'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Μάλλον Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει στο σέξ....!!!

Από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας των Νοτίων Προαστίων 
της Αθήνας αναγκάστηκε να πηδήξει ένας 40χρονος, προκειμένου να μην τον κάνει τσακωτό με την γυναίκα του ένα στέλεχος μεγάλης εταιρείας. 

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες. 

Ο σύζυγος έλειπε, η γυναίκα πήρε το αμόρε για να περάσουν αχαλίνωτες ερωτικές στιγμές, ωστόσο ο νοικοκύρης του σπιτιού χρειάστηκε να επιστρέψει για κάποιον λόγο και δεν
πήρε τηλέφωνο.


Το αποτέλεσμα ήταν καταφθάνοντας να ακούσει περίεργα βογγητά και να διαπιστώσει ότι μέσα στο ίδιο του το σπίτι, η γυναίκα του περνούσε ξεχωριστές στιγμές με έναν άλλο άνδρα. Τότε έγινε ο χαμός.

Όπως αναφέρει η Espresso, ο απατημένος σύζυγος εισέβαλε ως ταύρος εν υαλοπωλείο. Ακούγοντάς τον όμως, ο εραστής βγήκε στο μπαλκόνι και προκειμένου να γλιτώσει από τη μανία του, πήδηξε στο κενό. Για την ακρίβεια, προσπάθησε να πιαστεί από τα κλαδιά ενός δέντρου, ωστόσο εκείνο δεν άντεξε το βάρος του και ο 40χρονος βρέθηκε να κάνει ελεύθερη πτώση.


Μετά από τηλεφωνήματα γειτόνων, που νόμιζαν ότι είχε μπει διαρρήκτης, έφτασε η αστυνομία. Όταν διαπιστώθηκε τι είχε συμβεί, κλήθηκε το ΕΚΑΒ που μετέφερε τον εραστή της κυρίας στο νοσοκομείο, όπου εξακολουθεί να βρίσκεται σήμερα με κατάγματα στα πόδια και στα πλευρά αλλά αλλά και με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις...


star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου