'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Πολίτες αυτοκτονούν για χρέη πρoς τράπεζες και τρίτους......

Η νέα μάστιγα. Στην αυτοκτονία οδήγησαν τα χρέη έναν 35χρονο ελεύθερο επαγγελματία, πατέρα τριών ανήλικων παιδιών, από το Ηράκλειο Κρήτης.
 
ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ..ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ..ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ..

Το νέο τραγικό συμβάν προστίθεται στον κατάλογο αυτοκτονιών επιχειρηματιών στο νησί, ο αριθμός των οποίων, σύμφωνα με τις Αρχές, ξεπερνά το τελευταίο 20μηνο τα 15 άτομα μόνο στην περιοχή αυτή!
Ο 35χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του με κυνηγετικό όπλο σε αγροτική περιοχή έξω από το Ηράκλειο. Νωρίτερα, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο αυτόχειρας είχε στείλει μηνύματα από το κινητό του τηλέφωνο σε συγγενείς και φίλους του για το τι σκεπτόταν να κάνει και παράλληλα τους ζητούσε να πάνε στο συγκεκριμένο σημείο για να πάρουν το αυτοκίνητό του.
Οπως αναφέρεται από το οικογενειακό περιβάλλον του, αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα στη δουλειά του και είχε πολλά χρέη στις τράπεζες, αλλά και σε τρίτους, τα οποία αδυνατούσε να αποπληρώσει.

Η κηδεία του έγινε προχθες το απόγευμα στο χωριό Σταυράκια Ηρακλείου, απ’ όπου καταγόταν.


πηγη ΠΡΕΖΑ TV
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:    http://activistis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου