'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

VIDEO: Βρέφος με δύο κεφάλια στην Ινδία!!!!!

Αυτό που αντίκρισαν οι γιατροί που ξεγέννησαν μια γυναίκα σε νοσοκομείο της πόλης... Tirupati στην ανατολική Ινδία ήταν σχεδόν απίστευτο.

Η γυναίκα έφερε στον κόσμο ένα βρέφος με δύο κεφάλια! 

Το περιστατικό έγινε την περασμένη Τετάρτη και όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου το βρέφος έζησε μόλις για μία ώρα.  

Βρέθηκε κατεψυγμένο μαμούθ στην Ρωσία!!!

Ένα παγωμένο μωρό μαμούθ βρέθηκε στη ...Γιαμάλ,της Ρωσίας. Είναι 50 κιλά θηλυκό μαμούθ, το οποίο πέθανε πριν 10.000 χρόνια σε ηλικία 5 μηνών.



Ρούφηξε δύο γατάκια με ηλεκτρική σκούπα...!!!

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η βρετανική αστυνομία για τη σύλληψη ενός παρανοϊκού δολοφόνου ο οποίος σκότωσε δύο γατάκια ρουφώντας τα με την ηλεκτρική σκούπα.
 
Μάλιστα βιντεοσκόπησε  την απάνθρωπη πράξη του ανεβάζοντας  το βίντεο του τρόμου στο διαδίκτυο. 

20 χρονια κάθειρξη σε 40χρονο που κακοποιούσε σεξουαλικά 8 μαθητές!!!!

Ομολόγησε στο δικαστήριο τις απάνθρωπες πράξεις του. Κακοποιούσε σεξουαλικά 8 μαθητές σχολείου που ο ίδιος είχε ιδρύσει για παιδιά του δρόμο στην Αϊτή.

Ένας Αμερικανός υπήκοος που κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική επίθεση και κακοποίηση παιδιών στην Αϊτή καταδικάστηκε σε ποινή 20 ετών κάθειρξης από δικαστήριο στις Ηνωμένες Πολιτείες χθες Τρίτη,

Παλιά του τέχνη ο εκβιασμός...!!!

Την δόξα των αδελφών Γρηγοράκου, των διαβόητων Αρχιμαφιόζων που ξεκίνησαν από το Μπραχάμι, φαίνεται πως ζήλεψε "δημοσιογράφος" που τόλμησε να κάνει έμμεσο εκβιασμό σε τεράστιο πολυκατάστημα της περιοχής, τα εγκαίνια το οποίου μάλιστα τίμησε με την παρουσία του και ο ...



.... o πατέρας



Αριστείδης Αλαφούζος, που εμφανίζεται σπανιότατα σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Το Crimes on air ήταν στη λίστα των καλεσμένων αλλά οι τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της τρομοκρατίας μας κράτησαν στη μάχη του ρεπορτάζ.

Ο γνωστός-άγνωστος παρακμιακός "δημοσιογράφος" έχει τρελάνει το πολυκατάστημα στις αναφορές για πολεοδομικές και όχι μόνο παραβάσεις και έχει πάρει σβάρνα όλες τις υπηρεσίες. Τι να ζητάει ο ...μαύρος, αυτό που έκανε πάντα με τους εκβιασμούς. Κανένα κομματάκι ψωμί...Όπως έκανε και τότε που συνελήφθη να παίρνει "φακελάκι" και σύρθηκε στα δικαστήρια μ' αυτή τη στάμπα. 

Η προσωποποίηση της παρακμής στις τελευταίες δημοτικές εκλογές αυτοπροβαλλόταν ως υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία και αφού απ' εκεί έφαγε πόρτα -παρά τα απανωτά όπως έλεγε ραντεβού με το Βασίλη Μιχαλολιάκο- προσχώρησε σ' άλλο μικρότερο κόμμα. Επ' αυτού δεν λέμε περισσότερα για να μην θεωρηθεί ότι τον "δείχνουμε" με το δάκτυλο... 

Στο πολυκατάστημα τους ήρθε ταμπλάς όταν μετά τις αναφορές, εμφανίστηκε στην επιχείρηση ιδιώτης που εκπροσωπεί και καλά εταιρεία ιδιωτικής φύλαξης και τους ζήτησε να πάρει εργολαβία την ασφάλεια των καταστημάτων, κάτι σαν "προστασία" δηλαδή. Η ανησυχία για την επιχείρηση όμως ήρθε όταν πληροφορήθηκε πως ο "ιδιώτης" έχει συγγενική σχέση με τον "δημοσιογραφίσκο".

Η ιδιοκτησία υποπτεύεται πως ο απατεωνίσκος που λέει ότι είναι "δημοσιογράφος" μεταχειρίζεται όλα τα μέσα για να τους αποσπάσει και αυτός "νταβατζιλίκι". Θα ήταν ανάξιος λόγου αυτός ο "δημοσιογραφίσκος"
αν σε κάποια εποχή δεν πέταγε και εναντίον μας λάσπη με τον αναιμιστήρα, επειδή χτυπάγαμε για πλάκα τα αποκλειστικά θέματα από πρωταγωνιστές που κατηγορήθηκαν για συμμετοχή στο οργανωμένο έγκλημα. 


Τότε που χρησιμοποιήθηκε εσκεμμένα από δικηγορίνα η οποία είναι μεσ' στα χάπια και την κόκα, στην προσπαθειά της όλα αυτά τα χρόνια να ισορροπήσει τη διαταραγμένη της προσωπικότητα. 

Μετά τον απατεωνίσκο τη σκυτάλη εναντίον μας πήρε ο παρακρατικός "Σπιναλόγκας" ο ΒΑΣ ΒΑΣ της παραδημοσιογραφίας που διόρισε στενό συγγενικό του πρόσωπο στην ΕΥΠ και οι πάντες του προσάπτουν ότι είναι "μισθωτός" και από τις μυστικές παρακρατικές υπηρεσίες. 

http://crimesonair.blogspot.com/

Στη φυλακή για αλουνού γυναίκα..!!!

Σε μεγάλο δίλημμα βρίσκεται το δικαστικό συμβούλιο Αγρινίου στο οποίο έχει προσφύγει ο κατηγορούμενος Λάμπρος Κουτσούκης που κόντεψε σε παρεξήγηση που έγινε σε πανηγύρι να χάσει το δεξί του πόδι από πυροβολισμό.
 
Το συμβούλιο μετά το υπόμνημα που κατέθεσε ο ποινικολόγος Παύλος Σαράκης, αποφάσισε σε μια σπάνια ενέργεια να συγκληθεί για δεύτερη φορά μέσα σε δυο εβδομάδες και να διατάξει την προσαγωγή από τις φυλακές Ιωαννίνων του προφυλακισμένου και τραυματισμένου Λ. Κουτσούκη.

Στη «φάκα» της αστυνομίας 200 κιλά κοκαΐνης!!!

Ποσότητα-μαμούθ κοκαΐνης βρέθηκε και κατασχέθηκε σε αποθήκη στο Μπραμπάντ, στη νότια Ολλανδία.


Όπως ανακοινώθηκε από την ολλανδική αστυνομία, τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα μέσα σε σάκους στο εσωτερικό ενός κοντέινερ και η αξία τους υπολογίζεται σε 10 εκ. ευρώ.


Η αρχές της χώρας διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τόσο των παραληπτών όσο και των διακινητών της μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.

star.gr

Κρατούσε αιχμάλωτη και εξέδιδε 18χρονη!!

Στην «φάκα» της αστυνομίας της Θεσσαλονίκης πιάστηκε ένας 45χρονος αλλοδαπός γιατί προήγαγε στην πορνεία μια 18χρονη ομοεθνή του παρά τη θέλησή της.

Ο 45χρονος που εκμεταλλευόταν την άσχημη οικονομική κατάσταση 18χρονης, παρακράτησε τα

Ενοπλος προσπάθησε να απαγάγει την Πετρούλα..!!!!

Αναστάτωση στην Πετρούλα όταν κάποιος ένοπλος την απείλησε για να τον ακολουθήσει.

Ένας "κύριος" με απειλές και μετά με την απειλή όπλου την "διέταξε" να τον ακολουθήσει.

Όλα αυτά έγιναν παραμονή Χριστουγέννων και τα εξομολογήθηκε η ίδια η Πετρούλα στην Χριστίνα Λαμπίρη!

Δείτε το βίντεο!

Συνελήφθη ανήλικος με όπλο και ναρκωτικά!!!!

Οι αστυνομικοί που σταμάτησαν για τυχαίο έλεγχο ένα μοτοποδήλατο στην Πάτρα, σίγουρα δεν περίμεναν αυτό που θα συναντούσαν…

Ο ανήλικος οδηγός του δεν είχε δίπλωμα, αλλά αυτό είναι κάτι συνηθισμένο. Δεν πίστευαν στα μάτια τους, όμως, όταν βρήκαν πάνω του και όπλο και ναρκωτικά!

Προσπάθησε να κάψει ζωντανούς τους γονείς του!!!

Καίγοντας ζωντανούς τους ίδιους τους ανθρώπους που τον έφεραν στον κόσμο, επιχείρησε ένας 36χρονος από την Πάτρα να βάλει τέλος στην δέσμευση που είχε να τους φροντίζει! 

Όμως, όχι μόνο δεν τα κατάφερε, αλλά και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, έχοντας στα χέρια του τα μπιτόνια με την βενζίνη!

Το… ελληνικό δέμα θα έκανε μπαμ!!!!

Με ελεγχόμενη έκρηξη εξουδετέρωσαν οι αστυνομικές αρχές  το παγιδευμένο με εκρηκτικά δέμα που εντοπίστηκε στην ελληνική πρεσβεία στην Ρώμη νωρίτερα σήμερα το πρωί.

Η ελληνική πρεσβεία εκκενώθηκε εγκαίρως και οι αστυνομικοί

Καταδίκη για κάνναβη 15 εκατ. λιρών!!!!

Τ
έσσερα άτομα καταδικάστηκαν χθες σε ...πάνω από 20 χρόνια φυλάκισης, όταν οι αστυνομικοί που τους συνέλαβαν βρήκαν στην κατοχή τους, την μεγαλύτερη ποσότητα κάνναβης που έχει βρεθεί ποτέ στη Βρετανία, με κόστος που αγγίζει τα 15 εκατ. λίρες. 

Η εντυπωσιακή αυτή ανακάλυψη έγινε τον Οκτώβριο του 2008, και ο

ΑΧΑΪΑ: 52χρονος κρεμάστηκε από γέφυρα....

Ε
νας 52χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος σήμερα το πρωί στην περιοχή της Ακράτας. 

Το άψυχο κορμί του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε, κρεμασμένο στην γέφυρα της Παλαιάς Εθνικής Οδού. 

Η αστυνομία διερευνά την υπόθεση, όλα δείχνουν όμως πως πρόκειται για αυτοκτονία. 

http://dete.gr/

H κρίση μας οδήγησε... στα ξενοδοχεία της Βουλγαρίας..!!!

Α
υξημένη κατά 20% ήταν τα Χριστούγεννα η διέλευση τουριστών από τις ελληνοβουλγαρικές συνοριακές διαβάσεις ενώ στα δημοφιλή χειμερινά θέρετρα στο Σμόλιαν και στο Παμπόροβο, το 10% των κρατήσεων για διανυκτερεύσεις την Πρωτοχρονιά έχουν γίνει από Έλληνες.
 
Από τα βουλγαροελληνικά σύνορα και προς τις δύο κατευθύνσεις πέρασαν 23.000 περισσότεροι επισκέπτες, σε σύγκριση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2009.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ: Χρυσές δουλειές έκαναν οι διαρρήκτες

Κ
ατάφεραν να αποσπάσουν κοσμήματα συνολικής αξίας 23.000 ευρώ.

Στην Ανατολή Ιωαννίνων, άγνωστοι αφού διέρρηξαν μπαλκονόπορτα σπιτιού έκλεψαν κοσμήματα συνολικής αξίας 20.000 ευρώ. 


Παράλληλα, στην Μπάφρα Ιωαννίνων, επίσης άγνωστοι διέρρηξαν σπίτι και έκλεψαν κοσμήματα συνολικής αξίας 3.000 ευρώ. 

Το αστυνομικό τμήμα Κατσικά διενεργεί προανάκριση για τις διαρρήξεις. 


http://dete.gr/news.php?article_id=18835

ΒΓΗΚΕ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ...

Με εγκύκλιο την οποία έστειλε σήμερα, ο υπουργός Εσωτερικών, Γ. Ραγκούσης καλεί όλα τα Υπουργεία , τα Ν.Π.Δ.Δ. και οι Ανεξάρτητες Αρχές, να προβούν σε αναλυτική καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης, όσον αφορά τη στελέχωση των υπηρεσιών τους.

  Στόχος... του Υπουργείου είναι η βέλτιστη αξιοποίηση του πολιτικού

ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 65 ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ...!!!

Συνταγματικό και νόμιμο έκρινε το Ε' Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας με την υπ΄ αριθμ. 245/2010 γνωμοδότησή του το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη με το οποίο οι ανθυπαστυνόμοι και οι... 
αρχιφύλακες, οι οποίοι έχουν επανακαταταγεί στην Ελληνική Αστυνομία, μπορούν να παραμείνουν στην ενεργό υπηρεσία μέχρι τη συμπλήρωση του 65ου έτους της ηλικίας τους.

Πέταξε το νεογέννητό της από το παράθυρο...!

Γέννησε την ημέρα των Χριστουγέννων, όμως η γυναίκα πέταξε στην κυριολεξία το νεογέννητό της μία ημέρα μετά. 

Η 20χρονη Γερμανίδα πέταξε από το παράθυρο του πρώτου ορόφου το μωρό στην αυλή του σπιτιού και το εγκατέλειψε εκεί.

Στην εντατική ο Κώστας Βουτσάς

Στην εντατική μονάδα νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης εισήχθη πριν από λίγο ο Κώστας Βουτσάς.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για λοίμωξη του αναπνευστικού και κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία του στην εντατική.

Ο 79χρονος γνωστός ηθοποιός βρισκόταν στη συμπρωτεύουσα μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές της παράστασης «Το άνθος του κάκτου» που ανεβαίνει αυτές τις μέρες στο «Αθήναιον».

http://www.newsbomb.gr

Αυτός είναι ο δολοφόνος του Άντη Χατζηκωστή


Ένα χρόνο μετά, φαίνεται πως αποκαλύπτεται όλη η αλήθεια για την υπόθεση που συγκλόνισε την Κύπρο, αφού ο άνδρας που απεικονίζεται στις φωτογραφίες είναι, όπως όλα δείχνουν, ο δολοφόνος του Κύπριου εκδότη και καναλάρχη, Άντη Χατζηκωστή.

Οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές της Μεγαλονήσου, μετά τις καταθέσεις πριν από λίγες μέρες δυο

Με τη θηλιά στο λαιμό 250.000 νοικοκυριά...

Περισσότερα από 250.000 νοικοκυριά αντιμετωπίζουν αυτή τη στιγμή πρόβλημα τακτοποίησης των δανειακών τους υποχρεώσεων προς τις τράπεζες.

Όπως μάλιστα εκτιμάται αρμοδίως, πρόκειται για μια μάλλον συντηρητική εκτίμηση της κατάστασης, αφού κατ' άλλους ο αριθμός αυτών που έχουν "σηκώσει τα χέρια ψηλά" είναι πάνω από 300.000.

ΣΔΟΕ κατά Αγιορείτη μοναχού...!!!!

ΣΔΟΕ και ΕΛΑΣ ερευνούν την υπόθεση ενός μοναχού του Αγίου Όρους, αλλά βρίσκεται σε γυναικεία μονή στην Ημαθία και στο λογαριασμό του βρέθηκαν 2,5 εκ. ευρώ με κινήσεις χρημάτων προς συγγενικά του πρόσωπα.

Την υπόθεση ενός μοναχού με καταθέσεις ύψους 2,5 εκ, ευρώ και κινήσεις του λογαριασμού του προς συγγενικά του πρόσωπα ερευνά το ΣΔΟΕ.

Σκούπα ΕΛΑΣ έξω από τον ΟΗΕ

Μετ' εμποδίων διεξάγεται η κίνηση στην Κηφισίας, στο ύψος του Φάρου του Ψυχικού, από πορεία προσφύγων. 

Επιχείρηση ΕΛΑΣ το πρωί, που ξήλωσε αντίσκηνα απεργών πείνας και προχώρησε σε προσαγωγές έξω από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.

Οι απίθανες φοροαπαλλαγές του Μπαράκ Ομπάμα !!!

Φορολογικές ελαφρύνσεις μεσούσης της κρίσης για όλα τα γούστα!  

Η περιβόητη φορολογική μεταρρύθμιση του Αμερικανού προέδρου Ομπάμα, για την οποία τόσες «μάχες» δόθηκαν στη Γερουσία και τη Βουλή των Αντιπροσώπων με τους Ρεπουμπλικανούς, φαίνεται πως περιλαμβάνει

Ρώμη: Εξουδετερώθηκε εκρηκτικός μηχανισμός στην ελληνική πρεσβεία !!!

Συναγερμός για πιθανό εκρηκτικό πακέτο σήμανε στην ελληνική πρεσβεία στη Ρώμη.

Όπως έγινε γνωστό, υπάλληλος του θυρωρείου παρέλαβε φάκελο που περιείχε μία θήκη cd με άσπρη σκόνη στο εσωτερικό. 

Την τελευταία του πνοή άφησε στο γραφείο του ο Διοικητής του Α.Τ. Αιδηψού ...

Στο ίδιο αστυνομικό τμήμα υπηρετεί και ο γιος του...

Η Αιδηψός και όλη η βόρεια Εύβοια τον αγαπούσε για την εντιμότητά του και την εργατικότητά του.


Ο 56χρονος Ιωάννης Γρίβας, Διοικητής του Α/Τ Αιδηψού στην Εύβοια, άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά τις 11 σήμερα το πρωί στο γραφείο του, από καρδιακή ανακοπή.

Χριστούγεννα χωρίς ρεύμα για 100.000 νοικοκυριά!!!!

Στοιχεία-σοκ έδωσε στη δημοσιότητα για τις διακοπές ηλεκτροδότησης  λόγω αδυναμίας πληρωμής των λογαριασμών, ο  πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος, μιλώντας στον Real Fm. 

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες πέρασαν τα Χριστούγεννα στο κρύο και το σκοτάδι, καθώς από την αρχή του χρόνου μέχρι τον Οκτώβριο η ΔΕΗ εξέδωσε 900.000 εντολές για διακοπή

Νέοι φόροι στο μενού της Πρωτοχρονιάς....

Χωρίς τέλος είναι οι φορολογικές επιβαρύνσεις στις οποίες υπόκεινται οι πολίτες από την κυβέρνηση που επιχειρεί απεγνωσμένα να συγκεντρώσει εντός του 2011 ποσό ύψους 4 δισεκατομμυρίων ευρώ. 

Οι κροκόδειλοι βγήκαν στη στεριά!!!!

Σ
υστάσεις να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί απηύθυναν οι αρχές στους κατοίκους των ανατολικών ακτών της Αυστραλίας, καθώς οι κατακλυσμιαίες βροχές και οι πλημμύρες «έβγαλαν» κροκόδειλους στην ξηρά. 

Οι κάτοικοι στο Ίνγκαμ, μία πόλη στη βόρεια επαρχία του Κουΐνσλαντ, που ήδη έχει αποκοπεί λόγω των πλημμυρών,

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΛΟΥΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Μετέφερε κρατούμενους στην Αθήνα...!!!

Λ
αχτάρισαν οι αστυνομικοί που μετέφεραν περίπου δέκα κρατούμενους από την Πάτρα στην Αθήνα.

Στο ύψος του 70ου χιλιομέτρου από μια μηχανική βλάβη άρχισαν να βγαίνουν φλόγες από τη μηχανή.

Ευτυχώς ο οδηγός της κλούβας και οι υπόλοιποι τέσσερις αστυνομικοί κράτησαν την ψυχραιμία τους. 

ΕΛΕΟΣ: Επιασε το 1,80 η αμόλυβδη!!!!

Μ
έσα στις γιορτές που είναι αυξημένες οι μετακινήσεις έσπασε κάθε ρεκόρ η άνοδος στην τιμή της αμόλυβδης που κατά μέσο όρο έφτασε στα 1,587 ευρώ το λίτρο ενώ στην επαρχία ''ακουμπά'' το 1,80 ευρώ.


Στο νομό Λασιθίου η αμόλυβδη

Επιθέσεις δέχθηκαν κυπριακές ιστοσελίδες από Τούρκους χάκερς

Επιθέσεις από Τούρκους χάκερς δέχθηκαν ιστοσελίδες κυπριακών εταιρειών ως αντίποινα των επεισοδίων που σημειώθηκαν στον αγώνα μπάσκετ μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της τουρκικής Πινάρ Καρσίκαγια στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων Eurochallenge.

Τόση φασαρία για 10 ευρώ!!!

Για δέκα ευρώ φόρεσε χειροπέδες ένας αλλοδαπός διαρρήκτης στη περιοχή του Αιγίου στη Πάτρα. 

Ο 25χρονος Βόσνιος εισέβαλε σε καφέ-μπαρ στην περιοχή Ταξιάρχης Ροδοδάφνης Αιγίου σπάζοντας τη τζαμαρία με κλοτσιές.

Από την διάρρηξη της ταμειακής μηχανής, άρπαξε το ποσό των 10 ευρώ ποσό που δεν …χάρηκε μιας και έγινε αντιληπτός και συνελήφθη.

http://www.newsbomb.gr

Δημόσιοι υπάλληλοι: μετάταξη ή απόλυση

Εγκύκλιο-τελεσίγραφο που καλεί τους υπάλληλους των 75 συγχωνευόμενων ή υπό κατάργηση οργανισμών και υπηρεσιών να υποβάλουν αιτήσεις μετάταξης, υπεγράφη παραμονή Χριστουγέννων.

Ο υφυπουργός Εσωτερικών Γ. Ντόλιος καλεί τους υπαλλήλους να

Άγριο ξύλο μεταξύ αθίγγανων στην Πρέβεζα

Έκαναν Χριστούγεννα στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο της Πρέβεζας πέρασαν το βράδυ των Χριστουγέννων έξι άτομα, ανάμεσά τους και μία έγκυος γυναίκα, μετά...

Η λίστα των Ελλήνων κροίσων...!!!

Ο κρυμμένος θησαυρός που αρκεί για να καλυφθούν τα ελλείμματα και να αντιμετωπισθεί το δημόσιο χρέος των 350 δις ευρώ βρίσκεται... στη “Λίστα Falciani”, η οποία απέκτησε το όνομά της από τον υπάλληλο της τράπεζας του εξωτερικού, που κατάφερε να σπάσει τους κωδικούς, παίρνοντας τη λίστα, που σύμφωνα με τον ίδιο έχει 80.000 λογαριασμούς!

Χριστουγγενιάτικες κάρτες με κοκκαϊνη και μαριχουάνα....!!!!

Τα τελωνεία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα την παραμονή των Χριστουγέννων έκαναν μία ασυνήθιστη κατάσχεση: 

κατέσχεσαν μία ποσότητα ευχετήριων καρτών που ήταν παραγεμισμένη με...ναρκωτικά,

Συμβουλές για να αγοράσετε σπίτι....!!!!

Ενδιαφέροντα μυστικά κρύβει η νέα νομοθεσία για τα ακίνητα, που μεταξύ άλλων προβλέπει την αναστολή του πόθεν έσχες για την αγορά πρώτης κατοικίας αξίας μέχρι 200.000 ευρώ και έκτασης έως 120 τετραγωνικά, αλλά και οι ρυθμίσεις που θα υπάρξουν για τις αντικειμενικές αξίες το 2011.

Πυροβόλησε 47χρονο και μετά αυτοκτόνησε στη Θεσσαλονίκη.......

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε το πρωί στην Θεσσαλονίκη, όπου ένας 43χρονος σκότωσε εξ επαφής έναν 47χρονο άνδρα και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης τηλεφώνησε στον 47χρονο, για να κατέβει κάτω και μόλις εκείνος

Φόρτωσαν το αμάξι κι έφυγαν σαν κύριοι...!!!!

Μεγάλη η λεία από άγνωστους διαρρήκτες σε super market στην Αμφιλοχία. 

Τρεις άνδρες με την απειλή όπλων εισήλθαν στο κατάστημα την παραμονή των Χριστουγέννων και αφού ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη κατάφεραν και του πήραν τα χρήματα του ταμείου αλλά και πολλά είδη αναλώσιμα όπως ποτά τσιγάρα και άλλα.

“Θα παραμείνει στη φυλακή ο άνδρας μου”...!!!

Η σύζυγος του Μιχαήλ Χοντορκόφσκι εκτιμά ότι ο άνδρας της θα παραμείνει στη φυλακή τουλάχιστον μέχρι τις προεδρικές εκλογές στη Ρωσία του 2012 σε συνέντευξή της την Κυριακή, παραμονή της εκδίκασης της δεύτερης έφεσής του.

"Δεν πιστεύω στην αθώωσή του.

Πολύνεκρο δυστύχημα με 36 νεκρούς, στην Ινδία....

Πολύνεκρο δυστύχημα συνέβη το Σάββατο στην Ινδία στην περιοχή Badaun- Uttar Pradesh όταν λεωφορείο με τους συγγενείς νεκρού που επέστρεφαν από την κηδεία του συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο μετωπικά με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 36 άτομα και να τραυματιστούν σοβαρά άλλα 28.

Κατολισθήσεις στην Ηγουμενίτσα

Ν
έες κατολισθήσεις, εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών, σημειώθηκαν σήμερα στην επαρχιακή οδό Ιωαννίνων - Ηγουμενίτσας, με αποτέλεσμα να κλείσει το ένα ρεύμα κυκλοφορίας. 

Στο οδόστρωμα έχουν πέσει βράχια

«Σήκωσαν» 28.000 ευρώ από σούπερ μάρκετ..!!

Άγνωστοι δράστες την παραμονή των Χριστουγέννων διέρρηξαν σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Αμφιλοχίας.

Συγκεκριμένα, οι δράστες εισέβαλαν στο κατάστημα ενός 53χρονου άνδρα, και αφαίρεσαν είδη διατροφής, τσιγάρα και ποτά συνολικής αξίας 28.000 ευρώ και στη συνέχεια έφυγαν σαν κύριοι.


Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό τους. 



http://www.zougla.gr