'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Η σέξι δασκάλα αρέσει..!!

Το εκπαιδευτικό σύστημα της Ουαλίας είναι χρόνια μπροστά καθώς το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης όχι μόνο γίνεται με πορνό βίντεο αλλά πρωταγωνίστρια είναι η ίδια η δασκάλα.
Κάτι τέτοιο νόμιζε η .....

.....45χρονη  δασκάλα δημοτικού Τζέιν Μόιλ η οποία είχε στο ενεργητικό της 80 ταινίες  home made πορνό με συμπρωταγωνιστή  τον 49χρονο άνδρα της Κόλιν, επίσης δάσκαλο.

Η ταινίες  διαδραματίζονταν άλλες φορές σε πάρκα, άλλες στον κήπο του ζευγαριού και άλλες σε κάθε πιθανό μέρος στο σπίτι τους (δωμάτιο, μπανιέρα, κουζίνα) και τις ανέβαζαν σε γνωστό πορνό σάιτ.
Όσοι ήθελαν να δουν τις ταινίες πληρώνοντας κάποια χρήματα και είχαν τη δυνατότητα να δουν τη διασκεδαστική δασκάλα σε μαθήματα σεξ.
Όλα αυτά έγιναν γνωστά όταν βρέθηκαν τα αντίγραφα που η 45χρονη κρατούσε  στον  υπολογιστή του σχολείου.
Η δασκάλα κατηγορείται  για επαγγελματικό παράπτωμα. Στην διάρκεια της πειθαρχικής  ακρόασης  στο Γενικό Συμβούλιο Διδασκαλίας της Ουαλίας αποφασίστηκε η διαγραφή της από το μητρώο διδασκαλίας.
Η 45χρονη  είπε ότι  δεν γνώριζε ότι οι ταινίες  ήταν αποθηκευμένες  στον φορητό υπολογιστή που χρησιμοποιούσε στο σχολειό. "Το βίντεο γυρίστηκε για  ιδιωτική χρήση. Δεν γνώριζα ότι ο   σύζυγος μου τα είχε πουλήσει." δήλωσε η δασκάλα.
Ο Κόλιν τόνισε ότι η γυναίκα του δεν γνώριζε ότι είχε ανεβάσει τις ταινίες στο πορνό σάιτ.
Όπως και να ‘χει εμείς συμπάσχουμε με τη δασκάλα και θεωρούμε ότι όχι μόνο πρέπει να παραμείνει στη θέση της αλλά και να παρασημοφορηθεί.
 
ΠΗΓΗ:  blogotsarka.gr,,,,,,,,news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου