'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2011

ΡΟΥΜΑΝΟΓΥΦΤΟΙ ΔΙΩΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ TA ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.

Επισκεφθήκαμε κάποιο γνωστό μας στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΠΕΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο της Κρήτης και είδαμε αμέτρητους λαθρομετανάστες να έχουν κυριολεκτικά εγκατασταθεί μέσα στο νοσοκομείο!  

Κυριολεκτικά και χωρίς υπερβολές είχαν πάρει τις πολυθρόνες και κουβέρτες του νοσοκομείου έξω στους διαδρόμους και γενικά στους κοινόχρηστους χώρους του νοσοκομείου κάνοντας δύσκολη την παραμονή των συγγενών των ασθενών. Γι αυτό το λόγο δημιουργούνται καθημερινά τριβές μεταξύ αυτών και των συγγενών των αρρώστων ή μεταξύ αυτών και των γιατρών και νοσηλευτριών.

Οι λαθρομετανάστες κατεβαίνουν στα υπόγεια που είναι τα μαγειρεία και παίρνουν φαΐ και φρούτα, πότε παρακαλώντας και πότε με τσαμπουκά και το τρώνε χωρίς να προσέχουν ούτε την καθαριότητα του νοσοκομείου! Εκεί όμως που κόντεψα να πάθω σοκ είναι όταν έμαθα ότι ανοίγουν τις ιματιοθήκες, παίρνουν πετσέτες και κάνουν και μπάνιο όχι στους θαλάμους αλλά σε κοινόχρηστα λουτρά που βρίσκονται έξω σε κάποιους διαδρόμους!!!!


Τους διώχνουν οι ελάχιστοι φύλακες του νοσοκομείου που δεν είναι υπάλληλοι του αλλά σεκιουριτάδες κάποιας εταιρείας με μισθό κάπου 550 ευρώ το μήνα. Την άλλη ώρα όμως πάλι ξαναμαζεύονται.


Μάθαμε ότι πρόκειται για τους Ρουμανόγυφτους που έδιωξε ο Σαρκοζί από τη Γαλλία (έπραξε άριστα) τους οποίους δεν πήρε πίσω η πατρίδα τους η Ρουμανία και κατέληξαν στην Ελλαδίτσα που τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε κοπροδόχο της Ευρώπης!http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/01/ta.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου