'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

4 συλλήψεις σε Ταύρο, Εξάρχεια και Παγκράτι για τους Πυρήνες της Φωτιάς - Έρευνες σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα

- Οι συλλήψεις είχαν προαναγγελθεί από το υπουργείο και η Αντιτρομοκρατική της διέψευδε
 
- Ορισμένοι εκ των συλληφθέντων είχαν επαφές με δύο από τους... παλαιότερα συλληφθέντες
- Έρευνα αυτή την ώρα στην περιοχή του Βύρωνα
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κατά τη διάρκεια του απογεύματος έγιναν τέσσερις συλλήψεις καταζητούμενων και νέων προσώπων για συμμετοχή στη Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς, ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το επόμενο χρονικό διάστημα επίκεινται και νέες συλλήψεις ατόμων.

Οι τέσσερις συλλήψεις έγιναν στις περιοχές του Ταύρου, ων Εξαρχείων και του Παγκρατίου. Οι έρευνες πάντως της αστυνομίας έχουν επεκταθεί στην Θεσσαλονίκη και την Πάτρα, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως ορισμένοι από τους τρεις συλληφθέντες είχαν επαφές με δύο από τους πρόσφατα συλληφθέντες για συμμετοχή στην τρομοκρατία.

Την ίδια ώρα, «κόκκινος» συναγερμός επικρατεί στην Αντιτρομοκρατική ενόψει της έναρξης της δίκης των κατηγορούμενων για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Κατά πάσα πιθανότητα, η δίκη θα διεξαχθεί στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, στον ίδιο χώρο όπου εκτυλίχθηκε η δίκη του «συνδικάτου του εγκλήματος» για την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. Εκείνο που θέλουν να αποφύγουν πάση θυσία οι αστυνομικές αρχές είναι το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης κατά δικαστικών λειτουργών και ενδεχόμενα μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων.

Για αυτό και σε... κλοιό προστασίας δεν έχουν ενταχθεί μόνο δικαστικοί που έχουν ασχοληθεί με θέματα τρομοκρατίας αλλά και άλλοι που έχουν εκδικάσει υποθέσεις του κοινού ποινικού δικαίου.

Τα σπίτια των πιθανών στόχων επιτηρούνται από δεκάδες περιπολικά. Χαρακτηριστικό του συναγερμού που έχει σημάνει το γεγονός πως η φρουρά του κάθε ανώτατου δικαστικού ξεπερνά τα 10-15 άτομα. Αυξημένα μέτρα ασφαλείας λαμβάνονται και σε δικαστήρια και φυλακές.


NewsIt.gr
sarotiko

1 σχόλιο:

  1. Τρίτη Πέμπτη μακαρόνια, φάτε μάγκες, βγάλτε χρόνια. Αλήθεια γιατί φώναζαν βοήθεια όταν τους σβερκώσανε ?
    Ε ρε στεναχώρια πάλι τα ΣΥΝασπιστήρια.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή