'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Οι 10 πιο περίεργες γυμνές διαμαρτυρίες!!!!!!!!

Ο πιο εύκολος τρόπος για να τραβήξεις την προσοχή είναι να βγεις γυμνός στο δρόμο. Αυτό κατάλαβαν και οι σύγχρονοι διαδηλωτές κι αποφάσισαν να τσιτσιδωθούν στο όνομα των ιδεών τους..!!!!!



Γδύθηκαν για τα δικαιώματα των ζώων



Από το 2002 ο διεθνής οργανισμός PETA-People for the Ethical Treatment of Animals- έχει προσθέσει άλλο ένα θέαμα στο γνωστό φεστιβάλ San Fermin της Pamplona. Είναι το γνωστό φεστιβάλ με τους ταύρους που τρέχουν στο δρόμο και τους χιλιάδες ανθρώπους που προσπαθούν να τους αποφύγουν. Οι ακτιβιστές της PETA παρελαύνουν γυμνοί την προηγούμενη μέρα, ακολουθώντας την ίδια διαδρομή, διαμαρτυρόμενοι για την βιαιότητα των ανθρώπων προς τα ζώα. Είναι γνωστό ότι, μετά το τρέξιμο στο δρόμο, οι ταύροι θανατώνονται το ίδιο βράδυ σε ταυρομαχίες.

Γυμνές ορθοπεταλιές



Είναι συχνό φαινόμενο οι γυμνές διαμαρτυρίες από ποδηλάτες. Πρόσφατα μάλιστα είχαμε και στη χώρα μας, στην Θεσσαλονίκη. Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από μια διαμαρτυρία τους στο Περού τον Μάρτιο του 2010, όπου ζητούσαν από την κυβέρνηση να κατασκευάσει περισσότερους ποδηλατοδρόμους, ώστε να διευκολυνθεί η κυκλοφορία τους.

Διαμαρτυρία υπέρ των Topless



Ο οργανισμός GoTopless.org δημιουργήθηκε για να υπερασπιστεί το δικαίωμα των γυναικών να κυκλοφορούν γυμνές από τη μέση και πάνω. Όπως υποστηρίζουν αυτό επιτρέπετε στους άντρες, ενώ στις γυναίκες όχι, και το βρίσκουν άκρως ρατσιστικό. Έτσι συχνά πυκνά ξεχύνονται στους δρόμους της Αμερικής και διαμαρτύρονται Topless.

Βενζιν-άδικο!

Ένας Γερμανός αγνώστων στοιχείων αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο για τις υψηλές τιμές της βενζίνης. Εμφανίστηκε στο βενζινάδικό γυμνός, έβαλε την βενζίνη του και σαν κύριος μπήκε μέσα να πληρώσει φορώντας μόνο ένα ζευγάρι παπούτσια. οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης αποθανάτισαν τη σκηνή. Φημολογείται πάντως ότι δεν ήταν το μοναδικό βενζινάδικό στο όποιο εμφανίστηκε γυμνός.

Στριπτίζ-άδικο!

Όταν οι αρχές της Βολιβίας αποφάσισαν να κλείσουν αρκετά στριπτιζάδικα, οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες. Οι γυναίκες που εργαζόντουσαν σ’ αυτά τα μαγαζιά έχασαν τις δουλείες τους και απείλησαν τις αρχές ότι αν δεν τα ξανάνοιγαν, θα έβγαιναν γυμνές στο δρόμο. Το έκαναν και μάλιστα είχαν στο πλευρό τους και τις πόρνες της περιοχής για συμπαράσταση. Οι αρχές έκλεισαν 32 στριπτιζάδικα με την πρόφαση ότι αποτελούσαν πόλο έλξης για τους εγκληματίες και κακή επιρροή για τα παιδιά.

Γυμνή γιόγκα εναντίων βομβαρδισμών

Τον Μάιο του 2010 γυναίκα σκαρφάλωσε στην οροφή ενός αυτοκινήτου και άρχισε να κάνει γυμνή γιόγκα. Το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο κοντά στην βουλή, στο Λονδίνο. Οι γυναίκα φώναζε κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας της για τους βομβαρδισμούς στο Αφγανιστάν. Φυσικά προκάλεσε κυκλοφοριακή συμφόρηση, μιας και όλα σταματούσαν για την «ακούσουν».

Γυμνοί στα χιόνια

Το 2007 περισσότεροι από 600 ακτιβιστές της Greenpeace εμφανίστηκαν γυμνοί σ’ έναν παγετώνα των ελβετικών Άλπεων. Ήταν ο δικός τους τρόπος να τραβήξουν την προσοχή της κοινής γνώμης για το γνωστό σε όλους μας φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Γδύθηκαν στα αεροδρόμια



Και δεν ήταν άλλοι από την ομάδα ακτιβιστών Pirate Party. Συγκεντρώθηκαν στα αεροδρόμια του Βερολίνου, της Φρανκφούρτης και του Ντίσελντορφ και άρχισαν να διαμαρτύρονται για τα σκάνερ στον έλεγχο του αεροδρομίου. Το σύνθημά τους: «δεν χρειάζεται να μας σκανάρετε, είμαστε γυμνοί».

Γυμνή συμπαράσταση



Η βραζιλιάνα φοιτήτρια Geysi Arruda, αποβλήθηκε από το πανεπιστήμιο του Σαο Πάολο επειδή φορούσε μίνι φούστα. Το πανεπιστήμιο δήλωσε ότι η φοιτήτρια έδειξε ασέβεια στις ηθικές αρχές και ότι πρόσβαλε την ακαδημαϊκή αξιοπρέπεια. Το θέμα της μάλιστα φιγούραρε και στις εφημερίδες. Την επόμενη μέρα περισσότεροι από 250 φοιτητές, πήγαν σχεδόν γυμνοί στα μαθήματά τους, διαμαρτυρόμενοι για την αποβολή της συμφοιτήτριάς τους.

Γυμνοί χορτοφάγοι

Η πιο πρόσφατη διαμαρτυρία του οργανισμού PETA έλαβε χώρα στην Αμερική τον Μάιο του 2010. Στην προσπάθειά τους να πείσουν τον κόσμο ότι η κατανάλωση κρέατος είναι φόνος, γδύθηκαν, καλύφτηκαν με ψεύτικο αίμα και τυλίχτηκαν με σελοφάν, όπως ακριβώς πωλείτε και το κρέας. Τα «κοψίδια» απλώθηκαν στους δρόμους του Κάνσας, ενώ πολλοί διαδηλωτές κρατούσαν πανό με το σύνθημα: «το κρέας είναι φόνος». 


 ΠΗΓΗ:   http://www.men24.gr

Ο άνθρωπος με την τεράστια μύτη (12 pics)

Ο άνθρωπος στην φωτογραφία ονομάζεται Fei Jianjun.Είναι 40 ετών και πάσχει από καρκίνο ρινόκερου ( rhino carcinoma ). Η μύτη του έχει το μέγεθος μια ανθρώπινης γροθιάς. Δεν έλαβε καμιά ιατρική θεραπεία για την τεράστια μύτη του, λόγω της φτώχειας μέχρι που το νοσοκομείο του προσέφερε δωρεάν χειρουργική επέμβαση.


the_man_with_640_14.jpg

the_man_with_640_15.jpg

the_man_with_640_02.jpg

the_man_with_640_04.jpg

the_man_with_640_06.jpg

the_man_with_640_07.jpg

the_man_with_640_08.jpg

the_man_with_640_09.jpg

the_man_with_640_10.jpg

the_man_with_640_11.jpg

the_man_with_640_12.jpg

ΠΗΓΗ:   http://www.angelz.gr/

Ο υπουργός που διακήρυξε την ομοφυλοφιλία του

Όπως λέει και το τραγούδι «έτσι ξαφνικά…», έτσι και ο υπουργός Δικαιοσύνης της βρετανικής κυβέρνησης, μετά από είκοσι χρόνια έγγαμου βίου, ανακοίνωσε, ότι χωρίζει από την σύζυγό του για να μην κρύβει άλλο την ομοφυλοφιλία του.

Ο Crispin Blunt πρόσθεσε, ότι κανείς άλλος δεν έχει εμπλακεί στην απόφασή του και απεύθυνε έκκληση για την προστασία της ιδιωτική του ζωής.


Η δήλωση που ανακοινώθηκε από το γραφείο του αναφέρει : « Ο Crispin Blunt επιθυμεί να γνωστοποιήσει ότι έχει χωρίσει από την σύζυγο του, Victoria. Αποφασίζοντας να δεχθεί την ομοφυλοφιλία του, εξήγησε τις προθέσεις του στην οικογένειά του. Δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο που να έχει συμμετοχή σε αυτήν την απόφαση και ενώ είναι μία δύσκολή κατάσταση για την οικογένεια του, ελπίζει ότι θα έχει την κατανόηση και την υποστήριξη της».

 
Ο Blunt, που είναι παντρεμένος από το 1990, πήρε αυτήν την απόφαση αφήνοντας άναυδους την γυναίκα και τα δύο τους παιδιά.

Η πολιτική καριέρα του πάντως είχε αρχίσει να δέχεται πλήγματα πριν από περίπου ένα μήνα, όταν απορρίφθηκε η πρότασή του να αποκτήσουν πιο καλλιτεχνικό χρώμα οι συνθήκες κράτησης των φυλακισμένων, με τη δημιουργία καλλιτεχνικών εργαστηρίων και την αλλαγή των στολών των φυκαλισμένων.

Μάλιστα οι στολές είχαν χαρακτηριστεί από το υπουργικό συμβούλιο "παρδαλές", χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστό, αν είχε προτείνει να φορούν οι φυλακισμένοι ριγέ σε ροζ απόχρωση με ...στρασάκια.

ΠΗΓΗ:   http://www.star.gr

Οι επιτυχίες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος!!!

Φτάνει πια με τη γκρίνια ότι οι δημόσιες υπηρεσίες δεν παράγουν έργο και ουσιαστικά σπαταλούν τα χρήματα του φορολογούμενου πολίτη…
Υπάρχουν και κάποιοι που δουλεύουν σ’ αυτή τη χώρα φροντίζοντας για την προστασία μας στο διαδίκτυο.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ερευνά υποθέσεις που έχουν σχέση με το Διαδικτυακό Έγκλημα όπως απάτες μέσω διαδικτύου, εκβίαση, παιδική πορνογραφία, ακόμη και διακίνηση ναρκωτικών.

Ο αστυνόμος Α΄ Μάνος Σφακιανάκης, επικεφαλής και ιθύνων νους του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έχει δικαίως λάβει τον χαρακτηρισμό “εχθρός των χάκερ και των παιδόφιλων”! Από το 1995 ασχολείται με το ηλεκτρονικό έγκλημα και έχει χειριστεί περισσότερες από 500 υποθέσεις, από συκοφαντικές δυσφημήσεις μέσω διαδικτύου και οnline ληστείες στα συστήματα τραπεζών έως και λεπτές υποθέσεις εθνικής ασφάλειας!

Μπορεί κατά τη δημιουργία της υπηρεσίας να υπήρχαν πολλά καχύποπτα βλέμματα, πλέον όμως κανείς δεν αμφισβητεί την κορυφαία δράση και το έργο της.

Έχοντας πραγματοποιήσει συλλήψεις εγκληματιών<…>

που δρουν στο διαδίκτυο και εξιχνιάζοντας κορυφαίες υποθέσεις έχει χαρακτηριστεί ως μια από τις κορυφαίες υπηρεσίες δίωξης διαδικτυακών εγκλημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και υπηρεσίες όπως η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Ελλάδος (Α.Δ.Α.Ε.) οφείλουν να ενισχύουν έμπρακτα το έργο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος , διότι με την πάροδο του χρόνου το διαδικτυακό τοπίο γίνεται όλο και πιο επικίνδυνο όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Χαρακτηριστικές υποθέσεις, που χειρίστηκαν το Α’ εξάμηνο του 2010 οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, όπως επισημαίνει το αρχηγείο της αστυνομίας, ήταν οι εξής:

- Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων, που κατηγορήθηκαν για «Εγκληματική Οργάνωση-Απάτη κατ’ επάγγελμα» και «Κατάχρηση δημοσίου χρήματος» ύστερα από καταγγελία που διαβιβάστηκε στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από το ΙΚΑ. Η οικονομική ζημιά που διαπιστωμένα έχει υποστεί ο Ασφαλιστικός Οργανισμός μέσα σε έναν χρόνο ανέρχεται σε 411.000 ευρώ, ενώ εκτιμάται ότι η γενικότερη οικονομική ζημιά ανέρχεται σε αρκετά εκατομμύρια ευρώ.

- Συνελήφθησαν τρία άτομα στο πλαίσιο επιχείρησης για την καταπολέμηση του φαινομένου της οργανωμένης μορφής δορυφορικής πειρατείας μέσω διαδικτύου, κατηγορούμενα για παράβαση διατάξεων «περί πνευματικής ιδιοκτησίας κατ’ επάγγελμα-περί προστασίας συνδρομητικών υπηρεσιών, κατ’ εξακολούθηση-περί νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες». Από τη δράση τους το ελληνικό δημόσιο εκτιμάται ότι υπέστη οικονομική ζημιά, η οποία για τα έτη 2008 και 2009 ανέρχεται σε 31.520.000 ευρώ.

- Σε αστυνομική επιχείρηση στην Πάτρα, στο πλαίσιο του γενικότερου σχεδιασμού για την πάταξη του φαινομένου της πορνογραφίας ανηλίκων εντοπίστηκε και συνελήφθη 40χρονος ημεδαπός, σε online διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας.

- Συνελήφθη 32χρονος που είχε αναρτήσει, σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, άσεμνες φωτογραφίες της πρώην συντρόφου του, ενώ ταυτόχρονα δημιούργησε και προφίλ με τα προσωπικά της στοιχεία.

- Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για συκοφαντική δυσφήμηση μέσω διαδικτύου. Ο κατηγορούμενος έστελνε συκοφαντικά δημοσιεύματα και μηνύματα μέσω διαδικτύου σε βάρος υψηλόβαθμου στελέχους σε Λυρικό Θέατρο στο Μιλάνο με σκοπό να τον πλήξει επαγγελματικά και να διαταράξει τις σχέσεις του με τη Γενική Διεύθυνση του Λυρικού Θεάτρου, στο οποίο εργάζεται.

- Δικογραφία σχηματίστηκε, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, σε βάρος δύο πολιτών, που παρενοχλούσαν σεξουαλικά μέσω τηλεφώνου δύο ανήλικες κοπέλες. Όπως διαπιστώθηκε, οι δύο κατηγορούμενοι ήταν έγκλειστοι σωφρονιστικού καταστήματος.

- Στο πλαίσιο των προσπαθειών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην καταπολέμηση των παραβιάσεων δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας μέσω διαδικτύου, μετά από επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε Αθήνα, Λάρισα, Πέλλα και Θεσσαλονίκη σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 11 ατόμων, εκ των οποίων συνελήφθησαν οι έξι.

- Χαρακτηριστική ήταν επίσης η δράση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην υπόθεση Βαβύλη στην οποία ενήργησε καθοριστικά, διαδραματίζοντας σπουδαίο ρόλο και σε αυτή την υπόθεση.

Επισημαίνεται τέλος, ότι από το 2007 έως και το 2010, στο πλαίσιο της πάταξης του φαινομένου της πορνογραφίας ανηλίκων, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησε στοχευμένες και οργανωμένες επιχειρήσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος 340 ατόμων. Επιπλέον, τονίζεται ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών προώθησε προς διερεύνηση στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος 420 δικογραφίες, οι οποίες αφορούσαν εγκλήματα που διαπράχθηκαν στο διαδίκτυο, εκ των οποίων, από τις αρχές του έτους διερευνήθηκαν ψηφιακά οι 338.

secnews.gr

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:    http://ksipnistere.blogspot.com

Δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις μέσω Gmail!!!!!

Τη δυνατότητα σε εκατομμύρια χρήστες να πραγματοποιούν τηλεφωνικές κλήσεις προς σταθερά και κινητά τηλέφωνα από το λογαριασμό του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Gmail, πρόκειται να θέσει σε εφαρμογή την τρέχουσα εβδομάδα η Google, σύμφωνα με σημερινές επίσημες ανακοινώσεις στελεχών της.


Μέχρι σήμερα, οι χρήστες του ηλεκτρονικού της ταχυδρομείου μπορούσαν να πραγματοποιούν κλήσεις και βιντεοκλήσεις από έναν υπολογιστή σε άλλο.
Ωστόσο, η Google φέρνει την επανάσταση στο χώρο των επικοινωνιών και πλέον οι χρήστες του διαδικτύου θα έχουν τη δυνατότητα να καλούν σταθερά και κινητά τηλέφωνα. Μάλιστα, η εταιρεία υποσχέθηκε δωρεάν κλήσεις σε τηλέφωνα προς ΗΠΑ και Καναδά, αλλά και χαμηλές χρεώσεις προς όλες τις υπόλοιπες χώρες για το υπόλοιπο του έτους.
Σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο υπηρεσιών που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, η τιμή της κλήσης προς Ελλάδα θα ανέρχεται στα 0.02 δολάρια το λεπτό, δηλαδή περίπου 0.016 ευρώ. Στελέχη του κολοσσού ανέφεραν επίσης, πως οι κλήσεις προς Βρετανία, Γαλλία και Κίνα θα κοστίζουν μόλις δύο σεντς το λεπτό.
Ο τρόπος με τον οποίο θα πραγματοποιείται η κλήση είναι απλός. Κάθε επαφή που διαθέτει τηλεφωνικό αριθμό θα εμφανίζει την επιλογή κλήσης, η οποία θα ενεργοποιείται με ένα απλό κλικ. Ήδη ο συντάκτης του Lifehacker, Adam Pash, είδε την υπηρεσία να ενεργοποιείται στο λογαριασμό του και τη δοκίμασε με επιτυχία.



Ας σημειωθεί πως πέρα από την πραγματοποίηση κλήσεων, ο χρήστης μπορεί να δεχτεί και ο ίδιος κλήση από τηλέφωνο στο Gmail του, εφόσον διαθέτει αριθμό στο Google Voice. Προκειμένου μάλιστα να λειτουργήσει με επιτυχία η υπηρεσία, απαιτείται εγκατάσταση του Voice and Video plug-in.
Η λειτουργία αυτή σκοπεύει να ανταγωνιστεί υπηρεσίες, όπως το Skype, ενώ με την ανακοίνωση αυτή, επιβεβαιώθηκαν πλέον οι χτεσινές φήμες που ήθελαν τη Google να έχει στα σκαριά υπηρεσία τηλεφωνικών κλήσεων απευθείας από το Gmail.


Πηγή: News247.gr
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:     http://www.otherside.gr

Γιατί δεν πρέπει να πανικοβληθούμε σε πιθανή βλάβη του αεροπλάνου.

Αν και είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι στατιστικώς το αεροπλάνο είναι το ασφαλέστερο μέσο μεταφοράς, υπάρχουν ακόμα πολλοί επιβάτες που...
τρέμουν στην ιδέα ενός αεροπορικού ταξιδιού. 

Μάλιστα, η κοινή λογική λέει ότι αν ένα αεροπλάνο υποστεί βλάβη στο αέρα και τελικά προκληθεί πτώση αργότερα, τότε ο θάνατος των επιβατών θεωρείται σχεδόν βέβαιος. Οι μελέτες των τελευταίων χρόνων όμως έρχονται να καταρρίψουν συντριπτικά αυτό το μύθο. 

Στην πραγματικότητα.... από το 1983 μέχρι το 2000 έπεσαν 568 αεροπλάνα που εκτελούσαν πτήσεις από και προς τις Ηνωμένες Πολιτείες. Από τους 53.487 επιβαίνοντες, οι 51.207 διασώθηκαν. Δηλαδή, πάνω από το 90%. Οι ερευνητές έχουν καταλήξει ότι αν τα 90 πρώτα δευτερόλεπτα που θα ανακοινωθεί η βλάβη στο κοινό, επικρατήσει η ψυχραιμία, τότε πολλαπλασιάζονται οι πιθανότητες να βγουν σώοι όλοι οι επιβάτες.

Το κακό είναι όταν επικρατεί πανικός και οι επιβάτες ουρλιάζουν, δεν φοράνε τις μάσκες που έχουν πέσει, άλλοι προσεύχονται, άλλοι προσπαθούν να αφήσουν το αεροσκάφος αλλα να πάρουν και τα προσωπικά τους αντικείμενα μαζί. Ενώ πολλοί δεν έχουν προσέξει τις οδηγίες που έχουν δώσει οι αεροσυνοδοί πριν την πτήση και δεν γνωρίζουν καθόλου τι πρέπει να κάνουν. 

Οι αεροπορικές εταιρείες συστήνουν ένα πράγμα κυρίως: ψυχραιμία.

ΠΗΓΗ:   http://dinatos.blogspot.com 

Σε εξέλιξη φωτιά στο Κεντρικό Ζαγόρι

Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις τέσσερις το μεσημέρι στο Δήμο Κεντρικού Ζαγορίου. Η φωτιά κατακαίει δασικές και χορτολιβαδικές εκτάσεις μεταξύ Βίτσας και Άνω Πεδινών, χωρίς να απειλεί οικισμούς.

Στο έργο της κατάσβεσης μετέχουν, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, 12 οχήματα με 22 πυροσβέστες και πεζοπόρο τμήμα με 16 άτομα, ενώ από αέρος επιχειρούν δύο αεροσκάφη Καναντέρ και το ελικόπτερο Έρικσον. Μέχρι στιγμής η πυρκαγιά έχει κάψει 15 στρέμματα έκτασης

Ερωτήσεις που τρομοκρατούν έναν άντρα!!!!!!!!!

Οι 5 ερωτήσεις που τρομοκρατούν έναν άντρα περισσότερο από κάθε άλλη είναι...

1. Τι σκέφτεσαι;
2. Μ’ αγαπάς
3. Δείχνω χοντρή;
4. Είναι πιο όμορφη από εμένα;
5. Τι θα έκανες αν πέθαινα;
Εκείνο που καθιστά τις ερωτήσεις ιδιαίτερα δύσκολες είναι ότι εγγυώνται μια εκρηκτική ατμόσφαιρα σε περίπτωση που ο άντρας απαντήσει λανθασμένα (δηλ., πει την αλήθεια). Για το λόγο ετούτο, το pswnio.gr ως μια κοινωνική υπηρεσία, αναλύει την κάθε ερώτηση και προτείνει πιθανές απαντήσεις.

Ερώτηση # 1: Τι σκέφτεσαι;
Η σωστή απάντηση φυσικά είναι: «Συγνώμη για τη σιωπή, αγάπη μου. Σκεφτόμουν πόσο ζεστή, υπέροχη, τρυφερή και ιδιοφυής γυναίκα που είσαι, και πόσο τυχερός είμαι που σε γνώρισα..» Η απάντηση αυτή ουδεμία σχέση έχει φυσικά με την αληθινή απάντηση, που πιθανότατα είναι μία από τις παρακάτω:
α. Ποδόσφαιρο.
β. Μπάσκετ.
γ. Πόσο χοντρή είσαι.
δ. Πόσο πιο όμορφη είναι από εσένα.
ε. Πως θα ξοδέψω τα χρήματα της ασφάλειας αν πεθάνεις.
Ίσως η καλύτερη απάντηση σε αυτή την ερώτηση εδόθη από τον Άλ Μπάντι (Παντρεμένει με παιδιά), που είπε μια φορά στην Πέγκ, «Αν ήθελα να ξέρεις τι σκέφτομαι, θα σου μιλούσα!»

Ερώτηση # 2: Μ’ αγαπάς;
Η σωστή απάντηση είναι: «ΝΑΙ!» ή αν προτιμάτε μια πιο λεπτομερή απάντηση, «Ναι, αγάπη μου.»
Στις ακατάλληλες απαντήσεις συμπεριλαμβάνονται:
α. Ναι ναι, σαν τρελός.
β. Θα αισθανόσουν καλύτερα αν έλεγα ναι;
γ. Αυτό εξαρτάται από το πώς ορίζεις την αγάπη.
δ. Παίζει ρόλο;
ε. Ποιος, εγώ;

Ερώτηση # 3: Δείχνω χοντρή;
Η σωστή εμφατική απάντηση είναι: «Και βέβαια όχι!»
Ορισμένες λάθος απαντήσεις είναι:
α. Σε σχέση με τι;
β. Δε θα σ’ έλεγα χοντρή, αλλά ούτε και λεπτή.
γ. Σου πάνε τα παραπανίσια κιλά.
δ. Έχω δει πιο χοντρές.
ε. Μπορείς να επαναλάβεις την ερώτηση; Σκεφτόμουν πως θα ξόδευα τα χρήματα της ασφάλειας αν πέθαινες.

Ερώτηση # 4: Είναι πιο όμορφη από εμένα;
Και πάλι, η σωστή εμφατική απάντηση είναι: «Και βέβαια όχι!»
Στις ακατάλληλες απαντήσεις συμπεριλαμβάνονται:
α. Ναι αλλά εσύ διαθέτεις πιο καλή προσωπικότητα
β. Όχι πιο όμορφη, αλλά σίγουρα πιο λεπτή
γ. Όχι όσο όμορφη ήσουν εσύ στην ηλικία της
δ. Δώσμου τον ορισμό της ομορφιάς
ε. Μπορείς να επαναλάβεις την ερώτηση; Σκεφτόμουν πως θα ξόδευα τα χρήματα της ασφάλειας αν πέθαινες.

Ερώτηση # 5: Τι θα έκανες αν πέθαινα;
Εδώ όποια απάντηση κι αν δοθεί, είναι χαμένη υπόθεση. Η αληθινή απάντηση, φυσικά, είναι «Θ’ αγόραζα σπορ αυτοκίνητο και σκάφος!» Όπως κι αν απαντηθεί, να είστε έτοιμοι για μια αλυσίδα ερωταποκρίσεων, συνήθως της ακόλουθης μορφής:
ΓΥΝΑΙΚΑ: Θα ξαναπαντρευόσουν;
ΑΝΤΡΑΣ: Σίγουρα όχι!
ΓΥΝΑΙΚΑ: Γιατί όχι – δε σου αρέσει ο γάμος;
ΑΝΤΡΑΣ: Βέβαια.
ΓΥΝΑΙΚΑ: Τότε γιατί δε θα ξαναπαντρευόσουν;
ΑΝΤΡΑΣ: Εντάξει, θα παντρευόμουν πάλι.
ΓΥΝΑΙΚΑ: Αλήθεια; (με πονεμένο ύφος) Θα κοιμόσασταν στο κρεβάτι μας;
ΑΝΤΡΑΣ: Που αλλού να κοιμόμασταν;
ΓΥΝΑΙΚΑ: Θα έβαζες στην αποθήκη τις φωτογραφίες μου, και θα τις αντικαθιστούσες με τις δικές της;
ΑΝΤΡΑΣ: Λογικό μου φαίνεται.
ΓΥΝΑΙΚΑ: Και θα χρησιμοποιούσε τα μπαστούνια μου του γκολφ;
ΑΝΤΡΑΣ: Δεν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει είναι αριστερόχερη…
ΓΥΝΑΙΚΑ: – - – παύση- – -
ΑΝΤΡΑΣ: …ούπς.!!!!!!!

Ο Χίτλερ ήταν Εβραίος με αφρικανικές ρίζες !!!

Μια αποκάλυψη που κάνει το Χίτλερ να στριφογυρίζει στον τάφο του έκαναν ένας βέλγος δημοσιογράφος και ένας ιστορικός.
Οι δυο τους συγκέντρωσαν δείγμα DNA, από το σάλιο 39 συγγενών του Χίτλερ....

Σε όλα τα δείγματα βρέθηκε το χρωμόσωμα Haplogroup E1b1b1 το οποίο το έχουν οι Αλγερινοί, οι Τυνήσιοι, οι Μαροκινοί αλλά και κάποιοι Εβραίοι!

Όπως βέβαια είναι λογικό αυτό το χρωμόσωμα υπήρχε και στο αίμα του Χίτλερ αποδεικνύοντας έτσι ότι ο Αδόλφος είχε εβραϊκές ή και αφρικανικές ρίζες!

«Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό , αν σκεφτεί κανείς πως αυτός ο άνθρωπος σκότωνε τελικά τους ίδιους του τους συγγενείς» δήλωσε ο Ρόνι Ντεκόρτ , γενετιστής από το Πανεπιστήμιο Leuven.

Η εικασία ότι ο Χίτλερ είχε εβραϊκή καταγωγή υπήρχε πάντα καθώς υπήρχε η φήμη ότι ο πατέρας του ήταν νόθο παιδί μιας υπηρέτριας και ενός εβραίου. Πρώτη φορά όμως αποδεικνύεται και γενετικά κάτι τέτοιο.



Τουρλή Μαρία

ΠΗΓΗ:   http://crazygreekblogger.blogspot.com

ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ!!!!!!!!!!








    ΧΩΡΙΣ   ΣΧΟΛΙΑ !!!!!!






































































































































ΠΗΓΗ:   http://mediakias.blogspot.com

Heineken Draught Keg: η τεχνολογία στην υπηρεσία της απόλαυσης!!!!

Το Heineken Draught Keg κυκλοφορεί με ενσωματωμένο, ένα υψηλής τεχνολογίας, «δείκτη ψύξης» (cold indicator). 

Η νέα έξυπνη λειτουργία είναι ο καλύτερος και ευκολότερος τρόπος για να γνωρίζουμε πότε η μπίρα μας έχει φτάσει στην ιδανική θερμοκρασία. 

Όταν το Heineken Draught Keg φτάσει τους 7 βαθμούς C η ένδειξη του «δείκτη ψύξης» αποκτά μία γαλάζια απόχρωση. Η βαρελίσια μπίρα έχει πια παγώσει και φτάσει στην ιδανική θερμοκρασία ώστε να... την απολαύσουμε ακόμα περισσότερο.

Μπορείτε να βρείτε το Heineken Draught Keg σε κεντρικά σημεία πώλησης.

Πηγή
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://alepounews.blogspot.com

Ληστές... για κλάματα!!!!!

Και τους έπιασαν και κατέληξαν στο νοσοκομείο.

 

Στη μία το μεσημέρι μπήκαν σε τράπεζα στο Βραχάτι Κορινθίας και με την απειλή όπλων πήραν 39.000 ευρώ.
Ανέβηκαν στη μηχανή που είχαν παρκάρει απ' έξω και έφυγαν. Στο δρόμο έπεσαν πάνω σε ένα αυτοκίνητο και τραυματίστηκαν.

Μετά προσπάθησαν να κρυφτούν σε καλαμιές, στην περιοχή της Κάτω Άσσου. Οι αστυνομικοί όμως τους βρήκαν και τους συνέλαβαν.
Βρήκαν επίσης τα λεφτά που είχαν κλέψει από την τράπεζα, ένα πιστόλι αλλά και τη μοτοσικλέτα τους την οποία κατέσχεσαν.
 
Οι ληστές, ηλικίας 35 και 44 ετών, κατέληξαν στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύονται φρουρούμενοι, καθώς ήταν τραυματισμένοι από το τρακάρισμα.


ΠΗΓΗ:   http://www.newsit.gr

Οι Οικογενειακές Αξίες στον ... Τάφο !!!!!

Οι Αρχαιολόγοι

ανακάλυψαν εναν τάφο οπου ολη η Οικογένεια είχε ταφεί μαζι.Για πάνω από 400 χρόνια από την ημέρα που θανατώθηκαν βίαια, μένουν θαμμένοι μαζί: η μητέρα, ο πατέρας και τα δύο τους αγόρια. Οι αρχαιολόγοι λένε οτι είναι το πιο αρχαίο παράδειγμα μιας ...

....πατριαρχικής οικογένειας, προσεκτικά θαμμένοι πλευρό με πλευρό, ίσως από τους συγγενείς η τους φίλους που θρηνούσαν.

Αυτοί οι άνθρωποι ζούσαν την αυγή του πολιτισμού στην Ευρώπη. Αυτό εκτός των άλλων μας δείχνει πως οικογενειακές αξίες υπήρχαν από πολύ παλιά στη γη μας.

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ

Η μητέρα γύρω στα 35 - 50 - γριά για κείνες τις μέρες. Προσεκτικά βαλμένη στην αριστερή της μεριά με το κεφάλι της να δείχνει την ανατολή. Ο πατέρας ανάμεσα στα 40 και 60 ήταν τοποθετημένος στην στάση του καθρέφτη.Οι δύο Σκελετοί του Αντρα και της Γυναίκας "Κοιτάζονται" μεταξύ τους σαν να ειναι ερωτευμένοι.Το κεφάλι του Αντρα γερνει ελαφρώς προς το μέρος της Γυναίκας του ενώ το κεφαλι της ειναι ελαφρά ανασηκωμένο προς αυτον.Οι Αρχαιολόγοι αναφέρουν πως ηταν καθαρά "Πατριαρχική" οικογενεια.Ο Τροπος που "Κοιτάζονται" οι Σκελετοι υποδηλώνει μεγαλη αγάπη μεταξύ του Ζευγαριού.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

τα παιδιά ήταν ανάμεσα στα 8 και 10 και ηταν προσεχτικά τοποθετημενα στα ποδια των Γονέων τους.Και οι δυό σκελετοί των παιδιών κοιτάζουν Δυτικά σαν να ειναι αγγαλιασμένα.


nostou-algos

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://www.troktikaras.com

Ούτε η Anastacia θα πάει στα κατεχόμενα! !!!

Αίσιο τέλος για την ελληνική πλευρά, φαίνεται ότι είχε μια ακόμη προσπάθεια των Τουρκοκυπρίων να "αναβαθμιστούν" μέσω της διοργάνωσης συναυλιών με γνωστά ονόματα της παγκόσμιας καλλιτεχνικής σκηνής. 

Αυτή την φορά προσπάθησαν να δελεάσουν την γνωστή Anastacia, με μια συναυλία στο καζίνο Porto Kratos. Οι αντιδράσεις όμως Ελλήνων της Ελλάδος, της Κύπρου αλλά και της ομογένειας φαίνεται ότι έπεισαν την συγκεκριμένη αρτίστα να το ξανασκεφτεί και έτσι την Παρασκευή αφαιρέθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της, η συναυλία στα κατεχόμενα. Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι εάν τελικά γινόταν, θα γινόταν δύο μόλις ημέρες μετά την συναυλία της στην Αθήνα και υπήρχε η προοπτική να αντικρύσει ... άδειες κερκίδες στην χώρα μας. Δεν γνωρίζουμε αν υπήρχε κάποια αντίδραση από το ελληνικό κράτος, αλλά πιστεύουμε ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Αντιθέτως, για μία φορά ακόμη ήταν οι αντιδράσεις των απλών ελλήνων, που έσωσαν την παρτίδα!
Σαφώς και αυτού του είδους οι ενέργειες δεν μπορούν να φέρουν κάποια λύση στο Κυπριακό, αλλά είναι αισιόδοξο το ότι υπάρχουν ακόμη Έλληνες, οι οποίοι αντιστέκονται στις προσπάθειες de facto αναγνώρισης του τουρκοκυπριακού ψευδοκράτους, στα κατεχόμενα της Κύπρου, σε αντίθεση με κάποιους Ελληνοκύπριους που κάθε σαββατοκύριακο περνούν την πράσινη γραμμή, την βαμμένη με αίμα Ελλήνων, για να τζογάρουν στα καζίνο των κατεχόμενων. 


ΠΗΓΗ:   http://www.elkosmos.gr

Ελληνική διαμαρτυρία για την Ιρανή που καταδικάστηκε σε λιθοβολισμό...

Επιστολή στο διευθυντή της γαλλικής εφημερίδας «Λιμπερασιόν» απέστειλαν έξι Ελληνίδες, γενικές γραμματείς περιφερειών, προκειμένου να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους για τη θανατική καταδίκη Ιρανής λόγω μοιχείας.

Η πρωτοβουλία των κυριών έχει ως στόχο να γνωστοποιηθεί η συμπαράστασή τους, μέσα από τη δημοσίευση της επιστολής, στη 43χρονη Ιρανή Σακινέ Μοχαμάντι Αστιάνι (Sakineh Mohammadi Ashtiani), η οποία καταδικάστηκε σε θάνατο δια λιθοβολισμού, με την κατηγορία της μοιχείας.

«Με θλίψη παρατηρούμε ότι ακόμη και στις μέρες μας οι γυναίκες παραμένουν θύματα φρικτών και αποτρόπαιων κατασφαγιασμών, αφού συνεχίζουν να δολοφονούνται στο όνομα κάποιων αντιδραστικών παραδόσεων και νόμων», σημειώνουν στην επιστολή τους.
Όπως αναφέρουν οι έξι Ελληνίδες, ενώνουν τις φωνές τους και ως γυναίκες με τη διεθνή κοινή γνώμη και απαιτούν την αποτροπή της υλοποίησης αυτής της απάνθρωπης τιμωρίας, την οποία χαρακτηρίζουν δολοφονία.

«Ζητούμε την ισότιμη σε σχέση με τους άνδρες δικαστική αντιμετώπιση της 43χρονης Ιρανής, αφού είναι σαφές ότι η θανατική ποινή επιβλήθηκε κατά σαφή παραβίαση των διεθνών προτύπων μιας δίκαιης δίκης», προσθέτουν στην επιστολή τους.

Η πρωτοβουλία ανήκει στις γ.γ. Περιφερειών Ηπείρου, Δήμητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα, Θεσσαλίας Καλλιόπη Γερακούδη, Στερεάς Ελλάδας Κατερίνα Διαμαντοπούλου, Βορείου Αιγαίου Σοφία Θεολογήτου, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Θεοδώρα Κόκλα και Κεντρικής Μακεδονίας Μαρία Λιονή.

ΠΗΓΗ:   http://www.slap.gr

Μετανάστες και πάλι!

Τους τελευταίους μήνες οι μεταφορικές εταιρείες δέχονται αιτήματα για τη μεταφορά οικοσκευών στο εξωτερικό και κυρίως σε Αυστραλία και Αμερική. Δεν μιλάμε για ένα μαζικό φαινόμενο, όπως ήταν τις δεκαετίες του ΄50 και του ΄60, αλλά ο εφιάλτης της μετανάστευσης έχει επιστρέψει. Δείγμα κι αυτό της κακής ψυχολογίας που επικρατεί στην αγορά...

Μόλις χτες μία καλή συνάδελφος με πληροφόρησε ότι αποχαιρέτησε στενούς συγγενείς της που αποφάσισαν να αναζητήσουν την τύχη τους στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού! Δεν μιλάμε για επιστήμονες που βρίσκονται στην αρχή της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας και θέλουν μία καλύτερη καριέρα στο εξωτερικό, αλλά για ανθρώπους που αναζητούν μία δουλειά. Μία οποιαδήποτε δουλειά!

Είναι λυπηρό που συμβαίνει κι ας ελπίσουμε ότι δεν θα ξαναζήσουμε στιγμές που πλήγωσαν στο παρελθόν αυτή τη χώρα, όταν ολόκληρα χωριά ερημώθηκαν. Από την άλλη πλευρά, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός ότι ο φόβος για το αβέβαιο αύριο κυριαρχεί σε αυτή τη χώρα και δεν μπορούμε να αδικήσουμε όσους παίρνουν μία τόσο σκληρή απόφαση.

Πρόσφατα ένας φίλος με κάλεσε σε ένα πάρτι που διοργάνωσε για λογαριασμό ενός φίλου του που ζούσε 60 χρόνια στην Αυστραλία. Ο 80χρονος κύριος Γιώργος, λοιπόν, πετυχημένος επιχειρηματίας στο εμπόριο φρούτων, θα γιόρταζε τα γενέθλιά του στην πατρίδα του. Η συγκίνηση ήταν έκδηλη στα μάτια όλων των ανθρώπων που είχαν κοινά βιώματα με τον κ. Γιώργο. Γιατί; Το είπε ο ίδιος στην ευχαριστήρια ομιλία του προς τους προσκεκλημένους του: «Δεν ξέρω σε ποια γλώσσα να σας μιλήσω. Τα αγγλικά δεν τα έμαθα σωστά και τα ελληνικά τα έχω ξεχάσει»...

Τι άλλο θα έπρεπε να πει ο άνθρωπος για να εκφράσει τον πόνο του; Μπορεί κάποιοι από εμάς να λέμε με ελαφρότητα ότι η μετανάστευση μπορεί να είναι μία λύση, αλλά στην πραγματικότητα δεν μπορεί να αποτελεί επιλογή. Ας ρωτήσουμε κι αυτούς που έφυγαν στα πέτρινα χρόνια τι έχουν στερηθεί και ύστερα ας το σκεφτούμε καλύτερα. Για να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να μην ζήσουμε εμείς και κυρίως τα παιδιά μας «πέτρινα χρόνια», όπως τα έζησαν οι παλιότεροι...

Θανάσης Μαυρίδης
πηγή

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://29-26.blogspot.com

Την κάρφωναν γιατί έκανε παράπονα...

Ένα ζευγάρι στη Σαουδική Αραβία βασάνισε την οικιακή βοηθό του, που είχε έρθει από τη Σρι Λάνκα, καρφώνοντας στο σώμα της 24 καρφιά επειδή παραπονέθηκε ότι της φόρτωναν πολλή δουλειά. Ακτινογραφίες έδειξαν το φρικτό αποτέλεσμα: καρφιά σφηνωμένα με σφυρί στα χέρια και τα πόδια της Λ.Τ. Αριγιαουάτι, 49χρονης μητέρας τριών παιδιών.

Η Αριγιαουάτι επέστρεψε στη Σρι Λάνκα την περασμένη Παρασκευή και η οικογένειά της τη μετέφερε στο νοσοκομείο επειδή πονούσε πολύ. Τότε οι γιατροί ανακάλυψαν στο σώμα της τα καρφιά, μήκους 2,5 ως 5 εκατοστών. Ενα ήταν καρφωμένο πάνω από τα μάτια της. «Ο εργοδότης και η σύζυγος του εργοδότη κάρφωσαν με σφυρί στο σώμα της 24 καρφιά όταν παραπονέθηκε για τον μεγάλο φόρτο εργασίας της», δήλωσε η Καλιάνα Πρίγια Ραμαναγιάκε εκπρόσωπος του Γραφείου Απασχόλησης στο Εξωτερικό.

Οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν τα καρφιά με επέμβαση, όμως μια διπλωματική διένεξη έχει ξεσπάσει μεταξύ των δύο χωρών εξαιτίας του επεισοδίου. Το υπουργείο Εξωτερικών της Σρι Λάνκα πρόκειται να προσφύγει στη σαουδαραβική κυβέρνηση σχετικά με το θέμα, ενώ το Γραφείο Απασχόλησης στο Εξωτερικό βρίσκεται σε συνεννόηση με τον υπουργό Δικαιοσύνης για το κατά πόσον μπορεί να γίνει προσφυγή στη Δικαιοσύνη. Σχεδόν δύο εκατομμύρια πολίτες της Σρι Λάνκα ζήτησαν πέρυσι απασχόληση στο εξωτερικό. Περίπου 1,4 εκατομμύριο, κυρίως οικιακές βοηθοί, απασχολήθηκαν στη Μέση Ανατολή και πολλές παραπονέθηκαν για σωματικές κακομεταχειρίσεις ή παρενοχλήσεις.


ΠΗΓΗ:   ΤΑ ΝΕΑ
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://www.madata.gr

Βρέθηκε ο τάφος της Αγίας Θεοδώρας στη Θεσσαλονίκη;

Έναν καμαροσκεπή τάφο, ο οποίος πιστεύεται ότι μπορεί να ανήκει στην Αγία Θεοδώρα, έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη σε οικόπεδο της οδού Βασιλέως Ηρακλείου, στη Θεσσαλονίκη.

Ο τάφος είναι κενός, λόγω του ότι είχε γίνει παλαιότερα ανακομιδή των οστών, οι ανασκαφές όμως θα συνεχιστούν για μερικούς μήνες ακόμα, καθώς και οι σχετικές έρευνες σε ιστορικές πηγές, προκειμένου να επιβεβαιωθούν ή όχι οι υπόνοιες ότι επρόκειτο για τον τάφο της Αγίας Θεοδώρας.

Απαγόρευση εξόδου από την χώρα για τον Καράκωστα...

Την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα του Παντελή Καράκωστα, που το όνομα του εμπλέκεται στην υπόθεση της Siemens και κατηγορείται για σειρά αδικημάτων, αποφάσισε το μεσημέρι της Παρασκευής η εισαγγελία Εφετών, ενώ διέταξε να πραγματοποιηθεί κατ οίκον έρευνα.

Εν τω μεταξύ, την φυλάκιση του ζήτησε από την Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της εξεταστικής επιτροπής της υπόθεσης, Δ. Παπαδημούλης.

«Ο κ. Καράκωστας πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, φοροδιαφυγή και ψευδορκία. Πρέπει να ομολογήσει ποιος είναι «ο δικός του Μαντέλης», τον οποίο κρύβει» είπε, ενώ συμπλήρωσε «δυστυχώς όμως η δικαιοσύνη δεν τον έχει καλέσει ακόμη, ούτε καν ως μάρτυρα».

ΠΗΓΗ:   http://www.star.gr

Κράτησε σημαία με το αστέρι της Βεργίνας ο γιος του υπουργού Εξωτερικών της ΠΓΔΜ

Η εφημερίδα των Σκοπίων «Βεστ»(Vest), μία από τις μεγαλύτερες σε κυκλοφορία στην ΠΓΔΜ, δημοσιεύει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο, φωτογραφία του Υπουργού Εξωτερικών με...

...τον 3χρονο γιό του αγκαλιά να κρατά σημαία με το αστέρι της Βεργίνας, κατά τη διάρκεια αγώνα μπάσκετ στα Σκόπια, μεταξύ ΠΓΔΜ - Μ. Βρετανίας, που πραγματοποιήθκε την Δευτέρα.

Ο τίτλος του σχετικού δημοσιεύματος είναι: «Αντόνιο Μιλόσοσκι: Θέλω ο γιός μου όταν μεγαλώσει να γίνει αθλητής και όχι πολιτικός».

Στο δημοσίευμα υπάρχουν δηλώσεις του κ. Μιλόσοσκι σχετικά με το πόσο ο γιός του απόλαυσε τον αγώνα και στο γεγονός ότι δείχνει έφεση προς τον αθλητισμό.

Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο 3χρονος γιός του υπουργού Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, στην αγκαλιά του πατέρα του, κρατά σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας. Στο δημοσίευμα της εφημερίδας δεν υπάρχει σχετική αναφορά σε αυτό.

Δείτε το εξώφυλλο και το ρεπορτάζ:

http://vest.com.mk/default.asp?ItemID=3470C325070C664AB976E5B42483ACC4

http://vest.com.mk/?ItemID=A40CB8D16FBC2941AA6DBA4214A7D6A2

ΠΗΓΗ:   http://www.newsit.gr

Τα οκτώ σημάδια του καρκίνου....

Οκτώ σημάδια-κλειδιά του καρκίνου, που όταν εμφανίζονται θα πρέπει να διερευνώνται αμέσως, κατέγραψαν Βρετανοί επιστήμονες.

Τα συμπτώματα αυτά φέρονται να προβλέπουν με τέτοια ακρίβεια τον κίνδυνο καρκίνου σε κάποιες ηλικιακές ομάδες που οι ασθενείς θα πρέπει να απευθύνονται αμέσως σε ειδικό γιατρό, εκτός κι αν υπάρχει άλλη εξήγηση για την εμφάνισή τους.
Σύμφωνα με την έρευνα ομάδας επιστημόνων από το πανεπιστήμιο του Κιλ, που δημοσιοποιήθηκε στην επιθεώρηση British Journal of General Practice (BJGP), τα συμπτώματα είναι τα εξής:
- Αναιμία (ενδεικτική του καρκίνου του εντέρου)
- Αίμα στα περιττώματα (ενδεικτική του καρκίνου του εντέρου στις μεγαλύτερες ηλικιακές ομάδες)
- Όγκος στο στήθος (πιθανός καρκίνος του μαστού)
- Ύποπτα ευρήματα στον προστάτη (πιθανός καρκίνος του προστάτη)
- Αίμα στα ούρα (πιθανός ουρολογικός καρκίνος)
- Αίμα στο βήχα (ενδεικτικό του καρκίνου στους πνεύμονες)
- Αιμορραγία στις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση (ενδεικτική γυναικολογικών καρκίνων)
- Δυσκολία στην κατάποση (πιθανός καρκίνος του οισοφάγου)
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας δρ Μαρκ Σάρπλεϊ, τα οκτώ συμπτώματα καταγράφηκαν μετά από προσεκτική ανάλυση 25 άλλων μελετών από τη Βρετανία, τις ΗΠΑ, την Ολλανδία, το Βέλγιο, την Αυστραλία, τη Δανία και τη Γερμανία.
Η ομάδα αναζητούσε συμπτώματα που σημαίνουν ότι ο ασθενής έχει τουλάχιστον μία στις 20 πιθανότητες να έχει καρκίνο. Παρόλο που οι πιθανότητες εξακολουθούν να είναι χαμηλές, οποιαδήποτε υποψία καρκίνου σημαίνει ότι ο ασθενής μπορεί να υποβληθεί σύντομα σε εξετάσεις και να υπάρξει έγκαιρη διάγνωση.
Μεγάλη σημασία, σύμφωνα με τους επιστήμονες, έχει η ηλικία που εμφανίζεται το ύποπτο σύμπτωμα. Για παράδειγμα, η εμφάνιση αναιμίας σε μία γυναίκα 21 ετών είναι εξαιρετικά απίθανο να συνδέεται με καρκίνο, κάτι που δεν ισχύει για έναν 60χρονο άνδρα.
Αν ένας ασθενής είναι κάτω των 55 ετών, μόνο δύο από τα προαναφερθέντα συμπτώματα περνούν το όριο της μίας στις 20 πιθανότητες για ύπαρξη καρκίνου και αυτά είναι τα ύποπτα ευρήματα στον προστάτη και ο όγκος στο στήθος.
Μετά τα 55, αλλά μόνο στους άνδρες, η δυσκολία στην κατάποση ενδέχεται να είναι ένδειξη καρκίνου στον οισοφάγο, ενώ το αίμα στα ούρα είναι επικίνδυνο για γυναίκες και άνδρες άνω των 60.
Ωστόσο, εκπρόσωπος του ιδρύματος Cancer Research UK τόνισε ότι τα οκτώ συμπτώματα δεν είναι σε καμία περίπτωση τα μοναδικά σημάδια καρκίνου. Όπως είπε, υπάρχουν πάνω από 200 είδη καρκίνου, με πολλά διαφορετικά συμπτώματα.

Από naftemporiki.gr
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://www.zoomnews.gr

«Βουτιά» 40,7% στις πωλήσεις αυτοκινήτων και μοτοσικλετών

Σημαντική πτώση σημειώθηκε στις πωλήσεις αυτοκινήτων και μοτοσικλετών στην Ελλάδα την περυσινή χρονιά. Τα συνολικά κέρδη των 278 μεγαλύτερων εισαγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων του κλάδου μειώθηκαν κατά 40,7% το 2009, σε σχέση με το 2008. 

Αμετάβλητη παραμένει η εικόνα και το επτάμηνο του 2010.Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από πανελλαδική έρευνα της STAT BANK, σύμφωνα με την οποία οι ίδιες επιχειρήσεις είχαν εμφανίσει και το 2008 μείωση κερδών της τάξης του 52%, σε σύγκριση με το 2007.Τα συνολικά κέρδη των επιχειρήσεων μειώθηκαν από 107 εκατομμύρια ευρώ το 2008, σε περίπου 64 εκατ. το 2009.Οι επιχειρήσεις του δείγματος, που εκπροσωπούν το συντριπτικό τμήμα της δυναμικότητας του κλάδου, δεν κατόρθωσαν να διατηρήσουν στα ίδια επίπεδα ούτε τον συνολικό τους κύκλο εργασιών, ο οποίος υποχώρησε κατά 13,7%, για να βρεθεί στο επίπεδο των 9 δισ. ευρώ.
Η πορεία της αγοράς από τις αρχές του 2010 μέχρι τον Ιούλιο δεν έχει αλλάξει, δεδομένου ότι οι συνολικές πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων εμφανίζουν μείωση 38,6% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2004.

Μόνο τον Ιούλιο, η αγορά επιβραδύνθηκε με ρυθμό 59,3% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2009. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η πορεία των οικονομικών αποτελεσμάτων των επιχειρήσεων αναμένεται να είναι φέτος ακόμη δυσμενέστερη σε σχέση με το 2009.

Όλα τα στοιχεία πιστοποιούν ότι η εγχώρια αγορά αυτοκινήτου υφίσταται -τόσο το 2009 όσο και το 2010- κατά τον πλέον δυσάρεστο τρόπο τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Οι επιδόσεις των εμπλεκόμενων επιχειρήσεων «στηρίζονται» -όπως είναι φυσικό- σε σημαντικό βαθμό στην πορεία των ταξινομήσεων επιβατικών αυτοκινήτων.

Έτσι, το 2009 ταξινομήθηκαν 220.548 νέα επιβατικά αυτοκίνητα, έναντι 267.242 το 2008 και 279.794 το 2007. Στα νέα αυτοκίνητα η αγορά των «τεσσάρων τροχών» εμφάνισε το 2009 επιβράδυνση 17,5% σε σχέση με το 2008.

Ενδεικτικές της πορείας της αγοράς αυτοκινήτου κατά το 2010 είναι οι ταξινομήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων το επτάμηνο Ιανουαρίου-Ιουλίου, που διαμορφώθηκαν στο επίπεδο των 110.070 μονάδων, επίδοση άκρως απογοητευτική για την εξέλιξη της αγοράς.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της έρευνας, η πορεία της αγοράς επηρέασε τα οικονομικά αποτελέσματα των εταιρειών, το 60,4% των οποίων κινήθηκε στο φάσμα της κερδοφορίας.

Είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό ότι το ποσοστό των κερδοφόρων επιχειρήσεων του κλάδου μειώνεται από χρόνο σε χρόνο. Οι κερδοφόρες επιχειρήσεις στη χρήση του 2008 ήταν 67,1% του συνολικού δείγματος, ενώ κατά το 2007 ήταν 75%.

Αντιθέτως, ο αριθμός των επιχειρήσεων που περνούν σε ζημιές αυξάνεται ως ποσοστό: ενώ το 2007 το ποσοστό των ζημιογόνων ήταν 25%, το 2009 το ποσοστό ήταν 39,6%. Σύμφωνα δε με εκτιμήσεις της αγοράς, το ποσοστό των ζημιογόνων επιχειρήσεων αναμένεται να υπερβεί το 45% κατά το 2010.

Παρατηρείται, δηλαδή, μια καθαρή και σημαντική αύξηση των ζημιογόνων επιχειρήσεων και μία μείωση των κερδοφόρων εταιριών του κλάδου.

Πάντως, παρά την πτώση της κερδοφορίας, τη «μερίδα του λέοντος» στα κέρδη απέσπασαν και κατά το 2009 οι εισαγωγικές εταιρείες επιβατικών αυτοκινήτων. Έτσι, το 2009 οι 34 εισαγωγικές εταιρείες διαχειρίστηκαν το 98,2% των συνολικών κερδών του κλάδου (έναντι 80% των συνολικών κερδών του κλάδου το 2008 και 54,1% το 2007).

Οι εν λόγω επιχειρήσεις πραγματοποίησαν συνολικές πωλήσεις 4,6 δισ. ευρώ, ενώ τα καθαρά τους κέρδη διαμορφώθηκαν στο επίπεδο των 62,7 εκατ. ευρώ.

Η πολυπληθέστερη κατηγορία των dealers είχε έντονα αρνητική πορεία, ενώ, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας της STAT BANK, οι έμποροι αυτοκινήτων εμφάνισαν έντονα ζημιογόνα χρήση.

Συγκεκριμένα, οι 171 μεγαλύτεροι dealers εμφάνισαν μείωση 14,5% των συνολικών πωλήσεών τους, που έπεσαν κάτω από τα 3 δισ. ευρώ. Αντίστοιχα, οι εν λόγω επιχειρήσεις παρουσίασαν ζημιές 20,9 εκατομμύρια ευρώ.

Οι 33 εταιρείες εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων εμφάνισαν μείωση 9,1% των πωλήσεών τους που «μεταφράστηκε» σε μείωση κερδοφορίας της τάξεως του 45%. Έτσι, τα συνολικά καθαρά κέρδη των εταιρειών εμπορίας ανταλλακτικών μειώθηκαν από 4,47 εκατ. ευρώ το 2008 σε 2,47 εκατ. ευρώ το 2009.

Αυξημένες αντοχές σε επίπεδο κερδοφορίας και περιθωρίου καθαρού κέρδους έδειξαν οι 10 μεγαλύτερες επιχειρήσεις αποκλειστικής εμπορίας αξεσουάρ αυτοκινήτων και οι 11 εταιρείες εμπορίας ελαστικών. Οι μεν πρώτες εμφάνισαν κέρδη 2,6 εκατομμυρίων ευρώ ενώ οι δεύτερες εμφάνισαν συνολικά κέρδη της τάξεως των 9 εκατομμυρίων ευρώ.

Από το σύνολο των υποκλάδων της αγοράς των «τεσσάρων τροχών», ο τομέας που κινήθηκε ανοδικά είναι αυτός των επιχειρήσεων χρηματοδότησης της αγοράς αυτοκινήτων-δίτροχων. Οι 7 εταιρίες του κλάδου αύξησαν τον κύκλο εργασιών τους κατά 10%.

Οι εταιρείες

Σε ό,τι αφορά τις επιμέρους επιδόσεις των μεμονωμένων επιχειρήσεων αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι:

Στην πρώτη θέση βρέθηκε η Kosmocar (Volkswagen, Audi, Bentley). Η εταιρεία μπόρεσε μέσα σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία να αυξήσει τα κέρδη της κατά 10,5%, από 15 σε 16,6 εκατομμύρια ευρώ.

Η Toyota Hellas, που εμπορεύεται την πρώτη σε ταξινομήσεις μάρκα αυτοκινήτων στη χώρα, αν και παρουσίασε σημαντική μείωση κερδοφορίας, αυτή έφτασε τα 22,7 εκατομμύρια ευρώ. Η Toyota παραμένει επί μακρόν η πρώτη σε ταξινομήσεις και η δεύτερη βάσει τζίρου εταιρία αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς.

Στη τρίτη θέση του καταλόγου βρέθηκε η επιχείρηση Σφακιανάκης, που εκτός των άλλων αντιπροσωπεύει τα επιβατικά αυτοκίνητα Suzuki. Η πορεία του κύκλου εργασιών της εταιρείας εμφάνισε μάλιστα ανοδική πορεία -της τάξεως του 4%- για να υπερβεί τα 415 εκατ. ευρώ. Η κερδοφορία της ωστόσο εμφάνισε νέα πτώση για να διαμορφωθεί στο επίπεδο των 3 εκατ. ευρώ.

Στις επόμενες πέντε θέσεις βρέθηκαν οι εταιρείες Mercedes Benz Hellas, Θεοχαράκης (Nissan), Ford Motor Hellas, BMW Hellas και General Motors Hellas (Opel). H Ford και General Motors παρουσίασαν την υψηλότερη κερδοφορία.

Ακολούθησε η εταιρεία Fiat Group Auto (Fiat, Alfa Romeo, Lancia), η οποία, παρά τη ζημιογόνο χρήση, δείχνει να ανακάμπτει στην ελληνική αγορά.

http://www.tanea.gr

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://news24gr.blogspot.com

Τιγράκι δύο μηνών ανακάλυψαν μέσα σε βαλίτσα τελωνειακοί υπάλληλοι!!!!!

Οι τελωνειακοί υπάλληλοι στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ ανακάλυψαν ένα τιγράκι, μόλις δύο μηνών, μαζί με άλλα πλην όμως λούτρινα τιγράκια, κρυμμένο μέσα σε βαλίτσα, η οποία προοριζόταν για διεθνή πτήση, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Χάριν στο ειδικό μηχάνημα ανίχνευσης του αεροδρομίου, οι αρχές της Ταϊλάνδης ανακάλυψαν το ζώο που ήταν ναρκωμένο, μέσα στην υπερμεγέθη τσάντα, μαζί με τα παιχνίδια, που θα μεταφερόταν με πτήση για το Ιράν.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις αρχές της εβδομάδας στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi της Μπανγκόκ.
Μία Ταϊλανδή, 31 ετών συνελήφθη και κρατείται, αλλά κατά την ανάκριση δεν κατάφερε να εξηγήσει στις αρχές πως βρέθηκε μία ζωντανή τίγρης στην τσάντα της. 

FT: Γιατί δεν πρέπει να μπει στην ΕΕ η Τουρκία

Τους λόγους για τους οποίους η Τουρκία δεν πρέπει να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Κοινότητας παραθέτει σε άρθρο του στους Financial Times ο Jisef Joffe, εκδότης της Die Zeit και μέλος του Stanford Institute for International Studies και του Hoover Institution.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η Τουρκία υπολείπεται σε αρκετά βασικά στοιχεία που είναι απαραίτητα στις δημοκρατικές κοινωνίες που απαρτίζουν την Ε.Ε. Ακόμα, επισημαίνει ότι υπάρχουν και πρακτικά εμπόδια, όπως ο ολοένα και αυξανόμενος πληθυσμός της χώρας, που αναμένεται να ξεπεράσει και τους πληθυσμούς των ευρωπαϊκών κρατών, όπως και η γεωγραφική θέση της Τουρκίας που γειτνιάζει με τη Μέση Ανατολή, «το πιο επικίνδυνο μέρος παγκοσμίως», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Joffe.
Ο αρθρογράφος σημειώνει ότι η Τουρκία πάσχει κυρίως από δημοκρατικό έλλειμμα, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση Erdogan χρησιμοποιεί «ανελεύθερα (illiberal) μέσα για να αποτελειώσει έναν ανελεύθερο αντίπαλο, τους στρατιωτικούς»,
Σημαντικός παράγοντας, σημειώνει ο Joffe, είναι και το κουρδικό ζήτημα: «Η τουρκική κυβέρνηση διεξάγει σκληρές πολεμικές επιχειρήσεις εναντίον των δικών της Κούρδων, όπως ακριβώς οι προκάτοχοί της. Αυτό δεν ενισχύει την εσωτερική τάξη, ούτε διασφαλίζει τον σεβασμό στο κράτος δικαίου».
Ο αρθρογράφος θεωρεί ακόμα ότι σημαντικό πρόβλημα, που θα επιβαρύνει πολύ περισσότερο την Ευρώπη, αποτελεί και η στροφή που φαίνεται ότι παίρνει η εξωτερική πολιτική της Τουρκίας προς την Ανατολή. «Ξαφνικά η Ε.Ε. θα βρεθεί να συνορεύει με την Συρία και το Ιράν, κράτη αμφίβολης υπόληψης», σημειώνει.
Τέλος, ο Joffe επισημαίνει ότι η ΕΕ επιδιώκει τη σταθερότητα, κάτι που δεν μπορεί να «επιβάλλει» στην φιλόδοξη Τουρκία, και γι’ αυτό η Ευρώπη θα μπορούσε να συνάψει προνομιακές εμπορικές σχέσεις με την Τουρκία, αλλά σε καμία περίπτωση να τη δεχθεί ως πλήρως μέλος της Ένωσης. «Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί ούτε τώρα, ούτε για την επομένη γενιά τουλάχιστον», τονίζει και καταλήγει:
«’Η δείτε το από αυτή την πλευρά: η μικρή Ελλάδα με πληθυσμό 11 εκατομμυρίων σήμερα, δεν ήταν έτοιμη για την Ευρώπη όταν έγινε μέλος το 1981 και ακόμα δεν είναι μέχρι σήμερα. Η Τουρκία είναι μία χώρα των 72 εκατομμυρίων».

ΠΗΓΗ:   http://tvxs.gr

16χρονη με ύψος 2 μέτρα και 10 εκατοστά!!!

Μπορεί να είναι μόλις 16 χρονών αλλά ήδη βλέπει τον κόσμο (τους φίλους της, τους γονείς της, τους καθηγητές της, ακόμη και τον Μάικλ Τζόρνταν) αφ' υψηλού. Λογικό, εάν αναλογιστεί κανείς πως έχει ύψος 2 μέτρα και 10 εκατοστά.

Η Αμερικανίδα Μάρβαντιν Άντερσον (στην φωτό η Μάρβαντιν δίπλα σε έναν από τους καθηγητές της) είναι η υψηλότερη γυναίκα έφηβος στον κόσμο και, όπως θα περίμενε κανείς, παίζει μπάσκετ με αναλόγως υψηλές αξιώσεις.


«Θα εξελιχθεί σε αστέρι...
της γυναικείας καλαθοσφαίρισης», λένε με σιγουριά για αυτήν οι καθηγητές της στο λύκειο του New Jersey όπου φοιτά.

Ωστόσο, η ίδια η 16χρονη από τη μεριά της μοιάζει να ανησυχεί για άλλα πράγματα. «Το πιο προσβλητικό πράγμα που μου έχει πει κανείς ποτέ για το ύψος μου είναι πως δεν πρόκειται να βρω γαμπρό», δηλώνει χαρακτηριστικά.


Σημειώνεται πως τον τίτλο της υψηλότερης εφήβου στον κόσμο τον κατείχε μέχρι πρότινος η 17χρονη Μαλί Ντουανγκντί από την Ταϊλάνδη με ύψος 2,08 μέτρα. 

Αγόρασε αμάξι με τα «ψιλά» που μάζευε χρόνια!!

Ο κύριος Zhao από την πόλη Jining της επαρχίας Shandong στη Βόρεια Κίνα πλήρωσε περίπου 100.000 yuan (14.700 δολάρια) σε μετρητά, προκειμένου να αγοράσει ένα βαν. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Αυτό που κάνει ξεχωριστή την αγορά του κυρίου Zhao είναι το γεγονός, ότι πολλά από τα χαρτονομίσματα που χρησιμοποίησε για να αγοράσει το αυτοκίνητο ήταν ηλικίας πολλών δεκαετιών.

Ο λόγος; Όλα τα χρήματα για την αγορά ήταν από τα «ψιλά» που ξέμεναν στην τσέπη του επί σειρά πολλών ετών. Ο ιδιοκτήτης της αντιπροσωπείας που του πούλησε το βαν είπε ότι χρειάστηκε να φέρει επιπλέον προσωπικό για μερικές μέρες, προκειμένου να μετρήσουν ένα ένα τα χαρτονομίσματα και να υπολογίσουν το ποσό!

ΠΗΓΗ: neamadata
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://tapantaedo1.blogspot.com