'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

«Θερμή» υποδοχή επιφυλάσσουν κοινωνικοί φορείς στον Ντομινίκ Στρος-Καν!!!!

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας και πορεία προς τη Βουλή διοργανώνουν το απόγευμα της Τρίτης κοινωνικοί φορείς, με αφορμή την επίσκεψη του επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Ντομινίκ Στρος-Καν στην Αθήνα.

Ο κ. Στρος-Καν θα έχει συνάντηση στις 2:15 μ.μ. με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. Θα ακολουθήσουν δηλώσεις και στη συνέχεια γεύμα εργασίας.

Το συλλαλητήριο διοργανώνεται στις 5 το απόγευμα στην πλατεία Κλαυθμώνος από το συντονισμό πρωτοβάθμιων σωματείων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, με αίτημα την «ακύρωση του μνημονίου και των αντεργατικών κυβερνητικών επιλογών». Επίσης, στις 7 διοργανώνεται συλλαλητήριο από το ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα.

Ανεπιθύμητους στη χώρα μας χαρακτηρίζει το Δίκτυο Συνδικαλιστών ριζοσπαστικής Αριστεράς τον κ. Στρος-καν και την τρόικα, ενώ το ΚΚΕ ξεκαθαρίζει ότι η Κοινοβουλευτική του Ομάδα αρνείται να παραστεί στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλή όπου αναμένεται να μιλήσει ο επικεφαλής του ΔΝΤ και ο επίτροπος Όλι Ρεν, ο οποίος φθάνει και αυτός στην Αθήνα την Πέμπτη.

Από την άλλη πλευρά, η κυβέρνηση, διά του εκπροσώπου της κ. Γιώργου Πεταλωτή, σημειώνει ότι οι κρίσιμες διεθνείς επαφές που έχει ο πρωθυπουργούς αυτήν την εβδομάδα, με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, καθώς και τους κ.κ. Στρος-καν και Ρεν, έχουν ως στόχο να εμπεδώσουν «το αίσθημα εμπιστοσύνης προς τη χώρα μας».

Ο κ. Πεταλωτής Σημείωσε ακόμη ότι η αναγνώριση θα γίνει ακόμα εντονότερη το αμέσως επόμενο διάστημα «που θα προχωρήσουν με γοργό ρυθμό οι μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές» και υπογράμμισε ότι σκοπός είναι η απαρέγκλιτη τήρηση των στόχων, «ώστε να βγούμε από την κρίση αλλά και να βγούμε με μεγάλες αλλαγές για τη χώρα».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης δήλωσε: «Πρέπει να σας θυμίσω, σε όλους, ότι δεν ήρθαν αυτοί σ’ εμάς, εμείς προστρέξαμε σε αυτούς. Καλό θα ήταν και να τους ακούσουμε, αλλά βασικότερο όλων, να μας ακούσουν».

http://www.news21.gr/content.php?cid=100#c17454

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου