'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Δολοφονική επίθεση σε δικαστικό-2η γιάφκα στο Αγρίνιο;

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα πριν τις συλλήψεις των έξι εις βάρος δικαστικών λειτουργών.  

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος», ο στόχος που φέρεται να είχαν επιλέξει για την επόμενη δολοφονική τους επίθεση αφορά σε έναν δικαστικό που στο παρελθόν είχε αναλάβει υποθέσεις τρομοκρατίας.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως δυο νεαροί είχαν παρουσιαστεί ως εργάτες (γυψαδόροι) σε οικοδομή που βρίσκεται απέναντι από την οικία του συγκεκριμένου λειτουργού-στόχου τους. Οι πληροφορίες ήθελαν τους δυο να εμφανίζονται με ανάλογη ενδυμασία στο συνεργείο της οικοδομής προκαλώντας την υποψία στους παριστάμενους εργάτες οι οποίοι και ειδοποίησαν την αστυνομία. Τώρα οι αστυνομικές αρχές συνδέουν τα σκαπτικά εργαλεία με τα οποία είχαν θεαθεί οι κατηγορούμενοι με την παραπάνω περίπτωση.


Και δεύτερη γιάφκα στο Αγρίνιο;
Στην αναζήτηση και δεύτερης γιάφκας στη περιοχή του Αγρινίου προσανατολίζονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες. Όπως αναφέρεται, στέκι αντεξουσιαστών που εδρεύει απέναντι από το διαμέρισμα-γιάφκα, στην οδό Δασκαλοπούλου (πηγή: www.agriniopress.gr)
Κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής παραμένει στην επαρχιακή πόλη προκειμένου να προχωρήσουν σε περαιτέρω έρευνα. Υπενθυμίζεται πως το Αγρίνιο είναι γενέθλια πόλη ενός εκ των έξι συλληφθέντων, όπως και του αποθανόντα Λάμπρου Φούντα, μέλους του «Επαναστατικού Αγώνα».

Εν τω μεταξύ, υπό κατάληψη τελούν τα περισσότερα σχολεία του Αγρινίου με τους μαθητές να διαμαρτύρονται για τις συλλήψεις κατά τα χθεσινά επεισόδια στη πορεία μνήμης για τον 15χρονο Αλέξη. Μάλιστα οι ανήλικοι προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης.


http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου