'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Σωματότυπος "κλεψύδρα" ο αγαπημένος των ανδρών ...!!!!!!!!!!

Ο σωματότυπος κλεψύδρα είναι ο πιο ελκυστικός για τους άνδρες και όχι ένα πλούσιο στήθος ή ένα πολύ όμορφο πρόσωπο. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια έρευνα, ένα κλάσμα του δευτερολέπτου χρειάζονται οι άνδρες για να καταλάβουν αν μια γυναίκα τους ελκύει ή όχι.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Telegraph, οι άνδρες δίνουν ασυναίσθητα ιδιαίτερη σημασία το μέγεθος της μέσης σε σύγκριση με τους γοφούς της. Υπολόγισαν δε πως στο 0,7 στην αναλογία μέσης και γοφών (waist-to-hip ratio) αποτελεί το τέλειο σώμα.


Μερικές από τις σταρ του διεθνούς jet set με σωματότυπο "κλεψύδρα" είναι οι Marilyn Monroe, Jessica Alba, Alessandra Ambrosio και η Fergie των Black Eyed Peas.

Αυτή η αναλογία είναι καλή και για την υγεία της γυναίκας ενώ επιφέρει και υψηλή γονιμότητα.

Ο επιστήμονας Barnaby Dixson ανθρωπολόγος στη Νέα Ζηλανδία μελέτησε διάφορα σωματότυπα τα οποία ήταν ελκυστικά ανά περιόδους. Στην έρευνά του συμμετείχε γκρουπ εθελοντών όπου αξιολογούσε φωτογραφίες γυναικών με διαφορετικά σώματα. Επίσης, χρησιμοποιήθηκε ειδική κάμερα για να δουν τις κινήσεις των ματιών τους.


"Οι άνδρες βαθμολόγησαν τις φωτογραφίες στις οποίες υπήρχε το σωματότυπο κλεψύδρα ως το πιο ελκυστικό αγνοώντας το μέγεθος του στήθους", είπε ο κ. Dixson από το Πανεπιστήμιο Victoria του Wellington. "Θεωρείται τέλεια η αναλογία 0,7 καθώς στέλνει μήνυμα στον άνδρα πως είναι γόνιμη και υγιής. Όλα έχουν σχέση με την κατανομή του λίπους που συνδέεται άμεσα με τη γονιμότητα", προσέθεσε.


Όσον αφορά της γυναίκες, η έρευνα κατέρριψε την άποψη που θέλει τους μυώδης άνδρες να έχουν πολλές κατακτήσεις στο αντίθετο φύλο. Αντίθετα, φαίνεται πως η πλειοψηφία των γυναικείου πληθυσμού προτιμά άνδρες πιο λεπτούς και όχι τόσο "φουσκωμένους".


"Σε βιολογικό επίπεδο οι γυναίκες θέλουν έναν πιο αδύνατο και πιο θηλυπρεπή άνδρα που θα είναι πιο ευγενικός και καλός σύζυγος", κατέληξε.


Cosmo.gr
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:    http://www.lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου