'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Σοκ στη Ζάκυνθο - Βόμβα σε σχολείο!!

Ένας τεράστιος εκρηκτικός μηχανισμός, τοποθετημένος στο προαύλιο ενός σχολείου στο κέντρο της πόλης της Ζακύνθου, εξουδετερώθηκε από πυροτεχνουργούς της αστυνομίας που πήγαν στο νησί από την Αθήνα, ειδοποιημένοι από τις τοπικές αρχές.

Εκρηκτική ύλη, τοποθετημένη μέσα σε ένα πυροσβεστήρα, ο οποίος ήταν συνδεδεμένος με μια μεγάλη φιάλη υγραερίου, θα τίναζε στον αέρα την πόλη, ενώ ανυπολόγιστος θα ήταν ο αριθμός των θυμάτων από το ωστικό κύμα.

Η αστυνομία κράτησε ως επτασφράγιστο μυστικό την ύπαρξη του αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού, προφανώς για να κάνει τις έρευνές της και να μην πανικοβάλει τους κατοίκους της Ζακύνθου.

Πηγές της αντιτρομοκρατικής αρνήθηκαν να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν την είδηση, χωρίς όμως να γνωρίζουν ότι έχουμε στην κατοχή μας φωτογραφία-ντοκουμέντο από την αυλή του σχολείου.

Το μεγάλο ερώτημα βέβαια είναι ποιός ήταν ο στόχος των βομβιστών, αφού τρομοκρατικά χτυπήματα στην επαρχία δεν έχουν σημειωθεί στο παρελθόν.

Παράλληλα, οργιάζουν οι φήμες για έντονη δράση «μαφίας» που τρομοκρατεί τους επιχειρηματίες του νησιού.



 
Ο εκρηκτικός μηχανισμός που βρέθηκε στο προαύλιο του σχολείου στη Ζάκυνθο

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, ο πυροσβεστήρας ήταν γεμάτος με εκρηκτικό ANFO, το οποίο είναι πολύ δυνατό και με υψηλή εκρηκτικότητα.

Τέτοια εκρηκτική ύλη έχει χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα ο «Επαναστατικός Αγώνας», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι την εκρηκτική αυτή ύλη δεν μπορεί κάποιος να την βρει ή ακόμα και να την κατασκευάσει με πρόσμιξη πετρελαίου.

Του Γιώργου Γεωργιάδη
http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου