεται, που θα συνδέσει το όνομα του, με μία από τις μεγαλύτερες εργασιακές σφαγές, που έγιναν ποτέ στη χώρα;

Γράφτηκε κατά κόρον σε μερίδα του Τύπου, της συμπολίτευσης κυρίως, για την άμεση αντίδραση του Γιώργου Καμίνη κατά της ενέργειας του Μιχαλολιάκου, να χαιρετήσει φασιστικά στη συνεδρίαση του έκτακτου δημοτικού συμβουλίου της περασμένης Δευτέρας.


Η αλήθεια είναι, ότι ο δήμαρχος Αθηναίων δεν είχε πάρει είδηση για ότι είχε συμβεί! Κι’ αν δεν τον τραβούσε από το μανίκι, ο Κωνσταντίνου (ΑΝΤΑΡΣΥΑ), για να του πει το περιστατικό, «ηγρόν θα αγόραζ娻. Για τέτοια «άμεση» αντίληψη μιλάμε…

Ο’ τι μπορούσε έκανε ο Γιώργος Καμίνης στο δημοτικό συμβούλιο, ώστε να πείσει πως επειδή η νυν πλειοψηφία έχει διαφορετική σύνθεση από τη προηγούμενη, δεν πρέπει να χρεωθεί την ομόφωνη απόφαση, που είχε παρθεί στις 2 Δεκεμβρίου για παραμονή των συμβασιούχων στις θέσεις τους.


Σε χρόνο-μηδέν, λοιπόν, ο (πρώην) συνήγορος του Πολίτη, έλαβε το μήνυμα. Τρεις από τον ίδιο του, τον συνδυασμό «σήκωσαν μπαιράκι». Ένας ακόμη, ζήτησε συγνώμη από τους εργαζόμενους και είπε, ότι δεν τάσσεται στο πλευρό τους για πρώτη και τελευταία φορά. Ε, ρε γλέντια…


http://4athens.info/
http://eglimatikotita.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου