'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Οκτώ μπασκετμπολίστες καταγγέλλουν τον Νίκο Μπογονικολό για οικονομικές ατασθαλίες

Οκτώ μπασκετμπολίστες, που φόρεσαν πέρυσι τη φανέλα της Ολυμπιάδας Πάτρας, ανάμεσα στους οποίους ο νυν παίκτης του Αμαρουσίου, Γιάννης Γκαγκαλούδης, απέστειλαν επιστολή στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ), προχωρώντας σε σοβαρές καταγγελίες για οικονομική ασυνέπεια από τον πρόεδρο της αχαϊκής ομάδας, Νίκο Μπογονικολό.

Οι παίκτες αναφέρουν ανάμεσα σε άλλα πως, όταν πήγαν να εξαργυρώσουν τις επιταγές που πήραν από τον κ. Μπογονικολό, για εξόφληση των οφειλομένων τους, το ποσό δεν ήταν κατατεθειμένο σε καμία.

«Διαπιστώσαμε ότι οι επιταγές αυτές μετά την παραλαβή τους από εμάς, από τον κ. Μπογονικολό, ξαφνικά αλλάξανε ιδιοκτησία οι εταιρείες αυτές, εκ των οποίων η μία εταιρεία έχει εκδώσει επιταγές σε αρκετούς από εμάς», υποστηρίζουν οι οκτώ μπασκετμπολίστες που υπογράφουν την επιστολή και οι οποίοι είναι οι: Γιάννης Γκαγκαλούδης, Βασίλης Μουλάκης, Ηλίας Τομαράς, Κώστας Κακαρούδης, Νίκος Πέττας, Θοδωρής Γεωργίτσης, Νίκος Κούρτης και Πέτζα Κοσάνοβιτς.
Οι οκτώ αθλητές που φόρεσαν πέρσι τη φανέλα της Ολυμπιάδας Πατρών δημοσιοποιούν μέσω της ιστοσελίδας του ΠΣΑΚ τα όσα έχουν διαδραματιστεί με τον πρόεδρο των αχαϊκής ομάδας.


Από την πλευρά της, η Ολυμπιάδα εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία απαντά στις ανωτέρω καταγγελίες, επισημαίνοντας πως το νομικό τμήμα της θα προβεί σε κατάθεση σχετικών μηνύσεων. 


Η σχετική ανακοίνωση της Ολυμπιάδας Πατρών αναφέρει: «Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΕ δηλώνει ότι συνεχίζει τη συνεπή παρουσία της στο πρωτάθλημα Α2 και την απάντηση σε κάθε λογής συκοφάντες θα τη δώσει το νομικό τμήμα της, με την κατάθεση σχετικών μηνύσεων.


Στο συνεχιζόμενο πόλεμο θα είναι πάλι νικήτρια η ομάδα, όπως είναι σταθερά νικήτρια όλα τα χρόνια. Το Σάββατο πάμε όλοι γήπεδο να δούμε τη νίκη-απάντηση της ομάδας μας». 

http://www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου