'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

ΣΥΡΙΖΑ: Μισητό σύμβολο και ανεπιθύμητος ο Στρος-Καν...!!!!

«Ο Στρος-Καν είναι ανεπιθύμητο πρόσωπο στη χώρα μας και αντιπροσωπεύει στα μάτια των φτωχότερων λαών και ανθρώπων του πλανήτη μας ένα μισητό σύμβολο», τονίζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης με αφορμή την άφιξη του επικεφαλής του ΔΝΤ στην Αθήνα.

«Ο Στρος-Καν είναι επικεφαλής ενός βρώμικου οργανισμού, ο οποίος συνιστά θεμελιώδες μέρος ενός παγκόσμιου συστήματος, που έχει καταδικάσει στην εξαθλίωση τον δεύτερο και τρίτο κόσμο, ενώ έχει παραδώσει όλο τον πλανήτη στη λεηλασία, την απληστία και τη ληστρική μανία του διεθνούς χρηματιστικού κεφαλαίου», συμπληρώνει ο κ. Λαφαζάνης.

Στρέφοντας τα πυρά του και κατά της κυβέρνησης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «αυτή την ώρα, με τις ατιμωτικές συμφωνίες μιας κυβέρνησης, που, κατά τον διακεκριμένο Συνταγματολόγο Γεωργ. Κασιμάτη, εγκαθιδρύουν μια "de facto πραξικοπηματική εξουσία", η Ελλάδα έχει παραδοθεί στην νεοαποικιακή-δεσποτική διαχείριση της τρόικας, εντός της οποίας το ΔΝΤ και ο Στρος-Καν, διαδραματίζουν ένα κεντρικό ρόλο, σε μια πρωτοφανή επιχείρηση καταστροφής ενός τόπου και ενός λαού».

Κλιμακώνοντας την επίθεσή του κατά του επικεφαλής του ΔΝΤ, ο κ. Λαφαζάνης τονίζει ότι «ο Στρος-Καν έρχεται στη χώρα μας ως αλαζονικός επικυρίαρχος και ως η πραγματική, άνομη και απόλυτη εξουσία σε αυτόν τον τόπο».

«Ο ελληνικός λαός οφείλει όχι μόνο να του κλείσει την πόρτα, αλλά και να διαδηλώσει με όλες τις δυνάμεις του για να απεμπλακεί η χώρα από τα δεσμά της τρόικα και του μνημονίου και να ακολουθήσει νέους αναγεννητικούς προοδευτικούς και σοσιαλιστικούς δρόμους», καταλήγει.

http://www.news21.gr/content.php?cid=100#c17454

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου