'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Στη ΓΑΔΑ ύποπτος για την επίθεση στον διαιτητή Σιδηρόπουλο!!!

Νέα επίθεση μέσα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά δέχθηκε ο διεθνής διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος μετά το τέλος των τεστ φυσικής κατάστασης και μια μέρα μετά την παράδοση του σήματος της FIFA…
 

Σύμφωνα με πληροφορίες στη ΓΑΔΑ προσήχθη ύποπτος για την επίθεση.

Πως έγινε η επίθεση στο Σιδηρόπουλο
Δύο άτομα με περιβολή που προκαλούσε υποψίες και μηχανή μεγάλου κυβισμού έφτασαν την ώρα των τεστ και τα παρακολουθούσαν κινώντας υποψίες στους παρευρισκόμενους. Όταν τελείωσαν τα τεστ οι διεθνείς διαιτητές, έμειναν τελευταίοι γιατί θα διαγωνίζονταν και τελευταίοι. Καθώς αποχωρούσαν ένας-ένας από τα αποδυτήρια, ένας διαιτητής ρώτησε τους δύο που λίγο αργότερα έκαναν την επίθεση: "Περιμένετε κάποιον;" και αυτοί του είπαν: "Περιμένουμε έναν φίλο".
Λίγο αργότερα αποχώρησε ο Σιδηρόπουλος με τον Κουκουλάκη και δέχθηκε επίθεση με χτυπήματα στο πρόσωπο. Οι δύο άγνωστοι ανέβηκαν στην μηχανή, όμως επειδή έγιναν αντιληπτοί και επειδή η παρουσία τους είχε κινήσει υποψίες, ενημερώθηκε η αστυνομία που τους παρακολούθησε από τον Άγιο Κοσμά μέχρι και τον Κορυδαλλό. Στον Κορυδαλλό άφησαν την μηχανή, συναντήθηκαν με άλλα πρόσωπα και μπήκαν σε άλλο όχημα. Τα στοιχεία της μηχανής είναι στην διάθεση της αστυνομίας.

Ο διαιτητής διακομίστικε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και για την παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Ελληνικού, όπου κατέθεσε μήνυση κατ' αγνώστων.

Η μηχανή δεν ήταν κλεμμένη

Σε επικοινωνία του προέδρου της ΕΠΟ, Σ. Πιλάβιου, με τον υπαρχηγό της ελληνικής αστυνομίας κ. Ραχωβίτσα ειπώθηκε ότι ο αριθμός της πινακίδας της μηχανής, την οποία χρησιμοποίησαν οι δράστες της επίθεσης στο Σιδηρόπουλο, δεν είναι έχει δηλωθεί ως κλεμμένος και αναζητείται ο ιδιοκτήτης.

ΚΕΔ/ΕΠΟ: Μην επηρεάζεστε από το ξύλο

Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της καλεί τους διαιτητές να μην επηρεάζονται από το ξύλο που τρώνε και τις επιθέσεις που γίνονται εναντίον τους. Δεν αναφέρει τίποτα για τα μέτρα προστασίας για τους διαιτητές

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΕΔ/ΕΠΟ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την άνανδρη επίθεση κατά του διεθνή διαιτητή Αναστάσιου Σιδηρόπουλου.
Εκφράζει τη συμπαράστασή της στον εν λόγω διαιτητή και πιστεύει ότι τέτοιες ενέργειες απ' όπου και αν προέρχονται, δεν πρόκειται να επηρεάσουν στο παραμικρό την επιθυμία της ελληνικής διαιτησίας στο σύνολό της, για την πλήρη εφαρμογή των κανόνων ισοτιμίας στα εθνικά πρωταθλήματα.
Η ΚΕΔ/ΕΠΟ στηρίζει και επαναβεβαιώνει την εκτίμησή της στις ικανότητες του Αναστάσιου Σιδηρόπουλου, που τον οδήγησαν έως τον τίτλο του διεθνή διαιτητή.
Ταυτόχρονα καλεί όλους τους διαιτητές να συνεχίσουν να αγωνίζονται με βάση, αποκλειστικά και μόνο, τους κανόνες του παιχνιδιού και να μην υποκύπτουν σε όποιες απόπειρες έχουν ως στόχο τον επηρεασμό του φρονήματός τους».



soccerplus.gr
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου