'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Συνέλαβαν τον γαμπρό λίγες ώρες πριν το γάμο για μια μπαλωθιά!!!!

Παντρεύεται αύριο αλλά έκανε party γάμου... στα κρατητήρια!

Όλα άρχισαν χθες όταν ο γαμπρός διασκέδαζε με τους φίλους του στο σπίτι του στην οδό Αδμήτου. Αύριο πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και πάνω στο κέφι... έριξε μια μπαλωθιά!

Μετρητά τέλος για αγορές πάνω των 1.500 ευρώ !!!!

Από την 1η Ιανουαρίου του 2011 απαγορεύεται σε όλους τους Έλληνες να κάνουν οποιαδήποτε συναλλαγή με μετρητά εφόσον η αξία της υπερβαίνει τα 1.500 ευρώ.
Για τις συναλλαγές μεταξύ επιχειρήσεων το πλαίσιο γίνεται ακόμη πιο αυστηρό....

Όλες οι πράξεις άνω των 3.000

Μπάρμπι- βιντεοκάμερα, αναστατώνει το FBI !!!! (video!!)

Μία κούκλα Μπάρμπι με κρυφή κάμερα, αναστάτωσε το FBI! 

Σύμφωνα με απόρρητο σήμα που διέρρευσε χθες, το Ομοσπονδιακό Γραφείο Πληροφοριών του FBI στο Σακραμέντο στις 30 Νοεμβρίου εξέδωσε ανακοίνωση με τον τίτλο «Barbie Video Girl: πιθανή μέθοδος παραγωγής παιδικής πορνογραφίας».

Νεκρά μωρά κρυμμένα σε ντουλάπα...

Μπροστά σε μια ανατριχιαστική ανακάλυψη βρέθηκαν οι αρχές της Βρετανίας, όταν συνέλαβαν μια γυναίκα που έκρυβε τα τρία νεκρά μωρά της στη ντουλάπα του σπιτιού της, για πάνω από 20 χρόνια.

Η 55χρονη Bernadette Quirk είχε γεννήσει τέσσερα νεκρά μωρά στο

Αγριος ξυλοδαρμός του προέδρου της Νεολαίας του ΣΥΝ από τα ΜΑΤ...!!!

Δύο άτομα τραυματίσθηκαν στη διάρκεια συγκρούσεων μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και συγκεντρωμένων στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων.

Όπως έγινε γνωστό ο ένας από τους τραυματίες είναι ο Ν. Ηλιόπουλος πρόεδρος της νεολαίας του ΣΥΝ, ο οποίος σύμφωνα με πηγές του

Αναχωρεί εσπευσμένα ο Στρος Καν !!!

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες ο Γενικός Διευθυντής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν επισπεύδει την αναχώρησή του για σήμερα αργά το βράδυ.

Αρχικά η αναχώρηση του Στρος Καν ήταν προγραμματισμένη γι αύριο και είχαν ήδη ορισθεί συναντήσεις του με κοινωνικούς εταίρους.

Συνολικά 9.000 κρατούμενοι απέχουν από το συσσίτιο

Σύμφωνα με στοιχεία της Πρωτοβουλίας για τα Δικαιώματα των Κρατουμένων 9.000 κρατούμενοι από τους συνολικά 12.600 σε όλες τις φυλακές της χώρας, απέχουν την τελευταία εβδομάδα από τα συσσίτιά τους.  
Περισσότεροι από 1.000 κρατούμενοι ξεκίνησαν απεργία πείνας από χθες, λόγω της επετείου για τον θάνατο του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ...

Τους «υπερπλήρεις χώρους κράτησης» των αλλοδαπών στον Έβρο, τις κακές συνθήκες υγιεινής και τους τρόπους πίεσης για να μην υποβάλλονται αιτήσεις για πολιτικό άσυλο καταγράφει η διεθνής οργάνωση Human Rights Watch σε έκθεσή της υπό τον... τίτλο «Ελλάδα: 

Δήλωση βόμβα Παυλόπουλου για τα επεισόδια του 2008!!!!

Μια ιδιαίτερα σημαντική αποκάλυψη έκανε σήμερα ο πρώην υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος, για τα βίαια γεγονότα του 2008. 

"Θυμηθείτε ότι την εποχή εκείνη υπήρχε μια πανελλήνια συγκίνηση (για τον θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου) και κάποιοι παράγοντες που φαίνονται τώρα, υποκίνησαν νέους σε ολόκληρη την Ελλάδα..

Ορθοδοντική για ενήλικες χωρίς σιδεράκια!!!!

Τ
έρμα στα αντιαισθητικά σιδεράκια που ενοχλούσαν και απέτρεπαν πολλούς ενήλικες να φτιάξουν το χαμόγελο τους. 

Σύμφωνα με μια νέα ορθοδοντική μέθοδο ο ασθενής μπορεί να ευθυγραμμίσει τα δόντια του με

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Καμμένος: Γιατί φόρεσα αυτή την μπλούζα στη Βουλή!!!!!

Φορώντας μπλουζάκι με τίτλο: "Greece is not for sale" εμφανίσθηκε στη Βουλή, ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος, λίγες ώρες πριν την ομιλία του επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσων της Βουλής. 

Σας στηρίζω, στηρίξτε με!!!!

Αυτή την... εικόνα εισέπραξαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αμέσως μετά τις δηλώσεις του Στρος Καν με τον Γιώργο Παπανδρέου! 

Πιο συγκεκριμένα, βλέποντας στην Βουλή τις δηλώσεις και τις... καλές κουβέντες προς τον ελληνικό λαό, έλεγαν σε δημοσιογράφους πως ο επικεφαλής του ΔΝΤ θέλει να

Η ΑΣΠΙΡΙΝΗ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ..!!!!

Η λήψη μικρής ποσότητας ασπιρίνης μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης πολλών μορφών καρκίνου, ανακοίνωσαν σήμερα οι επιστήμονες και τα ευρήματα είναι τόσο ισχυρά ώστε να προτείνεται σε ανθρώπους άνω των 40 να λαμβάνουν προληπτικά ασπιρίνη κάθε μέρα...

ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΨΑΡΙΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...!!

Η Τουρκία έχει επιδείξει σημαντική αύξηση παραγωγής και εξαγωγών αλιείας τη τελευταία 10ετία, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Εξαγωγέων Αλιείας της Μεσογείου (Mediterranean Fishery Products Exporters’ Union). 

Μετρώντας ...αρλούμπες !!!!

Αρλούμπα 1:«Η ΝΔ πρεσβεύει τον κοινωνικό φιλελευθερισμό». Εγώ αν ήμουν στη θέση του κοινωνικού φιλελευθερισμού, θα είχα κάνει ασφαλιστικά μέτρα. 

Διότι -μεταξύ άλλων- πρεσβεύει τον χωρισμό Εκκλησίας-Κράτους. Μην σου πω και τη νομιμοποίηση των μαλακών ουσιών ή τους gay γάμους. Χρειάζεται να συνεχίσω ή έχει έρθει ήδη ο δικηγόρος να συντάξουμε τα ασφαλιστικά μέτρα;

Μπέρδεψαν τη γιάφκα με την κατάληψη της Θεσσαλονίκης!!!!

Ως ευρήματα από τις γιάφκες της Αθήνας και του Αγρινίου παρουσιάζει το in.gr τα όσα συνέλεξε η Αστυνομία από την κατάληψη αντιεξουσιαστών στη Θεσσαλονίκη!

Ανθρώπινα τα λάθη αλλά και οι εποχές περίεργες...


http://www.parapolitiki.com/

«Συνήθισα να με φωνάζουν δολοφόνο»...!!!

Σε λίγες μέρες συμπληρώνεται ένα έτος από την μέρα που… σημάδεψε την ζωή του Ντιέγκο... Μπουονανότε.  
Ήταν μέρες Χριστουγέννων του 2009, όταν το Peugeot 307 που οδηγούσε το ανερχόμενο ταλέντο του αργεντίνικου ποδοσφαίρου και στο οποίο

Αίσιο τέλος για τον αιχμάλωτο Έλληνα καπετάνιο..!!!

Ελεύθερος αφέθηκε χθες ο Γιώργος Σκαλίμης, ο Έλληνας καπετάνιος ο οποίος ήταν αιχμάλωτος πειρατών επί... 9 μήνες.

Ο κ. Σκαλίμης είχε πέσει στα χέρια Σομαλών πειρατών οι οποίοι τον κρατούσαν ανοικτά του αραβικού κόλπου ζητώντας λύτρα για την απελευθέρωσή του.

Επιασαν με κόκα τον γυμναστή των επωνύμων!!!!

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει στην κοσμική Αθήνα η σύλληψη διάσημου γυμναστή επωνύμων και star, καθώς είχε στην κατοχή του... καθαρή κοκαΐνη βάρους 2,5 κιλών! Ο 34χρονος Ελληνοαμερικανός είχε κρύψει την κόκα (την οποία παρέλαβε από Νιγηριανό υπήκοο στην πόλη Σάο Πάολο της Βραζιλίας) σε έναν ταξιδιωτικό σάκο πλάτης.

Παραπέμπεται σε δικαστήριο ανηλίκων..

Ο 16χρονος ομογενής συνελήφθη χτες στα επεισόδια της Θεσσαλονίκης.
Ο ανήλικος ομογενής που ...συνελήφθη, αργά χθες το βράδυ, κατηγορούμενος για συμμετοχή σε επεισόδια, έξω από την Πολυτεχνική Σχολή, στη

VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ !!!!!

ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΤΑΝ ΠΛΗΘΟΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΚΡΟΕΠΕΙΣΟΔΙΑ;


ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ;;;

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ;ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΩΡΟ ΝΑ ΨΟΦΑΓΑΝ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΠΟΝΤΙΚΙΑ;;; 

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ.

ΠΡΕΖΑ TV

ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ!!!

TET A TET ΤΩΡΑ Ν. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΜΠ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Η συνεχής πρωτιά της Καθημερινής της Κυριακής και η διείσδυση που έχει στους κεντροδεξιούς αναγνώστες... 
αλλά και τους ανθρώπους της αγοράς, φαίνεται ότι φέρνει πιο κοντά την οικογένεια
Παπανδρέου με τον όμιλο Αλαφούζου. 

Γίνονται επιχειρηματίες λόγω... κρίσης!!!

Διέξοδο στην επιχειρηματική δράση αναζητά ένα σημαντικό κομμάτι των νέων στην Ελλάδα, όπως προκύπτει από την ετήσια έκθεση του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών.

Ενδιαφέρον σημείο της έρευνας

Εξέδιδαν τη μάνα και έβγαζαν τα παιδιά στην επαιτεία!!!

Το όνειρο για μια καλύτερη ζωή που αναζητούσε στην Ελλάδα μαζί με τα δυο ανήλικα παιδιά της, έγιναν πολύ σύντομα εφιάλτης για μια 35χρονη Ρουμάνα που έπεσε στα δίχτυα κυκλώματος σωματεμπόρων συμπατριωτών της! 

Οι αδίστακτοι κακοποιοί την φυλάκισαν και την ανάγκαζαν να

«Έπεσε» και το τελευταίο κάστρο της αξιοκρατίας....!!!

Σχόλιο αναγνωστών-εκπαιδευτικών
 
Είμαστε 426 εναπομείναντες εκπαιδευτικοί, που διαγωνιστήκαμε με γραπτό διαγωνισμό μέσω ΑΣΕΠ με προκήρυξη του 2008. Δώσαμε διαγωνισμό τον Ιούνιο του 2009 και τα οριστικά αποτελέσματα βγήκαν το Δεκέμβριο του 2009!

ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ: Τα χειρότερα δεν έχουν περάσει...!!

Μ
ε την φράση "Τα χειρότερα δεν έχουν περάσει", ο επικεφαλής του ΔΝΤ έδωσε το στίγμα του τι θα ακολουθήσει - αν και προσπάθησε μετά να το αποδώσει στα όχι πολύ καλά αγγλικά του. 

Αίσθηση προκάλεσε και η

"Τα παιδιά το χτυπούσαν γιατί το ζήλευαν"....

Tην ευθύνη για τον θάνατο του μόλις 22 μηνών αγοριού τους επιρρίπτουν στα άλλα δύο παιδιά τους οι γονείς-τέρατα, που θα οδηγηθούν σήμερα στον ανακριτή Πάτρας προκειμένου να απολογηθούν για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του βρέφους τους.

Απολύθηκαν 110.000 εμποροϋπάλληλοι το 2010...

Σε 110.000 υπολογίζονται πανελλαδικά οι εμποροϋπάλληλοι και αυτοαπασχολούμενοι που βρέθηκαν εκτός εργασιακού στίβου μέσα στο 2010, με το 20-30% αυτών να αφορά το Νομό Θεσσαλονίκης, όπως τονίστηκε σε συνέντευξη Τύπου της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων του νομού.

«Η Μέρκελ «ετοιμάζει» την ελληνική χρεοκοπία!»

«Συνθήκες μόνιμου αποκλεισμού της χώρας από τις αγορές δημιουργεί η νέα αρχιτεκτονική της Ευρωζώνης – Έρχονται νέα «χτυπήματα» από τους οίκους αξιολόγησης, λόγω του αυξημένου ρίσκου αναδιάρθρωσης χρέους: 
πρώτο μήνυμα από την S&P – 

Αρχίζουν στο παρασκήνιο οι

Η λίμνη πήρε την... εκδίκησή της..!!!!

Τα νερά της Παμβώτιδας «έπνιξαν» τις παρόχθιες περιοχές, οι οποίες έχουν παραδοθεί στην άναρχη αστικοποίηση

Η λίμνη των Ιωαννίνων αναζήτησε τον ζωτικό χώρο που της στέρησε η άναρχη αστικοποίηση των τελευταίων δεκαετιών και πλημμύρισε μεγάλο μέρος του λεκανοπεδίου, «πνίγοντας» στα νερά της δεκάδες σπίτια, κτηνοτροφικές

Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο......

Αισθήματα έκπληξης, θλίψης αλλά και αγανάκτησης έχει προκαλέσει σε όλο το Άγιο Όρος άλλα και σε όλον τον Ορθόδοξο κόσμο η διάρρηξη του ιστορικού Κελλίου Άξιον Εστίν στην Καψάλα και η κλοπή κειμηλίων.

Οι θρασύτατοι διαρρήκτες κατά την απουσία του Γέροντος του Κελλίου Ιερομονάχου Διοδώρου, παραβίασαν την σιδεριά σε παράθυρο του υπογείου και εισήλθαν εντός.

Ο Μανώλης έκανε ντου στη Siemens και έφυγε με συγκλονιστικά ντοκουμέντα!!!!

Ντου  έκανε πριν από λίγο ο Μανώλης Σφακιανάκης, επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος,  στα γραφεία της Siemens και κατάσχεσε σκληρούς δίσκους του Χριστοφοράκου και της Τσακάλου με στοιχεία πριν το 2000!

Αποτέλεσμα να έχουν σπάσει τα

Δολοφονική επίθεση σε δικαστικό-2η γιάφκα στο Αγρίνιο;

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα πριν τις συλλήψεις των έξι εις βάρος δικαστικών λειτουργών.  

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος», ο στόχος που φέρεται να είχαν επιλέξει για την επόμενη δολοφονική τους επίθεση αφορά σε έναν δικαστικό που στο παρελθόν είχε αναλάβει υποθέσεις τρομοκρατίας.

Ηθοποιός κακοποίησε την φίλη του...!!

«Μαύρη» στο ξύλο έκανε γνωστός ηθοποιός τη φίλη του το Σάββατο τα ξημερώματα αφού γύρισαν στο σπίτι του μετά από πρεμιέρα σε μουσική σκηνή.

Η νεαρή σύμφωνα με τους δικούς της ισχυρισμούς δεν έδωσε καμία αφορμή για να προκαλέσει τη βίαια συμπεριφορά του συντρόφου της

Ακινητοποίησαν απορριμματοφόρα κλέβοντας τις μπαταρίες!!!!

Σε συμμορία τσιγγάνων που δρα εδώ και μήνες στην περιοχή, αποδίδει η Αστυνομία την κλοπή που έγινε αιτία να καθηλωθούν έξι απορριμματοφόρα του δήμου Καρδίτσας. 

Οι δράστες είχαν «τρυπώσει» κρυφά στο αμαξοστάσιο της πόλης και είχαν κλέψει τις μπαταρίες,

Σε δημοπρασία ο «εγκέφαλος» του Αϊνστάιν !!!

Η ακτινογραφία του εγκεφάλου του Αϊνστάιν πωλήθηκε σε δημοπρασία για 24.000 λίρες, είκοσι φορές υψηλότερα από την αναμενόμενη τιμή του, όπως δημοσιεύει η εφημερίδα Sun.

Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν είχε βγάλει τη συγκεκριμένη ακτινογραφία το 1945, δέκα χρόνια πριν πεθάνει σε ηλικία 76 χρονών.

Υπάλληλοι κλείδωσαν τον κλέφτη μέσα στο κατάστημα!!!!

- Ο "ποντικός" συνελήφθη λίγο μετά από την ομάδα ΔΙΑΣ
- Και 2ο κρούσμα διάρρηξης σε απόσταση λίγων μέτρων
- Ανάστατοι και αγανακτισμένοι οι έμποροι και επαγγελματίες


Ένας 30χρονος Ρουμάνος"έπιασε δουλειά" πρωί-πρωί. Τον έπιασαν όμως στα πράσα η υπεύθυνη και 2 υπάλληλοι του καταστήματος αθλητικών ειδών στο κέντρο της πόλης.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: Ξέμεινε και από ράμματα..!!!

Τ
ο νοσηλευτικό ίδρυμα που κάποτε αποτελούσε σημείο αναφοράς για τις παρεχόμενες υπηρεσίες, σήμερα αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα τα οποία προσπερνιούνται χάρη στην αυτοθυσία του προσωπικού. 

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι

Λαμία: ”Με έκλεβαν και η αστυνομία με διαολόστειλε γιατί νόμιζαν ότι έκανα πλάκα”!!!

Απίστευτη καταγγελία από ιδιοκτήτη επιχείρησης - Τηλεφώνησε 5 φορές στην αστυνομία και την τελευταία φορά τον έβρισαν!
 
Το περιστατικό αποκαλύπτει ο ιδιοκτήτης επιχείρησης στην πόλη, που έφτασε στο σημείο να καταδιώκει ο ίδιος τους διαρρήκτες και την αστυνομία... να τον βρίζει τηλεφωνικά!

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του Wikileaks!!

Στα χέρια της Βρετανικής Αστυνομίας βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Τζούλιαν Ασάνζ, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Scotland Yard. 

Ο ιδιοκτήτης του Wikileaks έπρεπε σήμερα να παρουσιαστεί ενώπιον της βρετανικής Δικαιοσύνης και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, παραδόθηκε μόνος του στις Αρχές.

Ενίσχυση ή ανύψωση της Εγνατίας Οδού για να λυθέι το πρόβλημα

Δύο λύσεις μελετά το υπουργείο Υποδομών για τη θωράκιση της Εγνατίας οδού στο τμήμα των περίπου 2 χλμ. που βρίσκεται μέσα στο λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων και έχει τεθεί εκτός κυκλοφορίας.

Τα νερά της πρωτοφανούς βροχής που έπεσε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην περιοχή

Τραγωδία μέσα στην γιορτή.....

Η Φλουμινένσε είναι από χθες πρωταθλήτρια Βραζιλίας ωστόσο η χαρά όλων μετριάστηκε όταν δύο άτυχοι φίλαθλοι της ομάδας δολοφονήθηκαν από αγνώστους.

Οι δύο άντρες βρίσκοντουσαν την Κυριακή το βράδυ στο προάστιο του Ρίο ντε Τζανέιρο, Σάο Ζοάο ντε Μερίτι, όταν δέχθηκαν πυροβολισμούς, όπως αναφέρει η στρατιωτική αστυνομία.


Αν και τα αίτια των δολοφονιών παραμένουν άγνωστα, η αστυνομία φέρεται να γνωρίζει τα του περιστατικού.

 

http://www.newsbomb.gr/sports/story/tragodia-mesa-stin-giorti

Απολύει 1.000 εργαζόμενους η Alitalia..!!!!

Η ιταλική αεροπορική εταιρεία Alitalia σκοπεύει να διαπραγματευθεί την μείωση 1.000 θέσεων εργασίας μεταξύ των εργαζομένων στις υπηρεσίες εδάφους έως τον Ιούνιο του 2011, τόνισαν οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι έπειτα από τη χθεσινή συνάντησή τους με τη διεύθυνση του αερομεταφορέα.

Νέα πολλά υποσχόμενη τεχνική καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα!!!!!

Β
ρετανοί επιστήμονες άρχισαν να εφαρμόζουν μια νέα πολλά υποσχόμενη τεχνική, που καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα, "καίγοντας" τα με μαγνητικούς παλμούς. 

Η νέα μέθοδος, που ονομάζεται υπερθερμία, επειδή αυξάνει την θερμοκρασία των κακοήθων

ΠΑΤΡΑ: Το ιατρικό ιστορικό του 2χρονου παιδιού που κακοποιήθηκε από τους γονείς του......

Γ
εννήθηκε πρόωρα και έφυγε πρόωρα το μόλις 22 μηνών μωράκι που κακοποιήθηκε από τους γονείς του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που αφορούν στο ιατρικό ιστορικό του, από τότε που γεννήθηκε έμπαινε και έβγαινε στα Νοσοκομεία.

ΗΛΕΙΑ: Εκελψαν κοτόπουλα... αλλά και τον φούρνο για να τα μαγειρέψουν!!!!!!

Σ
υνηθισμένο το χτύπημα των "πεινασμένων" διαρρηκτών για τους κατοίκους της περιοχής.

Οι δράστες φαίνεται πως ήταν αρκετά πεινασμένοι αλλά και καλά οργανωμένα αφού δεν σταμάτησαν μόνο στο να κλέψουν τα τρόφιμα αλλά πήραν και όλα τα απαραίτητα για να τα μαγειρέψουν! 

Αρρώστησαν οµαδικώς µόλις ... κόπηκαν οι υπερωρίες !!!!

Σε κανονικούς ρυθµούς επιστρέφουν τα ισπανικά αεροδρόµια µετά την αποχή των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας το Σάββατο, που προκάλεσε προβλήµατα σε650.000 ταξιδιώτες. Η κυβέρνηση κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και οι ελεγκτές επέστρεψαν στην εργασία τους.

Την Παρασκευή το βράδυ και ενώ λόγω µιας εθνικής εορτής εκατοντάδεςχιλιάδες Ισπανοί είχαν προγραµµατίσει να ταξιδέψουν,οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας άρχισαν νατηλεφωνούν και να δηλώνουν ασθενείς, µεαποτέλεσµατο Σάββατο να ακυρωθούν περισσότερες από 4.000 πτήσεις, µεταξύ των οποίων και όλες οι πτήσεις της Iberia, της κρατικής αεροπορικής εταιρείας.


Οι ελεγκτές βρίσκονται σε αντιπαράθεση µε την κυβέρνηση αφότου η κυβέρνησηέδωσε στηδηµοσιότητα τους καταλόγους πληρωµών, στους οποίους φαίνεται ότι οι αποδοχές τους φθάνουν κατά µέσο όρο τα350.000 ευρώτον χρόνο, κυρίως λόγω υπερωριών. Την Παρασκευή η κυβέρνηση πέρασε ένα νόµο που περιορίζει τον αριθµό των υπερωριών και έναν άλλο που προβλέπει την ιδιωτικοποίηση του 49% των αεροδροµίων – µια απόφαση που υπολογίζεται ότι θα φέρει 9 δισεκατοµµύρια ευρώ στα κρατικά ταµεία.

Μετά την επιβολή της κατάστασης έκτακτης ανάγκης, οι 296 ελεγκτές προκειµένου να αποφύγουν τη σύλληψη επέστρεψαν στιςεργασίες τους και τααεροδρόµια άρχισαν να λειτουργούν και πάλι. Αρκετοίαπό αυτούςκατήγγειλαν ότιαναγκάστηκαννα πάνε στη δουλειά τουςµε τη συνοδεία αστυνοµικών, οι οποίοι σε κάποιες περιπτώσεις τράβηξαν όπλο.


Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Αλφρέντο Ρουµπαλκάµπα χαρακτήρισε αυτές τις καταγγελίες «αδιανόητες», ενώ ο Τύπος της Ισπανίας αναρωτιέται γιατί καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσης ο πρωθυπουργός Χοσέ Λουίς Θαπατέρο δεν εµφανίσθηκε καθόλου. Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα διατηρηθεί για 15 ηµέρες.Πάντως, γενικάοι ισπανικέςεφηµερίδεςστήριξαν τη στάση της κυβέρνησης, καθώς οι ελεγκτές κερδίζουν δεκαπλάσια απότους άλλους εργαζοµένους, σε µιαχώρα που η ανεργία ξεπερνά το 20%.

Παρ’ ότιούτε καιη αντιπολίτευση δεν επέκρινε την κυβέρνηση για τον τρόπο µε τον οποίο χειρίσθηκε την κατάσταση, πολιτικοί αναλυτές θεωρούν ότι οιεξελίξεις δενθα αλλάξουνπολύ την εντύπωσηπου επικρατεί στους Ισπανούςγια τηναδυναµίατης κυβέρνησης, η οποία αντιδρά µόνο όταν βρεθεί µε την πλάτη στον τοίχο. Ενώ οι αγορές δείχνουν να αφήνουν λίγο χώρο στη Μαδρίτη για να αναπνεύσει, η αύξηση της φορολογίας καιοι περικοπέςδαπανών έχουν δηµιουργήσει µεγάλη δυσφορία στουςπολίτες.


ΤΑ ΝΕΑ
madata.gr

Εξέπνευσε η αστυνομική διοικητής της Χάιφα...

Έχασε τη μάχη, που έδινε από την περασμένη Πέμπτη, για να κρατηθεί στη ζωή, η αστυνομική διοικητής της Χάιφα, Αχούβα Τομέρ, η οποία νοσηλευόταν, έχοντας τραυματιστεί στις επιχειρήσεις κατάσβεσης της πυρκαγιάς.

Εκπτώσεις έως 30% στην αγορά πριν τα Χριστούγεννα...!!!!!

Πρόωρες εκπτώσεις σε ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια και καλλυντικά, που φτάνουν έως και το 30% περίπου, άρχισαν ήδη στην αγορά, σε μια προσπάθεια των εμπόρων να τονώσουν την εξαιρετικά υποτονική ζήτηση.

Συνεχείς οι Τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο...!!!!

Δεκαοχτώ ήταν τα αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας της Τουρκίας που πέταξαν σε τρεις διαφορετικούς σχηματισμούς πάνω από το Αιγαίο.

Τα αεροσκάφη προκάλεσαν τρεις παραβάσεις και οχτώ παραβιάσεις στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο.


Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.


zougla.gr
madata.gr