'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Υποδοχή με ... χειροτονία !!!

Πανώ με αίτημα τη χειροτονία γυναικών πάνω στα γνωστά κόκκινα λεωφορεία θα δει ο Πάπας στο Λονδίνο, καθώς μία γυναικεία καθολική οργάνωση διεκδικεί με πείσμα το χρίσμα

Ο Πάπας Βενέδικτος θα δεχτεί πιέσεις να χειροτονεί και γυναίκες ιερείς όταν επισκεφθεί το Λονδίνο το επόμενο μήνα και μάλιστα από...τα διάσημα κόκκινα λεωφορεία που κυκλοφορούν στη βρετανική πρωτεύουσα και θα φέρουν σχετικά πόστερ.
Κατά τη διάρκεια της τετραήμερης επίσκεψής του στην Αγγλία και τη Σκοτία,την πρώτη επίσημη επίσκεψη Ποντίφικα στη Βρετανία, είναι προγραμματισμένες διαδηλώσεις διαμαρτυρίας.
Μία γυναικεία οργάνωση, η "Χειροτονία Καθολικών Γυναικών" (CWO), έχει πληρώσει πάνω από 23 χιλιάδες δολάρια για να αναρτηθει, για ένα μήνα, στο πλάι 15 κόκκινων λεωφορείων πόστερ με το μήνυμα "Πάπα Βενέδικτε- Χειροτόνησε Γυναίκες Τώρα!".
Τα λεωφορεία αυτά θα πραγματοποιούν δρομολόγια από κομβικά σημεία, μεταξύ των οποίων και μπροστά από το Westminster Hall, στο Ανάκτορο του Γουεστμίνστερ, όπου ο Ποντίφικας θα εκφωνήσει ομιλία στις 17 Σεπτεμβρίου.

ΠΗΓΗ:   http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου