'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Ώρες αγωνίας για τη Σάσα Μπάστα!!!!!

Δύσκολες ώρες για τη Σάσα Μπάστα! 

Η μητέρα της παρουσίασε πρόβλημα με την υγεάι της και εισήχθη στο νοσοκομείο, όπου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να αφήσει την Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται αυτή την περίοδο και να τρέξει στη Ξάνθη, στο πλευρό της.

Θύμα ροζ εκβιασμού γνωστός Αγγλος ποδοσφαιριστής!!!!

Σε σκάνδαλο εκβιασμού εμπλέκεται γνωστός ποδοσφαιριστής της Premiership, ο οποίος πριν δυο χρόνια πέρασε μια έξαλλη νύχτα με τρεις ξανθές Σουηδέζες σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν φωτογραφίες και βίντεο!
Ο διεθνής ποδοσφαιριστής, που αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος και κοντεύει τα 30 μένει στο.βόρειο Λονδίνο. Είναι γνωστός για

Νεωκόρος στα Κάτω Πατήσια ασελγούσε σε αγοράκια......

ενας νεωκόρος 68 ετών που εργαζόταν σε εκκλησία στα Κάτω Πατήσια συνελήθφη χθες από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Ο άνδρας κατηγορείται ότι μάζευε στο
.ισόγειο διαμέρισμα του, στο κέντρο της Αθήνας, αγοράκια ηλικίας 8 έως 11 ετών, πάνω στα οποία και ασελγούσε. 

H Ελλάδα στο Μουντιάλ του 2022!!!!

Κ
ατάρ, ερχόμαστε! Κομμάτι από την «πίτα» των 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων (!) που υπόσχεται να διαθέσει το Εμιράτο, για τις ανάγκες του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου του 2022, διεκδικούν πολλές χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα... 

Το μικρό, (900.000 κάτοικοι) αλλά, πάμπλουτο κράτος της Μέσης Ανατολής, εκτός από τις αθλητικές εγκαταστάσεις,

ΠΑΤΡΑ: Καταδίωξαν Δήμαρχο και Δικηγόρο... γιατί αρνήθηκαν αλκοτέστ!!!!

Δ
ήμαρχος της Ηλείας και γνωστός δικηγόρος της περιοχής δεν σταμάτησαν σε σήμα για αλκοτέστ και συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη!

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Ρεπόρτερ" το περιστατικό συνέβη πριν απο μερικές ημέρες όταν η αστυνομία πραγματοποιούσε τροχονομικό έλεγχο στην Πατρών - Πύργου.

Συνταρακτικό άρθρο, για το λόγο που πλημμύρισε η Αυστραλία !!!!!

Δυνατό άρθρο για τις πλημμύρες στην Αυστραλία - στα Αγγλικά...
Περιληπτικά:


Οταν το 1974 οι ίδιες περιοχές πλημμύρισαν με σχεδόν πανομοιότυπο τρόπο (και επιπτώσεις), οι επιστήμονες ....
προέβλεψαν μια κυκλική, σε βάση περίπου τριακονταετίας,

Το καλύτερο άρθρο της ημέρας σε όλα τα Ελληνικά blogs!!!!

Με απλά λόγια, η γεωπολιτική της ΕΕ! Με την πένα του φοβερού  JZ
(την αγάπη του taxalia και τους χαιρετισμούς μας "J")

Η βάρκα
Ένας γερμανός μεγαλέμπορας γάλακτος κάνει τουρισμό στη Γαύδο. Παρατηρεί από μέρες ένα ψαρά που με τη βάρκα του βγαίνει για την ψαριά του. Μια μέρα ο ψαράς ανοίγεται στο

Νέες έρευνες για το θησαυρό του Αλί Πασά!!!!

Σε είκοσι περίπου μέρες τοποθετεί χρονικά την έναρξη νέων εργασιών για το θησαυρό του Αλή Πασά ο Ελληνοαυστραλός ο οποίος δεν το βάζει κάτω.

 Επισκέφθηκε το νέο δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Σακελλαρίου με τον οποίο, όπως ο ίδιος σημειώνει,συζήτησαν την αδειοδότηση για νέες ανασκαφές στο ίδιο σημείο, όπου σύμφωνα με τον Ελληνοαυσταλό είναι κρυμμένος ο θησαυρός, ενώ βρίσκεται σε επαφή και με τις άλλες συναρμόδιες υπηρεσίες.

Σκότωσε σκύλο με καραμπίνα....

Ακόμη ένας ασυνείδητος σκότωσε εν ψυχρώ έναν αδέσποτο σκύλο με κυνηγετική καραμπίνα... 

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, κοντά στις αθλητικές εγκαταστάσεις, στις οποίες προπονείται η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ.

4 συλλήψεις σε Ταύρο, Εξάρχεια και Παγκράτι για τους Πυρήνες της Φωτιάς - Έρευνες σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα

- Οι συλλήψεις είχαν προαναγγελθεί από το υπουργείο και η Αντιτρομοκρατική της διέψευδε
 
- Ορισμένοι εκ των συλληφθέντων είχαν επαφές με δύο από τους... παλαιότερα συλληφθέντες

Ιμάμης κατηγορείται για βιασμό 12χρονου σε τζαμί!!!

Ιμάμης κατηγορείται για τον βιασμό ενός 12χρονου αγοριού, κατά τη διάρκεια που εκείνο επισκεπτόταν... τζαμί για θρησκευτικά μαθήματα.

Ο 42χρονος Mohammed Hanif Khan, σύμφωνα με ισχυρισμούς, ασέλγησε στον ανήλικο μέσα στο τζαμί Stoke on Trent της Αγγλίας, την περίοδο που εργαζόταν εκεί.

Στον Εισαγγελέα η κακοδιαχείριση στην ΕΥΠ

Ο
ικονομικές ατασθαλίες και κακοδιαχείριση διαπιστώνονται στην ΕΥΠ την τελευταία διετία, μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2009, από έρευνα που διενήργησε ο Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιτζής, το πόρισμα της οποίας βρίσκεται ήδη στα χέρια του εισαγγελέα... 

Για την ίδια περίοδο, σε εσωτερική έρευνα που

Συνέλαβαν επίδοξους «εισβολείς» στο παλάτι του Μπάκιγχαμ!!!!

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Πέμπτης στο Λονδίνο, όταν δύο νεαροί, ηλικίας 20 και 26 ετών, εντοπίστηκαν από τους φρουρούς του παλατιού του Μπάκιγχαμ να προσπαθούν να περάσουν ένα σεντόνι στο οποίο είχαν γραφτεί πολιτικά συνθήματα.

Οι δύο νεαροί πιστεύεται ότι είναι φοιτητές που διαμαρτύρονται κατά της προγραμματισμένης από την κυβέρνηση αύξησης των πανεπιστημιακών διδάκτρων.

Στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για το παράνομο «κατέβασμα»

Ένας Γάλλος χρήστης του διαδικτύου, ο οποίος είχε καταδικαστεί τον Ιούνιο να καταβάλει πρόστιμο 20.000 ευρώ για το παράνομο κατέβασμα πολλών χιλιάδων αρχείων, ανακοίνωσε σήμερα ότι προσέφυγε κατά της απόφασης αυτής ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

«Ο δικηγόρος μου κατέθεσε την προσφυγή την 1η Νοεμβρίου. Στόχος είναι να δημιουργηθεί νομικό προηγούμενο και να μπορεί ο καθένας να επωφεληθεί αυτού ενώπιον της δικαιοσύνης», δήλωσε ο Τζέιμς Κλεμάν.

Τράκαραν και εγκατέλειψαν σάκους με κάνναβη!!!!

Τράκαραν και εγκατέλειψαν το φορτηγό. Η είδηση σε αυτό είναι ότι μαζί με το όχημα, οι επιβάτες εγκατέλειψαν και την ποσότητα ναρκωτικών που μετέφεραν. 

Το περιστατικό συνέβη στις Φιλιάτες Θεσπρωτίας, έξω από την Άρτα εκεί όπου οι αστυνομικοί εντόπισαν το ύποπτο αυτοκίνητο.

Διαρρήκτες κάλεσαν την αστυνομία για να σωθούν!!!!!

Δύο επίδοξοι διαρρήκτες κατήγγειλαν το παρ' ολίγον έγκλημά τους στην... αστυνομία, όταν αναγκάστηκαν να ζητήσουν βοήθεια για να απεγκλωβιστούν από το ασανσέρ όπου είχαν παγιδευτεί.

«Ακούγεται όντως ηλίθιο. Όμως θέλαμε να κάνουμε διάρρηξη και το ασανσέρ κόλλησε»,

Έγγραφο – βόμβα για Σημίτη και Πάγκαλο..!!!!

Το newsbomb.gr παρουσιάζει ένα συγκλονιστικό σε σημασία αυστηρά απόρρητο μήνυμα του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ προς την αμερικανική πρεσβεία των Αθηνών, που αποκαλύπτει τη μυστική διπλωματία της κυβέρνησης Σημίτη για την εξυπηρέτηση στόχων της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η πλήρης μετάφραση του απόρρητου αυτού εγγράφου έχει ως εξής:

Νεαρή ηθοποιός αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει...

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε γνωστή ηθοποιός τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής. 

Την βρήκε λιπόθυμη ο αδελφός της στο διαμέρισμά της στα νότια προάστια όπου ζει.

Τον τελευταίο καιρό η ηθοποιός αντιμετώπιζε προβλήματα με τη δουλειά της, ενώ τα οικονομικά της ήταν σε κακή κατάσταση,

Διευκρινίσεις θα ζητήσει η ΕΕ για τον φράχτη στον Έβρο

Δ
ιευκρινίσεις σχετικά με το σχέδιο κατασκευής φράχτη στον Έβρο αναμένεται να ζητήσει η ΕΕ από την Ελλάδα, στο άτυπο συμβούλιο Δικαιοσύνης και Εσωτερικών υποθέσεων που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιανουαρίου.
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της European Voice, υπάρχουν ανησυχίες ότι τα αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας στα

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε γνωστός δικηγόρος των Ιωαννίνων!!!!

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε πριν από μια περίπου ώρα,γνωστός δικηγόρος των Ιωαννίνων!

Ο Κ.Α. βρισκόταν στο γραφείο του,επί της οδού Μιχαή Αγγέλου στα Ιωάννινα,όταν εισέβαλαν σε αυτό δυο άγνωστοι άνδρες και αφού βεβαιώθηκαν πως είχαν απέναντί τους τον..."στόχο" τους,τον ξυλοκόπησαν άγρια,μπροστά στα μάτια της έντρομης συζύγου του!

ΑΡΤΑ:Μετανάστες στο νοσοκομείο από δηλητηριασμένη γάτα που έφαγαν!!!!

Την άθλια κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα με τους μετανάστες να τρώνε γάτες και σκύλους για να μην πεθάνουν της πείνας, αναδεικνύει ένα νέο τραγικό περιστατικό. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του Alter «Εδώ και τώρα», μετανάστες που ζουν στην Άρτα, σκότωσαν μία γάτα και στη συνέχεια την έφαγαν. 

Δίκτυο διακίνησης χιλιάδων λαθρομεταναστών πίσω από την αερομεταφορά από το αεροδρόμιο Ιωαννίνων;

Δίκτυο διακίνησης χιλιάδων λαθρομεταναστών κυρίως από το Αφγανιστάν σε ευρωπαϊκές χώρες, μέσω της Ελλάδας, εξαρθρώθηκε από τη Γιουροπόλ, το οποίο ενδέχεται να συνδέεται με το περιστατικό της προσπάθειας μεταφοράς λαθρομεταναστών,την περασμένη Δευτέρα από το Αεροδρόμιο των Ιωαννίνων.

Σε ανακοίνωση της Γιουροπόλ, αναφέρεται ότι οι έρευνες υπό την καθοδήγηση των ιταλικών αρχών, διήρκεσαν δυο χρόνια και συνελήφθησαν 26 άτομα κυρίως σε Ιταλία, Γαλλία και Γερμανία.

Τα πλοκάμια του δικτύου βρίσκονταν, μεταξύ άλλων, στο Πακιστάν, το Ιράν, την Ελλάδα, τη Σουηδία και τη Νορβηγία, ενώ οι παράνομοι μετανάστες διακινούνταν από την Τουρκία στην Ελλάδα και στη συνέχεια μεταφέρονταν στην Ιταλία, κυρίως μέσω βαλκανικών χωρών ώστε να προωθηθούν στη συνέχεια σε χώρες της βόρειας Ευρώπης. 

Το ταξίδι μπορούσε να διαρκέσει από μερικές μέρες έως αρκετές εβδομάδες και ο κάθε λαθρομετανάστης πλήρωνε 3.500-5.000 ευρώ για τη μεταφορά του μέχρι την Ιταλία. Σύμφωνα με την ευρωπαϊκή Αστυνομία, η εγκληματική οργάνωση εκτιμάται ότι διακινούσε περίπου 200 παράνομους σε μηνιαία βάση από τον Αύγουστο του 2008 μέχρι σήμερα και το ένα πέμπτο από αυτούς ήταν ανήλικοι, όπως διαπιστώθηκε και σε κατ' οίκον έρευνες. 

Επίσης, στη διάρκεια της έρευνας σε όλη την Ευρώπη, διαπιστώθηκε ότι το δίκτυο έκανε συστηματική χρήση πλαστών διαβατηρίων χωρών - μελών της ΕΕ, ενώ αδιευκρίνιστα ακόμα ποσά διακινούνταν μεταξύ των μελών του σε Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Βρετανία, Πακιστάν και Ιράν, μέσω του ιδιωτικού δικτύου χρηματοδότησης «Χαουάλα». 


http://epirusgate.blogspot.com/

Συνέλαβαν τον ασυνείδητο που σκότωσε 56χρονο.......

Παρέσυρε με το αυτοκίνητό του έναν άνθρωπο, τον σκότωσε και… έφυγε, πηγαίνοντας στη δουλειά του σαν να... μη συνέβη τίποτα! 


Το άτυχο θύμα βρέθηκε νεκρό μετά από πολύωρες αναζητήσεις των συγγενών του και η έρευνα απέδειξε ότι είχε πέσει θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη.

ΜΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ..!!!

Μαύρα και άραχνα είναι τα μηνύματα που έρχονται απ' έξω. 

 Ο κίνδυνος να βρεθεί η Ελλάδα εκτός ευρώ είναι πάνω στο τραπέζι. Οι επόμενοι τρεις μήνες θα είναι καθοριστικοί για το αν η απόφαση των μεγάλων και βασικά της κ. Μέρκελ θα είναι καταδικαστική για τη χώρα μας. 

Και όχι τόσο εξαιτίας της μη προσαρμογής μας στους όρους που επιβάλλει το Μνημόνιο. Αλλά, ταυτόχρονα με...

Μυστικοί πράκτορες έπαιζαν εκατομμύρια σε... καιρικές προβλέψεις !!!!

Σοβαρές ευθύνες σε βάρος στελεχών της ΕΥΠ και υπόνοιες για ατασθαλίες αφήνει πόρισμα έρευνας των επιθεωρητών-ελεγκτών, που διενεργήθηκε μετά από παρέμβαση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρου Ρακιτζή.  

Αντικείμενο της έρευνας, που επανήλθε στο...
προσκήνιο μετά τις αποκαλύψεις των απόρρητων εγγράφων της πρεσβείας της Αθήνας από την ιστοσελίδα WikiLeaks, αποτέλεσε η απόφαση να προμηθευτεί η ΕΥΠ το 2008, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος της Κοινωνίας της Πληροφορίας,

Κάμερες και σε ... συγκεντρώσεις !!!

Πλήρη ανατροπή στο καθεστώς των προσωπικών δεδομένων και της ελευθερίας της συνάθροισης φέρνει το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που επιβάλει βιντεοσκόπηση από τις κάμερες ασφαλείας των συγκεντρώσεων σε δημόσιους χώρους. 

Συγκατάθεση και από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, που επικαλείται λόγους προστασίας του κράτους.

Στη Χάγη για Δίστομο...!!!!

Την παρέμβασή του στη Χάγη, για την εκκρεμή διαφορά Γερμανίας Ιταλίας για τις κατοχικές αποζημιώσεις, αποφάσισε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου.

Με απόφαση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, την οποία ανακοίνωσε στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, η οποία μέχρι νωρίς το απόγευμα ήταν σε εξέλιξη, η ελληνική κυβέρνηση θα ασκήσει τη δυνατότητα παρέμβασης

Η φοιτήτρια με τους 500 εραστές!!!!

Εχει στο ενεργητικό της πεντακόσιους εραστές, συμμετοχή σε όργια, σεξ με εντελώς αγνώστους και είναι μόνο 24 ετών! 

 Η Νατάσα Ατλι, κορίτσι από αριστοκρατικό τζάκι της Βρετανίας, συγγενής του μεταπολεμικού πρωθυπουργού Κλέμεντ Ατλι και φοιτήτρια, παραδέχεται ότι είναι εθισμένη στο σεξ γιατί «την απελευθερώνει»!

Παράνομη η απεργία σε Τρόλεϊ, Μετρό, λεωφορεία και ΗΣΑΠ.....

Παράνομη έκρινε την απεργία των εργαζομένων στον ΗΛΠΑΠ το δικαστήριο στο οποίο προσέφυγε η διοίκηση της εταιρείας. 

 Η απόφαση γνωστοποιήθηκε στους εργαζομένους λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Τετάρτης.

Υπέροχη έπαυλη στον Καναδά !!!! (Photos)

Πρόκειται για το πιο ακριβό σπίτι στο Τορόντο του Καναδά και η αξία του αυτή τη στιγμή ανέρχεται στα $269,800,000. 

 Διαθέτει ένα τεράστιο κήπο, πολλές κουζίνες, γήπεδο τέννις, μια εσωτερική πισίνα, ειδικά διαμορφωμένο χώρο για bowling, αίθουσα κινηματογράφου, σπιραλ σκάλες και όλες τις ανέσεις που μπορεί να φανταστεί κάποιος. 

Αξίζει να αναφερθεί, ότι το “βασιλικό” υπνοδωμάτιο είναι 360 τετραγωνικά μέτρα!





Ανησυχία στα Τρίκαλα για τη «γρίπη των χοίρων»....

Σε επαγρύπνηση βρίσκονται οι γιατροί και το προσωπικό του Νοσοκομείου Τρικάλων για να αντιμετωπίσουν τυχόν περιστατικά της νέας γρίπης η οποία φέρεται να έκανε την επανεμφάνισή της.

Μετά την εμφάνιση νέων κρουσμάτων στην Ελλάδα και σε νησιά των Κυκλάδων, δημιουργήθηκε ανησυχία, και στα Τρίκαλα καθώς είναι φανερό ότι η νέα γρίπη επανέρχεται και μάλιστα

Μια προφυλακιστέα και τέσσερις ελεύθεροι για την υπόθεση των αεροταξί

Με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης μια φορά ανά μην στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους μέχρι την ημέρα που θα οριστεί τακτική δικάσιμος αφέθηκαν ελεύθεροι οι τέσσερις οδηγοί, οι οποίοι συνελήφθησαν το απόγευμα του Σαββάτου ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση μεταφοράς μεταναστών με αεροταξί.

Οι τέσσερις οδηγοί, οι οποίοι είχαν εισπράξει το ποσό των 700 ευρώ για τη μεταφορά των 16 μεταναστών στο αεροδρόμιο της Καβάλας,

Τον συνέλαβαν με αντιαρματικά φυσίγγια !!!!

Αστυνομικοί του τμήματος Χερσονήσου στην Κρήτη,προχώρησαν στη σύλληψη ενός 32χρονου κτηνοτρόφου από τα Μάλια μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι και στο ποιμνιοστάσιό του.

Συγκεκριμένα είχαν πληροφορίες ότι ο νεαρός άνδρας που απασχολεί για πρώτη φορά τις Αρχές έχει όπλα, ωστόσο η πληροφορία ως προς αυτό το σκέλος δεν επιβεβαιώθηκε.


Το εντυπωσιακό είναι ότι μεταξύ των 23 εύχρηστων φυσιγγίων των 7,62

Ποιοι πλούτισαν από τις προμήθειες υγείας;;;

Ζητά εξηγήσεις από τον Λοβέρδο με επίκαιρη επερώτηση η Δημοκρατική Συμμαχία...
 

 Οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας με σημερινή τους επίκαιρη επερώτηση στον Ανδρέα Λοβέρδο ζητούν να μάθουν τα ακόλουθα:

Τιμωρήθηκε κυλικείο που έκλεβε τους πελάτες..!!!!

Μεγάλη νίκη κατάφερε να επιτύχει η Ένωση Καταναλωτών Καβάλας (ΕΝ.ΚΑ.) στον αγώνα για την προστασία των οικονομικών δικαιωμάτων των καταναλωτών. 

Συγκεκριμένα, ύστερα... από επανειλημμένες έρευνες που πραγματοποίησε η Ένωση στο κυλικείο του αεροδρομίου της Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος» και σε συνεργασία με τη διεύθυνση Εμπορίου Καβάλας, διαπιστώθηκε πως οι καταναλωτές, χωρίς να το γνωρίζουν, πλήρωναν τα προϊόντα διατίμησης σε ακριβότερες τιμές.

Αστυνομικός παρακολουθούσε κρατούμενο να καίγεται ζωντανός...!!!

Το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο έκρινε αθώο πέρσι τον 50χρονο αστυνομικό Άντρεας Ζ. αλλά... τώρα διατάχθηκε αναψηλάφιση της δίκης.

Γερμανός αστυνομικός που κατηγορείται για συνενοχή στο θάνατο ενός πολίτη από τη Σιέρα Λεόνε ο οποίος είχε ζητήσει άσυλο στη Γερμανία, ξαναδικάζεται από σήμερα μετά την αθώωσή του στην πρώτη δίκη του.

Πορνοστάρ «διδάσκουν» στο Cambridge!!!!

Από πρωθυπουργούς και προέδρους χωρών, μέχρι ηθοποιούς και ακαδημαϊκούς, το πανεπιστήμιο του Cambridge, έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς... μερικές από τις ισχυρότερες προσωπικότητες του πλανήτη.  

Αυτή τη φορά, το πανεπιστήμιο πρωτοπορεί και σοκάρει, καλώντας τρεις πορνοστάρ να μιλήσουν σε ανοιχτό ντιμπέιτ για το κατά πόσο η πορνογραφία αποτελεί κοινωνικό έργο.

Ξέμεινε από γιατρούς το ΙΚΑ Ιωαννίνων..!

Απίστευτη η ταλαιπωρία για τους ασφαλισμένους! Ιατρεία χωρίς γιατρούς βρίσκουν οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ στα περισσότερα υποκαταστήματα του Ιδρύματος, όχι μόνο... στα Γιάννενα, αλλά σε ολόκληρη τη χώρα. 

Οι ασφαλισμένοι του μεγαλύτερου ταμείου της χώρας καλούνται να πληρώσουν την περιστολή δαπανών στο χώρο της Υγείας, κυριολεκτικά και μεταφορικά, καθώς όχι μόνο

«Φτερά» έκαναν εργαλεία από συνεργείο...!

Οι ληστές άρπαξαν ό,τι βρήκαν! Άγνωστοι δράστες, αφού παραβίασαν την πόρτα συνεργείου... αυτοκινήτων στην εθνική οδό Ιωαννίνων - Κόνιτσας, έκλεψαν διάφορα εργαλεία αξίας 2.500 ευρώ.

Προανάκριση για την κλοπή διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων.

Newsbeast.gr 
sarotiko

Εκατοντάδες ψάρια εντοπίστηκαν νεκρά...

Ως αιτία θανάτου τους πιθανολογείται η έλλειψη οξυγόνου. Η περίεργη έξαρση μαζικών θανάτων ζώων σε όλο τον κόσμο συνεχίζεται... Αυτή τη φορά εντοπίστηκαν εκατοντάδες νεκρά ψάρια σε λίμνη του Μάντσεστερ.

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι οι θάνατοι οφείλονται στις κακές καιρικές συνθήκες με τις εξαιρετικά χαμηλές

Βούλγαρος θα πουλούσε ποτά «μπόμπες» στα κέντρα της Θεσσαλονίκης..!!!

Στον εισαγγελέα Σερρών πρόκειται να οδηγηθεί αύριο, 50χρονος Βούλγαρος, ο οποίος... προσπάθησε να περάσει παράνομα στην χώρα,252 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών.

Ο συγκεκριμένος, συνελήφθη από άνδρες της αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, στο 22ο χιλιόμετρο Σερρών –Θεσσαλονίκης.


Στο αυτοκίνητό του εντοπίσθηκαν στο πορτμπαγκάζ, οι φιάλες ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η πρόθεσή του ήταν να πουλήσει το παράνομο εμπόρευμα σε κέντρα διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη.

zougla.gr
sarotiko

Εννέα κρούσματα της γρίπης των χοίρων στο Σισμανόγλειο...

Πληροφορίες μας μέσα από το νοσοκομείο αναφέρουν ότι στο Σισμανόγλειο υπάρχουν 9 κρούσματα της γρίπης των χοίρων και το...
υπουργείο Υγείας το αποκρύπτει, για να μην προκληθεί πανικός.

Πρόβλημα με τη γρίπη των χοίρων έχει προκληθεί τελευταία και σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, όπως το Παρίσι και το Λονδίνο.


Για τα συγκεκριμένα περιστατικά που ανέφεραν στο nonews-NEWS, άτομα που εργάζονται στο νοσοκομείο, το υπουργείο Υγείας θεωρούμε ότι οφείλει να δώσει μια απάντηση...

nonews-news.blogspot.com
sarotiko

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...........

ΠΕΜΠΤΗ , 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011


Γιορτάζουν: Ερμύλλος, Ερμύλλη.


Γεγονότα 


1822: Η πρώτη εθνοσυνέλευση της Επιδαύρου καθιερώνει τη γαλανόλευκη ως επίσημο σύμβολο του επαναστατημένου γένους των Ελλήνων.
1883: Το θεατρικό έργο του Ερρίκου Ίψεν «Ο Εχθρός του Λαού» κάνει πρεμιέρα στο Όσλο.
1895: Συνεδριάζει για πρώτη φορά η οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του 1896, με πρόεδρο τον διάδοχο Κωνσταντίνο και αντιπρόεδρο τον Ιωάννη Φωκιανό. Βασικό θέμα της συνεδρίασης είναι η ανεύρεση πόρων για τη διεξαγωγή των αγώνων. Η μεγαλύτερη δωρεά έγινε από τον Γεώργιο Αβέρωφ, ο οποίος προσέφερε 920.000 χρυσές δραχμές για την αποπεράτωση και αναμαρμάρωση του Παναθηναϊκού σταδίου.
1898: Ο Εμίλ Ζολά γράφει και δημοσιεύει στην εφημερίδα «Ορόρ» το περίφημο «Κατηγορώ» σχετικά με την υπόθεση «Ντρέιφους».
1908: Συλλαλητήριο Κρητών της Αθήνας και του Πειραιά στους Στύλους του Ολυμπίου Διός. Οι συγκεντρωθέντες, με ψήφισμά τους, διαμαρτύρονται για την έκφραση εισαγγελέα, ο οποίος χαρακτήρισε τους Κρητικούς «άγριους, εθισμένους εις τα κακουργήματα, όργανα των διαφόρων κομμάτων κι έχοντες συνηθίσει εις στυγερά εγκλήματα».
1930: Ο Μίκυ Μάους κάνει την παρθενική του εμφάνιση σε κόμικς.
  • Γεννησεις
1859: Κωστής Παλαμάς, ποιητής. [θαν. 27/2/1843]
1866: Γκεόργκι Ιβάνοβιτς Γκουρτζίεφ (Γιώργος Γεωργιάδης), ελληνοαρμένιος μύστης και δάσκαλος. [θαν. 29/10/1949]
1909: Μαρίνους βαν ντερ Λούμπε, ολλανδός αναρχοκομμουνιστής που καταδικάσθηκε για τη φωτιά στο Ράιχασταγκ. [θαν. 10/1/1934]
  • Θανατοι
1853: Θεόφιλος Καΐρης, μεγάλος Δάσκαλος του Γένους. [γεν. 1784]
1941: Τζέιμς Τζόις, ιρλανδός συγγραφέας. («Οδυσσέας») [γεν. 2/2/1882]
1993: Νίκος Γαβριήλ Πεντζίκης, ζωγράφος και συγγραφέας. [γεν. 1908]


http://www.sansimera.gr/almanac/1301

Οι εχθροί του Σεξ!!!!

Φαγητό και τηλεόραση είναι οι δύο βασικοί εχθροί της σεξουαλικής ζωής. Στον αντίποδα οι πολλές θερμίδες που καίει το ζευγάρι κατά την διάρκεια της πράξης.
 
Τα χάδια, οι αγκαλιές, τα αγγίγματα έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν την αλυσίδα της αντίδρασης των χημικών ουσιών στο σώμα σας. 


Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά: ενισχύονται οι συναισθηματικοί σας δεσμοί και βελτιώνεται η συνολική κατάσταση της υγείας σας αλλά και η διάθεσή σας.

Ανδρεανή Τσάφου – The Next Top Model...!!!!

Την πρώτη φορά που την πετύχαμε στην Imako, την ψήσαμε να κάτσει στα γραφεία του «Maxim» για κανένα δύωρο.

Ακολούθησαν άλλες πέντε φορές μέσα σε διάστημα δέκα ημερών.


Όχι, δεν το έπαιζε δύσκολη για τη φωτογράφιση.

Απλώς δε χορταίναμε να τη βλέπουμε!






Δείτε τις φώτο:





Πηγή
http://alepounews.blogspot.com/