'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Παίρνουν το νόμο στα χέρια τους!!!!

Τους… «δρόμους» θα αρχίσουν να παίρνουν από την επόμενη εβδομάδα οι κάτοικοι της Αγίας Μαύρας, του δήμου Πηνειού, προκειμένου να προστατεύουν τις περιουσίες τους από τους διαρρήκτες!

Τα περιστατικά των κλοπών και των διαρρήξεων είναι ιδιαίτερα αυξημένα το τελευταίο διάστημα, με τους κατοίκους να δηλώνουν ότι δεν αντέχουν άλλο!


Την ιδέα μάλιστα της περιφρούρησης του χωριού από ομάδες εθελοντών κατοίκων του, μετέφερε και στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πηνειού ο δημοτικός σύμβουλος κ. Διονύσιος Φελεμέγκας.


«Δεν έχουμε άλλη λύση, η αστυνομία δεν φτάνει για όλο το δήμο και εμείς δεν αντέχουμε άλλο τις κλοπές» είπε στην εφ. «Πατρίς» ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίας Μαύρας κ. Αγησίλαος Νικολόπουλος και συνέχισε: «Πριν λίγες μέρες άνοιξαν το περίπτερο, πήραν από μέσα όσα τσιγάρα μπορούσαν να πάρουν και άλλα πράγματα. Έχουν κλέψει λάδια, ζώα, κανένας δεν τολμά να αφήσει εργαλείο το βράδυ έξω από το σπίτι. Εμένα μου έχουν κλέψει πανάκριβο αγροτικό εξοπλισμό.


Θα προσπαθήσουμε μόνοι μας να προστατεύσουμε τις περιουσίες μας και τις περιουσίες των συγχωριανών μας. Εμείς είμαστε ένα ήσυχο χωριό, δεν μπορούμε να διανοηθούμε τόσες κλοπές. Αν κάποιος πεινάει, να έρθει να του δώσουμε ότι μπορούμε, όχι όμως να κλέψει». 



zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου