'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Εξέδιδαν τη μάνα και έβγαζαν τα παιδιά στην επαιτεία!!!

Το όνειρο για μια καλύτερη ζωή που αναζητούσε στην Ελλάδα μαζί με τα δυο ανήλικα παιδιά της, έγιναν πολύ σύντομα εφιάλτης για μια 35χρονη Ρουμάνα που έπεσε στα δίχτυα κυκλώματος σωματεμπόρων συμπατριωτών της! 

Οι αδίστακτοι κακοποιοί την φυλάκισαν και την ανάγκαζαν να εκδίδεται καθημερινά, ενώ  ανάγκαζαν και τα παιδιά της να ζητιανεύουν!

Η δραματική ιστορία της 35χρονης γυναίκας και των παιδιών της, ενός αγοριού ηλικίας 13 και ενός κοριτσιού μόλις 7 χρόνων, ήρθε στο φως χάρη στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας που αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν, συνέλαβαν τον 45χρονο Ρουμάνο μαστροπό και την 42χρονη σύζυγό του και απελευθέρωσαν την μητέρα και τα παιδιά της… Σε άθλια κατάσταση, η άτυχη γυναίκα αποκάλυψε ότι οι βασανιστές της την παρέδωσαν επί τέσσερις ώρες σε επτά Πακιστανούς οι οποίοι την βίαζαν ομαδικά ξανά και ξανά!


Όταν οι σωματέμποροι θεώρησαν ότι η 35χρονη ήταν «έτοιμη», την υποχρέωσαν να εκδίδεται σε πελάτες που της έβρισκαν, έναντι αμοιβής την οποία κρατούσαν. Το ίδιο έκαναν και με τα χρήματα που κέρδιζαν επαιτώντας στα φανάρια τα δυο μικρά παιδιά της, με την ζωή των οποίων την απειλούσαν!


Οι αστυνομικοί συνέλαβαν άλλους δύο Ρουμάνους ηλικίας 21 και 19 χρόνων που επιτηρούσαν και εκμεταλλεύονταν τα παιδιά της συμπατριώτισσάς τους καθώς και άλλα ανήλικα παιδιά τα οποία εξωθούσαν στην επαιτεία. 

Άλλο ένα ζευγάρι Ρουμάνων συνεργών της σπείρας δεν έχει εντοπιστεί ακόμη και αναζητείται, ενώ η Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας ενημέρωσε τους αρμόδιους οργανισμούς, ώστε να αναλάβουν την προστασία και την ειδική φροντίδα προκειμένου της 35χρονης γυναίκας και των παιδιών της.

http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου