'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Δούρειος Ίππος στις ΗΠΑ..!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας World Tribune, η Έκθεση «Shariah - The Threat to America», η οποία εκπονήθηκε από ομάδα αμερικανών ειδικών σε θέματα εθνικής ασφάλειας, υπό την αιγίδα του Κέντρου για την Πολιτική Ασφάλειας («Center for Security Policy»), αναφέρει ότι η «Μουσουλμανική Αδελφότητα» - με έδρα την Αίγυπτο και ισχυρή χρηματοδότηση από τη Σαουδική Αραβία- έχει εισχωρήσει στην αμερικανική Κυβέρνηση, στο πλαίσιο των προσπαθειών του κινήματος να προωθήσει τον ιερό πόλεμο κατά της Δύσης.

Η Έκθεση υπογραμμίζει την επιτυχία που έχει σημειώσει ένα συγκεκριμένο επιχειρησιακό στέλεχος της Αδελφότητας όσον αφορά την απόκτηση πρόσβασης στο Λευκό Οίκο, τόσο υπό την προεδρία των Δημοκρατικών όσο και υπό την προεδρία των Ρεπουμπλικάνων και επισημαίνει ότι, μέχρι στιγμής, η αμερικανική Κυβέρνηση δεν έχει λάβει κανένα μέτρο για ν' αποτρέψει την υλοποίηση των σχεδίων των Αδελφών Μουσουλμάνων.
Χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Το να βασίζεται κανείς στους επιχειρησιακούς πράκτορες της Μουσουλμανικής Αδελφότητας για να "προσεγγίσει τη μουσουλμανική κοινότητα", πόσο μάλλον να τους διορίζει σε κυβερνητικές θέσεις επιρροής, αποτελεί μια καταστροφική "φόρμουλα".
Προσδίδει νομιμοποίηση και αναδεικνύει ουσιαστικά πράκτορες του εχθρού που εμπλέκονται σε μυστικές ή σε λιγότερο μυστικές δράσεις ανατροπής της τάξης πραγμάτων. Διευκολύνει την εισχώρησή τους και την άσκηση επιρροής στις υπηρεσίες πληροφοριών, στις αστυνομικές δυνάμεις και στις υπηρεσίες εθνικής και εσωτερικής ασφάλειας, που είναι αρμόδιες για τον εντοπισμό και την εξουδετέρωση τέτοιου είδους απειλών».
Παράλληλα, η συγκεκριμένη έκθεση κάνει λόγο για κυριαρχία των Αδελφών Μουσουλμάνων στα όσα διαδραματίζονται στις ΗΠΑ και σχετίζονται με την πολιτική των Μουσουλμάνων, από  τη συγκέντρωση χρημάτων υπέρ της Χαμάς μέχρι για θέματα που έχουν να κάνουν με την εκπαίδευση των στελεχών του FBI σε ισλαμικά ζητήματα που έχει αναλάβει η Αδελφότητα. 
«Ως αποτέλεσμα αυτού του τρόπου λειτουργίας (modus operandi), οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι επιχειρούν όχι μόνο να αποτρέπουν την εμφάνιση σημαντικών εμποδίων στα σχέδιά τους να κυριαρχήσουν στη μουσουλμανικο-αμερικανική κοινότητα, αλλά καταφέρνουν ν' ασκήσουν αποτελεσματικό έλεγχο επί όλων σχεδόν των μουσουλμανικών οργανωτικών δομών στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων αυτών που δεν εντάσσονται στο δίκτυό της».
Ειδική αναφορά γίνεται στο πρόσωπο του Abdul Rahman Al Amoudi, με καταγωγή από την Ερυθραία, ο οποίος, τη δεκαετία του 1990, διετέλεσε Εκτελεστικός Διευθυντής του Συμβουλίου Αμερικανών Μουσουλμάνων. Επί διακυβέρνησης Μπιλ Κλίντον, ο Al Amoudi συνέβαλε στην ανάπτυξη των κατευθυντήριων γραμμών για την κυβερνητική πολιτική έναντι της μουσουλμανικής κοινότητας και συχνά ερχόταν σε επαφή με αξιωματούχους του Λευκού Οίκου, μεταξύ των οποίων και ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Anthony Lake.
Το 2000, ο Al Amoudi γνώρισε τον Τζώρτζ Μπους, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, ενώ το 2003 συνελήφθη με την κατηγορία ότι εργαζόταν ως βασικός χρηματοδότης της Αλ Κάιντα, γεγονός που, όπως επισημαίνει η Έκθεση, θα έπρεπε να συνταράξει την κοινότητα Πληροφοριών των ΗΠΑ -ιδιαίτερα τις μονάδες Αντικατασκοπίας- για την έκταση της «αθόρυβης» Τζιχάντ που διεξάγουν οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι και για το βάθος της εισχώρησής τους στο κυβερνητικό σύστημα.
Αντ' αυτού, ο Λευκός Οίκος παραχώρησε πρόσβαση και σε άλλα ηγετικά στελέχη της Αδελφότητας στις ΗΠΑ και, ενδεικτικά, αναφέρεται η απόφαση του αμερικανικού Πενταγώνου να χορηγήσει αρμοδιότητες για θέσεις στρατιωτικών ιερέων στην Ισλαμική Κοινότητα της Βόρειας Αμερικής, που θεωρείται ως η μεγαλύτερη Αδελφότητα στις ΗΠΑ.
Εξάλλου, επί κυβερνήσεως Ομπάμα, η Αδελφότητα θεωρείται ότι έχει αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη επιρροή, με τον Σύμβουλο Αντιτρομοκρατίας του Λευκού Οίκου, J. Brennan, να αποτελεί ένθερμο οπαδό της Σαουδικής Αραβίας, να αρνείται την ύπαρξη ισλαμικής απειλής και να καλεί για τη διεξαγωγή διαλόγου μεταξύ ΗΠΑ και Χεζμπολάχ. Ως εκ τούτου, αναφέρει η Έκθεση, «είναι βάσιμο να μεγαλοποιείται ο κίνδυνος που συνδέεται με το γεγονός ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος έχει δίπλα του, ως ανώτατο Σύμβουλο, σε τόσο ευαίσθητα ζητήματα, ένα πρόσωπο που έχει υιοθετήσει συμβιβαστική θέση αναφορικά με τη Shiaria και την απειλή που εκπηγάζει από αυτή».
Και υπογραμμίζει τα ακόλουθα: «Εν απουσία σοβαρών προσπαθειών κατανόησης της πραγματικής φύσης της Sharia και της καθορισθείσας εκστρατείας για την παρείσφρηση της Sharia στο αμερικανικό έδαφος και, σε συνδυασμό, με την απουσία μιας επιθετικής επιχείρησης αντικατασκοπίας για την εξουδετέρωση τέτοιων επιρροών και προσπαθειών εισχώρησης, προβλέπεται ότι "ο επόμενος Al Amoudi" θα είναι σε θέση να προκαλέσει μεγαλύτερο πλήγμα από τον πραγματικό». 

http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου