'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Επιασαν με κόκα τον γυμναστή των επωνύμων!!!!

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει στην κοσμική Αθήνα η σύλληψη διάσημου γυμναστή επωνύμων και star, καθώς είχε στην κατοχή του... καθαρή κοκαΐνη βάρους 2,5 κιλών! Ο 34χρονος Ελληνοαμερικανός είχε κρύψει την κόκα (την οποία παρέλαβε από Νιγηριανό υπήκοο στην πόλη Σάο Πάολο της Βραζιλίας) σε έναν ταξιδιωτικό σάκο πλάτης.


Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες της «Espresso», ο γυμναστής της showbiz και των VIP έφερνε την κόκα από τη Βραζιλία με σκοπό να τη διακινήσει στις πιάτσες του Κολωνακίου για λογαριασμό της νιγηριανής μαφίας. Οι έμπειροι αστυνομικοί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όμως, κατάλαβαν ότι ο κοσμοπολίτης γυμναστής των επωνύμων είχε «λερωμένη τη φωλιά του».


Ετσι, μετά από ενδελεχή έρευνα του πέρασαν χειροπέδες, μην επιτρέποντας με αυτό τον τρόπο να προωθηθεί ο «λευκός θάνατος» στις πιάτσες των ναρκομανών της χώρας μας.


Η κόκα ήταν χωρισμένη σε δυο πρεσαρισμένα κομμάτια και ουσιαστικά αποτελούσε τον «πάτο», αλλά και την «πλάτη» του ταξιδιωτικού σάκου που κουβαλούσε ο 34χρονος Ελληνοαμερικανός. Ωστόσο, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής είχαν πληροφορίες για τη μεταφορά της ποσότητας των ναρκωτικών και μόλις ο διάσημος γυμναστής πάτησε το πόδι του σε ελληνικό έδαφος, έγινε έλεγχος στις αποσκευές του, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό της κοκαΐνης και τη σύλληψή του, ενώ συνελήφθη και ο νεαρός μηχανικός που τον συνόδευε στο ταξίδι του στη Βραζιλία.


Εδώ και αρκετό καιρό η Δίωξη Ναρκωτικών είχε πληροφορίες πως η πανίσχυρη νιγηριανή μαφία ψάχνει την «κερκόπορτα» η οποία θα την οδηγούσε στο «εσωτερικό» της high society, του Κολωνακίου δηλαδή, και στις πιάτσες διακίνησης κόκας σε άτομα VIP, star και υπεράνω υποψίας.


Τελικά, ο άνθρωπος που θα άνοιγε στη νιγηριανή μαφία τις πόρτες γγια την «αγορά» του Κολωνακίου βρέθηκε στο πρόσωπο του διάσημου γυμναστή των επωνύμων. Πρόκειται για ένα άτομο ιδιαίτερα γνωστό όχι μόνο στους κύκλους των επωνύμων στην Αθήνα, όπως τραγουδιστές, ηθοποιοί, πάμπλουτοι Ελληνες, αλλά και στο Χόλιγουντ, καθώς έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με την Ούμα Θέρμαν και πολλούς ακόμη διάσημους αστέρες.


Ο ίδιος δηλώνει κάτοικος Κολωνακίου και Μανχάταν, όπου και γεννήθηκε το 1976. Από εκεί πήγε στο Χόλιγουντ, όπου έγινε διάσημος μεταξύ των διασημοτήτων λόγω της εναλλακτικής μεθόδου γυμναστικής που εφάρμοζε. Μάλιστα, τόσο η Ούμα Θέρμαν όσο κι άλλες διάσημες σταρ σε όλο τον κόσμο, από τις ταινίες που έχουν γυρίσει στον μαγικό κόσμο του Χόλιγουντ, περίμεναν κάθε χρόνο την περίοδο που ο 34χρονος θα πήγαινε στο σπίτι του στο Μανχάταν ώστε να κλείσουν ραντεβού μαζί του προκειμένου να τις γυμνάσει.


Και στην Αθήνα όμως, τραγουδιστές που είναι πρώτα ονόματα στη μαρκίζα τον εμπιστεύονταν για την εκγύμνασή τους, ώστε να διατηρούνται σε καλή φόρμα και να έχουν καλλίγραμμο και γραμμωμένο σώμα. Βέβαια, ουδείς γνώριζε την εμπλοκή του στη μαφία της Νιγηρίας, που γεμίζει τις γειτονιές τις Αθήνας με κοκαΐνη από τη Βραζιλία.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία του 34χρονου γυμναστή με τον «σύνδεσμο» της νιγηριανής μαφίας ήταν να πληρωθεί σε μετρητά για τη μεταφορά της κόκας (περίπου 5.000 χιλιάδες ευρώ), ενώ θα εξασφάλιζε ποσοστά από τα κέρδη διακίνησης των 2,5 κιλών καθαρής κοκαΐνης στις πιάτσες του Κολωνακίου.


Αποστολή του 34χρονου γυμναστή των διασήμων ήταν να βάλει τη νιγηριανή μαφία... στα σαλόνια. Δηλαδή, να αρχίσει να διακινείται στο Κολωνάκι κόκα προερχόμενη από τα παρακλάδια της νιγηριανής μαφίας, που βρίσκεται στο Σάο Πάολο.


Ομως, όλες οι προσπάθειες του καρτέλ έπεσαν στο κενό, καθώς η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής έχει πια την ευχέρεια να γνωρίζει τις κινήσεις συγκεκριμένων Αφρικανών μαφιόζων, αλλά και τις αποστολές που κανονίζουν για τη μεταφορά της κόκας από τη Βραζιλία στην Αθήνα.

espressonews
24ωρο: Επιασαν με κόκα τον γυμναστή των επωνύμων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου