'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Υπουργοί και βουλευτές με 4.500 κυβικά...!!

Μπορεί ελέω οικονομικής κρίσης και μνημονίου να γίνονται περικοπές, ωστόσο, υπουργοί και βουλευτές εξακολουθούν να κινούνται σε τέσσερις τροχούς ακόμα και με 4.500 κυβικά! Παρά και την σχετική κυβερνητική δέσμευση, οι κρατικές λιμουζίνες δεν λένε να μειωθούν, ενώ η Βουλή αναζητά τρόπους να «ρίξει» τον κυβισμό.

Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής», 121 βουλευτές διαθέτουν Lexus 4.500 κυβικών και 177 πολυτελή αυτοκίνητα (Mercedes, Audi, BMW, Saab κτλ) των 2.000 κυβικών.

Μόλις 2 από τους 300 διαθέτουν «ταπεινά» 1.500άρια της Toyota, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου χρησιμοποιεί αυτοκίνητο 1.600 κυβικών.

Η Βουλή διαθέτει στους εκπροσώπους του λαού την δυνατότητα να αποκτήσουν αυτοκίνητο με την μέθοδο leasing, ενώ τα αυτοκίνητα δίνονται με κλήρωση και δεν υπάρχουν κριτήρια για τα κυβικά.

Η αρμόδια υπηρεσία αναζητά τρόπους να μειωθεί δραστικά ο κυβισμός των αυτοκινήτων που διατίθενται, γεγονός που δεν προκαλεί ενθουσιασμό στα έδρανα... Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, γίνονται διαπραγματεύεται με τις εταιρείες που έχουν υπογράψει τις εν λόγω συμβάσεις ώστε να επιτρέψουν σε όσους βουλευτές το επιθυμούν να διαλέξουν οχήματα 1.400 - 1.600 κυβικών.

Oι εταιρείες αναμένεται να πουν το «ναι», οπότε απομένει η απάντηση των 300.
Για να δούμε αν θα δώσουν το καλό παράδειγμα... 


http://www.star.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου