'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Απίστευτα ψέματα αξιωματικών για την ΕΛΔΥΚ...!!!!!

Πραγματικά φρίττει κανείς με τον εμπαιγμό των φαντάρων και των οικογενειών τους από τους αξιωματικούς που χειρίζονται τις μεταθέσεις στην ΕΛΔΥΚ. 

Σε φαντάρους που αρνήθηκαν να δεχτούν την προεπιλογή μετάθεσης τους στην Κύπρο, υπέγραψαν ότι δεν αποδέχονται μετάθεση εκτός ελληνικής επικράτειας και απαίτησαν να τους γίνει γνωστός ο νόμος που προβλέπει την υποχρεωτική μετακίνηση τους στην ΕΛΔΥΚ αν δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εθελοντών, δήλωσαν ότι...
 «έχει ψηφιστεί σχετικός νόμος στο θερινό τμήμα της Βουλής». 


ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ! Τέτοιος νόμος δεν υπάρχει και ούτε ψηφίστηκε ποτέ.
Τη διάψευση «περί ψήφισης σχετικού νόμου από το θερινό τμήμα της Βουλής έκαναν και πηγές του Πενταγώνου», οι οποίες αρνήθηκαν το γεγονός ότι μπορεί να υπάρχει αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων που να λέει τέτοιου είδους ψέματα!
Όμως γονείς, που τα παιδιά τους βρίσκονται στο Κέντρο Εκπαίδευσης Καλαμάτας, συνεχίζουν να μας καταγγέλλουν ότι οι αξιωματικοί χρησιμοποιούν τέτοιου είδους ποταπές μεθόδους.
Αυτές οι μεθοδεύσεις είναι συνέχεια των απειλών δυσμενούς μετάθεσης αν δε δεχτείς μετάθεση στην ΕΛΔΥΚ, αλλά και των παραπλανητικών πληροφοριών για τις ιδανικές συνθήκες της στρατιωτικής θητείας στην Κύπρο που αποκρύπτουν το υψηλό κόστος ζωής και τα κομμένα αεροπορικά εισιτήρια που πρέπει να πληρώνει πλέον φαντάρος και γονιός, την πολεμική ετοιμότητα και το Αξιόμαχο που απαιτούν διαρκή εκπαίδευση και επιφυλακή, επιφέροντας τρομερή κούραση και ατελείωτες ποινές: κρατήσεις-φυλακές.
Βεβαίως το ΨΕΜΑ και η ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ κατοικούν και μέσα στο ΓΕΣ. Αρμόδιοι επιτελικοί αξιωματικοί δηλώνουν ότι η υπάρχουσα νομοθεσία, που βεβαίως ποτέ δεν δημοσιεύουν, προβλέπει την υποχρεωτική μετακίνηση στην Κύπρο αφού τα στρατόπεδα της ΕΛΔΥΚ θεωρούνται «ελληνικό έδαφος»!
Φαίνεται όμως ότι κάπου τα έχουν μπερδέψει: ελληνικό έδαφος θεωρείται μόνο η ελληνική πρεσβεία στο εξωτερικό και το ελληνικό πολεμικό πλοίο.
Με την ίδια λογική που προφασίζεται το ΓΕΣ ελληνικό έδαφος θεωρείται η ελληνική στρατιωτική βάση στο Κόσσοβο και στο Αφγανιστάν. Γιατί όμως εκεί δεν στέλνονται φαντάροι;
Μα γιατί υπάρχει σχετική διαταγή του πρώην υπουργού Αμύνης Γ.Παπαντωνίου που απαγορεύει την μετακίνηση φαντάρων εκτός ελληνικής επικράτειας.
Ούτε τις συνθήκες Εγγυήσεων (1959-60) μπορεί να προφασίζεται το ΓΕΣ-ΥΠΕΘΑ που έχουν κατ΄ επανάληψη παραβιαστεί από τα εμπλεκόμενα κράτη: πραξικόπημα Ελλάδας ενάντια σε κυβέρνηση Μακάριου(1974), παράνομη τουρκική εισβολή-κατοχή, παράνομες ελληνικές βάσεις σε Πάφο και Παράνομο Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα!
Εμείς επαναλαμβάνουμε: Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ - ΘΙΓΕΙ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ
Καλούμε το ΓΕΣ και το ΥΠΕΘΑ να σταματήσουν να πιέζουν τους φαντάρους και να τιμωρήσουν παραδειγματικά τους αξιωματικούς που απειλούν και εμπαίζουν τους φαντάρους και τις οικογένειες τους.
Καλούμε τους φαντάρους να βγουν άμεσα στην αναφορά και παραπονούμενοι στο διοικητή του Κέντρου Εκπαίδευσης, μόλις τους έρθει μετάθεση στην ΕΛΔΥΚ, παρά την ξεκάθαρη δήλωση Άρνησης τους.
Έχουν κάθε δικαίωμα και μάλιστα έχουν ορκιστεί να υπερασπίζουν το Σύνταγμα και τους Νόμους, άρα είναι υποχρεωμένοι να Αρνηθούν την εκτέλεση Παράνομης Διαταγής.


ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Από το http://diktiospartakos.blogspot.com/  
http://press-gr.blogspot.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου