'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Κάνε πραγματικότητα τις φαντασιώσεις της!!!!!!!!!!

Είναι πια γνωστό: Οι γυναίκες σκέφτονται το σεξ περίπου τόσο συχνά όσο και οι άντρες. 

 Έχεις διαπιστωθεί και επιστημονικά, οπότε μπορείς να αποσείσεις από πάνω σου επιτέλους την ενοχή, όταν κάθε πεντάλεπτο μια πορνοστάρ εμφανίζεται ξαφνικά μέσα στο μυαλό σου. (ευτυχώς που δεν παίζεις στο Inception). Και μάλιστα συχνά με διάφορους «βρώμικους» τρόπους, που φωλιάζουν βαθιά μέσα στις φαντασιώσεις τους.

Θα μου πεις τώρα, οι φαντασιώσεις υπάρχουν για να εκπληρώνονται ή για να παραμένουν φαντασιώσεις; Οι σεξολόγοι λένε πως είναι απόλυτα υγιές να ονειρεύεται κανείς κάτι extreme στο σεξ, ακριβώς γιατί ο χώρος των φαντασιώσεων είναι ελεγχόμενος και ασφαλής. Από την άλλη όμως, αν μια φαντασίωση αφορά σε μια επιθυμία και η επιθυμία δεν πραγματοποιείται, τότε μένει ένα απωθημένο. Τρέχα γύρευε, μπλέξιμο…

Το ρεζουμέ της ιστορίας είναι ένα: Οι γυναίκες θέλουν να ικανοποιήσουν τις φαντασιώσεις τους – αλλά οι ενοχές και η ανατροφή τους ενεργούν ως ανάχωμα προς αυτή την κατεύθυνση. Μπορείς όμως άνετα να γίνεις εσύ αυτός που θα τις πραγματοποιήσει. Ο δικός της σύντροφος, αυτός που εμπιστεύεται. Μάθε λοιπόν ποιες είναι οι βασικότερες και πώς θα καταφέρεις να πλησιάσεις όσο το δυνατόν περισσότερο στην επίτευξή τους. Γίνε εσύ ο πρωταγωνιστής στο sex movie του μυαλού της. Και απόλαυσε την ηδονή να τη δεις να μεταμορφώνεται στο κρεβάτι! 

 

ΠΗΓΗ:   http://www.menslounge.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου