'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Με λουκέτο θα τιμωρείται η φοροδιαφυγή..!!!

Στα χέρια των υπαλλήλων του ΣΔΟΕ βρίσκεται η απόφαση του υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, στην οποία αναλύονται οι τρόποι εφαρμογής της απόφασης επιβολής λουκέτου σε όσες επιχειρήσεις φοροδιαφεύγουν.

Η απόφαση ελήφθη από τον κ. Παπακωνσταντίνου στο πλαίσιο της υλοποίησης των διατάξεων του τελευταίου φορολογικού νόμου και εκτιμάται ότι θα λειτουργήσει και ως παράδειγμα προς τους υπόλοιπους.

Η απαγόρευση στην άσκηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας θα μπορεί, μάλιστα, να είναι ακόμη και οριστική σε περίπτωση υποτροπής.

Στην απόφαση του υπουργού αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι αφού κληθεί ο επιχειρηματίας να εκφράσει τις απόψεις του, η καταλογιστική πράξη κοινοποιείται με αποδεικτικό επίδοσης από τους υπαλλήλους του ΣΔΟΕ και εκτελείται εντός μηνός από την παρέλευση του χρόνου προσφυγής του επιχειρηματία.


Στο «λουκέτο» θα μπαίνουν οι σφραγίδες του ΣΔΟΕ και θα τοποθετούνται δύο κλειδαριές ασφαλείας στην κεντρική πόρτα εισόδου, καθώς και σε κάθε άλλη είσοδο της επαγγελματικής εγκατάστασης. Το ΣΔΟΕ θα κρατά τα κλειδιά της μιας κλειδαριάς, ενώ της άλλης θα τα έχει ο επιχειρηματίας. 


zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου