'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Αναζητώντας τη «Μαρίνα».......!!!

Ανθρωποκυνηγητό για το στέλεχος του μεγαλύτερου ροζ κυκλώματος.

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη μιας μυστηριώδους γυναίκας που φέρεται να οργάνωσε την προώθηση των γυναικών-θυμάτων από τη Σιβηρία στην Ελλάδα.


Η γνωστή ως «Μαρίνα» της οργάνωσης, η οποία παραμένει ασύλληπτη, εντόπιζε τις γυναίκες στην  πόλη Χαμπάροβσκ της Σιβηρίας της Ρωσίας και αφού τους υποσχόταν ότι θα τις βοηθούσε να εργαστούν ως χορεύτριες, τις έφερνε στην Ελλάδα όπου το κύκλωμα τις εξανάγκαζε να εκδίδονται.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η μυστηριώδης «Μαρίνα» εντόπιζε... τα θύματα της μέσω αγγελιών ή ιστοσελίδων του «γραφείου ευρέσεως εργασίας», ιδιοκτησίας της, και με την υπόσχεση ότι θα τις βοηθούσε να εργαστούν στην Ελλάδα τις εξανάγκαζε να εκδίδονται. Στη συνέχεια με τη βοήθεια των συνεργατών της, μετέφερε τις άτυχες γυναίκες μέσω Πράγας στην Ελλάδα, όπου τις παραλάμβαναν οι σύνδεσμοι της οργάνωσης για να τις ρίξουν στα διάφορα στριπτιζάδικα που είχαν υπό τον έλεγχό τους.


Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, η δράση της οργάνωσης ήταν δομημένη σε πέντε πυρήνες-τομείς με διακριτικούς ρόλους.
Ο πρώτος τομέας περιλάμβανε τον εντοπισμό, τη μεταφορά και την προώθηση των γυναικών στη χώρα μας. Ο δεύτερος πυρήνας της οργάνωσης περιλάμβανε έξι νυκτερινά κέντρα στην Αθήνα, στα οποία προωθούνταν οι γυναίκες. 


Εκεί εξαναγκάζονταν να μεταβαίνουν στα τραπέζια των πελατών και σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους όπου επιδίδονταν σε ασελγείς πράξεις.
Ο τρίτος τομέας περιλάμβανε τα διάφορα νυκτερινά κέντρα της επαρχίας, στα οποία στέλνονταν οι πιο «απείθαρχες», που δεν υπάκουαν στις οδηγίες των μαστροπών. 


Οι δύο τελευταίοι πυρήνες της οργάνωσης αναλάμβαναν να νομιμοποιήσουν τις γυναίκες με την έκδοση ταξιδιωτικών εγγράφων, την υποβολή αιτήσεων πολιτικού ασύλου ή ακόμα και την τέλεση εικονικών γάμων με Έλληνες, και να ξεπλύνουν τα κέρδη από τις παράνομες δραστηριότητες.


Πηγή:newscity1
http://alepounews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου