'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Tα 28 δις+25δις+11 δις των "κερδοφόρων" (για τους τραπεζίτες μόνο)...

Τί λέει ο άνθρωπος...

O περίφημος αρθρογράφος του Capital.gr Μαυρίδης ξεσπαθώνει με άλλο ένα αριστουργημα με τίτλο "Τα βαγόνια της ντροπής μας" όπου γράφει:
"Συνδικαλιστής του ΟΣΕ
απείλησε ότι θα κάψει το πρώτο ιδιωτικό βαγόνι που θα μπει στις ράγες. Κι αναρωτιόμαστε: Είναι δυνατόν να εκτοξεύει κάποιος τέτοιου είδους απειλές και να μην εγκαλείται από την Πολιτεία; Δηλαδή, ο καθένας από εμάς μπορεί να απειλεί με έκνομες πράξεις και να συνεχίζει το βίο του απρόσκοπτα, σαν να μην συνέβη το παραμικρό; Είναι δυνατόν η «ανοχή» μας, ως κοινωνία, να φτάνει σε αυτό το σημείο;"
Βέβαια
του Μαυρίδη καρφάκι δεν του καιγεται που ο παραπάνω εργαζόμενος θα μείνει χωρίς δουλειά.
Παρακάτω
αφού αναφέρει το...
πόσο ζημιογόνος είναι ο ΟΣΕ για το κράτος (οι κυβερνήσεις πόσο ζημιογόνες ήτανε;
Μήπως κάτι 10δες δις παραπάνω απο τον ΟΣΕ;) λέει με στόμφο:
"Ο καθένας από εμάς θέλει να προασπίσει τα κεκτημένα του ή εν πάση περιπτώσει ό,τι θεωρεί κεκτημένο κι αυτό είναι θεμιτό. Από την άλλη πλευρά, τις ζημιές του ΟΣΕ δεν τις πληρώνει κάποιος κάτοικος του Άρη ή μία οποιαδήποτε «αόρατη αρχή». Εμείς τις πληρώνουμε και είναι καιρός να δούμε τι ακριβώς είναι αυτό που πληρώνουμε και για ποιόν λόγο."
Tα 28 δις+25δις+11 δις των "κερδοφόρων"(για τους τραπεζίτες μόνο) κοινοφελών κατα τα άλλα ιδρυμάτων βρέ Μαυρίδη ποιός τα πληρώνει;Τίνος πλανήτη κάτοικοι;
Και κάτι ακόμα.Η ζωή του καθενός που πετάγεται στο δρόμο δεν καλύπτεται από φθηνές λεξούλες όπως "ό,τι θεωρεί κανείς κεκτημένο", "θεμιτό", "έκνομες πράξεις" και άλλα γλαφυρά και βλακώδη.Αυτός που αύριο δεν θα εχει να ταίσει τα παιδιά του προφανώς δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το τί θεωρεί ο κάθε Μαυριδης νόμιμο η έκνομο.Και εν πάσει περιπτώσει "η ανοχή μας ως κοινωνία" θα φτάσει στο σημείο να πεθαίνει ο διπλανός μας κι εμείς να ενδιαφερόμαστε για την ορθολογική ροή εσόδων του προυπολογισμού; Δεν νομίζω.Σιγουρα καποιοι λίγοι η πολλοί τρελοί θα υψώσουν Θερμοπύλες. Οσο για τους εφιάλτες... στο κλουβί τους.
Y.Γ.Να σημειωθεί βέβαια ότι η ευθύνη για το χρέος του ΟΣΕ βαρύνει αποκλειστικά το κράτος και τους λειτουργούς του και καθόλου τους εργαζόμενους

 Γράφει ο Γιώργος Σαρρής

ΠΗΓΗ:   http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου