'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Μπράβο στο μεσημεριανάδικο του Alter, ξέρουν που να ψάχνουν για να βρίσκουν θέματα...!!!!

... ξεχνώντας φυσικά να πουν από που αντλούν τις πληροφορίες τους.

Έτσι έκαναν και με τα μπλε και κόκκινα πρόβατα. Η πλάκα είναι ότι ο Δημήτρης Σαράντος καμάρωνε σαν γύφτικο σκερπάνι όταν παρουσιάζαν το... "θέμα του" το οποίο το ανακάλυψε στο newsbeast.gr και βέβαια την έκανε γαργάρα αυτή τη λεπτομέρεια.

Δείτε το θέμα και στο τέλος κάντε κλικ και στο λινκ για να δείτε και την ημερομηνία και ώρα ανάρτησης ώστε να δείτε και την απόδειξη του πως κάποιοι στην τηλεόραση πληρώνονται για να πουλάνε μούρη με την δουλειά άλλων...



ΔΕΙΤΕ: Αυτό θα πει πανδαισία χρωμάτων!


Όλα ξεκίνησαν όταν ο Σκοτσέζος Τζακ Άντριου αποφάσισε να βάψει τα πρόβατα του μπλε για να γιορτάσει την μέρα του Αγίου Αντρέα.

Οι περαστικοί εντυπωσιάστηκαν από το θέαμα, τα πρόβατα έγιναν ατραξιόν κι έτσι ο Τζακ αποφάσισε να προσθέσει ακόμα περισσότερο χρώμα! Έτσι έβαψε τα μισά κόκκινα. Χρησιμοποιεί φάβες φιλικές προς τα ζώα και τα συντηρεί έτσι μέχρι να έρθει η ώρα του κουρέματος.

Με αυτό τον τρόπο, όπως λέει, χαρίζει μία όμορφη εικόνα στους περαστικούς οδηγούς!









original link: newsbeast.gr
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:    http://www.ipanicmag.com/

Η sexy Κάρλα της ΑΕΚ !!!!!!

Η κοπέλα της φωτογραφίας είναι μόλις 15 ετών αλλά σκίασε ακόμη και τα μεγάλα αστέρια της ΑΕΚ, απλά και μόνο με την παρουσία της στο ΟΑΚΑ. Η Κάρλα δεν είναι δημοσιογράφος αλλά... κόρη δημοσιογράφου, το οποίο ελάχιστο ενδιαφέρον έχει συγκριτικά με τα κάλη της.

Η μαθήτρια Γυμνασίου σε κάθε ευκαιρία ταξιδιού του πατέρα της στο εξωτερικό, βρίσκεται μαζί του συγκεντρώνοντας εικόνες και εμπειρίες.


Και η εικόνα που αφήνει η ίδια είναι πολύ γλυκειά!



 http://totefteri.blogspot.com
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://exypno.blogspot.com/

Σεξουαλική αγωγή στα ... νήπια !!!

Το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας συνιστά στις τοπικές αρχές της Βρετανίας να ακολουθήσουν τον οδηγό τους και να εντάξουν κάποια μαθήματα σχετικά με την σεξουαλική αγωγή στα δημοτικά σχολεία και απο την ηλικία των πέντε ετών.

Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση θα πρέπει να λαμβάνει χώρα από την ηλικία των πέντε ετών με σκοπό τα παιδιά να καταλάβουν κάποια βασικά πράγματα και να μη βιαστούν να κάνουν σεξ, αναφέρει ένας ειδικός στη Βρετανία.
Η ελλιπής  ενημέρωση για αρκετά σημαντικά θέματα γύρω από το σεξ οδηγεί σε ανεπαρκή μέτρα αντισύλληψης  με ολέθρια πολλές φορές αποτελέσματα.
Για αυτό το λόγο το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας συνιστά να ακολουθήσουν οι τοπικές αρχές στη Βρετανία τον οδηγό τους και να εντάξουν κάποια μαθήματα σχετικά με την  σεξουαλική αγωγή στα δημοτικά σχολεία όπου τα παιδιά εκεί αρχίζουν το σχολείο από την ηλικία των πέντε ετών.
Μάλιστα, εκτός από το μάθημα σεξουαλικής αγωγής το Ινστιτούτο συνιστά και ανάλογο μάθημα  σχετικό με την επίδραση του αλκοόλ.
Η θεματολογία των μαθημάτων θα πρέπει να είναι με τέτοιο τρόπο καθορισμένη που τα παιδιά στην ηλικία των πέντε να μπορούν να την κατανοήσουν. Αρχικά, τα μαθήματα για τα μικρά παιδιά θα πρέπει να  περιλαμβάνουν έννοιες όπως η φιλία και ο σεβασμός των συνανθρώπων τους.
Μάλιστα, η προηγούμενη κυβέρνηση των Εργατικών, είχε συντάξει σχετική νομοθεσία για  υποχρεωτική διδασκαλία του μαθήματος της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης τόσο στην πρωτοβάθμια όσο και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, αλλά εγκατέλειψε τις διατάξεις την τελευταία στιγμή.
Σύμφωνα με έρευνα το 40% των νέων της Βρετανίας έχουν ανεπαρκή γνώση πάνω στο θέμα του σεξ και των διαπροσωπικών σχέσεων.

http://news247.gr/

Δεν θέλουν καυτές σερβιτόρες!!!

Η μελλοντική κατασκευή ενός εστιατορίου με σερβιτόρες.... ζεστά ντυμένες στο Μπρίστολ, προκάλεσε τις οξύτατες αντιδράσεις κατοίκων και ακτιβιστών. 

Καλούν σε μποϊκοτάζ των Marks & Spencer στα οποία ανήκει ο χώρος
Ακτιβιστές καλούν τις γυναίκες καταναλώτριες να μποϊκοτάρουν τα Marks & Spencer γιατί σχεδιάζουν να νοικιάσουν κατάστημά τους στο Μπρίστολ σε αλυσίδα εστιατορίων όπου οι σερβιτόρες είναι ντυμένες προκλητικά.


Πρόκειται για τα εστιατόρια "Hooters Girls". Οι κοπέλες που εργάζονται εκεί φορούν στενό λευκό πουκάμισο με πορτοκαλί γιλέκο και στενό παντελόνι. Σύμφωνα με τους ακτιβιστές το ντύσιμο αυτό ενθαρρύνει τους άνδρες να... βλέπουν τις γυναίκες σαν σεξουαλικά αντικείμενα.


Τα "Hooters Girls" είναι μια πασίγνωστη αλυσίδα εστιατόριων στην Αμερική με τουλάχιστον 400 υποκαταστήματα.


Ο Μπίλ ΜακΤάγκαν ο οποίος έχει το franchise των "Hooters Girls" στη Μεγάλη Βρετανία νοίκιασε τον χώρο από τα Marks & Spencer.


Τουλάχιστον 1000 κάτοικοι της περιοχής μάζεψαν υπογραφές απαιτώντας να μη κατασκευαστεί το εστιατόριο στην περιοχή τους. Ναι, υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι στον κόσμο.


Πηγή
http://alepounews.blogspot.com/

Ρεσιτάλ βλακείας από τον Πάγκαλο: «Η Αγιά Σοφιά δεν ανήκει ούτε στους Τούρκους ούτε στους Έλληνες»

Από την Σμύρνη όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Μνημονίου δήλωσε σχετικά με την απόπειρα τέλεσης λειτουργίας στην Αγιά Σοφιά: «Ο κ. Σπύρου έχει πει τα σχέδιά του εδώ και αρκετό καιρό και έχει αποδοκιμαστεί τόσο από τον ελληνικό Τύπο όσο και από Έλληνες πολιτικούς. 

 Η Αγιά Σοφιά δεν ανήκει ούτε στους Τούρκους ούτε στους Έλληνες. Ανήκει στον πολιτισμό της ...
ανθρωπότητας και γι΄ αυτό έχει χαρακτηριστεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς από την UΝΕSCΟ.


Η συγκίνηση που νιώθουν όλοι οι άνθρωποι όταν μπαίνουν στην Αγία Σοφία είναι ίδια, είτε είναι Τούρκοι, είτε Έλληνες, είτε Αφρικανοί, είτε Κινέζοι.» 

Είπε και άλλες… παγκαλιές βεβαίως όπως ότι πρέπει να αποφεύγεται η δαιμονοποίηση των ελληνοτουρκικών σχέσεων και ότι όταν επισκέπτεται την Τουρκία καταλαβαίνει πόσο μεσογειακός λαός είναι ο τουρκικός, καθώς και όταν επισκέπτονται οι Τούρκοι την Ελλάδα καταλαβαίνουν πόσο ανατολίτες είναι οι Έλληνες.

http://twilight-of-gods.blogspot.com
http://rokakias.blogspot.com

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Κατήγγειλε δωροδοκία παίκτης των Τρικάλων!!!!

Υπόθεση δωροδοκίας στη Β΄ Εθνική. 

Ο τερματοφύλακας των Τρικάλων κατήγγειλε ότι τον πλησίασε άνθρωπος του Λεβαδειακού, προκειμένου να έχει μειωμένη απόδοση στο σημερινό αγώνα της ομάδας του με τον Λεβαδειακό.
 
Σύμφωνα μάλιστα και με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9.84″, κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο
πρόεδρος του Λεβαδειακού, Ιωάννης Κομπότης κρατείται στο αυτόφωρο μετά την καταγγελία που έγινε από τον παίκτη των Τρικάλων, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς το διέψευσε ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας της Βοιωτίας.


Από το πολύ καλό και ενημερωμένο:   http://tzortzinospor.blogspot.com/ 

Γερμανία: Γυναίκα σκόρπισε το θάνατο σε νοσοκομείο...

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δύο τραυματίστηκαν από τα πυρά που εξαπέλυσε μία γυναίκα διαπληκτιζόμενη σε νοσοκομείο της πόλης Λέραχ, στη νοτιοδυτική Γερμανία.

Η αστυνομία δεν γνωρίζει εάν υπάρχουν και άλλοι νεκροί ή τραυματίας κατά το αιματηρό επεισόδιο στο Νοσοκομείο Ελίζαμπεθ, που βρίσκεται κοντά στην ελβετική πόλη της Βασιλείας.
Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 18:30 τοπική ώρα (19:30 ώρα Ελλάδος). Οι δρόμοι γύρω από το νοσοκομείο, καθώς και ο κεντρικός σταθμός λεωφορείων, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, έχουν αποκλειστεί.
Σε παρακείμενους δρόμους έχουν στηθεί πάγκοι για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ οι αστυνομικές αρχές απευθύνουν έκκληση σε εθελοντές να σπεύσουν στο σημείο και να βοηθήσουν.
Η ένοπλη γυναίκα, όπως σημείωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, είναι νεκρή, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό εάν η γυναίκα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.
Το νοσοκομείο, που δεν έχει εκδώσει καμιά ανακοίνωση, διαθέτει παιδιατρική κλινική, γυναικολογική, παιδοψυχιατρική και μαιευτική κλινική. 

http://cosmo.gr/

ΦΩΤΟ - Υπερθέαμα από έκρηξη ηφαιστείου !!!!!

Α
υτές οι καταπληκτικές φωτογραφίες είναι από μια έκρηξη ενός υποθαλάσσιου ηφαιστείου στο Νότιο Ειρηνικό. 

Η δύναμη της Μητέρας φύσης είναι πραγματικά απίστευτη. 




































































 http://dete.gr

Απίστευτα ψέματα αξιωματικών για την ΕΛΔΥΚ...!!!!!

Πραγματικά φρίττει κανείς με τον εμπαιγμό των φαντάρων και των οικογενειών τους από τους αξιωματικούς που χειρίζονται τις μεταθέσεις στην ΕΛΔΥΚ. 

Σε φαντάρους που αρνήθηκαν να δεχτούν την προεπιλογή μετάθεσης τους στην Κύπρο, υπέγραψαν ότι δεν αποδέχονται μετάθεση εκτός ελληνικής επικράτειας και απαίτησαν να τους γίνει γνωστός ο νόμος που προβλέπει την υποχρεωτική μετακίνηση τους στην ΕΛΔΥΚ αν δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εθελοντών, δήλωσαν ότι...
 «έχει ψηφιστεί σχετικός νόμος στο θερινό τμήμα της Βουλής». 


ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ! Τέτοιος νόμος δεν υπάρχει και ούτε ψηφίστηκε ποτέ.
Τη διάψευση «περί ψήφισης σχετικού νόμου από το θερινό τμήμα της Βουλής έκαναν και πηγές του Πενταγώνου», οι οποίες αρνήθηκαν το γεγονός ότι μπορεί να υπάρχει αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων που να λέει τέτοιου είδους ψέματα!
Όμως γονείς, που τα παιδιά τους βρίσκονται στο Κέντρο Εκπαίδευσης Καλαμάτας, συνεχίζουν να μας καταγγέλλουν ότι οι αξιωματικοί χρησιμοποιούν τέτοιου είδους ποταπές μεθόδους.
Αυτές οι μεθοδεύσεις είναι συνέχεια των απειλών δυσμενούς μετάθεσης αν δε δεχτείς μετάθεση στην ΕΛΔΥΚ, αλλά και των παραπλανητικών πληροφοριών για τις ιδανικές συνθήκες της στρατιωτικής θητείας στην Κύπρο που αποκρύπτουν το υψηλό κόστος ζωής και τα κομμένα αεροπορικά εισιτήρια που πρέπει να πληρώνει πλέον φαντάρος και γονιός, την πολεμική ετοιμότητα και το Αξιόμαχο που απαιτούν διαρκή εκπαίδευση και επιφυλακή, επιφέροντας τρομερή κούραση και ατελείωτες ποινές: κρατήσεις-φυλακές.
Βεβαίως το ΨΕΜΑ και η ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ κατοικούν και μέσα στο ΓΕΣ. Αρμόδιοι επιτελικοί αξιωματικοί δηλώνουν ότι η υπάρχουσα νομοθεσία, που βεβαίως ποτέ δεν δημοσιεύουν, προβλέπει την υποχρεωτική μετακίνηση στην Κύπρο αφού τα στρατόπεδα της ΕΛΔΥΚ θεωρούνται «ελληνικό έδαφος»!
Φαίνεται όμως ότι κάπου τα έχουν μπερδέψει: ελληνικό έδαφος θεωρείται μόνο η ελληνική πρεσβεία στο εξωτερικό και το ελληνικό πολεμικό πλοίο.
Με την ίδια λογική που προφασίζεται το ΓΕΣ ελληνικό έδαφος θεωρείται η ελληνική στρατιωτική βάση στο Κόσσοβο και στο Αφγανιστάν. Γιατί όμως εκεί δεν στέλνονται φαντάροι;
Μα γιατί υπάρχει σχετική διαταγή του πρώην υπουργού Αμύνης Γ.Παπαντωνίου που απαγορεύει την μετακίνηση φαντάρων εκτός ελληνικής επικράτειας.
Ούτε τις συνθήκες Εγγυήσεων (1959-60) μπορεί να προφασίζεται το ΓΕΣ-ΥΠΕΘΑ που έχουν κατ΄ επανάληψη παραβιαστεί από τα εμπλεκόμενα κράτη: πραξικόπημα Ελλάδας ενάντια σε κυβέρνηση Μακάριου(1974), παράνομη τουρκική εισβολή-κατοχή, παράνομες ελληνικές βάσεις σε Πάφο και Παράνομο Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα!
Εμείς επαναλαμβάνουμε: Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ - ΘΙΓΕΙ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ
Καλούμε το ΓΕΣ και το ΥΠΕΘΑ να σταματήσουν να πιέζουν τους φαντάρους και να τιμωρήσουν παραδειγματικά τους αξιωματικούς που απειλούν και εμπαίζουν τους φαντάρους και τις οικογένειες τους.
Καλούμε τους φαντάρους να βγουν άμεσα στην αναφορά και παραπονούμενοι στο διοικητή του Κέντρου Εκπαίδευσης, μόλις τους έρθει μετάθεση στην ΕΛΔΥΚ, παρά την ξεκάθαρη δήλωση Άρνησης τους.
Έχουν κάθε δικαίωμα και μάλιστα έχουν ορκιστεί να υπερασπίζουν το Σύνταγμα και τους Νόμους, άρα είναι υποχρεωμένοι να Αρνηθούν την εκτέλεση Παράνομης Διαταγής.


ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Από το http://diktiospartakos.blogspot.com/  
http://press-gr.blogspot.com/ 

Βίντεο - σοκ! 5χρονος πέφτει από τον 6ο όροφο!!!!

Μ

ε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται 5χρονος που έπεσε απο τον 6ο όροφο πολυκατοικίας στην Ιαπωνία. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο.
 
Το παιδί έπαιζε με τον αδερφό του ενώ η μητέρα του βρισκόταν σε διπλανό δωμάτιο. 


Ξαφνικά ο μικρός σκαρφάλωσε στο παράθυρο και γλίστρησε όμως και τα χέρια του δεν μπόρεσαν να τον συγκρατήσουν με αποτέλεσμα να πέσει απο ύψος 13 μέτρων. 

Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο οπου νοσηλεύεται με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. 


http://dete.gr/

Χτύπησαν 77χρονο με σφυρί μέσα στο σπίτι του!!!

Στο κεφάλι χτύπησαν έναν 77χρονο οι δύο άγνωστοι, οι οποίοι, φορώντας κουκούλες, παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού του στην περιοχή Φυτώριο της Ρόδου.

Αφού τον χτύπησαν, οι δύο κουκουλοφόροι άρπαξαν το ποσό των 2.800 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο αλλά και διάφορα ρούχα.


Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο, στο οποίο τους περίμενε μια γυναίκα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.


Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την ασφάλεια Ρόδου.


Πηγή: tvkosmos.gr
zougla.gr
http://www.madata.gr/

Γυμνές στο τιμόνι!!!!

Μέθυσαν, πήραν το τιμόνι και οδήγησαν για 5 χιλιόμετρα ανάποδα σε δρόμο της Αυστραλίας. Σταμάτησαν μόνο όταν προκάλεσαν καραμπόλα. Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια.. Είχαν φροντίσει να απαλλαγούν από τα ρούχα τους!

Πολλές είναι οι περιπτώσεις ανθρώπων που οδηγούν μεθυσμένοι και μπορούν να προκαλέσουν ατύχημα. Φανταστείτε τώρα να είσαι μεθυσμένος, να τρέχεις στην εθνική οδό ημίγυμνος, να έχεις μπει σε λάθος ρεύμα κυκλοφορίας και να οδηγάς ανάποδα για σχεδόν πέντε χιλιόμετρα…
Αυτό συνέβη σε δυο νεαρές καλλίγραμμες λεσβίες από την Αυστραλία  που ενδέχεται να ζεσταινόντουσαν (ο λόγος που τα πέταξαν όλα) οι οποίες παραβίασαν κάθε κανόνα του ΚΟΚ.
Όχι μόνο ήταν μεθυσμένες και  έτρεχαν με υπερβολική ταχύτητα με  το Ford Falcon τους αλλά οδηγούσαν σε λάθος πλευρά στον αυτοκινητόδρομο  Πασίφικ της Αυστραλίας κοντά στη πόλη Μπρούντγις.
Τα δυο ημίγυμνα άτακτα κορίτσια  αφού προκάλεσαν καραμπόλα, κάποια στιγμή σταμάτησαν το "ανάποδο" ταξίδι τους όταν τους έκαναν σινιάλο οι αστυνομικοί.
Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Αμέσως τους κατάσχεσαν το αυτοκίνητο και τις οδήγησαν ημίγυμνες στο τμήμα!

http://news247.gr/

Και ο καιρός τρελάθηκε!!!!

Καλοκαίρι μύρισε αυτό το Σαββατοκύριακο με το θερμόμετρο να σκαρφαλώνει τους 32 βαθμούς.

Οι παραλίες της Αττικής είχαν την τιμητική τους καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που πήραν πετσέτα και αντηλιακό για να βρουν λίγη δροσιά.

19 Σεπτεμβρίου σήμερα και 8 τα γράμματα της λέξης  θάλασσας, σύνολο  27. Αν προσθέσουμε και τα 5 κορίτσια με αποκαλυπτικά μαγιό μας κάνει 32! Όσο δηλαδή και η σημερινή θερμοκρασία. Τυχαίο;;;;

Στην Θεσσαλονίκη το θερμόμετρο έδειξε 29 βαθμούς κελσίου, στην Πάτρα 26, στο Αγρίνιο 28 βαθμούς, 36 στη Λάρισα και στο Ηράκλειο της Κρήτης 25 βαθμούς κελσίου.

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες αλλά και αραιές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με σποραδικές καταιγίδες το απόγευμα στα βόρεια, δυτικά και κεντρικά ηπειρωτικά. 

http://www.star.gr/

Η Τζούλια ζει τον εφιάλτη της φυλακής..!

Στον πταισματοδίκη ως ύποπτη τελέσεως κακουργήματος λόγω της ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης για την αμοιβή της στην πορνοταινία

Την πόρτα του πταισματοδίκη, προκειμένου να...
δώσει εξηγήσεις για την κακουργηματική πράξη ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης, θα περάσει η Τζούλια Αλεξανδράτου, μετά την προκαταρκτική εξέταση για τα έσοδα του μοντέλου από το «ροζ DVD».

Η Τζούλια μπήκε σε νέες περιπέτειες, αφού στην αρχή εμφανίστηκε ενώπιον των ελεγκτών του ΣΔΟΕ υποστηρίζοντας ότι δεν έλαβε ούτε ένα ευρώ για τη συμμετοχή της στην πορνοταινία του Δημήτρη Σειρηνάκη, με τη δικαιολογία ότι δεν είχε υπογράψει κάποιο συμβόλαιο ή ιδιωτικό συμφωνητικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Veto, από την προκαταρκτική εξέταση που πραγματοποίησε εισαγγελέας Πρωτοδικών προέκυψαν μια σειρά από φορολογικές παραβάσεις, με αποτέλεσμα πριν από λίγες ημέρες ο φάκελος της δικογραφίας να διαβιβασθεί σε πταισματοδίκη, ο οποίος θα την καλέσει να παράσχει ανωμοτί (χωρίς όρκο) εξηγήσεις ως ύποπτη τελέσεως κακουργήματος.

Από τις τελευταίες πληροφορίες προκύπτει ότι κατά τη διάρκεια της ποινικής προκαταρκτικής αποκαλύφθηκε ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου έπαιξε ένα ιδιότυπο «κρυφτούλι» φοροδιαφυγής με τις αρχές, αποκρύπτοντας την αμοιβή-μαμούθ των 500.000 ευρώ που εισέπραξε (χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους) από τις πωλήσεις του ροζ DVD.


Πηγη : newsbeast.gr
http://tnsite.blogspot.com/ 
http://dinatos.blogspot.com/

Καμία μείωση από τις συσκευές εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας!!!

Ουδεμία μείωση στον λογαριασμό ρεύματος των οικιακών και μικρών εμπορικών καταναλωτών επιτυγχάνεται από την τοποθέτηση συσκευών, που διαφημίζονται στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο, ότι επιτυγχάνουν εξοικονόμηση στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και μείωση στο λογαριασμό ρεύματος έως και 45%. 

Αυτό αναφέρεται σε έγγραφο της γγ. Καταναλωτή μετά το ερώτημα που έθεσε η Ένωση Καταναλωτών Βόλου. 
Η γγ. Καταναλωτή παρέπεμψε το ερώτημα στη ΔΕΗ, από την απάντηση της οποίας προκύπτει ότι δεν υπάρχει όφελος για τους μικρούς καταναλωτές από την εγκατάσταση των συσκευών αυτών. 

Σύμφωνα με τη ΔΕΗ, η εξοικονόμηση ενέργειας από την εγκατάσταση των συσκευών αυτών επιτυγχάνεται μέσω της βελτίωσης του συντελεστή ισχύος, μέγεθος το οποίο αφενός δεν μπορεί να μετρηθεί από τα «ρολόγια», που είναι εγκατεστημένα στη συντριπτική πλειοψηφία των καταναλωτών, αφετέρου για τους μικρούς καταναλωτές δεν ξεπερνά το 1%.

Αντίθετα, η τεχνολογία αυτή έχει αποτέλεσμα και οδηγεί σε εξοικονόμηση ενέργειας για τους μεγάλους καταναλωτές (επαγγελματικά - βιομηχανικά τιμολόγια).

skai.gr

ΘΕΛΕΙ Η ΕΒΡΑΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΙ Η ΠΟΥΤΑΝΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ - ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΙΞΗΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΣΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΠΥΡΓΩΝ!!!!!

Η φωτογραφία είναι από εικόνα του BBC της 11ης Σεπ 2001 στη Νέα Υόρκη και λέει: 


"Στις 11 Σεπ 2001 το BBC έκανε ζωντανή αναμετάδοση -από την Νέα Υόρκη καί είπαν- ότι το Σάλμον κτίριο (ονομασία του πύργου # 7) έχει κι αυτό γκρεμιστεί ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ" 
(Δηλαδή το γκρέμισμά του)!!!!! 
 
Το βέλος στα δεξιά της εικόνας δείχνει ότι ο πύργος #7 ήταν ακόμα άθικτος. Περιττόν να πούμε, ότι μόλις κατάλαβαν την εγκληματική τους γκάφα οι του BBC, "διεκοψαν" την εικόνα και δικαιολογήθηκαν ότι δήθεν "έχασαν" το σήμα.  Είμαστε σίγουροι, ότι το σχετικό κομμάτι βίντεο της αναμετάδοσης του BBC, πρέπει να βρίσκεται στο διαδύκτιο.

  Μια άλλη λεζάντα του εξώφυλλου στη κορυφή, μας υπενθυμίζει: "60 Ισραηλινοί Εβραίοι συνελήφθησαν αμέσως μετά την 11 / 9 /2001, αλλά στάλθηκαν πίσω στο Ισραήλ - σταμάτησαν οι έρευνες"!!!!!
 

"Μία μίνι εποχή παγετώνων, ξεκινάει το 2014"!!!

Μία δυσοίωνη πρόβλεψη για το κλίμα της γης, ανακοίνωσαν 75 εμπειρογνώμονες, που συμμετείχαν πριν από λίγους μήνες, στην 4η Διεθνή Διάσκεψη για την Κλιματική Αλλαγή στο Σικάγο! 

 Κόντρα στις απόψεις της  Διακυβερνητικής Επιτροπή του ΟΗΕ (IPCC), περί υπερθέρμανσης, οι παραπάνω επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου: η πολυσυζητημένη κλιματική αλλαγή, δεν θα οδηγήσει σε μια παρατεταμένη περίοδο ξηρασίας όπως περιμένουμε, αλλά σε μια νέα εποχή παγετώνων!Ο πλανήτης, υποστηρίζουν, έχει σταματήσει να υπερθερμαίνεται και έχει εισέλθει σε μια περίοδο που ενδέχεται να προμηνύει μια νέα εποχή παρατεταμένου ψύχους. Η διάρκειά της υπολογίζεται ότι μπορεί να φτάσει και στα τριάντα χρόνια ενώ θα είναι καταστροφική για την ανθρωπότητα! Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τεράστιο αριθμό νεκρών και εξάπλωση του υποσιτισμού σε ολόκληρο τον κόσμο! 

Πώς έφτασαν στο δυσοίωνο σενάριο των παγετώνων!
 
O αμερικανός γεωλόγος Ντον Ιστερμπρουκ, καθηγητής στο Western University της Ουάσιγκτον, μελέτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα τους πάγους της Γροιλανδίας, οι οποίοι θεωρούνται ως "βαρόμετρο" των κλιματικών αλλαγών του πλανήτη.Χρησιμοποιώντας ισότοπα οξυγόνου, υπολόγισε τις θερμοκρασίες που επικρατούσαν στη Γη πριν από εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια. Ετσι, διαπίστωσε πως το κλίμα του πλανήτη μας  χαρακτηρίζεται από μια αδιάκοπη εναλλαγή ψυχρών και θερμών εποχών!Τα τελευταία 500 χρόνια παρατηρείται μια κανονικότητα στην εναλλαγή αυτών των εποχών, με την καθεμία να διαρκεί περίπου 27 χρόνια. Το ίδιο φαινόμενο φαίνεται να έχει επαναληφθεί τέσσερις φορές μέσα στον 20ο αιώνα.Αναλυτικά, από το1880 μέχρι το 1915 είχαμε κρύο, 1915 με 1945 ζέστη, από το 1945 μέχρι το 1977 κρύο, 1977 με 1999 ζέστη. Από το 1999 μέχρι σήμερα παρατηρείται μια σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας,άρα έχουμε εισέλθει στην περίοδο ψύχους.

 
Δεν ευθύνεται το διοξείδιο του άνθρακα!"

    Ο καθηγητής όμως, αμφισβητεί ευθέως και τη θεωρία περί σύνδεσης της ανόδου της θερμοκρασίας με την αύξηση του διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα.  Ο ίδιος θεωρεί ότι οι εναλλαγές εποχών ζέστης- ψύχους στον πλανήτη, σχετίζονται άμεσα με την ηλιακή δραστηριότητα. Και σημειώνει ότι, όποτε η ηλιακή δραστηριότητα παρουσίαζε ύφεση, όπως συμβαίνει σήμερα, τότε στη Γη είχαμε πάντοτε περιόδους παγετώνων!
 
Και οι ρώσοι συμφωνούν με τη θεωρία των παγετώνων!
 
Σε αντίστοιχα συμπεράσματαέχουν καταλήξει και οι έρευνες του ρώσου αστροφυσικού Χαμπιλούλο Αμπντουσαμάτοφ, επικεφαλής του ρωσο- ουκρανικού ερευνητικού προγράμματος Astrometria. "Το φαινόμενο του θερμοκηπίου δεν οφείλεται στις εκπομπές αερίων, αλλά στην ηλιακή ακτινοβολία" λέει και εκείνος.Και προσθέτει ότι η μείωση των ηλιακών κηλίδων που συμβαίνει σήμερα,  φανερώνει ότι η ηλιακή δραστηριότητα βρίσκεται στο ελάχιστό της,  γεγονός που θα οδηγήσει σε δραματική πτώση της θερμοκρασίας και παγκόσμια ψύξη! Μάλιστα δηλώνει σχεδόν βέβαιος πως τα πρώτα σημάδια της εποχής των παγετώνων θα είναι αισθητά στη Γη, το 2014!!

ΠΗΓΗ

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/ 

Καραμανλής – «Με φαντάζεστε εμένα με τρόικες πάνω από το κεφάλι;»!!!

«Εμείς τον Οκτώβριο θα παίρναμε μέτρα και δεν θα αντιμετωπίζαμε πρόβλημα δανεισμού. 

Τα είχαμε συμφωνήσει με την Κομισιόν και τον Αλμούνια», λέει σήμερα σε συνομιλητές του ο Καραμανλής και προσθέτει: «Αυτοί όμως,....
αντί να πάρουν μέτρα, πήγαν μετά τις εκλογές στις Βρυξέλλες και πουλούσαν τσαμπουκά! Ψήφισαν μέχρι και παροχές. Παρά ταύτα, οι αγορές τούς έδιναν δανεικά στις αρχές του 2010 αλλά εκείνοι δεν τα πήραν». Κατά τον τέως πρωθυπουργό, είναι θέμα ερμηνείας να εξηγήσει κανείς την επιλογή της ελληνικής κυβέρνησης να στείλει την Ελλάδα…. στην αγκαλιά του ΔΝΤ αν και είχε, όπως πιστεύει, ακόμη διακριτική ευχέρεια κινήσεων.

«Πρόκειται για ερασιτεχνισμό, για κακή εκτίμηση της κατάστασης; Το έκαναν επίτηδες; Τους το υπέδειξαν κάποιοι άλλοι;» Ο ίδιος λέει ότι δεν ξέρει, ωστόσο η μετεκλογική συμπεριφορά της κυβέρνησης Παπανδρέου, σε όλα τα επίπεδα πολιτικής, τον οδηγεί σε σκέψεις. Διάβασε μάλιστα –όπως λένε οι συνεργάτες του– με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το δημοσίευμα των γερμανικών Financial Times που χαρακτήριζαν τον πρωθυπουργό, λόγω της τόλμης του να προχωρήσει σε γενναίες μεταρρυθμίσεις, ως «τον άνθρωπό μας». Όσο για την κατάσταση της οικονομίας και την εφαρμογή του προγράμματος του ΔΝΤ, δείχνει απαισιόδοξος:
«Δεν πάει καλά το πράγμα» παρατηρεί και φοβάται δυσάρεστες εκπλήξεις στο μέλλον. Κι όταν ερωτάται αν θα μπορούσε να μοιραστεί ως πρωθυπουργός την εξουσία του με το ΔΝΤ, εγκαταλείπει για λίγο το μονίμως σκυθρωπό ύφος που έχει τελευταία και ρωτά: «Με φαντάζεστε εμένα με τρόικες πάνω από το κεφάλι;».


http://citypress-gr.blogspot.com

http://naxios.blogspot.com/

Εισαγγελέας στον λαβύρινθο του Μινώταυρου...


Αυτοψία στον λαβύρινθο του... Μινώταυρου στη Γόρτυνα της Κρήτης, που λεηλατήθηκε πρόσφατα από λαθρανασκαφείς, πραγματοποίησαν χθες ο εισαγγελέας Ηρακλείου Ν. Μαρκάκης, ο αστυνομικός διευθυντής Γ. Μεσοδιακάκης, εκπρόσωποι της νομαρχίας, της τοπικής διοίκησης της Σπηλαιολογικής Εταιρείας Κρήτης, αλλά και τεχνικά συνεργεία.

Κατά τη συνάντηση-αυτοψία επισημάνθηκε η άμεση λήψη μέτρων για....
την προστασία του πολυδαίδαλου ιστορικού σπηλαίου, μήκους 2,5 χιλιομέτρων, από τους εισβολείς-λαθρανασκαφείς, αλλά και την προστασία της δημόσιας ασφάλειας. Μάλιστα, αναφέρθηκε ότι το σπήλαιο αντιμετωπίζει προβλήματα στατικότητας, ενώ κατά τη γερμανική κατοχή χρησιμοποιήθηκε από τους κατακτητές ως μεγάλη αποθήκη πυρομαχικών και ότι ακόμα και σήμερα σε πολλά σημεία του υπάρχουν επικίνδυνες εκρηκτικές ύλες.

«Θα υπάρξει άμεσα σφράγισμα της εισόδου του σπηλαίου και ταυτόχρονα καθαρισμός του. Παράλληλα, θα γίνουν μελέτες για την προστασία και τεχνική ενίσχυση του ιστορικού σπηλαίου, με στόχο τη μελλοντική αξιοποίηση - επισκεψιμότητά του», δήλωσε στο «Εθνος» η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Σχεδιασμού της νομαρχίας Ηρακλείου, Αννα Βασιλάκη.

Η ίδια ανέφερε ότι σε συνεργασία με τη Σπηλαιολογική Εταιρεία από χθες βρίσκονται και ερευνούν τον λαβύρινθο δύο εκπρόσωποι γερμανικής μελετητικής και κατασκευαστικής εταιρείας με μεγάλη εμπειρία σε σχετικά έργα. «Οι Γερμανοί έχουν τη δυνατότητα να εντοπίσουν και να αφαιρέσουν τα πυρομαχικά, αλλά και να πραγματοποιήσουν όλες τις εργασίες υποστήριξης και ενίσχυσης», είπε χαρακτηριστικά η κ. Βασιλάκη.
«Ο πανελλήνιος θόρυβος από το δημοσίευμα του «Εθνους» και των άλλων ΜΜΕ για την πρόσφατη λεηλασία του σπηλαίου από τους λαθρανασκαφείς έπιασαν τόπο και κινητοποιήθηκαν οι Αρχές. Είναι χρέος όλων μας η προστασία και η ανάδειξη του ιστορικού μυθικού σπηλαίου.

Ζητάμε χρόνια τώρα το αυτονόητο», δήλωσε στο «Εθνος» ο πρόεδρος του τμήματος Κρήτης της Ελληνικής Σπηλαιολογικής Εταιρείας, Κώστας Φωτεινάκης. Το σπήλαιο, όπως λέει ο ίδιος, χρόνια τώρα είναι «ξέφραγο αμπέλι», καταστρέφεται και λεηλατείται από κάθε παράνομο, ενώ στο παρελθόν δύο φορές είχαν σημειωθεί μεγάλες εκρήξεις πυρομαχικών, με αποτέλεσμα το σπήλαιο να αντιμετωπίζει προβλήματα στατικότητας.
Ο πλούτος του σπηλαίου

Λαξευτές επιγραφές, θυρεοί και οικόσημα
Οπως τόνισε ο πρόεδρος της Σπηλαιολογικής Εταιρείας Κρήτης, το σπήλαιο-λαβύρινθος αναφέρει ότι συνδέθηκε με τους μύθους του Θησέα και του Μινώταυρου, τουλάχιστον από τον 9ο αιώνα μ.Χ. Παρουσιάζει μεγάλο ιστορικό, αρχαιολογικό, αλλά και λαογραφικό ενδιαφέρον.

Στο εσωτερικό του υπάρχουν πάνω από 900 λαξευτές επιγραφές, έχουν βρεθεί θυρεοί - οικόσημα των ευγενών Ενετών και όπως προκύπτει από περιηγητικά κείμενα και χάρτες της Κρήτης, τον 16ο αιώνα ήταν ένα από τα πρώτα και σημαντικότερα τουριστικά αξιοθέατα του νησιού.

ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ - ΕΘΝΟΣ

Πηγή:  http://www.ethnos.gr/
http://hassapis-peter.blogspot.com/

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...

Τα όσα είδαμε πριν μερικές μέρες να διαδραματίζονται στην Πλατεία Κοτζιά, μετά την απόφαση της Δημοτικής Αρχής και του ίδιου του δημάρχου Αθηναίων, να παραχωρήσει την πλατεία στους μουσουλμάνους για να προσευχηθούν -και ας πρόκειται για λαθρομετανάστες που έχουν ρημάξει την Αθήνα- (τον ίδιο απίθανο δήμαρχο ο πρώην συνήγορος του πολίτη που σήμερα θέλει να γίνει δήμαρχος για να υπερασπίζεται καλύτερα τους αγαπημένους του λαθρομετανάστες, Γιώργος Καμίνης, προστατευόμενος του ΠΑΣΟΚ, τον θεωρεί... ακροδεξιό!!!) δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που μας περιμένουν! Οι φωτογραφίες είναι απο τα Τίρανα για την λήξη του ραμαζανιού! Έρχονται προσεχώς και σε όλη την Ελλάδα!

stoxos.gr 
http://egersis2.blogspot.com

Ανώτατο Πολεμικό Συμβούλιο χωρίς....στρατιωτικούς!!

Προ του Οκτωβρίου 2004 ο Α/ΓΕΕΘΑ μετείχε ισοτίμως στο Ανώτατο Όργανο Άμυνας και Εξωτερικών, όσο απαξιωμένο κι αν είναι. 

Την απόφαση π.χ για την εξέταση προϋποθέσεων για την προμήθεια των Eurofighter (8 Μαρτίου 2000) υπογράφει δίπλα στον κ. Βενιζέλο (υπουργός Ανάπτυξης τότε) ο Α/ΓΕΕΘΑ πτέραρχος Τζογάνης. Ομοίως την απόφαση προμήθειας των ελικοπτέρων ΝΗ-90 (25 Νοεμβρίου 2002) υπογράφει δίπλα στον "ωσεί παρόντα" δηλαδή συστηματικά απόντα από τις συνεδριάσεις, κ Γ. Παπανδρέου, ο Α/ΓΕΕΘΑ κ. Παραγιουδάκης. Δεν υπάρχει Ανώτατο Πολεμικό Συμβούλιο ανά την υφήλιο που να μην μετέχουν στρατιωτικοί! Υπάρχει Ιατρικό Συμβούλιο χωρίς γιατρούς;

Τον Οκτώβριο του 2004 ο υπουργός Άμυνας της ΝΔ, πρώην αντισμήναρχος κ. Σπηλιωτόπουλος, θεώρησε ότι η παρουσία δύο στρατιωτικών στο ΚΥΣΕΑ είναι περιττή και με απόφαση κατάργησε τη συμμετοχή του Α/ΓΕΕΘΑ στο συμβούλιο, που θεωρήθηκε όχι άδικα, ως ενέργεια που απαξίωνε τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Για να τα κάνω λιανά για την αγορά των 10 F-16 το 2005 αποφάσισαν οι κ Καραμανλής, Σουφλιάς, Παυλόπουλος, η κ. Φάνη Πετραλιά, ουχί όμως ο Α/ΓΕΕΘΑ. Ας αφήσουμε τον τότε Α/ΓΕΑ, που κανένας δεν ρώτησε αν είχε ανάγκη η ΠΑ αυτά τα μαχητικά!

Ο τότε Α/ΓΕΕΘΑ κ. Αντωνακόπουλος , αντί να υποβάλει την παραίτησή του, έκανε πως δεν κατάλαβε, "ίνα μην προκαλέσει αναταραχή στο Στράτευμα...", όπως δήλωσε. "Φτού σου κ...μένο Στράτευμα" θα επαναλάμβανε ο αείμνηστος Κονδύλης, αν ζούσε.

Ακολούθησαν διαμαρτυρίες των ΠΑΣΟΚων, επί ματαίω, και δηλώσεις "Όταν θα επανέλθουμε κ.λ.π."

Επανήλθαν στην εξουσία και στο ΦΕΚ 217/29.10.09 δημοσιεύθηκε απόφαση Υπουργικού Συμβουλίου, με την οποία στο ΚΥΣΕΑ συμμετέχουν διάφορες κυρίες και κύριοι, αλλά ο Α/ΓΕΕΘΑ θα μετέχει όταν καλείται ΑΝΕΥ ΨΗΦΟΥ. Προφανώς το ΠΑΣΟΚ προέβη σε αυτήν την ενέργεια για να τιμήσει το Στράτευμα και να ανυψώσει το φρόνημα των στελεχών. Ίσως ο κ. Βενιζέλος, αρμόδιος υπουργός, θεώρησε εαυτόν αρχιστράτηγο και έκρινε ότι δεν χρειαζόταν ο Α/ΓΕΕΘΑ στο Συμβούλιο.


(Το Παρόν)
http://online-pressblog.blogspot.com

"Δεν κατεβαίνω για να γίνω ούτε πλούσιος ούτε διάσημος"!!!

Φοβερή......επιλογή  Κακλαμάνη!!!η Αθήνα σώθηκε!άσε που τον .....πήρε από Καρατζαφέρη!!

«Δε θέλω να γίνω Πρόεδρος της Δημοκρατίας» λέει και ξεκαθαρίζει ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι τίτλοι, μιλώντας για τους λόγους που τον οδήγησαν στο ν’ ασχοληθεί με τα δημοτικά δρώμενα της Αθήνας. «Θέλω να προσφέρω στην πόλη μου» εξηγεί μιλώντας στο «Θέμα» ο κ. Ηλίας Ψινάκης.
Σχετικά με τους λόγους που τον οδήγησαν να ασχοληθεί με το Δήμο της Αθήνας είπε:
«Θα εμπλακώ σε αυτήν την περιπέτεια γιατί μου ζητήθηκε από τον κύριο Κακλαμάνη, κάτι πολύ συγκεκριμένο. Να βοηθήσω στην προώθηση της εικόνας της Αθήνας στην Ελλάδα και το εξωτερικό

που, όπως ξέρετε, αυτή την περίοδο δεν είναι η καλύτερη. Σε αυτόν τον τομέα είμαι καλός. Δε με ενδιαφέρουν οι τίτλοι, δε με ενδιαφέρει να γίνω υπουργός, πρωθυπουργός ή Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Αυτό που μπορώ να κάνω καλά με αυτό θέλω –και νομίζω ότι πρέπει- να ασχοληθώ.
Σχετικά με τις αναμενόμενες αντιδράσεις των συνυποψηφίων του δήλωσε:
«Αν υπάρξουν αντιδράσεις, θα προέρχονται από ανθρώπους που είναι είτε διαπλεκόμενοι είτε με σχέδιο να εξυπηρετήσουν συμφέροντα. Όπως σας είπα, εγώ δέχτηκα πρόταση συμμετοχής μου όχι για να γίνω πλούσιος ή διάσημος, αλλά για να βοηθήσω την πόλη μου και κατ’ επέκταση τη χώρα μου σε ένα τομέα όπου έχω ικανότητες. Νομίζω ότι αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι μας σε αυτή την κρίσιμη φάση.»  



http://gkatzios.blogspot.com

Ελληνικό: η μόνη πιθανή ξένη επένδυση

Μάλλον θα πρέπει να κρατήσουνε «μικρό καλάθι» όσοι ονειρεύονται μεγάλες ξένες επενδύσεις στη χώρα μας. 

 Διότι και σε αυτόν τον τομέα πολλά λειτουργούν μέχρι σήμερα κυρίως επικοινωνιακά, πρώτα τα ανακοινώνουμε και μετά τα τελειώνουμε. 

Υπάρχει μία εξαίρεση, η επένδυση που ενδιαφέρεται να κάνει η Εταιρεία που διαχειρίζεται τα κεφάλαια του Κατάρ στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού. 

Για αυτόν τον λόγο πήγε ο κ Νίκος Σηφουνάκης στο Υπουργείο περιβάλλοντος και Χωροταξίας, για αυτόν τον λόγο γίνεται προσπάθεια να «απλοποιηθούν» και να συντομευθούν οι διαδικασίες που έχουν σχέση με τις προσφυγές, ενώ τα πράγματα φαίνεται να γίνονται πιο εύκολα για όσους διαχειριστούν το «σχέδιο» της επένδυσης από το γεγονός ότι οι δήμοι Ελληνικού και Αργυρούπολης ενώνονται.

Το εγχείρημα μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο. Πρώτα από όλα διότι θα πρέπει να συνδεθεί με «αντισταθμιστικά» (μικρά πάρκα) για όλη την Αθήνα για να μην γίνει πεδίο αντιπαράθεσης ανάμεσα σε όσους θέλουν το project (σς από ο,τι μαθαίνω είναι συμφωνημένες οι περισσότερες λεπτομέρειές του) και όσους (και θα είναι πολλοί) θα το αντιστρατευτούν για πολλούς και διαφορετικούς λόγους.


Προσωπικά δεν πίστεψα ποτέ ότι θα γινόταν πάρκο 4000 στρεμμάτων στο Ελληνικό και ούτε το ήθελα, διότι δεν πίστευα ότι ήμασταν σε θέση να το συντηρήσουμε. Η λύση ενός πάρκου χιλίων στρεμμάτων και η δημιουργία πολλών μικρών πάρκων στις υποβαθμισμένες περιοχές του κέντρου και της Δυτικής Αθήνας είναι μια διαδικασία πιο ρεαλιστική. 


Πολλά θα κριθούν και από τις λεπτομέρειες. Αν, για παράδειγμα, δοθούν συντελεστές σαν και εκείνους που είχαν δοθεί στον Βοτανικό, με τους πολιτικούς να υπερακοντίζουν των επενδυτών σε ρόλο σφουγγοκωλάριων των πλούσιων Αράβων, το πράγμα θα πεθάνει εν τη γενέσει του.

Και έπειτα ό,τι και αν φτιάξουν οι κύριοι από το κρατικό ταμείο επενδύσεων του Κατάρ θα πρέπει να ταιριάζει σε εκείνο που έχουμε σχεδιάσει για την παραλιακή ζώνη της Αθήνας. Αν το ξέρουμε;

http://www.protagon.gr/

Το σήκωσαν με μπουλντόζα!!!

Την γνωστή και επιτυχημένη συνταγή της μπουλντόζας χρησιμοποίησαν κακοποιοί στην Κρήτη, οι οποίοι πήρα το μηχάνημα ανάληψης μετρητών της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων στο Κολυμπάρι και εξαφανίστηκαν.


Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα, άγνωστοι με τη βοήθεια μηχανήματος εκτέλεσης έργων, που είχαν κλέψει από μάντρα εργολάβου, "σήκωσαν" το ΑΤΜ, προξενώντας σημαντικές υλικές ζημιές υπέστη στην πρόσοψη του υποκαταστήματος της Τράπεζας.


Λίγο πριν είχαν πυροβολήσει το σύστημα συναγερμού και ελέγχου της...
Τράπεζας ώστε να μην καταγραφούν οι κινήσεις τους.


Γείτονες, άκουσαν τους πυροβολισμούς ωστόσο, φοβήθηκαν να βγουν από τα σπίτια τους, ενώ οι δράστες που διέφυγαν από το σημείο με άλλο όχημα εγκατέλειψαν την μπουλντόζα έξω από την Τράπεζα.

 http://www.enimerwsi.com 

ΘΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΛΕΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ..!

ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ;
 
H ελληνική κυβέρνηση δεν έχει καμία αξιοπιστία, στο τέλος θα χρεοκοπήσει” τονίζει η WALL STREET JOURNAL σε ανάρτηση στο blog (Source) της εφημερίδας.

Σχολιάζοντας την κατηγορηματική διαβεβαίωση του υπουργού των οικονομικών στην FINANCIAL TIMES ότι η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει, το άρθρο στην WALL STREET JOURNAL ερμηνεύει (και παραφράζει) τη δήλωση του κ. Παπακωνσταντίνου ως εξής: Εάν η Γερμανία δεν εξακολουθήσει να δίνει χρήματα στην Ελλάδα η Ελλάδα θα καταστρέψει το ενιαίο νόμισμα, μ’ άλλα λόγια με ένα άκομψο τρόπο, αυτό που κάνει η ελληνική κυβέρνηση είναι να εκβιάζει την ευρωζώνη.

Η WSJ αμφισβητεί όχι μόνο τη δέσμευση από την πλευρά της Ελλάδας να θέσει τα οικονομικά της υπό έλεγχο, αλλά ακόμα και την προθυμία της να επιβάλλει τα μέτρα λιτότητας για τα οποία έχει δεσμευτεί. Όσο δεν το κάνει αυτό – προσθέτει – η Ευρώπη και ιδίως η Γερμανία θα είναι αναγκασμένη να διοχετεύει συνεχώς χρήματα στην Ελλάδα προκειμένου να αποφύγει τη χρεοκοπία δηλ. στην ουσία την αποχώρηση από το ευρώ. Και αυτό διότι σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο, είναι πιθανόν οι αγορές να εξαναγκάσουν και τα άλλα κράτη στην περιφέρεια της ευρωζώνης σε χρεοκοπία.

Παραπέμπει αναλυτικά στο πρόσφατο άρθρο του Michael Lewis στο Vanity Fair, υπενθυμίζοντας ότι η χώρα μας χαρακτηρίζεται ως «η ευρωπαϊκή χώρα με τη μεγαλύτερη διαφθορά στην ΕΕ», μία χώρα στην οποία είναι λογικό να υποθέτει κανείς ότι όλοι σχεδόν – συμπεριλαμβανομένων των μελών του κοινοβουλίου – ψεύδονται αναφορικά με τη φορολογική τους κατάσταση. 
 

Alitalia: Κόβουν 1.400 θέσεις εργασίας..!

Την περικοπή 1.200-1.400 θέσεων εργασίας σκέφτεται σοβαρά η αεροπορική εταιρία Alitalia όπως επίσης και να μην ανανεώσει 600 συμβάσεις ορισμένου χρόνου, όπως αναφέρουν τα ιταλικά έντυπα.

Πριν λίγες μέρες, άλλωστε, ο γενικός διευθυντής της εταιρείας είχε αφήσει να εννοηθεί πως 400 εργαζόμενοι θα μείνουν χωρίς δουλειά κατά τη διάρκεια ομιλίας του. Οι περικοπές θα γίνουν στο πλαίσιο του σχεδίου Φοίνιξ, για την αναδιάρθρωση της ιταλικής αεροπορικής εταιρίας.

Σύμφωνα με το σχέδιο, η Alitalia θα απασχολεί  12.600 άτομα που σημαίνει μείον 1.400 θέσεις εργασίας.

Υπενθυμίζεται πως η Alitalia (τα φτερά της Ιταλίας), ήταν ένα βήμα πριν την χρεωκοπία μέχρι που εξαγοράστηκε από την Air One με την οποία στη συνέχεια συγχωνεύτηκε και ξεκίνησε τις πτήσεις της τον περασμένο Ιανουάριο.

Μέχρι στιγμής, το παραπάνω σχέδιο έχει ήδη στοιχίσει 3.000 θέσεις εργασίας.  


http://cosmo.gr/

Διπλωματικό επεισόδιο Κίνας-Ιαπωνίας από ένα ψαροκάικο…!!

Η κινεζική κυβέρνηση αποφάσισε να διακόψει τις επαφές της με την ιαπωνική κυβέρνηση σε ανώτατο επίπεδο. Ο λόγος;

Η παράταση της κράτησης του καπετάνιου ενός κινέζικου ψαροκάικου με απόφαση δικαστηρίου της Ιαπωνίας!

Το ψαροκάικο-«πέτρα του σκανδάλου» συγκρούστηκε με δύο σκάφη της ιαπωνικής ακτοφυλακής κοντά σε διεκδικούμενες και από τις δύο χώρες βραχονησίδες και οι ιαπωνικές αρχές κατηγορούν τον καπετάνιο ότι εμβόλισε σκόπιμα ένα από τα σκάφη τους.

Η παράταση της κράτησης του καπετάνιου μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου προκάλεσε το ξέσπασμα της κινέζικης κυβέρνησης η οποία διεμήνυσε μέσω του υπουργείου Εξωτερικών πως «Η Κίνα ζητά την άμεση απελευθέρωση του καπετάνιου χωρίς προϋποθέσεις. Εάν η Ιαπωνία επιμένει να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο, η κινεζική πλευρά θα λάβει αντίμετρα και όλες τις συνέπειες θα τις υποστεί η ιαπωνική πλευρά» σημείωσε ο Μα Ζαοξού, εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών.

http://www.star.gr/

Η μισή Ελλάδα κάνει Cyber Sex..!

Είμαστε συνδεδεμένοι με το ροζ διαδίκτυο, αναζητούμε τον παρτενέρ μας σε ιστοσελίδες γνωριμιών, μοιραζόμαστε τις φαντασιώσεις μας μέσα σε private chat rooms και ικανοποιούμε τις σεξουαλικές ορμές μας μπροστά στην άψυχη οθόνη.

Κάποτε, οι Ελληνες και οι Ελληνίδες φημίζονταν για την ερωτική ζωή τους και τις ζηλευτές επιδόσεις τους στο σεξ! Ωστόσο, στις μέρες μας η κατάσταση μοιάζει να έχει αλλάξει δραματικά, αφού ολοένα και περισσότεροι αντικαθιστούν την ανθρώπινη σεξουαλική επαφή με τον… υπολογιστή και δείχνουν να προτιμούν την εικονική από την αληθινή ζωή! Ο νέος «παράδεισος» του σεξ είναι ηλεκτρονικός και ακούει στο όνομα cyber sex!


Ακρως σοκαριστικά είναι τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας για το διαδικτυακό σεξ, στην οποία συμμετείχαν συνολικά 1.600 άτομα (800 άνδρες και 800 γυναίκες) ηλικίας από 18 έως 65 ετών.


Σύμφωνα με την έρευνα, οκτώ στους δέκα άνδρες και επτά στις δέκα γυναίκες..

επισκέπτονται διαδικτυακούς χώρους με σεξουαλικό περιεχόμενο, ενώ ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι περισσότεροι από έξι στους δέκα των ερωτηθέντων δεν διστάζουν να παραδεχθούν πως χρησιμοποιούν το Internet για να κάνουν ερωτικές γνωριμίες, χωρίς να τους ενδιαφέρει η προοπτική μιας σταθερής σχέσης.

Τα στοιχεία της έρευνας είναι πρωτοφανή, καθώς φανερώνουν πως η μισή και πλέον Ελλάδα είναι συνδεδεμένη με το ροζ Διαδίκτυο. Αναζητούν τον ιδανικό ή την ιδανική παρτενέρ σε ιστοσελίδες γνωριμιών, μοιράζονται τις τολμηρές φαντασιώσεις τους μέσα σε private chat rooms και ικανοποιούν τις σεξουαλικές ορέξεις τους μπροστά σε άψυχες οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών.


Ουσιαστικά, πρόκειται για μια ολόκληρη κοινωνία που έχει εγκαταλείψει τις πραγματικές απολαύσεις της ζωής για χάρη του Int [«Πιτσιρίκια αναζητούν περιπέτειες» Μαρία Χατζηθεοδώρου, 19 ετών.] ternet, το οποίο θεωρεί…

παράδεισο του σεξ! Εύκολος δρόμος Οι τακτικοί επισκέπτες διαδικτυακών χώρων με σεξουαλικό περιεχόμενο γνωρίζουν καλά πως με το πάτημα ενός πλήκτρου μπορούν να εισέλθουν σε έναν ηλεκτρονικό κόσμο έτοιμο να τους προσφέρει στο πιάτο τον τέλειο ερωτικό σύντροφο! Αλλωστε, η εικονική ηδονή προσφέρεται εύκολα, γρήγορα και ανέξοδα!

Σελίδες κοινωνικής δικτύωσης που παρέχουν τη δυνατότητα άμεσης οπτικής επικοινωνίας με άγνωστους «φίλους», chat rooms που κατακλύζονται από άνδρες και γυναίκες που αναζητούν ερωτικές περιπέτειες, web cams που παίζουν τον ρόλο της… κλειδαρότρυπας προς άφθονο οφθαλμόλουτρο προσωπικών στιγμών, ηλεκτρονικές αγγελίες για ερωτικές γνωριμίες και ροζ sites με σκληρό πορνογραφικό υλικό, που άλλοτε προσφέρεται δωρεάν και άλλοτε απαιτεί τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας του επισκέπτη, είναι μόνο μερικές από τις «καυτές» επιλογές όσων… ψάχνονται ηλεκτρονικά!


«Η πλειονότητα των ατόμων που επισκέπτονται διαδικτυακούς χώρους για θέματα σχετικά με το σεξ ενδιαφέρονται να προχωρήσουν σε περιστασιακές γνωριμίες χωρίς δεσμεύσεις, ενώ δεν αναζητούν μια μόνιμη και σταθερή σχέση» δηλώνει στην «Espresso της Κυριακής» η ψυχοθεραπεύτρια-θεραπεύτρια σεξουαλικών διαταραχών και υπεύθυνη της ΕΜΑΣ Ελεάνα Ελευθερίου και συμπληρώνει:


«Πολλοί χρήστες του Internet δοκιμάζουν το cyber sex από περιέργεια, απλώς για μια νέα εμπειρία. Στη συνέχεια όμως, ένα μεγάλο ποσοστό από αυτούς το επαναλαμβάνει». Και οι παντρεμένοι έχουν PC Αν και η πλειονότητα των εθισμένων στο διαδικτυακό σεξ είναι άτομα νεαρής ηλικίας, ωστόσο δεν λείπουν και οι δεσμευμένοι! «Ενα μεγάλο κομμάτι της νέας γενιάς έλκεται από την ευκολία του Διαδικτύου και ζει εικονικά την ερωτική διάσταση. Οι περισσότεροι εθισμένοι στο cyber sex είναι νεαρά άτομα, ηλικίας από 18 έ [«Εχω φίλους που μου έχουν πει...» Κώστας Πραμάκης, 26 ετών.] ως 34 ετών, που είναι πιο εξοικειωμένα με το Internet και δεν το φοβούνται. Πρόκειται για ανθρώπους που μεγαλώνουν και το πληκτρολόγιο γίνεται προέκταση του χεριού τους! Παρ’ όλα αυτά, δεν λείπουν και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία που διατηρούν φυσιολογικές σχέσεις. Ορισμένοι από αυτούς το θεωρούν σαν ένα είδος απιστίας, ενώ κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι βοηθά στη βελτίωση της ερωτικής ζωής τους αλλά και γενικότερα στη σχέση με τον σύντροφό τους! Προσωπικά δεν νομίζω ότι ο εθισμός στο διαδικτυακό σεξ μπορεί να οδηγήσει σε ισορροπημένες ανθρώπινες υπάρξεις» λέει στην «Espresso της Κυριακής» ο δρ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης.


Η κυρία Ελευθερίου προσθέτει: «Τα ποσοστά των παντρεμένων που κάνουν cyber sex είναι μεγάλα. Αυτό συμβαίνει γιατί μέσα από το Διαδίκτυο μπορούν να καλύψουν παράνομες επιθυμίες που, αν τις πραγματοποιούσαν κανονικά, θα μπορούσαν να διαλύσουν ακόμη και τη σχέση τους. Κάποιοι από τους δεσμευμένους που καταφεύγουν στη λύση του cyber sex δεν είναι ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική ζωή τους και με τον τρόπο αυτόν καλύπτουν τα όποια κενά έχουν».



Πως το... κάνουν


Οι περισσότεροι που δοκιμάζουν και... ξαναδοκιμάζουν το cyber sex χάνουν την επαφή με την πραγματικότητα και εθίζονται σε εικονικές συνευρέσεις. Συγκεκριμένα, μπαίνουν σε sites όπου μπορούν να βρουν άτομα που ψάχνουν «καυτές συζητήσεις» και αρχίζουν την αναζήτηση! Στη συνέχεια, δίνουν τη διεύθυνση του mail τους, συνδέουν την κάμερα στον υπολογιστή τους και αρχίζουν να μοιράζονται τις προσωπικές τους στιγμές ζωντανά! Με λίγα λόγια, ο ένας χρήστης προσπαθεί να ικανοποιήσει τον άλλον μέσα από μια κάμερα!



Τι μας είπαν χρήστες του internet


Σερφάρουν φανατικά και περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους μπροστά [«Πολλά άτομα είναι κολλημένα» Χρυσούλα Γιαννούλα, 32 ετών.] σε οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών. Η «Espresso της Κυριακής» συνάντησε χρήστες του Διαδικτύου και έμαθε τα πάντα για το cyber sex από πρώτο χέρι! Κάποιοι μας μιλούν για τις προσωπικές ιστορίες τους, ενώ κάποιοι άλλοι μας εξιστορούν τα όσα τους έχουν διηγηθεί στενά τους πρόσωπα.


«Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που ασχολούνται με το cyber sex και μάλιστα οι περισσότεροι δεν είναι πιτσιρικάδες αλλά άτομα ακόμη και πάνω από σαράντα ετών. Εχει συμβεί περιστατικό να πιάσουν πελάτη ηλικίας σαράντα ετών να αυνανίζεται μπροστά από την κάμερα μέσα σε Internet cafe! Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άνθρωποι ασχολούνται με την… εικονική ηδονή πολύ περισσότερο από τους πιτσιρικάδες» λέει στην «Espresso της Κυριακής».


«Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να κάνω cyber sex, γιατί μέχρι τώρα δεν έχω χρειαστεί κάτι τέτοιο. Πάντως, στο Facebook έχει τύχει να μου κάνουν καμάκι και να μου στέλνουν… περίεργες φωτογραφίες. Στο Internet μπορείς να δεις τα πάντα, ακόμη και πιτσιρίκια ηλικίας δεκαπέντε και δεκάξι ετών που ανεβάζουν γυμνές φωτογραφίες τους και αναζητούν… περιπέτειες».


«Εχω φίλους που μου έχουν πει ότι έχουν γνωρίσει γυναίκες μέσα από το Internet και τις έχουν δει να κάνουν διάφορα… παιχνίδια μπροστά από την κάμερα του υπολογιστή. Θα μου άρεσε και εμένα να δω, αλλά μέχρι στιγμής δεν μου έχει τύχει».


«Είναι κοινό μυστικό πως πολλά άτομα είναι κολλημένα με τους υπολογιστές και κάνουν συχνά cyber sex. Οι περισσότεροι δεν είναι πιτσιρίκια αλλά μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα από τριάντα μέχρι και σαράντα ετών. Μπαίνουν σε συγκεκριμένες σελίδες, αρχίζουν να μιλάνε με ένα άλλο άτομο και καταλήγουν να κάνουν… τα δικά τους μπροστά από κάμερες».



Επτά στις δέκα Ελληνίδες μπαίνουν σε ροζ ιστοσελίδες. «Κάποιος μοναχικός άνθρωπος που εθίζεται στο cyber sex ενδέχεται να φτάσει στο σημείο και να πει ότι… δεν έχω ανάγκη κανέναν, κάνω σεξ μόνος μου»!

[5: Ελεάνα Ελευθερίου, ψυχοθεραπεύτρια: «Πολλοί δοκιμάζουν από περιέργεια. Οι περισσότεροι όμως το επαναλαμβάνουν».] 

Σύμφωνα με την έρευνα της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας, ο πιο συχνός τόπος χρήσης του Internet είναι το σπίτι με ποσοστό 42% και ακολουθεί ο εργασιακός χώρος με ποσοστό 35%. Στην ερώτηση «έχετε κάνει σχέση μέσα από το Διαδίκτυο;» το 57% των συμμετασχόντων απάντησε αρνητικά και το 43% θετικά. Δηλαδή, πάνω από τέσσερα στα δέκα άτομα έχουν γίνει ζευγάρι με ανθρώπους που ερωτεύτηκαν και αντίκρισαν για πρώτη φορά μέσα από την οθόνη του υπολογιστή τους.


Και αν το παραπάνω νούμερο προκαλεί εντύπωση, στο ερώτημα «κάνετε ερωτικές γνωριμίες μέσα από το Internet;» τα ποσοστά υπέρ των θετικών απαντήσεων ξεπερνούν κατά πολύ τα μισά, δείχνοντας ότι οι περισσότεροι από τους Ελληνες και τις Ελληνίδες που σερφάρουν στο Διαδίκτυο αναζητούν τη γρήγορη και εύκολη απόλαυση και όχι τις σταθερές σχέσεις. Τα ποσοστά όμως εκτινάσσονται ακόμα περισσότερο στο ερώτημα «επισκέπτεστε χώρους με σεξουαλικό περιεχόμενο;». Παρ’ ότι το 81% του ανδρικού πληθυσμού απάντησε θετικά, αυτό που προκαλεί τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι το ποσοστό των γυναικών.


Και αυτό γιατί σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας το 73% που ερωτήθηκαν απάντησαν ότι συχνά εισέρχονται σε... πονηρές ιστοσελίδες, κάτι το οποίο πριν από μερικό καιρό ήταν αποκλειστικό προνόμιο των ανδρών. Οι επιστήμονες θεωρούν πως ολοένα και περισσότεροι χρήστες επιλέγουν τη διαδικτυακή επικοινωνία και επαφή γιατί μέσω του Internet μπορούν να υποδύονται ρόλους χωρίς να κινδυνεύουν να κριθούν από τον περίγυρό τους, ενώ μπορούν να εκφράσουν και τις πιο ακραίες φαντασιώσεις τους. Οσον αφορά τώρα τα «πλεονεκτήματα» που προσφέρει και τις παγίδες που κρύβει το cybe [Δρ Κ. Κωνσταντινίδης (ΕΜΑΣ): «Τα ποσοστά των παντρεμένων που κάνουν cyber sex είναι μεγάλα». ] r sex, ο πρόεδρος της ΕΜΑΣ δρ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης αναφέρει:


«Στην εικονική ζωή όλα μοιάζουν ιδανικά, γίνονται γρήγορα και χωρίς καμία επώδυνη επιπλοκή, όπως συχνά συμβαίνει με τις αληθινές σχέσεις. Οι χρήστες μπορούν να εξιδανικεύουν τον εαυτό τους, το σώμα τους και τις ικανότητές τους χωρίς τον κίνδυνο της αμφισβήτησης. Επιπλέον, ο καθένας μπορεί να βρει εύκολα τον παρτενέρ που ψάχνει, αφού έχει τη δυνατότητα να βλέπει φωτογραφίες, να έχει επικοινωνία και στο τέλος να επιλέγει αυτό που του ταιριάζει. Το μέσο δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να εκφράσουν ακραίες μορφές του χαρακτήρα τους. Ομως, κάποιος μοναχικός άνθρωπος που εθίζεται στο cyber sex ενδέχεται να φτάσει στο σημείο και να πει ότι… δεν έχω ανάγκη κανέναν, κάνω σεξ μόνος μου με το πληκτρολόγιο! Ετσι, ουσιαστικά σωματοποιεί την εικονική πραγματικότητα και γίνεται ένας αυνανιστής»!


Το παραδοσιακό φλερτ, όπως λένε οι ειδικοί, έχει μεταφερθεί και αυτό στα sites και στα chat rooms. «Δυστυχώς, το φλερτ σαν τρόπος επικοινωνίας τείνει να εκλείψει. Μέσα από το Διαδίκτυο όλα γίνονται πιο εύκολα και φυσικά ανέξοδα. Είναι χαρακτηριστικό πως ο χρήστης που βιάζεται να ικανοποιήσει τη σεξουαλική επιθυμία του μπορεί ακόμη και να παρακάμψει το κομμάτι της επικοινωνίας και απλώς να δηλώσει τι ακριβώς θέλει και τι ψάχνει χωρίς να χάνει χρόνο» μας αναφέρει η κ. Ελευθερίου


ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ
espressonews.gr
http://kanonitv.blogspot.com/

Καλλιεργούσε χασίς σε θερμοκήπιο!


Έναν 58χρονο ιδιοκτήτη θερμοκηπίου στην Καλλονή συνέλαβαν στις 8:30 το πρωί της Κυριακής οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών στη Μυτιλήνη.

Οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στη σύλληψη του 58χρονου μετά από αξιοποίηση πληροφοριών για την ύπαρξη χασισοφυτείας στην περιοχή της Καλλονής. 
Συνολικά εκριζώθηκαν 46 δενδρύλλια κάνναβης ορισμένα από τα οποία έφταναν και τα 2,80 μέτρα σε ύψος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 58χρονος δήλωσε άγνοια για την ύπαρξη των δενδρυλλίων ρίχνοντας την ευθύνη σε έναν εκ των εργατών που δούλευαν στο θερμοκήπιο. 




Πηγή: lesvosnews.gr

http://www.zougla.gr/

Καθηγήτρια μήνυσε μαθήτρια της γιατί ζωγράφισε έναν λαγό στον πίνακα!!

Μια καθηγήτρια από τη Γερμανία κατέθεσε μήνυση σε βάρος μαθήτριά της επειδή ζωγράφισε έναν λαγό στον πίνακα. Η καθηγήτρια γερμανικής φιλολογίας έχει παθολογικό φόβο με τους λαγούς, κάτι το οποίο δεν άργησαν να αντιληφθούν οι μαθητές της, οι οποίοι και θέλησαν να την πειράξουν.

Μπαίνοντας στην τάξη η καθηγήτρια έντρομη αντίκρισε στον πίνακα το λαγουδάκι που είχε ζωγραφίσει μια εκ των μαθητριών της.Το περιστατικό δεν έμεινε εντός της σχολικής κοινότητας, αλλά μεταφέρθηκε στις αίθουσες των δικαστηρίων καθώς η διδάσκουσα κατέθεσε μήνυση στο δικαστήριο, σε βάρος της μαθήτριας που ζωγράφισε στον πίνακα τον λαγό.


Πρόκειται μάλιστα...
για τη δεύτερη μήνυση της καθηγήτριας σε βάρος μαθητή της καθώς και την προηγούμενη χρονιά, η καθηγήτρια που τότε εργαζόταν σε άλλο σχολείο, είχε υποβάλει και πάλι μήνυση εναντίον άλλης μαθήτριας για τον ίδιο λόγο.

Το δικαστήριο δεν ανακοίνωσε τους λόγους για τους οποίους απέρριψε τη μήνυση της καθηγήτριας. 


http://anexigitakaiparaxena.blogspot.com 

Κλείνουν 70 εφορίες χωρίς λόγο ύπαρξης

Αισιόδοξος ότι ο στόχος για έσοδα 1,2 δις ευρώ για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής φέτος θα επιτευχθεί, δηλώνει ο ειδικός γραμματέας ΣΔΟΕ Γιαννης Καπελέρης

  Τονίζει ότι τα βεβαιωμένα πρόστιμα και οι φόροι από τον ΣΔΟΕ έχουν φτάσει τα 3 δις ευρώ και ως το τέλος του χρόνου θα φτάσουν τα 5 δις.Σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής, σημειώνει ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα στο οποίο οφείλεται η υστέρηση εσόδων είναι η αδυναμία του φοροεισπρακτικού μηχανισμού (Το ΣΔΟΕ επιβάλλει πρόστιμα, δεν εισπράττει).

Οι ΔΟΥ είναι διαλυμένες, υπογραμμίζει, το μοντέλο διάρθρωσής τους έχει ξεπεραστεί. "Πρέπει να φτιάξουμε πιό μεγάλες ΔΟΥ. Συνολικά σε όλη την Ελλάδα 70 μικρές ΔΟΥ δεν έχουν λόγο ύπαρξης".

Αναφερόμενος στην υπηρεσία που διευθύνει, λέει ότι οι βασικοί του συνεργάτες δεν ανήκουν στον ίδιο πολιτικό χώρο με εκείνον, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα μετακινηθούν πανελλαδικά 300 άτομα και θα έρθουν υπηρεσιακά νέα, γιατί δεν είναι σωστό να παραμένουν στους ελεγκτικούς μηχανισμούς άτομα για πάνω από 10-15 χρόνια.

Καταγράφοντας τη δράση του ΣΔΟΕ, καταλήγει ότι πάντα υπήρχε πεδίο για ελέγχους και διασταυρώσεις. "Η διαφορά είναι ότι τώρα υπάρχει πολιτική βούληση". 

http://epirusgate.blogspot.com

Tα "σταφύλια της οργής"....Είχε κρύψει 16 λαθρομετανάστες μέσα σε φορτίο με σταφύλια!!!

Έναν 53χρονο οδηγό φορτηγού συνέλαβαν οι άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, το απόγευμα του Σαββάτου, όταν σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο όχημα βρήκαν 16 οικονομικούς μετανάστες στοιβαγμένους ανάμεσα σε χαρτοκιβώτια με σταφύλια.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ το βαρύ όχημα κατασχέθηκε. 

Εντοπίστηκε σώος ο 30χρονος αγνοούμενος!!

Βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του ο 30χρονος, που αγνοείτο από τις 05.00 το πρωί στα Γιάλτρα.
 
Ο 30χρονος από τη Χαλκίδα είχε πάει σε γάμο στα Γιάλτρα και ...μετά το γλέντι σύμφωνα με μαρτυρίες, πήγε για μια βουτιά.
Ο πατέρας του στις 05.30 τα ξημερώματα ειδοποίησε το Λιμενικό, γιατί ο γιος του δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής.

Μέχρι το μεσημέρι ήταν σε εξέλιξη επιχείρηση του λιμενικού για τον εντοπισμό του, στην οποία συμμετείχαν ένα ελικόπτερο, 3 πλωτά σκάφη, 4 ιδιωτικά και 2 δύτες. 


Λίγο μετά τις 14.00, ο 30χρονος εντοπίστηκε σε παραλία της Αιδηψού καλά στην υγεία του, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων. 

http://sarotiko.blogspot.com/

Δέντρο καταπλάκωσε και σκότωσε Ελληνίδα στη Νέα Υόρκη...

Τριαντάχρονη ομογενής έχασε χθες τη ζωή της κατά τη διάρκεια ανεμοστρόβιλου που έπληξε περιοχές της Νέας Υόρκης.
 
Πρόκειται για την Αϊλίν Λεβάκη η οποία βρισκόταν μαζί με το σύζυγό της στο αυτοκίνητό τους, όταν ξέσπασε η σφοδρή καταιγίδα.
Το ασυνήθιστο καιρικό φαινόμενο για την πόλη της Νέας Υόρκης, με ανέμους που ξεπερνούσαν τα 200 χιλιόμετρα την ώρα, ανάγκασε το ζεύγος Λεβάκη να σταματήσει στο πλάι δρόμου στην περιοχή Κουίνς.
Ωστόσο λόγω των σφροδρών ανέμων ένα τεράστιο δέντρο ξεριζώθηκε και καταπλάκωσε το αυτοκίνητό τους, με αποτέλεσμα η άτυχη Λεβάκη να βρει τραγικό θάνατο.
Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές της Νέας Υόρκης, λίγα λεπτά πριν πέσει το δέντρο, η άτυχη γυναίκα είχε αλλάξει θέση με το σύζυγό της, ο οποίος τελικά γλίτωσε με επιπόλαια τραύματα. 


http://filoksenos.blogspot.com/

Αποκρατικοποιείται και το λιμάνι Ηγουμενίτσας

Αποκρατικοποιείται και το λιμάνι Ηγουμενίτσας με εγκύκλιο του Υπ. Οικονομικών.Ζητήθηκαν στοιχεία και το στρατηγικό σχέδιο. 

Εντάσσεται στο γενικό κύμα της απεμπλοκής του κράτους από πολλές ΔΕΚΟ, όπως «διατάσσει» το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Αυτό διότι σκοπός του Υπουργείου, όπως αναφέρει η σχετική εγκύκλιος, είναι η δημιουργία ενός περισσότερο ανοικτού και προσβάσιμου περιβάλλοντος για Έλληνες και ξένους επενδυτές σε συνδυασμό με την αύξηση αποτελεσματικότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών.

http://epirusnet.blogspot.com/

Επιστροφή στην …Φεουδαρχία μέσω ΔΝΤ

Το πολιτικό μας σύστημα, όλο και πιο πολύ, αρχίζει και μοιάζει με αυτό της φεουδαρχίας. Τι συνέβαινε τότε;  

Ο κάθε γαιοκτήμονας ήλεγχε μέσω ιδιωτικού στρατού κάποιες εκτάσεις τις οποίες καλλιεργούσαν οι δουλοπάροικοι και απέδιδαν σε αυτόν το προϊόν τους, φυτοζωώντας οι ίδιοι. Ως αντάλλαγμα, είχαν τη προστασία του από τυχόν επιθέσεις άλλων στρατών άλλων γαιοκτημόνων. Μεροδούλι μεροφάι δηλαδή.

Που και που, και όταν δεν πολεμούσαν ο ένας τον άλλο, οι φεουδάρχες παντρευόντουσαν μεταξύ τους, μεγαλώνοντας και ισχυροποιώντας έτσι την ιδιοκτησία τους. Όλοι μαζί, Βαρόνοι, Δούκες, Κόμηδες κλπ εξαρτώνταν από κάποιον πιο ισχυρό γαιοκτήμονα, και πάει λέγοντας. Στο τέλος, τα περισσότερα έσοδα κατέληγαν στον ισχυρότερο όλων, τον λεγόμενο Βασιλιά. Και έτσι κυλούσε ο καιρός, και οι «αριστοκράτες» ζούσαν καλά και οι δουλοπάροικοι χειρότερα.


Σήμερα τι βλέπουμε; Παρόλο που μεσολάβησε ο καπιταλισμός, η βιομηχανική επανάσταση, η γαλλική επανάσταση, και δεν ξέρω τι άλλο, επιστρέφουμε σε μια συγκαλυμένη μορφή σύγχρονης φεουδαρχίας. Οι βασικές αρχές είναι οι ίδιες. Ο απλός λαός δουλεύει για να πληρώνει φόρους και λογαριασμούς. Μεροδούλι μεροφάι. Και ως αντάλλαγμα έχει υποτίθεται την υψηλή προστασία του σύγχρονου γαιοκτήμονα, του κράτους. Όπου κράτος σημαίνει μια κάστα «πολιτικών» οικογενειών, που εναλλάσσονται στην εξουσία, χωρίς όμως ποτέ κανένας από αυτούς να έχει δουλέψει στα χωράφια...


Και βέβαια, αυτοί δίνουν λόγο σε κάποιους άλλους. Σε μια κάστα «επιχειρηματιών κεφαλαιοκρατών», που ελέγχουν το όλο σύστημα, προσποριζόμενοι τα έσοδα, μέρος μόνο από τα οποία καταλήγει στους μεσάζοντες διεκπεραιωτές πολιτικούς. Κάποιοι από αυτούς, οι ισχυρότεροι, είναι ο σύγχρονος (τοπικός) βασιλιάς.
Και τέλος δεν πρέπει να ξεχνάμε τον παράγοντα των ΜΜΕ, που στη χώρα μας αποτελεί απλά ένα εκβιαστικό ή λιβανιστικό μέσα (ανάλογα), προκειμένου από τη μια να κρατούν το λαό σε κατάσταση ύπνωσης, ρόλο που έπαιζε κάποτε ο γελωτοποιός, από την άλλη να ανεβοκατεβάζουν τις οικογένειες που μας κυβερνούν (για λογαριασμό άλλων), αποφεύγοντας έτσι τα λουτρά αίματος άλλων εποχών. Η μάχη σήμερα δίνεται με πολιτισμένα μέσα.

Που και που μας προκύπτει και κανένας Ρομπέν των Δασών, ή στη δικιά μας περίπτωση Ρομπέν των Αστών. Στο τέλος όμως, τον τρώει και αυτόν η μαρμάγκα ή ενσωματώνεται στο σύστημα ως άλλος υποκόμης. Η όλη δομή είναι σαφώς πιο περίπλοκη από ότι πριν 1000 χρόνια, και αυτό είναι λογικό με όλη την εξέλιξη που έχουμε, αλλά οι βασικές αρχές σήμερα είναι ξεκάθαρα οι ίδιες. Η εξής μια:
Δουλεύουμε για άλλους.


Και εν αντιθέσει με τους παλιούς δουλοπάροικους που ήξεραν τη μοίρα τους και τη θέση τους στην ιεραρχία, εμείς βαυκαλιζόμαστε να πιστεύουμε πως είμαστε ελεύθεροι, πως είμαστε κύριοι της μοίρας μας και άλλα πολλά τέτοια. Διότι, λέει, επιλέγουμε τα αφεντικά μας. Αφεντικά, που μας πλασάρουν λόγια περί πατρίδας, έθνους, αξιών, ισονομίας, και βούρτσες μπλε, ενώ στην ουσία μοναδικός σκοπός τους είναι η είσπραξη των φόρων, και η μοιρασιά τους.

Έτσι απλά. Ζούμε δηλαδή σε μια σύγχρονη «δημοκρατική» φεουδαρχία. Και οι αφέντες μας ζουν στα κάστρα. Όχι επάνω στο λόφο, όπως παλιά. Σε γυάλινα κάστρα με κεραίες. Και οι αλυσίδες που μας δένουν είναι ηλεκτρονικές. Και δεν σπάνε με τίποτα.
Strange Attractor
 http://politikarioi.blogspot.com