'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Τον έπιασαν στον ύπνο....

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένας 56χρονος τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Τρεις άγνωστοι εισέβαλλαν στο σπίτι του στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας την ώρα που κοιμόταν, στις 00:30 π.μ., και αφού τον απείλησαν με μαχαίρι, τον έδεσαν και αφαίρεσαν το ποσό των 250 ευρώ που βρήκαν στο σπίτι.


Στη συνέχεια διέφυγαν και αναζητούνται. 



zougla.gr

Τεκές στην Κομοτηνή!!!

Η φωτογραφία τα λέει όλα για το σπίτι-τεκέ. Συνελήφθησαν στην Κομοτηνή, από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, δύο ημεδαποί 28 και 33 χρονών αντίστοιχα, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. 

Σε νομότυπη αστυνομική έρευνα βρέθηκαν στην κατοχή του

“Ροζ σκάνδαλο υπουργού με το μοντέλο Βούλα Βαβάτση”!!!!!!

Η καυτή Βούλα Βαβάτση διακρίθηκε ως Star Τουρισμός 2010 και έχει διακριθεί και στο διαγωνισμό Μις Πελοπόννησος.

Γεννημένη το 1989 η Βούλα Βαβάτση ασχολείται με το μόντελινγκ εδώ και 2 χρόνια. Σε πρόσφατη συνέντευξη της δήλωσε οτι δεν έχει αγόρι.


Για το σεξ έχει πει οτι πιο πολύ της αρέσει «από την

Συμπληρώνεται το παζλ της δολοφονίας Ζουγανέλη: Τι βρήκαν οι αρχές στο σπίτι της Πολωνής ερωμένης του...

H αστυνομία της Πολωνίας ειδοποίησε την ελληνική ότι στο σπίτι της γυναίκας που φέρεται να ενορχήστρωσε τη δολοφονία του επιχειρηματία βρέθηκαν...

Ήθελε να σκοτώσει τον Ομπάμα...!!!

Ένας εβδομηντάχρονος Αμερικανός ήταν επίδοξος δολοφόνος του προέδρου Ομπάμα, ο οποίος συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ.

Εκπρόσωπος των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών δήλωσε ότι «ο Μάικλ Μπόουντεν, ένας λευκός

ΠΥΡΓΟΣ: Οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ λένε πως... καλώς έπραξαν για τον μαϊντανό!!!!

Ε
νταση δημιουργήθηκε χθες στη λαϊκή αγορά του Πύργου, όταν υπάλληλοι του ΣΔΟΕ της Δυτικής Ελλάδας παρουσία δεκάδων έκπληκτων πολιτών μοίρασαν πρόστιμα στους μικροπωλητές προκαλώντας τις οργισμένες αντιδράσεις τους. 

Σε δύο περιπτώσεις για ένα ματσάκι μαϊντανό αξίας μόλις πενήντα λεπτών και μία σακούλα πατάτες αξίας τριών ευρώ οι «ράμπο» του ΣΔΟΕ επέβαλαν συνολικό πρόστιμο 1.600 ευρώ, καθώς οι

ΠΑΤΡΑ: Ο "γκαντέμης" αστυνομικός και η "ροζ" περιπέτειά του!!!!

Α
πίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν κρατούμενο στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, την ερωμένη του, έναν αστυνομικό... και τον δεύτερο φίλο (είχε πέραση η νεαρή) της όμορφης και καλλίγραμμης ερωμένης! 

Οπως αποκαλύπτει σήμερα η

Πρόκληση: 9 εκατ ευρώ το χρόνο για πετρέλαιο στα νοσοκομεία !!!

Σε 9 εκατ. ετησίως υπολογίζεται η ετήσια εξοικονόμηση ενέργειας, η οποία μπορεί να επιτευχθεί, με την εφαρμογή μέτρων χαμηλού και μέσου κόστους για την ενεργειακή αναβάθμιση των δημόσιων νοσοκομείων, όπως προκύπτει από έρευνα, που πραγματοποίησε το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ).

Ηλεκτρονικό το ημερήσιο «Βήμα»

Διακόπτεται η έντυπη έκδοση

Χθες Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010 διάβασαν «Το Βήμα» περίπου 90.000 αναγνώστες. Εξ αυτών μόνον 8.000 διάβασαν την...
έντυπη έκδοση της εφημερίδας. 


Οι συντριπτικώς περισσότεροι, πλέον των 82.000, αναγνώστες

Ζούσε χλιδάτη ζωή ... “εις υγείαν” άλλων !!!

Ζούσε χλιδάτη ζωή, βγάζοντας με μεγάλη άνεση πιστωτικές κάρτες και δάνεια, στα ονόματα άλλων! 

Ο 52χρονος απατεώνας συνελήφθη το πρωί στην Αγία Παρασκευή, αφού σε βάρος του εκκρεμούσαν 9 εντάλματα σύλληψης, για 2 καταδικαστικές αποφάσεις του

Σεξουαλικά βοηθήματα σε νοσοκομείο..!!!

Σεξουαλικά βοηθήματα και ηχητικά ντοκουμέντα με ερωτικό περιεχόμενο, βρέθηκαν στο γραφείο γιατρών μεγάλου Αθηναϊκού νοσοκομείου.

Το γεγονός προκάλεσε την οργή του διοικητή του νοσοκομείου που εδώ και λίγες μέρες κάνει έρευνα για να καταλήξει στο ποιοί από τους

Τελεσίγραφο σε καταληψίες

Έγγραφο προς μαθητές, γονείς και καθηγητές, απέστειλε η εισαγγελία Ηρακλείου, προειδοποιώντας με ποινικές διώξεις τους καταληψίες σχολείων αλλά και τους κηδεμόνες τους. 

Οργισμένες αντιδράσεις από την εκπαιδευτική κοινότητα.

Στα σκουπίδια 3,3 εκατομμύρια εμβόλια και 15,6 εκατομμύρια ευρώ..!!!

Τ
ην ώρα που η χώρα περνάει την χειρότερη οικονομική περίοδο στην σύγχρονη ιστορία της, πετάμε στα σκουπίδια 15,6 εκατομμύρια ευρώ! 

Πέρσι τέτοια εποχή η χώρα βρισκόταν σε... κατάσταση πανικού για την νέα γρίπη. 

Κίνδυνος – θάνατος η…φοίτηση στο Δ.Π.Θ.!!!

Μέχρι και ανακοίνωση αναρτήθηκε στην κεντρική είσοδο της παλιάς Νομικής Κομοτηνής, η οποία προειδοποιεί ότι υπάρχει κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των φοιτητών από την πτώση σοβάδων του πεπαλαιωμένου κτιρίου.

Στο Αυτόφωρο ο Iρακινός που έδειξε το δάκτυλό του στον Μέσι ...!!!

Ιρακινός που δηλώνει οπαδός του Παναθηναϊκού ήταν ο νεαρός άντρας που εισέβαλε χθες στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, την ώρα του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού - Μπαρτσελόνα, για το Τσάμπιονς Λίγκ και έκανε άσεμνη χειρονομία στον Λίονελ Μέσι.

Ο μετανάστης, 26 ετών,

Άδεια ανατροφής τέκνου σε αξιωματικό του Λιμενικού !!!!

Αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος, σύζυγος αυτοαπασχολούμενης, ζήτησε από την υπηρεσία του να του χορηγήσει άδεια ανατροφής τέκνου,
επικαλούμενος την αρχή της ίσης μεταχείρισης μεταξύ ανδρών και γυναικών και το Λιμενικό Σώμα απέρριψε το αίτημά του, με αποτέλεσμα ο αξιωματικός να προσφύγει στο Συνήγορο του Πολίτη.

Από αγροφύλακες, δασοφύλακες και 5ετούς θητείας οι δασοπυροσβέστες ..!!!


Καταργείται η Αγροφυλακή και μετατρέπεται σε Δασοφυλακή!

Αυτή την απόφαση έλαβε ο κ. Παπουτσής προκειμένου να μη αναγκαστεί να απολύσει όσους προσλήφθηκαν μετά απο χρόνια στην Αγροφυλακή που ίδρυσε η Νέα Δημοκρατία.

Τεχνικός υπολογιστών αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης...!!!!

Ένας ειδικός σε θέματα ασφάλειας υπολογιστών μπορεί να φυλακιστεί, αφού παραδέχτηκε ότι ήταν ένα από τα κεντρικά μέλη σε μια διεθνή συμμορία hackers. 

O Matthew Anderson, καταχράστηκε τις γνώσεις του με σκοπό να επιτίθεται σε εκατοντάδες

Τα άκουσε ο "τσάρος" απο βουλευτές ΠΑΣΟΚ ...!!!

Φαίνεται να τα άκουσε για τα καλά ο τσάρος της οικονομίας απο τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που μετέχουν στο ΚΤΕ οικονομίας στη σύσκεψη που συγκάλεσε στο υπουργείο οικονομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κ. Γείτονας είπε στον υπουργό ότι να

Τυπώστε την οθόνη… Κυριολεκτικά!!!!

Θα κάνει – αν κατασκευαστεί.., αυτό που λέει. Θα ‘τυπώνει’ ο Document Extractor όσα έχεις στην οθόνη. Στην πραγματικότητα το Combi Monitor είναι οθόνη που λειτουργεί και ως εκτυπωτής.
Γιατί; Μα γιατί θέλεις στο γραφείο σου περισσότερο πολύτιμο χώρο για τα πράγματά σου! Και θα έχεις ένα… cool μόνιτορ. Γι’αυτό…

Συγκλονιστικό βίντεο: Γονείς σώζουν το μωρό τους από κακοποιό!!!!

Οι εικόνες που θα παρακολουθήσετε πραγματικά σοκάρουν καθώς το βίντεο αυτό αποδεικνύει περίτρανα το ένστικτο αυτοσυντήρησης δυο γονιών από τις Ηνωμένες Πολιτείες όταν είδαν έναν κακοποιό να κλέβει το αυτοκίνητο τους, μέσα στο οποίο βρισκόταν το μόλις 6 μηνών μωράκι τους.

Η κάμερα δείχνει το ζευγάρι να αφήνει το αυτοκίνητο σε πάρκινγκ, και να απομακρύνεται λίγα μέτρα για να ξεμουδιάσει. Κάνουν ωστόσο το τραγικό λάθος να αφήσουν τα κλειδιά πάνω στη μηχανή . Ένας κακοποιός που βρίσκεται παραπέρα και δεν τον έχουν αντιληφθεί, τρέχει αστραπιαία προς το αυτοκίνητο, βάζει μπρός και φεύγει με το μωρό μέσα στο αυτοκίνητο.

Η αντίδραση των γονιών είναι συγκλονιστική και ακαριαία: ο Έριν σπρώχνει τη Μέλανι προς το αυτοκίνητο. Εκείνη σπάει με τον αγκώνα της το τζάμι του συνοδηγού, και ο Έριν βουτά μέσα στο αυτοκίνητο που είναι εν κινήσει.

Μπορεί στο βίντεο να μην φαίνεται, αλλά με το που μπαίνει στο αυτοκίνητο ο πατέρας του μωρού χτυπά βίαια τον κακοποιό και τον κλωτσά στο κεφάλι. Ο ληστής όπως είναι φυσικό χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και πέφτει πάνω σε ένα τοίχο. Για καλή του τύχη καταφέρνει να βγει γρήγορα έξω και το σκάει τρέχοντας μέσα στο σκοτάδι.

Η Μέλανι,που  ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη λέει: «Αντέδρασα μηχανικά. Το μόνο που μου θυμίζει αυτό που έγινε είναι οι πόνοι στο κορμί μου».

Από το συγκλονιστικό συμβάν το μωρό δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά, ενώ οι γονείς για καλή τους τύχη τη γλύτωσαν με κοψίματα και μώλωπες. Ακόμα πιο τυχερός ο κακοποιός που ακόμα δεν έχει συλληφθεί.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο




VIDEO:   news247.gr

Στο στόχαστρο οι μισθοί του ιδιωτικού τομέα.

Πολλά και ανάλγητα από κοινωνική άποψη μέτρα περιλαμβάνει το "πρόγραμμα 100 ημερών" που εξήγγειλε προχθές η τρόικα και ανέλαβε να υλοποιήσει η κυβέρνηση. 

Δεκάδες χιλιάδες απολύσεις εργαζομένων στο Δημόσιο,

Οκτώ μπασκετμπολίστες καταγγέλλουν τον Νίκο Μπογονικολό για οικονομικές ατασθαλίες

Οκτώ μπασκετμπολίστες, που φόρεσαν πέρυσι τη φανέλα της Ολυμπιάδας Πάτρας, ανάμεσα στους οποίους ο νυν παίκτης του Αμαρουσίου, Γιάννης Γκαγκαλούδης, απέστειλαν επιστολή στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ), προχωρώντας σε σοβαρές καταγγελίες για οικονομική ασυνέπεια από τον πρόεδρο της αχαϊκής ομάδας, Νίκο Μπογονικολό.

Ο Βασίλειος Μαρκεζίνης προβλέπει επεισόδιο στη Ροδόπη και εισβολή των Τούρκων από τον Έβρο στα Πομακοχώρια της Ροδόπης!!!!

Ένα σενάριο που μόνο σενάριο δεν είναι...!

“Θα μπορούσαν οι Τούρκοι να βρουν ανοικτό το δρόμο ανατολικά του ποταμού Άρδα -δυτικά της Ορεστιάδας- και από εκεί, ακολουθώντας τη γραμμή βόρεια και μετά βορειοανατολικά να βρεθούν στα Πομακοχώρια της Ροδόπης, πίσω από τις ελληνικές γραμμές”.

Το απόσπασμα αυτό δεν είναι από σενάριο πολεμικής ταινίας, αλλά από το τελευταίο βιβλίο του Βασίλειου Μαρκεζίνη “Μια νέα

Tο ΣΔΟΕ πήρε ... περισσότερα !!!!

Την ώρα που το κλιμάκιο του ΣΔΟΕ έριχνε ...800άρες σε πρόστιμα στη λαϊκή αγορά του Πύργου, στον ίδιο χώρο άγνωστος έκλεβε τη τσάντα 29χρονης από το καρότσι του μωρού της (!!), που περιείχε 40 ευρώ, ταυτότητα και προσωπικά αντικείμενα. 

Της σχίστηκε το κεφάλι...

Την 25-11-2010/12.00 στη βιομηχανική περιοχή Σίνδου Θεσ-νίκης, 3η οδός, άγνωστος δράστης αφαίρεσε την τσάντα ημεδαπής, που περιείχε χρηματικό ποσό, που ανήκει στην εταιρεία, όπου εργάζεται. 

Παθούσα στην προσπάθειά της να καταδιώξει το δράστη, έπεσε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ελαφρά στο κεφάλι και να μεταφερθεί για παροχή Α΄ βοηθειών σε νοσοκομείο. 

Δράστης επιβιβάστηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτ-το, όπου τον ανέμεναν άλλοι (2) συνεργοί του, διέφυγαν και αναζητούνται. 

http://crimesonair.blogspot.com/

Βουτιά στο κενό για 57χρονη ...

Νεκρή εντοπίσθηκε μία 57χρονη γυναίκα στη Λάρισα, ύστερα από πτώση της από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας όπου διέμενε.

Άγνωστο παραμένει αν η 57χρονη που ζούσε με τους γονείς της, έπεσε στο κενό λόγω απροσεξίας ή εάν επρόκειτο για αυτόβουλη ενέργεια προκειμένου να δώσει ένα τέλος στην ζωή της…

Η υπόθεση διερευνάται.





Πηγή: trikalanews.gr
zougla.gr

«Άλλο Ελλάδα… άλλο Ισπανία»!!!!

Τη δυσπιστία των αγορών καλείται να αντιμετωπίσει η Ισπανία, μετά την προσφυγή της Ιρλανδίας στο μηχανισμό στήριξης, γεγονός που ενδέχεται να αποτελέσει εμπόδιο για την ομαλή χρηματοδότηση της χώρας.

Ωστόσο, ο γενικός διευθυντής της Τράπεζας της Ισπανίας, Χοσέ Λουίς Μάλο δε Μολίνα, εμφανίστηκε καθησυχαστικός, λέγοντας ότι η κατάσταση που αντιμετωπίζει η χώρα του είναι διαφορετική από αυτήν της Ιρλανδίας ή της Ελλάδας.


«Στην παρούσα εξαπλούμενη κατάσταση αυτό που συμβαίνει είναι ότι, μολονότι η ισπανική οικονομία δεν παρουσιάζει κανένα από τα αδύναμα στοιχεία της ελληνικής και της ιρλανδικής οικονομίας, οι απλές προσδοκίες των αγορών μπορούν να προκαλέσουν δυσκολίες στη χρηματοδότηση της Ισπανίας».


«Όταν υπάρχουν φαινόμενα υποψίας και μετάδοσης οι οικονομίες που αντιμετωπίζουν προβλήματα, κάτοικοι διαφορετικού εύρους και φύσης, μπορεί να υποστούν τις συνέπειες διότι στις αγορές ορισμένες προσδοκίες κάποιες φορές γίνονται αυτοεκπληρούμενες προφητείες», πρόσθεσε ο Μάλο δε Μολίνα. 

 
Τέλος, διαβεβαίωσε εκ νέου ότι η Ισπανία δεν χρειάζεται να προστρέξει σε βοήθεια και ζήτησε από όλους τους οικονομικούς παράγοντες να εργαστούν και να δείξουν στις αγορές ότι είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων. 


http://www.zougla.gr

Γιατί η Ντενίση ζητά τη σύλληψη Φώτη-Μαρίας;;!!!!

Ένα απόσπασμα της ταινίας «Μικαέλα, ο Γλυκός Πειρασμός» με πρωταγωνίστρια τη Μιμή Ντενίση προβλήθηκε χτες στην εκπομπή «Φώτης-Μαρία Live», ....

γεγονός που εξόργισε τη γνωστή ηθοποιό, η οποία κινήθηκε νομικά εναντίον του Φώτη Σεργουλόπουλο και της Μαρία Μπακοδήμου, καταθέτοντας μήνυση κατά του τηλεοπτικού διδύμου.

Νεαρή Blogger γδυνεται στην κάμερα για να διαδηλώσει αντίθετη στους ραδιενεργους σαρωτές των αεροδρομίων!!!

Την αντίθεση της στους ελέγχους με συσκευές σάρωσης, εξέφρασε μια νεαρή μπλόγκερ, η οποία αποφάσισε να δείξει σε όλους αυτό που βλέπουν οι αστυνομικοί.

Η αυτοαποκαλούμενη πορνογράφος και σεξ μπλόγκερ "Furrygirl" αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί στη χρήση των...

ραδιενεργών σαρωτών που χρησιμοποιούνται στα αεροδρόμια με το να βάλει τα πιο σέξι της εσώρουχα και να παραμείνει με αυτά αρνούμενη να την σκανάρουν. 

“Από τα 15 έγινα πόρνη. Με κράταγαν και μου δίναν με το ζορι ηρωίνη ώστε να μην παλευω όσο με βιάζουν”...[Βίντεο]

Η εξομολόγηση της αλλοδαπής ιερόδουλης στο "Αξίζει να το ζεις!"


Η νεαρή κοπέλα που είχε πέσει θύμα βιασμού όταν ήταν 15 χρόνων, αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα για να βρει καλύτερες συνθήκες και έπεσε στα δίχτυα της πορνείας. 

Στα 600 εκατ. ευρώ τα κέρδη για τους Γερμανούς φορολογούμενους από τον δανεισμό της Ελλάδας

Ορισμένες φορές οι μεγάλες αλήθειες έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις. 

Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Ταμείου Διάσωσης Κλάους Ρέγκλινγκ σε συνέντευξη του σήμερα στην γερμανική εφημερίδα Bild καθησύχασε τους Γερμανούς

Δικαίωση του defencenet.gr δύο χρόνια μετά τα Δεκεμβριανά: "Είχαν προτείνει επέμβαση του Στρατού" !!!!

Δύο χρόνια μετά τα Δεκεμβριανά που άλλαξαν την πορεία της σύγχρονης Ελλάδας και την οδήγησαν 18 μήνες μετά στην απώλεια της εθνικής κυριαρχίας της, ένα από τα σημαντικότερα ρεπορτάζ του defencenet.gr στην πεντάχρονη πορεία του, η πιθανότητα επέμβασης στρατιωτικών δυνάμεων και η επιβολή κατάστασης έκτακτης ανάγκης (στρατιωτικός νόμος), επιβεβαιώνεται από δηλώσεις ενός εκ των κυρίων υπευθύνων εκείνου του όργιου χάους που έσπρωξε την χώρα στην πιο δύσκολη φάση της σύγχρονης ιστορίας της, του τότε υπουργού Δημόσιας Τάξης, Προκόπη Παυλόπουλου. 
Ο τότε υπουργός μιλώντας τώρα στην κρατική τηλεόραση στην εκπομπή του Στέλιου Κούλογλου με θέμα τα δύο χρόνια από την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου και τα όσα ακολούθησαν, παραδέχεται ότι κάποιοι είχαν προτείνει την επιβολή στρατιωτικού νόμου! Η αντίδραση  είχε έρθει από την ίδια την τότε στρατιωτική ηγεσία και ειδικά τον τότε Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δ.Γράψα. Εδώ βέβαια καταδεικνύεται για πρώτη φορά δημοσίως ότι υπήρξε ενός είδους "πολιτική ανυπακοή" στις Ένοπλες Δυνάμεις να επέμβουν...
Τώρα, δύο χρόνια μετά από εκείνο το ρεπορτάζ του defencenet.gr, το μοναδικό που γράφτηκε για το θέμα την αποφράδα νύχτα της 8ης Δεκεμβρίου 2008, μπορούμε να αποκαλύψουμε όχι βέβαια την πηγή που μας είχε μεταδώσει τις πληροφορίες, αλλά την φράση που είχε χρησιμοποιήσει ο ανώτατος αξιωματικός όταν μας ενημέρωνε σχετικά: «Ναι, μας ζήτησαν επέμβαση, αλλά οι μαλ...κες πέθαναν. Ας βρούν αλλού κορόϊδα»
Ακουλουθούν τα δύο δημοσιεύματα-ντοκουμέντα εκείνης της νύχτας τα οποία μπορείτε να βρείτε και στην ενότητα «Aσφάλεια-Δημόσια Τάξη» στις 8 Δεκεμβρίου 2008, του site:

"Χάος στη χώρα - Διαψεύδεται η επιφυλακή των Ενόπλων Δυνάμεων - Αλλοδαποί στις συγκρούσεις (ανανέωση)  

08-12-2008 20:46:02
Την ώρα που γράφονταν οι γραμμές αυτές υπήρχαν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι η Εθνική Βιβλιοθήκη καιγόταν. Ευτυχώς κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. 


Διαψεύδονται από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας οι πληροφορίες που ήθελαν τις Ένοπλες Δυνάμεις να τίθενται σε κατάσταση, τουλάχιστον μερικής επιφυλακής, για να αντιμετωπιστεί το κύμα βίας που σαρώνει όλη την χώρα. "Δεν έχει εκδοθεί καμία τέτοια διαταγή" διαβεβαίωσε το defencenet.gr, ανώτατη πηγή του ΓΕΕΘΑ. Ωστόσο πληροφορίες που υπάρχουν στην διάθεσή μας αναφέρουν ότι "Τουλάχιστον προφορικά, έχουν ενημερωθεί οι διοικητές μονάδων, όπως του Μεγάλου Πεύκου όπου εδρεύουν οι ειδικές δυνάμεις να βρίσκονται σε ετοιμότητα". 

Την ίδια στιγμή οι κουκουλοφόροι αντιεξουσιαστές έχουν καταλάβει το κέντρο της Αθήνας και οι μόνες περιοχές που ελέγχονται από την Αστυνομία, είναι το Μέγαρο Μαξίμου και το Κοινοβούλιο. Μάλιστα θεωρείται βέβαιο ότι πολλοί από αυτούς ήδη οπλοφορούν με σπαθιά, αφού έχει λεηλατηθεί σχετικό κατάστημα του κέντρου. Πολλοί είναι οι εγκλωβισμένοι πολίτες (στον ΟΤΕ Εξαρχείων είναι εγκλωβισμένοι τουλάχιστον 15 άτομα από εκατό κουκουλοφόρους που έχουν εισβάλει στο κτίριο) από εξτρεμιστές και την φωτιά στην οποία έχουν παραδοθεί πολλά κτίρια.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δεκάδες αλλοδαποί έχουν ενωθεί με τους κουκουλοφόρους και λεηλατούν όλη την περιοχή από την Ομόνια μέχρι το Κολωνάκι.

Στην Θεσσαλονίκη οι κουκουλοφόροι έκαψαν το αστυνομικό τμήμα Συκεών και έχουμε τραυματίες αστυνομικούς με έναν αστυνομικό να έχουν ακρωτηριαστεί τα δάκτυλά του. Στην Πάτρα είχε καταληφθεί ο τηλεοπτικός σταθμός "Super B", στην Θεσσαλονίκη έχει καεί ολόκληρη η Τσιμισκή και στο εξωτερικό, είτε έχουν καταληφθεί, είτε πολιορκούνται οι κυριότερες πρεσβείες μας, Στα Ιωάννινα και στο Ηράκλειο έχουν καεί καταστήματα και κτίρια και γενικά η χώρα έχει παραδοθεί σε ένα άνευ προηγουμένου χάος, το οποίο μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι..."


Και το δεύτερο δημοσίευμα της 8ης Δεκεμβρίου 2008, 33 λεπτά αργότερα:  

"Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για Καραμανλή   
08-12-2008 21:18:09

Ολα τα πολιτικά ενδεχόμενα μελετά ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, σύμφωνα με πληροφορίες του defencenet.gr. Από προκήρυξη άμεσα πρόωρων εκλογών, μέχρι την κήρυξη της χώρας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Στις 09:00 το πρωϊ ο πρωθυπουργός πρόκειται να επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και εν συνεχεία θα σuναντήσει έναν-έναν τους πολιτικούς αρχηγούς.

Η θύελλα της βίας που έχει ξεσπάσει σε ολόκληρη την χώρα (οι εξτρεμιστές στην Αθήνα ξεπέρασαν τις 5000 και αιφνιδίασαν με τον όγκο τους τις αστυνομικές αρχές) και έχει επεκταθεί στις ελληνικές πρεσβείες του εξωτερικού, μόνο τυχαία δεν θεωρείται, καθώς εδώ και αρκετές εβδομάδες υπήρχαν πληροφορίες στις ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών ότι "Μέχρι τις 20 Ιανουαρίου είναι πιθανόν να τεθεί σε εφαρμογή σχέδιο αποδόμησης της έννομης τάξης". 

Μάλιστα μία πηγή που εδρεύει σε δυτική πρωτεύουσα είχε προσδιορίσει με ακρίβεια ότι στο διάστημα "πριν τις 15 Δεκεμβρίου αναζητείτο παράθυρο ευκαιρίας για την έναρξη της επιχείρησης".
Οι αρχές είχαν προσανατολιστεί στην πορεία του Πολυτεχνείου της 17ης Νοεμβρίου, αλλά τελικά η καταιγίδα ξέσπασε τρεις εβδομάδες αργότερα από ένα τυχαίο γεγονός. 

Σε σχετική εκπομπή του ΣΚΑΪ το απόγευμα οι Παπαχελάς-Παπαδημητρίου, έκαναν σαφή αναφορά σε ξένες υπηρεσίες που δρουν στα Εξάρχεια, ενώ εμείς υπενθυμίζουμε ότι προσφιλής χώρος δραστηριοποίησης της Βάλερι Πέϊν, της πράκτορας της CIA, που αποκαλύφθηκε σε σχετική συνωμοσία στην Ουάσιγκτον, κατά δική της ομολογία, ήταν τα Εξάρχεια..."

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
http://www.defencenet.gr/

Ραγδαία αύξηση των «λουκέτων» στην αγορά..

Οι καταστηματάρχες εναποθέτουν πλέον τις ελπίδες τους στις γιορτές
Έως και το 40% αγγίζει η πτώση του τζίρου στα περισσότερα εμπορικά καταστήματα της αγοράς του Βόλου, ενώ από τον Αύγουστο τα... ανοίκιαστα καταστήματα στο κέντρο της πόλης έχουν αυξηθεί σε εβδομήντα.

Οι καταστηματάρχες εναποθέτουν πλέον τις ελπίδες τους στις εορτές των Χριστουγέννων, ενώ περιμένουν να γίνουν πράξη τα μέτρα που εξήγγειλε η Κυβέρνηση για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. 
 
http://www.newsbeast.gr

Ποδοσφαιριστής άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο...

Είχε επιβαρυμένο ιατρικό ιστορικό

Ένας 35χρονος ποδοσφαιριστής της ερασιτεχνικής ομάδας της Χλόης Βελεστίνου απεβίωσε κατά την διάρκεια της προπόνησης μετά από ξαφνική αδιαθεσία.

Έπαιζε με δική του ευθύνη γιατί η ιατρική του κατάσταση ήταν βεβαρυμένη.

Τον τελευταίο δε καιρό ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος με τα προβλήματα της ΚΟΝΤΙ όπου ήταν εργαζόμενος.

πηγή: Volos Reporter
http://www.newsbeast.gr

Μεγιστάνας θέλει να πληρώνει περισσότερους φόρους!!!!!

Δεν ξέρει τι έχει και δεν έχει.

Και αποφάσισε πως θέλει να πληρώνει περισσότερους φόρους για να πάει κόντρα στις αδικίες του φορολογικού συστήματος!
Διατεθειμένος να πληρώσει περισσότερους φόρους δηλώνει ο

"Άδειασε" κανονικά τους συνεργάτες του ο Κεφαλογιάννης...

Αναρωτιόμαστε ακόμα, τι σκοπό είχε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης, με τη δήλωσή του προχθές σε τηλεοπτικό σταθμό της Κρήτης σχετικά με τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου (Ο.Λ.Η.), ότι ... "Ο Αντιπρόεδρος δεν έχει υπογραφή"...

ΖΗΤΑΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ... "ΔΑΝΕΙΟ" ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ !!!!

Απαιτεί από την πρώην συντροφό του να του επιστρέψει τα χρήματα που της έδωσε προκειμένου να κάνει προσθετική στήθους, σε διαφορετική περίπτωση ζητά να λάβει πίσω τα εμφυτεύματα σιλικόνης.

Ο λόγος για ένα Γερμανό που διεκδικεί 4379 ευρώ, χρηματικό ποσό που είχε πληρώσει για...
την προσθετική στήθους της πρώην συντρόφου του. 

ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΣΤΗ ΜΗΛΟ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΡΑΣΙΝΟ" ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ...!!

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η S&B ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΥΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ
 
Συγχωροχάρτι για τέσσερα χρόνια παίρνει από το υπουργείο Περιβάλλοντος η S&B στη Μήλο και έτσι η εταιρεία στην οποία προεδρεύει ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Οδυσσέας Κυριακόπουλος συνεχίσει να...

Ο Γ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ "ΒΑΦΤΙΣΕ" ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ... ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ !!!

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ: ΟΙ "ΧΙΛΙΑΔΕΣ" ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ... ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΟ!!!
 
Απέκλεισε τις απολύσεις στο Δημόσιο ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωσταντίνου και ταυτοχρόνως εξήγγειλε 8.000 προσλήψεις στις οποίες

Ο χαμένος ύπνος δεν μπορεί να αναπληρωθεί...!!!

Ο
ι ειδικοί διευκρινίζουν ότι η χρόνια έλλειψη ύπνου, η οποία συμβάλλει στην ελλειμματική προσοχή και μειώνει τα αντανακλαστικά, δεν αναπληρώνεται ούτε με ένα Σαββατοκύριακο «υπνοθεραπείας».


Σύμφωνα με τους επιστήμονες, ο άνθρωπος χρειάζεται κατά μέσο

Kαταδίκη για εγκλήματα πολέμου...!!

Ένας Αλβανός πρώην αντάρτης του Κοσόβου καταδικάστηκε σε κάθειρξη 14 ετών για εγκλήματα πολέμου, σε βάρος αμάχων, κατά τη διάρκεια του πολέμου του 1998-99.

Ο Ιντρίζ Γκάσι κρίθηκε ένοχος από δικαστήριο του Πετς για το φόνο ενός Αλβανού πολίτη τον Αύγουστο του 1998.

“Σημάδεψε” ρεκόρ το πιστόλι του James Bond !!!!

Το πιστόλι του James Bond πωλήθηκε σε τιμή ρεκόρ σε δημοπρασία στο Λονδίνο.

Το συγκεκριμένο πιστόλι είχε χρησιμοποιηθεί στη διαφημιστική εκστρατεία της ταινίας "Από τη Ρωσία με Αγάπη" και «έπιασε» τιμή 277.250 λιρών, περίπου 15 φορές πάνω από την αρχική

Προστατέψτε τα παιδιά από το παθητικό κάπνισμα...!!!

Ανατριχιαστικοί οι αριθμοί που μαρτυρούν το πρόβλημα.
 
Το παθητικό κάπνισμα προκαλεί περίπου τον 1 στους 100 θανάτους κάθε χρόνο στον κόσμο, δηλαδή πάνω από 600.000 θανάτους ετησίως, εκ των οποίων οι 165.000 αφορούν παιδιά, σύμφωνα με νέα μελέτη, που δημοσιεύεται στην ιατρική επιθεώρηση Lancet.

Ο εφιάλτης της φτώχειας εξαπλώνεται....

Θα διπλασιαστεί το ποσοστό των φτωχών τα επόμενα χρόνια

Ο αριθμός των πολύ φτωχών χωρών της Γης θα διπλασιαστεί στα σαράντα επόμενα χρόνια καθώς και ο αριθμός των ανθρώπων που ζουν σε απόλυτη φτώχεια από τη δεκαετία του '80, σύμφωνα με τον ΟΗΕ.

Το GPS της σωτηρίας για γυναίκες!!!

Σύστηµα προστασίας θυµάτων συζυγικής βίας, το οποίο εφαρµόζεται στην Ισπανία.
Ατηµέλητη, ανέκφραστη, µε µαύρους κύκλους κάτω από τα µάτια, βγάζει από την τσάντα της ένα µαύρο κουτί, λίγο µεγαλύτερο από κινητό, πολύ... πιο βαρύ και χωρίς νούµερα.

Γιάννης Λοβέρδος: «Πως έχασα εβδομήντα κιλά τρώγοντας τα πάντα»!!!!

Ο Γιάννης Λοβέρδος είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη του πως δεν ήθελε να βγαίνει από το σπίτι, λόγω των... κιλών του που είχαν φτάσει τα διακόσια πενήντα. 

Σήμερα είναι φανατικός υποστηρικτής της δίαιτας αυτής, που του επιτρέπει να τρώει τα

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΑΥΡΙΟ...

Ραγδαίες εξελίξεις στο χώρο του τύπου προοιωνίζονται οι ανακοινώσεις που έγιναν πριν από λίγα λεπτά στους εργαζομένους της εφημερίδας “Το Βήμα”

Όπως ανακοινώθηκε επισήμως, η καθημερινή έκδοση του Βήματος θα ανασταλεί αύριο, αφού βγαίνει το τελευταίο της φύλλο. 

Έλεγχος στις τράπεζες

Ν
έος γύρος ελέγχων για τη σταθερότητα των ευρωπαϊκών τραπεζών θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του νέου χρόνου, ανακοίνωσε απόψε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, εν μέσω των ανησυχιών ότι τα τεστ, που προηγήθηκαν, δεν κατόρθωσαν να εντοπίσουν το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο τραπεζικός τομέας της Ιρλανδίας. 

Γνωμοδότηση βόμβα για τους συμβασιούχους και stage !!!

Οι αρνούμενοι να εφαρμόσουν τις προσωρινές διαταγές απειλούνται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους.

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γ. Κολιοκώστας με αφορμή σχετικό ερώτημα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης εξέδωσε την υπ΄ αριθμ. 7/2010 γνωμοδότηση, σύμφωνα με την οποία το Δημόσιο, οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τα