'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Οι Οικογενειακές Αξίες στον ... Τάφο !!!!!

Οι Αρχαιολόγοι

ανακάλυψαν εναν τάφο οπου ολη η Οικογένεια είχε ταφεί μαζι.Για πάνω από 400 χρόνια από την ημέρα που θανατώθηκαν βίαια, μένουν θαμμένοι μαζί: η μητέρα, ο πατέρας και τα δύο τους αγόρια. Οι αρχαιολόγοι λένε οτι είναι το πιο αρχαίο παράδειγμα μιας ...

....πατριαρχικής οικογένειας, προσεκτικά θαμμένοι πλευρό με πλευρό, ίσως από τους συγγενείς η τους φίλους που θρηνούσαν.

Αυτοί οι άνθρωποι ζούσαν την αυγή του πολιτισμού στην Ευρώπη. Αυτό εκτός των άλλων μας δείχνει πως οικογενειακές αξίες υπήρχαν από πολύ παλιά στη γη μας.

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ

Η μητέρα γύρω στα 35 - 50 - γριά για κείνες τις μέρες. Προσεκτικά βαλμένη στην αριστερή της μεριά με το κεφάλι της να δείχνει την ανατολή. Ο πατέρας ανάμεσα στα 40 και 60 ήταν τοποθετημένος στην στάση του καθρέφτη.Οι δύο Σκελετοί του Αντρα και της Γυναίκας "Κοιτάζονται" μεταξύ τους σαν να ειναι ερωτευμένοι.Το κεφάλι του Αντρα γερνει ελαφρώς προς το μέρος της Γυναίκας του ενώ το κεφαλι της ειναι ελαφρά ανασηκωμένο προς αυτον.Οι Αρχαιολόγοι αναφέρουν πως ηταν καθαρά "Πατριαρχική" οικογενεια.Ο Τροπος που "Κοιτάζονται" οι Σκελετοι υποδηλώνει μεγαλη αγάπη μεταξύ του Ζευγαριού.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

τα παιδιά ήταν ανάμεσα στα 8 και 10 και ηταν προσεχτικά τοποθετημενα στα ποδια των Γονέων τους.Και οι δυό σκελετοί των παιδιών κοιτάζουν Δυτικά σαν να ειναι αγγαλιασμένα.


nostou-algos

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://www.troktikaras.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου