'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Ο υπουργός που διακήρυξε την ομοφυλοφιλία του

Όπως λέει και το τραγούδι «έτσι ξαφνικά…», έτσι και ο υπουργός Δικαιοσύνης της βρετανικής κυβέρνησης, μετά από είκοσι χρόνια έγγαμου βίου, ανακοίνωσε, ότι χωρίζει από την σύζυγό του για να μην κρύβει άλλο την ομοφυλοφιλία του.

Ο Crispin Blunt πρόσθεσε, ότι κανείς άλλος δεν έχει εμπλακεί στην απόφασή του και απεύθυνε έκκληση για την προστασία της ιδιωτική του ζωής.


Η δήλωση που ανακοινώθηκε από το γραφείο του αναφέρει : « Ο Crispin Blunt επιθυμεί να γνωστοποιήσει ότι έχει χωρίσει από την σύζυγο του, Victoria. Αποφασίζοντας να δεχθεί την ομοφυλοφιλία του, εξήγησε τις προθέσεις του στην οικογένειά του. Δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο που να έχει συμμετοχή σε αυτήν την απόφαση και ενώ είναι μία δύσκολή κατάσταση για την οικογένεια του, ελπίζει ότι θα έχει την κατανόηση και την υποστήριξη της».

 
Ο Blunt, που είναι παντρεμένος από το 1990, πήρε αυτήν την απόφαση αφήνοντας άναυδους την γυναίκα και τα δύο τους παιδιά.

Η πολιτική καριέρα του πάντως είχε αρχίσει να δέχεται πλήγματα πριν από περίπου ένα μήνα, όταν απορρίφθηκε η πρότασή του να αποκτήσουν πιο καλλιτεχνικό χρώμα οι συνθήκες κράτησης των φυλακισμένων, με τη δημιουργία καλλιτεχνικών εργαστηρίων και την αλλαγή των στολών των φυκαλισμένων.

Μάλιστα οι στολές είχαν χαρακτηριστεί από το υπουργικό συμβούλιο "παρδαλές", χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστό, αν είχε προτείνει να φορούν οι φυλακισμένοι ριγέ σε ροζ απόχρωση με ...στρασάκια.

ΠΗΓΗ:   http://www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου