'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Συγκλονιστικό βίντεο: Γονείς σώζουν το μωρό τους από κακοποιό!!!!

Οι εικόνες που θα παρακολουθήσετε πραγματικά σοκάρουν καθώς το βίντεο αυτό αποδεικνύει περίτρανα το ένστικτο αυτοσυντήρησης δυο γονιών από τις Ηνωμένες Πολιτείες όταν είδαν έναν κακοποιό να κλέβει το αυτοκίνητο τους, μέσα στο οποίο βρισκόταν το μόλις 6 μηνών μωράκι τους.

Η κάμερα δείχνει το ζευγάρι να αφήνει το αυτοκίνητο σε πάρκινγκ, και να απομακρύνεται λίγα μέτρα για να ξεμουδιάσει. Κάνουν ωστόσο το τραγικό λάθος να αφήσουν τα κλειδιά πάνω στη μηχανή . Ένας κακοποιός που βρίσκεται παραπέρα και δεν τον έχουν αντιληφθεί, τρέχει αστραπιαία προς το αυτοκίνητο, βάζει μπρός και φεύγει με το μωρό μέσα στο αυτοκίνητο.

Η αντίδραση των γονιών είναι συγκλονιστική και ακαριαία: ο Έριν σπρώχνει τη Μέλανι προς το αυτοκίνητο. Εκείνη σπάει με τον αγκώνα της το τζάμι του συνοδηγού, και ο Έριν βουτά μέσα στο αυτοκίνητο που είναι εν κινήσει.

Μπορεί στο βίντεο να μην φαίνεται, αλλά με το που μπαίνει στο αυτοκίνητο ο πατέρας του μωρού χτυπά βίαια τον κακοποιό και τον κλωτσά στο κεφάλι. Ο ληστής όπως είναι φυσικό χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και πέφτει πάνω σε ένα τοίχο. Για καλή του τύχη καταφέρνει να βγει γρήγορα έξω και το σκάει τρέχοντας μέσα στο σκοτάδι.

Η Μέλανι,που  ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη λέει: «Αντέδρασα μηχανικά. Το μόνο που μου θυμίζει αυτό που έγινε είναι οι πόνοι στο κορμί μου».

Από το συγκλονιστικό συμβάν το μωρό δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά, ενώ οι γονείς για καλή τους τύχη τη γλύτωσαν με κοψίματα και μώλωπες. Ακόμα πιο τυχερός ο κακοποιός που ακόμα δεν έχει συλληφθεί.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο




VIDEO:   news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου